Франция:Опитите на САЩ да разединят ЕС са обречени на провал

Всеки опит на САЩ да раздели европейците е обречен на провал, тъй като Вашингтон няма капацитет да измести ползите, които ЕС предлага на своите членове.

Обратно в новината

Коментари - Франция:Опитите на САЩ да разединят ЕС са обречени на провал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ми седнете в ЕС и се разберете за важните неща- време е! Ама без шенгенски мошеничества и равноправно. И са сложи акцента на развитието на заводите и заетостта, а не на едни субсидии дето повече приличат на форма на контрол и отиват в едни безумни проекти без съществен ефект.

абе тоя ако беше балгарин нямаше да се чудя на приказките му. ама французин да плещи такива глупости ....откаде му хрумна че щатите се мачели да разделят европа ? това че Trump одобрява решението на великобритания че гласува за излизане от европеиския саюз не значи че щатите се опитват да разделят европа. ако някои има интерес европа да е разделена това е само путин, макар че тои приказва обратното. тоя французин е глупак.

той целия ЕС е провал.... как да провалиш нещо което винаги е било провал??? ще се провалите гарантирам ви го....

горката марионетка..... мисуи си, че има неква власт и се съобразеват с него. ТЕЗ ОТ САЩ ДЕ, Другите си му триперът.

Е, все пак Тръмп не е САЩ; каквито и да ги плещи, няма той да определя американско-европейските отношения.

И нито дума за намесата на ЦРУ на последните избори във Франция! Поредния мошеник, който говори глупости и лъжи и сравнява ЕС с Европа, като те нямат нищо общо!

Не беше ли Русия тази дето искаше да раздели ЕС до преди 1-2г.??

Това са пълни глупости! Нито Русия, нито САЩ имат интерес от разпадане на ЕС! Русия има интерес в ЕС да няма единство за да може да си прокарва тяхната енергийна стратегия! "Разделяй и владей" това е тактиката на Русия! САЩ имат интерес ЕС да си плаща разходите за колективна отбрана и ЕС да не печели на гърба на САЩ! Но и Русия, и САЩ имат нужда от съществуването на ЕС!

ДОКАТО ФРЕНСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР САМО ГОВОРИ,САЩ ОКУПИРАТ ЕВРОПА И СТРАНИ КАТО БЪЛГАРИЯ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ЦРУ!!!

Е как тогава икономиката стана 30% руска?

Жан-Марк Еро има много грапав език. Ако не вярвате, питайте задните части на Сорос и шефа на "Ислямска държава" - Ал Багдади.

И опитите на Русия да дестабилизира или да заплашва със сила Европейският Съюз са обречени на тотален пореден провал за Русия и по специално за ръководството и! Китай и Турция не подкрепят Русия както се вижда от позициите им за Крим и отказа на Китай от Силата на Сибир! Русия е абсолютно зависима от Европейските и световни пазари на суровини и притока на пари от продажбата им!

сам се разпада. Не му е нужна намеса отвън. Някой обаче не вижда очевадното. Защо ли?

Франсеата са лигави лекета. Но за едно ще бъда винаги с тях: Европа като фактор без да се влияе от САЩ или Русия!

Франция? Или някакъв остатъчен метастаз на обонговите слуги? До сега САЩ определяха политиката на ЕС и всичките тия либерасти, които са зинали, бяха част от една, добре смазана машина за унищожение на европейските нации. Сега им отрязаха главата и се мятат като риба на сухо. И изобщо не е чудно, че са се включили в хора на плювалниците по новата администрация на Тръмп. Не знам дали си личи как де, що е евреин в САЩ и слугите им, са зинали на умряло още от изборите? Просто не могат да повярват какво се случи и вкараха всичките подли номера и пускат газ по всички медии и трибуни, до които имат достъп. Не, че не е радоста за сетивата да се гледа моше как злобее и беснее, че гнусотиите не му се получават. Но е до някъде жалко, да си помисли човек, че в повечето случаи им се получават.

Еманюел Макрон бил подложен на кибер атаки! Просто намерете една снимка на тоя заедно с жена му, за да го видите за това което наистина представлява! Да видите как е пробил в политика - жиголо на олигархията!!!

И опитите на Русия да дестабилизира или да заплашва със сила Европейският Съюз са обречени на тотален пореден провал за Русия и по специално за ръководството и! Китай и Турция не подкрепят Русия както се вижда от позициите им за Крим и отказа на Китай от Силата на Сибир! Русия е абсолютно зависима от Европейските и световни пазари на суровини и притока на пари от продажбата им!

Тук да четат БОКЛУЦИТЕ !

Его евро петела.Опитите изобщо не са обречени.От Изток Путин спира кранчето. От Запад САЩ спира финансите на евро нато-то и ЕС е капут.

Браво Жан, браво Еро! Такава последователност, такава мъдрост, толкова далновидност! А доскоро кому се кланяхте, кому продавахте европейските интереси и чии нареждания изпълнявахте? Мислите си, че хората са безпаметни или дебили? Ама скоро и на вас ще ви вземат лапачката!

Тея западни европедали ептен са се побъркали, ту Русия, ту Америка им виновни за тяхната политическа некадърност!

Тоя обърка опорната точка. Нали уж Русия искаше да разединява Европа? До оня ден го повтаряха нон-стоп. Сега пък САЩ? Или И САЩ ?

Има и един друг момент...САЩ и РУСИЯ срещу ЕВРОПА и кво праим тогава бе копелнца с еврогейците!!!

Това е интересно послание и към САЩ и към Русия.Но по-интересна е какво казва Франция на Германия.

Дано да е вярно, че опитите на САЩ да разединят Европа са обречени на провал. САЩ са могъща държава, но и Европа не е по малка.

ЕМИГРАНТИ-МЕШАНА СКАРА !!!!!!

Всичко което става в момента и се извършва срещу Русия е....да се наприви така, че Русия да не е на нивото на Запада, а винаги да е откъм догонващата страна, защото страха на запада е голям от една просперираща Русия, с модерни технологии и космически възход над целия западен свят!

че някой и пречи на Русията да стане каквато иска. Те западняците им продават и лосиона, нали ????

НАТО постоянно приближава към границите им, постоянно разгаря конфликти които целят унищожаването и или някоя цветна революция, която да може да постави свои хора които да смучат от природните и богатства

Това е интересно послание и към САЩ и към Русия.Но по-интересна е какво казва Франция на Германия.

Този е изходящ..

Аз

И аз като германските генерали, баси, всеки път се учудвам, като стане въпрос, че Франция била държава...

Също така "не е демократично" Западна Европа и САЩ да "назначават" по техен избор политическия слугинаж в България и другаде....

Винаги съм се чудел защо Запада е винаги против Русия и отговора ми е бил винаги един и същ....СТРАХ от това, Русия да стане една развита и могъща супер сила със своите природни богатства и кадърни хора, защото във всяка една държава има хора и хора, едните мислещи и развиващи своите интелектуални способности и другите които са в застой и ползващи социални придобивки!!!

Англо-саксонците са паразити и лицемери.

И кой и "пречи" на Русия да стане супер развита страна ? Вече 100 години сами си градят живота нов. На калпава .....нататък го знае всяко дете - хахахаххахаа

Ами санкциите какво са, мислиш си че на някой западняк му дреме за Украйна ли, нееее важно е ....не на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Вие педалите сте завистливи, злобни и нещастни човечета, искате само вие да сте добре, а не всичкйи живи същества на планетата - наречени хора!!!

anubis7

ДА стане :Д Е сега е на нивото на Монголия :Д (нищо против тях )

Та кой подписа СЕТА, кой врещи НАТО да е силно? Сами се присламчват към североамериканците- Канада, Америка, а после говорят за разединение. И да, Европа обгрижва своите държави членки на ЕС с грижи- българският народ всеки ден преживява тези грижи- поколение на безработни и разграбени ресурсите на България. Българската къща се е напълнила с боклук от тези смръдливи световни политици и западни военнолюбци.

Защо всички европедали се оправдават с кибер атаки, а всъщност причината за техния неуспех народите им виждат единствено в тяхната корупция и жажда за власт, въпреки провала на политиките им те по този начин искат да останат във власта като използват кибер атаките за свое оръжие

Ами то си е тяхно оръжие, хибридните войни не сме ги измисли ние, нашето беше криене на информация.

отбележа за една особеност на антиевропейските нещастници!Ако им предложиш да избират между пачка евро и пачка рубли, веднага награбват еврото!?Ако им предложиш да избират, безплатно да речем, между "Мерцедес" и "Москвич" като съсели, бързо се навират в "Мерцедес"-а!?За екскурзии към Москва не щат и да чуят!?Все вземат самолетите към Лондон, Париж, Рим и Барселона!?Имотчета позакупили, всичките им имотчета и те там!?В тези направления!?Децата и внуците им, всичките настанени в университети в Западна Европа или Съединените щати!?Един не можеш да намериш в Москва!? Като видиш тези факти, само едно ти идва на ум да си кажеш!?-"Верицата им лъжлива, циганска!"

Нещо не искат да ти отговорят.

Да бе да мосю, вие отдавна сте се продали и сега народа ви ще го духа!

Я па тоя какви ги плещи, а може" ЕНП: Нинова,не ставате за премиер. Тя: Не поучавайте народа!"

рублите милион а пия лосион 100 годишния купон на руски галфон

Платен реформаторски некадърник...;))

Ти безплатен руски некадърник ли си? Е, това обяснява качеството. За без пари - толкова.

Страната чиито посланик у нас дава мнения и предпочитания,кой президент бил добър,а кой лош излиза с репликата: "Тази форма на намеса във френския демократичен живот е неприемлива" ?

Еро,Ероооо с този мушморок Оланд-карикатура от немите филми на Чаплин и онази болна крава Меркел, не ви е нужна намеса само отвън, а отвън дълбоко навътре.Дилбоко и безотговорно.Ами вие сами си го разбихте бе калъфи.Ама тя льо Пен ще ви обясни скоро.

Понеже почна в този тон, онова дудже и конят му, как се справят? :)) Подготвят ли се за изборите във Франция? Льо Пен ще получи ли нов заем? :)) Знам, че още връща стария, ама какво са 6 милки между приятели, а? :))

Що така бе Миме.Имаш повече минуси отколкото псове.Или ези дето мислят с главите си са тъпаци според теб.Ейййй,аланколоу, тази държава -Франция прави А-380.Ако се махнат гейтаците и мангали като теб, тази сума е като за семки за една силна Франция извън ЕС.Анадъм му шинди.Сикишем граклънъ.

Руснак пътува във Франция и във влака го разпитват: - Руснак ли сте? - Да. - От Москва? - Не, от Сибир. - А какво работите? - В машиностроителен завод за тежкобронирани верижни. - Интересно, не сме виждали машини произведени в Сибир да движат във Франция. - Опазил ви бог!

скъпи руски агенти не ви харесва европа добре изнесете се в русия и за нас добре и за вас!

Няма пък.Ти се изнасяй

милиони се изнесоха на запад и показаха къде им харесва дори дъщерята на ларвата трудно говорела руски :))) а абрамович харчи парите на пиещите лосион в лондон :))))))

Нека оставим на страна "руските агенти", ако изобщо има такива. Да попитам обаче, чии агенти са пенсионерите, живеещи с 200 лв. пенсия? Чии агенти са принудително гледащите баби и миещи чинии в глухи провинции на италии и испании? Чии агенти са работещите бедни, треперещи и на мизерното си работно място? Чии агенти са тези, които себе си не могат да нахранят, а камо ли деца да гледат, изучат и убедят че имат Родина? Оставете циничната мантра, че материала е прост, необразован и мързелив. Българина е добър работник и свестен човек, ако има елементарни обществени условия. След толкова години ЕС не сме постигнали нищо като общество, затънали сме в тотална мизерия и деградация. Руски агенти ли сме и с какво ни е крива Русия?

Бихте ли ме светнали по въпроса за ползите от членство в ЕС за редовия българин например? Явно французите имат огромни ползи, да са живи и здрави, но питането ми е за нас. Лекар с 30 години стаж съм, известен в цяла България, лекувал съм добросъвестно и успешно хиляди българи, с което се гордея. Кретам със заплатка 800 лв. в елитна болница, понякога докарвам 1000. Оставете ме мен, кучета ме яли. Наблюдавам хората, които преглеждам-от всички възрасти и социални групи. Виждам скотска бедност. Всеки втори ме пита колко струва, плаща ли се, много е скъпо и т.н. Виждам страшно много неосигурени, отказали се от лечение поради бедност. В последните години почти изчезнаха хората от провинцията, които не могат да си позволят да дойдат до София за един преглед. Виждам охлузени и вехти дрехи, обувки, коли. Виждам обезверени, отчаяни, примирени хора. Виждам катастрофа, която е ясно видима от моето работно място. Да ви е.м. на ползите от европейския съюз. Цинични и високомерни лъжци. Граждани, гласувайте ако щете и за марсианците, но трябва да изметем тази мръсотия, която съдейства на "европейския" башибозук. Краен ли съм не знам, но съм повече от гневен и отвратен. Заплювам такъв европейски съюз. И не говорете за некадърни и прости хора. ИМАМЕ ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ПРОБЛЕМ С ЕС! АКО БЕШЕ НАРЕД ЕС, НЯМАШЕ ДА ЖИВЕЕМ В ТАКАВА СКОТСКА МИЗЕРИЯ!

Ти си накакъв посредствен руски трол!Може да си бил санитар старшина на свръхсрочна служба в ,,н"-ското поделение! Обаче да ти обясня,че ползите от ЕС са : 1 Огромният платежоспособен пазар= 500 милиона! 2Ясни правила и закони! 3 Свободно движение на стоки и хора От руска страна и от комунистическа има само негативи!Ограбване на банки,безкрайни плащания по нереализирирани енергийни проекти,хаос и корупция!

Леки забележки по терминологията. С Русия нямам нищо общо. Трол не знам какво е. Платежоспособния пазар на ЕС не донесе никакъв просперитет на гражданите на България, независимо от безкрайно успешния български износ за там, ако е така изобщо. Свободното движение на стоки и капитали не подобри с нищо живота на българите. Законовите регулации в ЕС не спомогнаха с нищо за тежкия хаос в законността в България. Освен че всеки нагъл престъпник може да ни съди в Стрсбург. Думите ви нямат абсолютно никакво житейско покритие, защото са зазубрени и неразбираеми за смият вас. Как да ви разберем ние тогава?

Докторе,моля те напиши си името и клиниката,та да знам в кой кабинет да не влизам,защото като ти чета разсъжденията мога да си представя що за лекар си.

пълни глупости и лъжи - известен лекар в добра болница на 800 лв заплата - ще се разплача направо... Прибави още една нула за да ти повярвам.

Европа не може да бъде единна, това е. Беше за малко такава - по време на Втората и малко след това, защото европейците разбраха, че с бой не става. но разбралите измряха, народиха се отново тюфлеци - и няма единна Европа. Никой не се учи от Истрията. Стигна се дотам, че англичаните не искаха тунел под Ламанша, да не би франсетата да ги нападнат оттам! сега искат да се махат, но не са само те в ЕС тези, които искат това!

гледам по-долу на цитата на левски напукахте минусите :)))) пълно е с агенти на путлер тук

Доскоро лошите Руснаци разделяха европедията. сега и лошите американци я разделяли. Ще излезе накрая, че целия свят е крив на великите еврогейци. Освен може би братските мюслита, които трябвало да бъдат обгрижвани отвсякъде. Защо ли това ми заприличва на една клинична картинка.

Ами така е с курв..ка , секи му цепи междукрачието.

"Всеки опит на САЩ да раздели европейците е обречен на провал",но опитите на Путин дават своите отровни плодове.Уви!

видните русофилки луканов - лукановата зима виденов - виденовата катастрофа пеевски доган - дори руска награда получи 2016г. сами си преценете ако имате ум

Чавке, ти си живееш в собствен свят, този не е твоя, не го мърси.