Дрога на денс парти прати десетки в болницата

Над 20 души бяха приети в болници в Австралия, много от тях в критично състояние, след приемане на свръхдози наркотици на денс парти в австралийския гр.Мелбърн.

Обратно в новината

Коментари - Дрога на денс парти прати десетки в болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм пробвал почти всичко без лсд но никога не съм бил зависим сигорен съм че 99 % от хората в болница са точно като мен решили са да се поосвежат малко а то е станало точно обратното нямат тренинг. Е поне не са станали за смях като пият по шише водка на екс че да не свърши или одиколон заштото е свършила.

Руснаците се тровят с фалшив алкохол, австралийците с калпава дрога!!!

Абе майната им искат правят го с желание да мрът всеки си избира как да умре.

Това е беше ли тази Австралия, дето критикуваше Тръмп, дето строи стена. Против наркотиците, които влизат в САЩ от Мексико ?

Ами какво да ви кажа, нищо ново за Австрия! Явно другарката Меркел и на тях им внесе малко "мултикултуралисти", та те им научиха младежта на това как се взимат наркотици...

Австралия, Австралия!

stan_posta@

Все тази. Лидери в западните ценности, мултинамсикво и либернещоси.

ТОВА СИ Е ЧИСТ ФЕСТИВАЛ НА ДРОГАТА, Я КАКЪВ АСОРТИМЕНТ!!!ЕВАЛА НА ЧЕНГЕТАТА В МЕЛБЪРН-ТЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, А НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ОТДЕЛА ЗА БОРБА С ДРОГА!!

Че за какво са им заплати, от рушвети получават повече. Нещо познато...

Редакторчето Митко да вземе да си боцне една мерихуанка, като на снимката, която сте избрали за тая статия... То бива идиотзъм ама вие съвсем се оср*хте...

аз винаги се друсам умерено! половин коз,едно екстази,един редбул после нес кафе и те така...

Ще видим колко ще ти издържи сърцето

Забележете как в по-цивилизованите страни наркотиците се преследват, а за марихуана получавата "размахване на пръст" !

Турските мекерета и еврогееве от ДИР-а пишат за всичко останало, за наркомани, за пияници, за Мосул, за ИДИЛ, за Иванка, за Голия Тръмп, но...ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ ЗА 144-ТАТА ГОДИШНИНА ОТ ОБЕСВАНЕТО НА АПОСТОЛА - ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ- ЛЕВСКИ! ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА!!!!!

Моля, почитателите на "Боярышник" да не коментират тука, ако поне малко имат идея какво значи срам и гьонсурат. Все пак 76 горди руснаци си заминаха тогава (преди 2 месеца) и единственото за което мурзилажа плачеше е "да бъдем хора и съпричастни". Тогава не им идваше да питат, как така русия се управлява с твърда ръка и разумно с обич, пък стават такива работи в тая благоденстваща страна. Като ти е нсрн* главата, не я надигай. Чували ли сте го това?

А нещо за хилядите мириканци смарангясали се от наркотици нема ли да измъдриш? Поне за Уитни напиши нещо бе! Некадърник!

Ако ми набиете 76 минуса, всички руснаци ще се съживят. :)))) Така, че всеки минус е важен! Дерзайте. :))) Не ги оставяйте тия проксита да бездействат.

Защо държавата създава цели отдели за преследване, съдене и затваряне за употреба на безобидни т.н. дроги, които в някои случаи са и полезни за здравето. Ако държавата е загрижена за здравето ни защо няма никой осъден за скок от 6-тия етаж, за челен удар с автомобил, за неуспешно самообесване или отравяне с лекарства? Защо държавата не се бори с пестицидите в храната, ГМО, КЕМТРЕЙЛ, ХААРП и др. системи за масова смърт? Значи има нещо друго. Това не е загриженост на държавата за вашето здраве. Държавата се опасява случайно да не откриете пътят към свободата.

Разбрахме, че си дрогирано идиотче. Не се опитвай да разсъждаваш. Безобидно било, даже полезно. А това, че мозъкът ти деградира и накрая не можеш да събереш 2+2 интересува ли те? Или неща, които ще стават след повече от 5г теб не те засягат. Значи и от СПИН няма нужда да се страхуваш - действа бавно.

Кви са тия спринцовки бе идиоти !

снимка от партито ли е?

Свобода според желанието-друсаш се пиян опит-самоубил се твои кеф не търси помощ да те лекуват умираш и толкова трябва да се прочистим от слабите и негодни вредни дори и за себе си.

И децата знаят че GHB не бива да се меша с алкохол...

Такива западняците искат да станем. Да станем държава продажници и наркомани.... да берем доматите на западняците и да им чистим оборите!Зная сеячи и други във нивата в другата нива у нас: там ще поникне трънакът, копривата, не позлатеният клас. Гнило е семето в почвата, плодната, дето го пръскат они, плодове грозни ще бликнат в народната нивица, грозни злини. Хранят с отрова това поколение, с дело, с примери и реч Бъдеще страшно ще жънем в смущение, жънем го даже ний веч

"Боярышник", друго не е нужно да ти казвам

После "лош бил Дутерте"? На зла круша зъл прът!

без наркотик не може да се слуша, трябва да си доста ошашавен за да не се побъркаш

За кой град става на въпрос? Къде са били учителите им или са пушили цигари, докато дечицата са се дрогирали със смъртоносни субстанции? Сега Герджиков вместо да се излага да потърси отговорност от виновните!

Ако беше научила всички букви и можеше да четеш, колко по-малко глупости щеше да напишеш. Става въпрос за Малбърн, който е при кенгурутата - от другата страна на плоската земя.

Ами аз мислех , че става на въпрос за България!

Ей, никакъв усет за ирония нямате, и бързате да се изкендьате навсякъде!

с това основно се занимават, като се сложат и силикона, и татуировките и младите стават вечни пациенти,

За да слуша човек такава "музика", трябва да е друсан. Н разбирам защо е нужно да се хабят ресурси, за да се спасяват подобни утайки. Дайте им още дрога и ги спасете от мъките.

Каква музика не предизвиква желание за надрусване?

Вечните хитове на Алла Пугачова. Те предизвикват желание да си прережеш вените.

Не е зле да въведем наркотиците така ще се прочистим от боклука.

Нали Австралия е развита държава, с върховенство на закона? Наркодилърите не са ли на топло? Нали там всичко е идеално и няма корупция сред полицията и разследващите? Нещо не ми се връзват нещата.

Евро-атланитически ценостти , кво да правиш.... Дрога . алкохол и кока кола...

То в русия има най много хероинови наркомани. Това какви ценности са, троле.

Това е много хубав атестат за силата на транс музиката !

Никой не ги е карал - наркоманска сган!

без малко дрогица е като шкембе без чесън.

от колкото препарат за тоалетни

"Един мъж е обвинен, след като у него са намерени екстази, кокаин, ЕмДиЕмЕй (MDMA), ЕлЕсДи (LSD), кетамин и хашиш. " леле , тоя като супермаркет ... :) ...

Искам да ми е добър приятел тоя

Руските хакери са виновни.

От двадесет години и у нас вече е така.

Много жалко! Дрогата убива! Само слабите се дрогират!

Ако мога да перефазирам един известен певец, "партито трябва да продължи".

Западни "ценности" - какво да правим !

в този случай източни ..

Географски източни,но културно са западни.

А източните ценности какви са? Да се натряскат като прасета и да се изпотрепят?

Може да се видят в една платформа за видеоклипове. Например ако се напишe Effects of using crocodile, ще излязат наяве нелицеприятни северо-източни "ценности".