Тръмп оптимизира указа си за имигрантите

Президентът на САЩ работи по "оптимизирана версия" на своя указ за ограничаване на имиграцията, заяви в Мюнхен американският министър на вътрешната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп оптимизира указа си за имигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

морала е над всичко, също от конституцията

да не би да си въобразявам, че някой е нарушил конституцията в частта "свобода на словото"? или сорос и ротшилд са свещенни крави, защото снасят злато, за да получат двойно повече от злото, което нанасят на света?

За всички слепци които са родени да ги мамят ислямисти и терористи - случка в столичен хр. Магазин Вътре клекнал един такъв мръсен с окаяно изражение - напазарувала бабка с внучето си се спира и дава от покупките си в жест на милост . Мърлъото излиза и отваря шкафчето си и отвътре изважда голяма торба пълна с продукти " той си е напазарувал " с хитрост Такива ли трябва да гледаме м/у нас това ли ви харесва отвсякъде да ни мамят като най-големите глупаци в света .Така че Тръмп си е прав за държавата си а ние както обикновено до никъде няма да се оправим .

тръмпи, да ти кажа брато, от енп (десни левичари) са най-големите ти врагове, в т.ч. радан, костов и борисов. е, може и да не ги знаеш, но от дойче веле ще ти обяснят за дезинформацията... как брекзита е на 88% фалшив и как клинтън победи на изборите с 89%. е, никой не може да достигне висотите на меркел, която винаги е избирана с 99,9% :-))) и това, само защото допринесе за сигурността на Европа само с речта си в мюмюнхен... :-)))

Да не забравяме как откачалата Тръмп, туитва за бизнес проблемите на дъщеря си Иванка по време на брифинг за националната сигурност. Тоя е като маймуна, не може да се фокусира и за половин минута.

и ти имаш дъщеря, защо не туитваш? а госпожо?

окей, пих си хапчетата на бил гейтс... сега съм имунизиран! срещу тролските, терористични атаки на енп:-)))

Тръмп трябва най-напред да изгони руските емигранти и шпиони.

Тук в Америка тече подписка за отнемането на американското гражданство на унгарския евреин Сорос

сорос е вредител,а ротшилд е неговия пророк. нюрнбергски съд за двамата. имат да изплащат за поколения наред! тяхната болна "стратегия" на анархо-левичарски фашисти е най-голямото зло, защото руши всички извечни ценности, а създава само илюзии. те се възползват от исляма и дезинформацията за да създават уруди, които са безбожници!

Къде е това тука в Америка? В Сливен ли, или Враца?

Отговорите на Тръмп на прости въпроси: watch?v=NXUhcVWOyuI

белият дом трябва да подготвя на Тръмп сведения за световните проблеми които да са до една страница и да имат повече графики и картинки? Щото той не може да се фокусира за по дълго! Докато Обама е работил със сведения от 3-6 страници на проблем.

Видяхме го как е "работил" Обама - потопи света в хаос и престъпност, и го докара до ръба на ТСВ.

Обясни мунчо?

Тръмп е доказано че не може да чете, никога не отговаря на въпросите които му задават! Всеки път се отплесква в някаква своя посока , която повтаря за 100 път. На срещата с японският президент в негово лично имение, когато се случва северно корейският ракетен тест почва едно обсъждане на проблем на масата пред всеки който е в ресторанта??? Накрая имайки написана кратка реч , тоя само казва едно изречение в подкрепа на Япония. И после идиота вика на премиера Абе, тука има една сватба, платили са ми цяло състояние, нека да минем да ги поздравим?? Можете да си представите в такъв момент как идиота Тръмп мисли за някаква сватба?

всякакви цървули коментират неща от които хабер си нямат и хора като Тръмп които са светлинни години от нещстни лузъри като тебе

проблема е, че вие раданските тролове, които всеки път на интернет проучванията имате 12%, този път ще имате 1,2%. съкива ли запетаята, а турски троле?

същински сибилен трол, нали? и вие така правите. дай нещо за жужо сега и какъв смъртен грях е да имаш за приятел руснак.

бай Тръмп щял да ни връща мишо шамара

дезинформацията на "запада", чрез троловете на радан заема застрашителни размери. жужо ряпа да яде в сравнение с троловете на енп и лично на борисов.

Указа на Тръмп беше спрян първо от един откачен съдия някъде в щата Вашингтон, който не може да чете. После беше спрян от 3-ма съдии от известния на всички циркаджийски съд в Сан Франциско, на който 80% или на 5 решения, 4 са грешни и отменени - пълна перверзия, каквато се очаква от Сан Франциско, разбира се! Ердоган защо започна да чисти от съдебната система - там има най-много предатели. И в БГ положението е същото и тука трябва тотално прочистване!

Единственият който не може да чете е Тръмп, и указа му беше спрян защото е противоконституционен!! Единственият циркаджия освен Тръмп си ти!

Ако си чел американската конституция, би трябвало да си наясно, че няма нищо противоконституционно в указа на Тръмп! Там изрично се споменава, че федералното правителство на САЩ има задължение да охранява външните граници на страната, и като част от тази охрана, има право и да решава кои чужденци да приема в страната, и кои не!

аве цървул, ти ли ще обясняваш на бай Тръмп Американската конституция ....къде пише в конституцията че ислямисти терористи и всякаква сволач може да минава границата нелегално ...боклук

Партията ти да те прати до Сан Франциско да видиш за какво става дума тъпчо

Проблема е че Америка ги е допуснала вече достатъчно.Толкова че да се качват на главите.А колко са стрикни спрямо нас и как ни следят под лупа.Това не е ли лицемерие.Чак сега Тръмп орева света с неговата емиграция .А досега какво спаха ли?

Това е президент за пример. Не го интересува нищо друго освен интересите на страната му.

Президент който само лъже?

Доналд Тръм да не слуша разни глупци, а да изгони всички резаняци от САЩ!!!

Барак Обама бе предприел подобни антиимигрантски действия през 2011 г. след клането в щата Кентъки. Доналд Тръмп: Европа допусна огромна грешка като позволи на мигрантите да влязат. САЩ са за незабавно възстановяване на президентския указ за имиграцията.

На вратата ти някой чука. Отваряш и виждаш няколко нещастници, които искат да ги приютиш, защото лоши хора ги изгонили от тяхната къща, а те не обичали да се бият и затова дошли при теб - кротък и миролюбив бюргер. Пускаш ги на тавана и им даваш да ядат. Но те ти казавт - това месо ни мирише, иди купи и донеси агнешко и айран. После ти съобщават, че идват и техните роднини, да ги приемеш и тях. После, че харесват дъщеря ти, жена ти, пък при тях имали обичай да не пренебрегват и момченцата ...А ти ставаш в зори и отиваш да бачкаш, зер трябва да ги изхраниш ... нали са ти гости ... А в Европа имат поговорки : гостът е като рибата - на третия ден трябва да го изхвърлиш ... оти осмърдява цялата къща.

Може да е пълно кууку,ама мисли за страната си!Разбира,че това с имигрантите,си е новия вид война и ако проспиш момента,както нашите тъпи еврогейове ,си аут!

гейтс, въпреки цензурата на инфото, ще ти кажа: идва ден, когато ще те съдя за загубените ми години, относно рестартирането на системата ти царска, създадена от теб, крадецо в акта! и така ще стане" ще те съдя, въпреки ценурата ти на инфото>! в еврейската акта! имаш ли толкова пари?

Конституцията на една държава, в случая на САЩ е ВЪРХОВНИЯТ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА, с който всички без изключение трябва да се съобразяват и спазват. Това важи за всички лица, органи и институции, закони и подзаконови актове и норми! Ето какво казва Конституцията на САЩ по въпроса: "We the People of the United States, in Order to form a more perfect Union, establish Justice, insure domestic Tranquility, provide for the common defence, promote the general Welfare, and secure the Blessings of Liberty to ourselves and our Posterity, do ordain and establish this Constitution for the United States of America. ================== Amendment 14, Section 1 ALL PERSONS BORN OT NATURALIZED IN THE United States, AND SUBJECT TO THE JURISDICTION THEREOF, ARE CITIZENS OF THE United States AND the State WHEREIN THEY RESIDE. И още: Article I, Section 8Л (in creating the authority of the Congress, To establish an uniform Rule of Naturalization.) Thus from a Constitutional stand point IT IZ RESPONSIBILITY OF CONGRESS!?!?!?!?!?! TO ESTABLISH ALL LAWS AND RULES OF NATURALIZATION OR IMMIGRATION!!!!!!!!i Перевод на последния абзац: КОНСТИТУЦИЯТА НА САЩ ПРЕДОСТАВЯ НА КОНГРЕСА ОТГОВОРНОСТТА ДА СЪЗДАДЕ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА ЗА НАТУРАЛИЗАЦИЯ И ИМИГРАЦИЯ!?!?!? Не на президента, не на някоя друга институция или орган, а на ... КОНГРЕСА!!!!!! Не е зле да се знае и познава Основния закон на държавата, вкл. и от президента на държавата! Особебно при категорично указаното от Конституцията РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ!!! И да се има предвид и да се спазва, както буквата, ТАКА И ДУХЪТ Й!

първо на първо, манипулаторско тролче, не става въпрос за закон, а за указ. можеш ли да преброиш указите на обама по същия повод? или тези неща не се помнят, защото фейк нюз троловете и медиите им помнят предимно избирателно. чак пък конституцията ми цитира и не е чел какво е цитирал и за какво иде реч в статията и указа на тръмп. айде сега направете всички родени в близкия изток - граждани на уса. обидно прости сте. но по-обидното , че нас ни правите на глупави с подобни манипулацийки. ти кога си на смяна да цензурираш от името на "демокрацията"?

можеш ли ми цитира конституцията на България в частта за свободата на словото и как точно "демократичните" "сили" я обезсилиха, чрез цензурата си. искаш ли да ти припомня и случая с ктб, когато видният царист и дс доносник се опита да ограничи свободата на словото в полза на банкерските кражби на суми от които на човек (не на трол, като теб) би му пресъхнала плюнката, докато ги изговори, а моето мнение пак беше единствено, против това. сеш се? искам да ти кажа, че сериозно се съмнявам, че вие наистина сте агенти на жужо! инак защо ще действате в негова полза, при това така успешно. западът трябва да се мобилизира срещу вас!

Сега е времето всички тръмписти да свирят на тромпет - "давай, мачкай, гази" любими вожде. Иначе бронзирания шоумен със смешната прическа е много атрактивен. Такива муцунки не са виждани в политиката от времето на Дучето.

А по добре ли е с усмихната маимуна!

Този, когото наричаш "маймуна", и още пет живота да живееш, и интелекта на цялата си рода да събереш, пак няма да го стигнеш. Така че давай по-кротко

Тръмп си мисле, че политиката е като бизнеса му, киха на кмета и строи игрище за голф и апартаменти.

дай доказателство за твърдението си, тролче на уса посолството, което организира гей-паради и спонсорира тролове, чрез нпо. инак си поредният трол, който разпространява фейк нюз и дезинформира. а срещу такива "запада" се е заел да се бори. при това съвсем сериозно!

Новият вариант на нормативния акт ще включва забрана и за путино-поклонници...

и така най-после тръмп ще задоволи виденията болнави на гей-организацийките на сорос.

тц, няма да ви задоволява виденията, ще върши това което му диктува реалността. Той съзнава че опастността иде от обкръжението и поклонниците на жужо

Ще се усети Тръмп, че не е Кралят Слънце, който да взима едностранни и необмислени решения, получени някъде между сутрешната ерекция и голямата нужда

Спирам да чета новини свързани с г-н тръмп.

Тръмп какъвто е кух, сигурно пак ще осере работа с указа!! Той не може да чете ,укази ще ми издава.

А ти кой си,за да имаш право да съдиш най-могъщия човек на света,милиардер,женен за мис Вселена.....ти ли си "умния",можещ да чете....браво соросоиде :)

А тоя указ дали ще мине в съда?

за да влезе в сила не е нужно да минава презз съда...виж съда може да го отмени, но това ще отнеме повече време...тогава Тръмп ще издаде нов, леко коригиран и така....той самия го каза , че така ще действа...

Така ще действа, докато не почнат да му ги блокират автоматично. Защо само той да може да се прави на идиот? :)) Аз не вярвам, че любовта може да превъзпита всички. Някой си плачат за един як бой. При други, дори редовно.

Ами може и да мине, ако Тръмпи се съобрази с някой дреболии като конституцията например.