Договориха в Мюнхен ново примирие за Украйна

Външните министри от "нормандската четворка" договориха в кулоарите на Мюнхенската конференция по сигурността ново примирие в Украйна от понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Договориха в Мюнхен ново примирие за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни занимават с тези пияни руски идиоти

А ти навярно си дрогиран, затова пишеш такива тъпотии. Само сравни Лавров и Климкин на снимката и ще видиш, че пияницата е именно Климката. Знам го със сигурност, но най-големият алкохолик е Порошенко.

Обезлюденият и безнадеждно застарял руски Донбас получи признание на дипломите си в Русия. Смях. Ама то в руски Донбас 60% са пенсионери бе. Какви дипломи? Важното е, че ако някой умре, никоя нормална страна в света няма да му признае фалшивото удостоверение. А и извън ДНР няма как да пттува с невалидни пасоорт и номера на колата. Например у нас, в България

А ти как ги изчисли. Знаеш ли колко млади хора има там. Явно не. Въпросът е, че такива като теб пишат просто ей така, без да се основават на някаква фактология. Чети повече бе човек.

Страна в която всеки олигарх има своя армия и национална бандеровска алмиия не може да се похвали скоро с мир. Страна, в която не разрешават на една част от населението да ползва майчин език, не може да е демократична. Това е компроментирана страна.

Когато му дойде времето ще напиша мемоарите си и истината за протестите и протестърството.Ето малък откъс:'' Геню беше от онзи тип хора които са ужасно неприятни и следваха винаги силните на деня с цел да извлекат материална изгода.Освен това беше пълно куку след дълги години членство в сектата на кришнарите.Но нямаше как трябваха хора и той бешенатресен като един от нашите, така че трябваще да го изтърпим.На един от мийтингите преди протест уговаряхме кой колко ще вземе и кой каква функция ще изпълнява.Геню беше много активен и с тъпо самодоволство каза -Аз ще дойда с фланелка СССР.След което ни изгледа все едно току що в очите ни се бе превърнал в Аристотел.Идеше ми да повърна.На другия ден наистина се появи с фланелка с голям надпис СССР и през цялото време флиртуваше с камерите като филмова звезда.Когато се прибрах се чувствах зле, отново пред очите ми беше този образ-тъпото изражение и фланелката, събух си обувките, отидох и повърнах в банята.

Турските мекерета и еврогееве от ДИР-а пишат за всичко останало, за наркомани, за пияници, за Мосул, за ИДИЛ, за Иванка, за Голия Тръмп, Украйна...ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ ЗА 144-ТАТА ГОДИШНИНА ОТ ОБЕСВАНЕТО НА АПОСТОЛА - ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ- ЛЕВСКИ! ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА!!!!!

Турско мекере си ти Твоят кумир Путин се целува с другия ти кумир Ердоган и заедно строят Турски поток, който трябва да накаже България Ти си пълен Б О К Л У К

а ебропеиците отрязаха ердоган! латентните геиове и туркофили обиждат българите с това, което те са самите :)

РОВИ БОКЛУКА ДА НАМЕРИШ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ!!!!!!!! СЛАБИЧКО ВРЕЩИШ. ГЛА-А-А-А-А-А-А-А-Д!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бегеновец ти си събирателен образ на понятието Б О К Л У К.

Икономиката на Украйна е отбелязала ръст от 4.7% за последното тримесечие на 2016-та. А Русия е още в рецесия.

освен квас в магазин березка нищо друго руско не можеш да си купиш. виж украинска електроника при това добра се продава в българия.

Най-вече вибратори за устата ти.

договорът с русия не струва и употребената кенефна хартия, на които е написан.

Украинците натириха тамошните комунисти..И примирие ще има, когато натирят чуждите бандити от териториите си....Или ги взривят, един по един...Все едно

А, не! Бандитите на украинска територия ги трепе Путинката. Колкото повече "утилизира" сега, толкова по-малко свидетели ще има в Хага.

абе кажете ми бе хора... от години чета новини за украйна...Защо наричат дребни мутри и престъпници нелегално въоръжени неясно от къде "сепаратиси". Ами че те са си престъпници. Защо не бяха смазани още преди две години? Русия държи украинските политици и полицаи за топките? или има друго обяснение?

Пич, кажи на дилъра ти, че ти продава яка дрога. Направо живееш в паралелна вселена от нея!!!

Друсам ванилин на кристали от ония малките хартиени пакетчета от запасите на бабами. Като шмръкна от тях така кихам че чак в стратосферата ме праща. Я кажи сега как така стана че тия борци за свобода се похвалиха в туитър че гепили установка бук, а три дни по-късно като "някой" думна оня самолет туита изчезна и всички забравиха за него... И като се почнаха едни разследвания... Просто си представям как няк'ъв пъпчив пубер, след половинка водка се изцепил със "Што эта хуйня такая? Ну давай пастреляем"

Мир ще има в Украйна. Когато Пороченко бъде отстранен и дойде Захарченко.

за руснакът братя и приятели няма. няма нищо свято и това го доказаха с воината, която спретнаха на уж наи-брацкия им народ украина. които вярва на руснак е глупак!

Захарченко ще дойде, но като затворник, ако иска да остане жив. Иначе, ще му ходят бавно, като на Мозговой, Гиви, Анишченко, Болотов, Моторола, Дремов...

Помните ли едното геновче как пишеше ''смърт за мурзилките'' ето такива са те- долни подлоги и миризливи мърши , за 30 цента желаят смърт но в същото време се изповядват пред чудовището Кришна и целуват зелените му крачища искайки мир на окаяните си кални души на кръвници и тролове мастии.Да, идва новият ден в който тези тролове мръсници няма да получат и цент а ще остане само омразата към тях и подлите им дела с вкус на развалена омраза и кисело отвращение от гнусните им лица.

с белене плашите вие червените гниди!

е в Кремъл, все ще виете на Умрело и ще миришете на Мърша

стои в Кремъл мир около Русия няма да има. Дали ще е Сирия, Афганистан, Крим, Южна Осетия, Донбас, Румъния, Литва или Финландия все ще се намери някой, който да заплашва руснаците и да им пречи да се развиват мирно. Почти, както винаги. Единствената голяма заплаха за Русия (и за света) обаче идва от Китай. Когато късогледите управници го разберат ще бъде късно. Но и тях това не ги интересува особено - имотите и инвестициите им са в САЩ и Западна Европа. Далеч от дракона. Засега.

Сега е време да изкарате едно висше при "революционерите". Към него ще получите и гражданство и пътя към просперитет в Русия е отворен пред вас!! Дерзайте! :))

Отново лоша новина за кървавите тролове на А за Б разните геновчета и манолчета отдавна пробити отзад и хванали се на кървавото хоро на грантовата пропаганда.Няма да умира никой и геновчетата съответно няма да си получават хонорарчетата с които да съществуват омърсени на този бял всят.

Я кажи с какво постсъветската ви пропагнада е по-добра? За мен Джим Бим е много по-добър от боярышник. И книгите сега са по-добри. Всъщност опитвам се да се сетя какво не е по-добро сега...

Договориха в Мюнхен ново, поредно, сто и шестдесет хилядно,примирие за Украйна

а при така нареченото Косово как така можа да се отцепи от Сърбия и там нямаше сепаратисти а тук не могло - нещо на двоен стандарт ми понамирисва ..... но Русия не е Сърбия

Да имаш идея, защо е яко, че Русия е втория търговец на оръжие в света, а е гадно, че САЩ са първи? Все пак и едните и другите продават оръжие, нали? Това двоен стандарт ли е или не си съгласен и с това, че Русия продава оръжия? :)))

Много пишете Соросоидни Тролове , във вторник ще видим какво примирие ще има ? В Киев се събират всички участници от Майдана за да искат Оставката на ППорошенко / Петър Велики -Кървави / ще има пак бунт в Центъра на Киев и Хунтата трепери ! Хората ги питат защо продадоха руска земя , Змеинен Остров на САЩ за 5 милиарда $ и американците правят Военно-Морска база !

1 World 59.590.000.000.000 2 САЩ 12.410.000.000.000 3 European Union 12.180.000.000.000 4 Китай 8.182.000.000.000 5 Япония 3.914.000.000.000 6 Индия 3.699.000.000.000 7 Германия 2.454.000.000.000 8 Обединеното кралство 1.869.000.000.000 9 Франция 1.822.000.000.000 10 Италия 1.651.000.000.000 11 Бразилия 1.568.000.000.000 12 Русия 1.539.000.000.000

Болгария не виждам, пък и няма да е лошо да напишеш и дълговете!хахае

ограмотявам тъпи руски тролове.Влизаш в Интернет-Гугъл,пишеш БВП и четеш.Надявам се да имаш основно образование.

Обнови си данните, мека китчице. На фона на динамичността на световните процеси са антични. :))) Само да припомня на менторите ти, че сме 2017-та, а не 1997-а. :)))))

За 2016 при сходно население Русия има повече от ДЕСЕТ пъти по-малък БВП от САЩ. Прави си изводите.

Foreign Trade - Export Directory за 2015г. Размърдай си лоясълият си мозък и чети в Гутъл.

Следват Ялта и Потсдам, но Тръмп едва ли ще отиде. Още Обама обеща на порошенко зелена карта и безмитен внос на шоколади и бонбони от Рошен.

Май скоро руската военна машина ще набива тъпи соросоидни канчета в Донбас.

Само изчакай да заредим танковете с въглища.

То моеш да си заредиш кюмбето с въглища, ама по-добре недей , че суперкомпютъра каза , че воздуха бил много замърсен!}:-)))

Европа трябва да се насочи да запази свободата, идентичността си и суверенитета си като вземе категорични мерки за възпиране на ислямското нашествие макар и под мирна форма и вечните завоевателски стремежи на руската държава-както и да се нарича: княжество, царство, СССР, РФ , космическа нация и т.н.

Точно така, типичен пример за ислямското нашествие в Европа е образуването на ислямската държава Косово, за която съдът в ХАГА се произнесе: "Съдът смята, че общото международно право не съдържа приложима забрана на обявяването на независимост За образуването на християнската държава Крим обаче той каза: "Съдът смята, че общото международно право съдържа приложима забрана на обявяването на независимост

Косово бе и е с преобладаващо албанско население, с друга култура, враждебно настроено към всичко сръбско,докато Крим бе част от Украйна,потвърден с договор от Русия и тя навлезе и завладя територията с цивилно преоблечени войски.

Далия Грибаускайте президент на литва, яростна русофобка и вярна слуга на запада . бивша комсомолска секретарка . бивш член на комунистческата партия .предполагаемо бивш доносник на кгб. бивша преподавателка по марксистко ленинска идеология .

И бивша валютна проститука при СССР.

Навремето за да узаконят Косово, американците натиснаха съда в Хага, който излезе със следното решение : " Всяка нация, живееща на определена територия може да се самоопредели, без разрешение на централната власт ". Но това на Щатите не стигна. Те започнаха война в центъра на Европа точно на Великден. И.Костов продаде коридор на САЩ срещу 36 млн. долара. Така България окървави ръцете си срещу съседите си. Клинтън изби 2 800 невинни сърби, от които 480 деца. Хвърли 37 000 бомби, половината от които с обеднен уран, но уран.Питайте във Видинско и Трънско какви са им доматите ?

...и проститутка... защото бивша проститутка няма. :)))))

Вие ми кажете: как са викала на синовете си майките на Павло Климкин и българинът Микола Балтаджи, какви им бяха документите преди ПРЕВРАТА и военната хунта? Ако някой иска да ти смени името, да ти забрани родния език, да ти бие безнаказано народните представители в Радата, ... ако си мъж хващаш автомата и защитаваш всичко, което обичаш. Ако не си, ставаш Павло, Микола, .. за един ден и почваш да служиш за грантове и постове в нацистката държава.

бЪЛГАРИТЕ ОТ БЕСАРАБИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ПРОДАДОХА МОЛБА ДО ПОРОШЕНКО ЗА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЕСАРАБСКА БЪЛГАРИЯ.ЕДИН РЕД НЕ СЕ НАПИСА В БЪЛГАРИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.ПЛЕВНАЛИЕВ ПЛЮЕШЕ РУСИЯ НО НЕ ЗАЩИТИ СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ В УКРАЙНА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ ДА МРАТ В ДОНБАС. БЕКЛУЦИТЕ РУСОФОБИ СА ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДА НИ, ОЩЕ ОТ ТУРСКО

каквото и да се пише, присъединяването на Крим и ставащото сега в Украйна е чиста проба пълзяща агресия от страна на Русия към Украйна.Зле прикрита с упорито отричане и "грижа" за руското население там.Как може да се противодейства за това на Русия ? Естествено пътят вече е задействан с Икономическа изолация на Русия ,твърда дипломация и за съжаление с ефективно военно присъствие на алианса в този район.Казвам за съжаление,защото това ще доведе до изостряне на напрежението в този район.Това обаче, не е в интерес най-вече на Русия,защото ще изтощи още повече финансово слабата руска икономика.Вече се разбра,че Русия не е готова на компромис а той може да бъде само един ,връщане на Крим и изтегляне на руските войски.Честита ви Нова Студена война. Гореща никога няма да има, по-причина на ядреното възпиране, но съм сигурен само в едно,ще победи само този който има силна икономика,евтина енергия,висок Брутен Вътрешен Продукт и международна подкрепа.Последното е много важно на съвременния етап на човешката цивилизация.

Пък Джордж Фридман съвсем други работи говори. На кого да вярвам?

е тоя, да не е някой комунист?

1 World 59.590.000.000.000 2 САЩ 12.410.000.000.000 3 European Union 12.180.000.000.000 4 Китай 8.182.000.000.000 5 Япония 3.914.000.000.000 6 Индия 3.699.000.000.000 7 Германия 2.454.000.000.000 8 Обединеното кралство 1.869.000.000.000 9 Франция 1.822.000.000.000 10 Италия 1.651.000.000.000 11 Бразилия 1.568.000.000.000 12 Русия 1.539.000.000.000

Русия повече от 200 години извършва етническо прочистване в Крим, само по време на Втората световна война от полуострова са прогонени по изключително зловещ начин в открити вагони през зимата десетки хиляди българи като неблагонадежден етнос ведно с други племена в пустините на средна Азия, като голяма част от тях измират по пътя, а останалите измират в пустините.

Да й обявим война! И на сърби, румънци, гърци и турци!!

И на какъв език говорят тези "българи" от Крим? Каква религия изповядват? Те мислят ли се за българи? А ти искаш ли да се заселят до твоето родно място както през турско да си спомниш татари, даалии, ... Мислете малко, моля!

Reshavaneto na problema v tozi region e mnogo lesen: Organiziraiet izbori , na koito ima mejdunarodni nabjudateli i ostavete naroda dad reshi dali iskat da sa v Rusia ili v Ukraina.

Учудващо е с какъв магарешки инат "международната общност", състояща се от сащ и западноевропейските им колонии, се опитва да защитава и предпазва от неизбежната му съдба, творението на Ленин, Сталин и Хрушчов - Украiна.....

Ако утре Турция си спретне референдумче и присвои половин България на кой ще разчиташ? На Путин ли? Само не забравяй че Русия само взима, а не дава. В редките случаи когато дава трохи е за да вземе нещо голямо. Така че по-полека с глупавите си разсъждения.

Нашите деди на кой са разчитали при Сливница, Дойран, Одрин, в Добруджа срещу руснаците, ... ? Ти на кой разчиташ, на съюзника си Турция в НАТО ли?

Работата отива към следващия подарък на Путин от ЕС-демократите, не искам да употребя другата дума. Просто трябваше да проведат едни нормални избори, но те . .АТО и почнаха агитация за Путин и пак продължават. Кой ли не прати инструктори там и оръжие, излъгаха и Путин с Минск-2 и ето ти указа -признаване на всички документи на ЛДНР - на Ринат Ахметов му е писнало да му стрелят по заводите и е сменил палачинката. Сега чакам да видя "разгромяващия коментар" на Дойчевеле . . .

Вики Нуланд е пенсионирана. Интересно сега кой ще угощава укрите с КУРабийки?

Косово,ДНР,ЛНР един дол дренки .

Говориш глупости! Няма нищо общо между Косово и Крим! Косово беше обособено като отделна държава със свое собствено управление. САЩ не са присъединили Косово като своя територия. Крим първо беше окупиран от "учтиви зелени човечета" по израза на Путин, които взеха под контрол всички учреждения на украинската държавна власт под контрол, обсадиха казармите на украинските военни, и едва след това много скоростно спретнаха нещо като референдум на хвърчащи листчета. Огромната разлика между Крим и Косово е, че Русия присъедини Крим към себе си ТЕРИТОРИАЛНО, а Косово е суверенна държава.

Покажи ми карта с държавата Косово от преди бомбардировките, моля! Или я нарисувай бързо...

Те такъв идиот скоро не се е появявал. Неведоми са пътищата на краварските подлоги.

Косово бе създадено с оръжието на САЩ и техният сателит Англия, като това бе първото прекрояване на граници в Европа от създаването на ООН! А основният закон на ООН е неприкосновеност на границите! Крим е бил винаги от завоюването си от Турската империя руски! Като Петър завзема вратата към наго- Азов, при Елисавета, Суворов ги прави васали на Русия , а от Екатерина до 1956г. е все руски! Хрушчов го пришива към Украйна и ако за СССР това не е било от особена важност, то с стремлението на НАТО да завземат руските военоморски бази даром при настъпилата майданашка власт, щедро финансирана според Виктория Нюланд с 5 млр.дол. е неприемливо за руското население на Крим и Русия! И всички произтичащи от това последици! Да не говорим за изкуственото политическо образование:-Украйна, родило се след Брест.литовският мирен договор с който Русия излиза от !-вата св. война! Киевска Рус е сърцето на русизма, след която се създават редица руски княжества, в т.ч. и Московското! До 1904-5г. класиците на руската литература Чехов, Бунин, Гогол, Тургенев пишат МАЛОРУСИЯ и малоруси!История до болка позната и при нас:- тази с Македония!

Докато не се проведе нов Майдан, положението в Украйна няма да се оправи!

очаква се да стане в Москва.

ОЧАКВА СЕ ВЪВ ВАШИНГТОН И ТО СКОРО

Донбас е руски. Като Крим. Норманската четворка да започне да разглежда въпросите за Одеса, Харков, Мариупол ... които също са руски. Киев остава заключителен етап

руснаците са като скакалци. Унищожават всичко в териториите през които минават.

И паралелно с това аркадаша на Путлер да прави същото с България, така ли руска подлого????

Хм, как руски бе, човек? Това са чисти български земи още от 9-ти век! Тогава Киевска Рус се разделя на Киевска България, с център Киев, която била наречена Урус-Рус, Киевска Рус, и Волжска България, която се наричала Ак Булгар, с центрове градовете Болгар, Буляр и Казан.

Русия да върне всички български територии на българите, а те ще решат, какво да правят с тях!

изкуствено образование, дело на вожда на световната революция Ленин. Преди 1918 год. на световната карта подобна изкуствена държава просто не е имало. Подобен е феноменът с т.н. Република Македония. Такива са историческите факти.

Между 2013 и 2014 тази изкуствено измислена от Ленин нация, събори около 500 паметника на баща си и на тяхно място издигна над 20 паметника на изверга Бандера, избил половин милион руснаци, поляци и евреи през ВСВ

Не соросоиде, не ..... Не давай заден ход, платени безроднико ! Както ИД, така и главорезите от правий сектор (укро-главорезите) са създадени, финансирани, въоражавани и ръководени от централи във ФАЩ ! Пак от там са организаторите на атентатите из Европата. Не давай задаен ход. Ще има нов Нюрнбергски процес и там соросоидите ще ви чака на всеки каквото му се полага ! Интересното, че тези централи не са отговорни, дори пред сащиянския президента.

тоя форум пълен с комунистически отпадък бе! Тежко и на Бъргария с такъв материал!

Кой не скача е червен ! А кой е отворения форум с който всеки може да пише ?

където искаш, някой да ти е взел клавиатурата! Чудя се как може да защитавате комунизма с такава ярост!

Малко са, ама всеки е с по няколко компютъра. Хибридна война. Това е положението.

ZA RUSIA

Нещастните, полуграмотни редакторчета на дирник.беге отново са затънали в изтъркани клишета: франсетата "правят изявления", а руския външен министър "признал" ?! Нещастници ! Един ден ще криете това, което пишете днес !

Всички руснаци са радостни, че Донбас вече е руска теротория и населението вече са с права на руснаци Какво повече от това? Нали руската най-велика армия е в Донбас и Донбас вече е недосегаем за укрите. Нещо не виждам друго освен ЗЛОБА у руските тролове, защо ли?

ти сега кажи за кога точно е насрочено "прочистването от терористи" на Донбас и "освобождаването" на "анексирания" Крим???

"Нали руската най-велика армия е в Донбас..." Явно си пропуснал изказването на Меркел, в което моли Путин да окаже въздействие върху бунтовниците, тъй като Русия имала влияние над тях. Нищо за руски войски там.

Бай Ставри

Вие руските тролове лъжете като дърти самоковски роми. Всички и аз, и ти, и руснаците, и украинците, и Меркел даже знаем истината: Украински Донбас е ПЪЛЕН С РУСКИ РЕДОВНИ ВОЙСКИ, ЗА ЦВЯТ ИМА НЯКОЛКО МЕСТНИ БАТАЛЬОНА, РУСНАЦИТЕ ИЗГОНИХА ИЛИ ЗАСТРЕЛЯХА МЕСТНИТЕ УКРАИНЦИ, ЗАГРАБИХА ИМ ДОМОВЕТЕ, ПЛЯЧКОСАХА ЗАВОДИТЕ И ГИ ИЗНЕСОХА В РУСИЯ И ОТ 25% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕЗ 2014-ТА СЕГА СА 100%

Учудващо е с какъв магарешки инат "международната общност", състояща се от сащ и западноевропейските им колонии, се опитва да защитава и предпазва от неизбежната му съдба, творението на Ленин, Сталин и Хрушчов - Украiна.....

да го духат!!!

Западно-украинските цигани, които са най-бедни прошляци, решиха да окрадат богатият Руски Изток. Щатите ги финансираха с 5 млрд.долара, въоръжиха ги и те извършиха въоръжения преврат в Киев. Трактористи и комбайнери ги направиха на таратор. Укроармията е способна да влиза в чували и да излиза от там само с краката напред. Язък за 2 000 американски инструктори, шпиьони и хайдуци, които се намират в Киев. Инструктираната от САЩ Грузинска армия също беше напълно разгромена навремето.

Ало Дир-ниче, защо не споменаваш нищо за това, че участниците в разговоритеи са се обединили около въпроса да даване на някаква форма на независимост на двете отцепнически републики?

То "особените пълномощия", амнистията, федеративна "независимост", промени в Конституцията на Уркайна, след които поне още 2 области ще се окопаят независимо. Няма как това да се случи, освен и единствено със наложен мир отвън.

Примирие ! Всяко чудо за три дни ! Още утре ще почнат да стрелят по ДНР и ЛНР и ще умират пак мирни хора , това е бизнеса на Потрошенко да му споменаваш майката всяка сутрин и вечер ! Виновен е Лазар Каганович , че е създал Украйна от думата украли , тя никога не е съществувала тази Държава , макар Парасюк да твърди че древните Укри са изкопали Черно Море ! Порошенко за 5 милиарда продава острови Змеини на САЩ и те си правят база , така се разплаща със САЩ за дадените 5 милиарда $ за Майдана ! Във вторник в Киев се събират всички които са били на майдана за да искат оставка на П.Порошенко / Петър Велики -Кървав / !

Примирие с престъпници и узурпатори??? Не, няма такова нещо.

Ами след ПОРЕДНАТА БЛОКАДА, последва и "отварянето на границата" на самопровъзгласилите се републики към Русия. Сега, или Украйна трябва да "съблазни" с добро СП-Републики, или наистина ще го направи след няколко години, като в Молдова.

абе Евроатлантиците да Преведът 10 млрд. долара на Украйна и примирието само ще дойде. Няма нужда от преговори. ТАМ ИЗМРЕХА ОТ МИЗЕРИЯ ФАШАГИТЕ

РФ признава паспорти и професионални свидетелства, издадени в Донбас. Така Путин разпути еврозелките в Мюнхен, точно в деня на конференцията. Отново шах и мат на западните агресори...

Русия се за пореден път се доказва като варварска,империалистическа държава подкрепяща световния тероризъм

Най-голям износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча !

Факт е че САЩ се промени и имаше чернокож президент, А Русия?!?!

Имам един въпрос В Донбас сега живее около 55% от населението от преди 2014 год. Около 1 млн са в украинската зона. В руската зона Л/ДНР общо живеят (по данни от Л/ДНР) около 3,8 млн души. От тях 1.8 млн са пенсионери, 1,2 млн са в трудова възраст и 0,8 млн са под 18 год. Почти всички заводи от Донецк и Луганск, като Луганския завод за тръбопроводни изделия (единственото предприятие за тръби за подводни газопроводи) и тн, са изнесени с оборудването и персонала (или плячкосани) в Русия. Пенсионерите от Л/ДНР през седмицата плюят Порошенко и фашистката власт, но веднъж месечно пътуват до украинската част, за да си вземат украинските пенсии. При това положение какво ли ще се случи след 10 години, ако нищо не се промени. А след 20 години? Да приемем, че пенсионерите в Л/ДНР вече не са живи, а демографския проблем се задълбочава в геометрична прогресия? В Абхазия вече е руска пустиня

Ами трудно е да се каже, много зависи колко още колегите ти фашисти ще продължават да разрушават и убиват. Но при всички случаи живота ще продължи и след Украйна.

КАКВО ПРАВИ ДЪЩЕРЯТА НА ЛАВРОВ ПРИ ФАШИСТИТЕ..ХА.ХА.ХА :Средства массовой информации сообщают о том, что дочь министра иностранных дел России Сергея Лаврова Екатерина Лаврова с трудом говорит на русском языке. Связано это с тем, что практически всю свою жизнь она обучалась за пределами Российской Федерации. "А все потому, что больше 2/3 своей жизни она провела за пределами России. Такая традиция российской элиты. Более 20 лет она жила в США, а затем в Британии. И только в последние годы - в России" Катя Лаврова родилась в Нью-Йорке в то время, когда Сергей Лавров был постоянным представителем при ООН, а после назначения его министром иностранных дел, Екатерина осталась жить в США. Следует отметить, что сын премьер-министра Дмитрия Медведева также намерен получить образование в Массачусетском университете. Дети многих других крупных российских политиков, в том числе и Владимира Путина, проживают на территории иностранных государств.

".. В същото време четворката ще поддържа тесен контакт със САЩ - положение, с което новият американски държавен секретар Рекс Тилърсън се е съгласил" Тея наистина мислят хората за идиоти.