Проведоха Луков марш, въпреки забраната на Фандъкова

Заради информация за участие на чуждeнци от пронацистки групировки, Фандъкова поиска прекратяване на шествието.

Обратно в новината

Коментари - Проведоха Луков марш, въпреки забраната на Фандъкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, гей парад може, Луков марш не може!? Да ви п*я и на ценностите, господа управляващи. И на тебе Фандъчке!

Втората световна война започна на 1.09.1939 г с нападението и подялбата на Полша от съюзниците Хитлер и Сталин. А БКП у нас агитираше за пакта Молотов-Рибентроп. Фактически до 22.06.1941 Германия и СССР са съюзници. Като Сталин ликвидира полската армия. Светът никога няма да забрави Катин. А поляците безумно мразят руснаците и не само за това. До 9.09.1944 България е една от проспериращите европейски държави (първа на Балканския полуостров) със златен български лев, пенсионни фондове и т.н. В резултат на съветската окупация България беше буквално ограбена - иззето е златото от банките, изнесени са цели предприятия, огромни количества селскостопанска и промишлена продукция, особено тютюн, гюл и т.н. В резултат на този грабеж в България е въведена купонна система. Има още много живи свидетели, които помнят този период. Елитът на нацията бе избит и малтретиран. Страната бе напълно съсипана - икономически и морално. След 45 години комунистически терор нацията е абсолютно деградирала и до наши дни не можем да се оправим. А предателите продължават да викат: да живее БКП/БСП и вечна дружба с великия Съветски съюз. И неграмотните, заедно с доносниците и партийните мекерета продължават да гласуват за тях. Не се чисти лесно стадо от мърша. Но с времето и това ще стане.

Дрън, дрън ярина! Благодарение на СССР ние не губим територия, като победена страна, член на Оста! А претенциите са една трета от територията ни! Това дето България от 9.9.44 до 10.11.1989 г. създаде без еврофондове, а само със собствени сили, вие неуважаемий не можете да изкрадете, унищожите, продадете за 1 лв или запалите 27 години! Леле колко сме направили за само 45г! И колко още има и е все шоколада на тортата! А кажи празноглавецо колко язовира бяха преди 1944г. и колко построихте след 1989г- Само по ЕДИН, като вторият бе проектиран и започнат при Тато! А за 45г. бяха направени от сиромашка България, изплащаща репарации на Гърция и СФРЮ в златни лева 136 язовира от национално значение и 4500 от регионално! Това би трябвало да ти стигне за да си затъкнеш вонливата уста! Защото ако почна да пиша за всички други отрасли на икономиката или социалният статус на българина няма да ми стигнат седмици! Това е !

Какво да го чествам Луков..ако зависеше от него хиляди млади българи щяха да загинат на източния фронт...и много от нас може би въобще нямаше да се родят, но не оправдавам и Виолета Якова, дето му тегли куршума и го уби като куче.

Бойните групи са били финансирани от Англия, а баща ми е бил в Окупационния корпус в Сърбия и разказваше, че американски самолети са хвърляли сандъци с оръжие, храна и дрехи на сръбските и българските партизани. Като се замисля, партизанското движение е най-силно по границите със Сърбия и Гърция.

Последните години от дейността на Луков са достатъчни за няколко смъртни присъди! А това, че маршът се е провел показва и скритата толерантност на властите към профашистките образования у нас и гостоприемността към чужди такива!

Искал си да напишеш образУвания, но това е подробност, защото образОванието ти е посредствено. Важното е , че не искаш патриотични демонстрации, а гейски манифестации.

те тия че са за Белене ясна работа ама то тая смешница Фандупката кой ли я бръсне за слива ...кат я гледам как се беше барнала и накъдрила за няква вечеринка и ми става ясна...

Шепа смешници , на които им е платено по 20 лв , за да се разходят из софийските улици . Дори не знаят , кой е Луков .

Фъстийката забранява да се подчитат Български герои..... браво на госпожа антибългария

е тоа трътляк ве? смешник!

Така искат началниците.

до преди 1989г. западната пропаганда непрекъснато ревеше че в Соц. лагера нямало свобода на словото и огромна цензура. Ревеше че хората не били свободни. Е дойде края на Соц. лагера, сега сме в развития капитализъм. Тия които са живяли в соца и хората коит оса малко по -умни разбират че цензурата и пропагандата в капитализма са ужасяващо много по-силни и по-ужасни! Та радвам се че има младежи които мислят различно и отхвърлят капиталистическото робство!

Балансът е нарушен и махалото се връща. Криво разбраната, лошо обяснената и излязлата извън всякакви граници толерантност дава своите резултати. Прекалено дълго време на хората им бяха налагани чужди идеи и неприемливи модели, които бяха обяснявани с простичкото "Щот' така е Запад" или "Сега е така". И на принципа, че покрай сухото гори и мокрото, това крайно залитане на махалото доведе до обратната реакция на отричане на всичко про-западно, замечтани погледи на Изток и също толкова крайния национализъм. Аз искам да живея в държава, където да може да се чуват всички идеи, дори и неудобните, дори и "не-коректните". И ако някои иска да се изправи и да каже "Стига!", искам да може гласа му да се чуе. Защото другото е цензура! Не по-различна от тази при един тоталитарен режим. Ако една идея не се харесва на елита - тя бива заглушена. Ако някой изказва мнение, което противоречи на интереса на група хора - той бива обявен за популист. А ако някое шествие не изразява "официалната" позиция - то бива забранено. Господа, колкото повече не давате гласност на определени мнения и идеи, толкова повече губите поглед и контрол над тях. А една идея отхвърлена и един глас заглушаван достатъчно дълго време рано или късно се превръщат в тероризъм. Аз лично предпочитам маршовете пред бомбите, защото така знам, че тези хора също са чути, а не сритани да си траят в ъгъла. Или демокрацията вече означава гласност , но само на "правилните" мнения? "Щот' така".

Ислям или национализъм? Ислям или фашизъм? Ислям или комунизъм? Ясен ли ви е избора. По добре режим като в Северна корея, отколкото исляма отново да превземе свещенната земя Българска.

това сизабравил, те си подхождат много добре. Тоталитаризъм по капиталистичски!

Що ма,Фандъче гербаджийско?Ние независима страна ли сме или подлога,че заради това,че някой казал да забраниш почитта към големия българин,убит от комунистите ген.Луков?!

Бе той луков не беше ли?трепал комунисти????????????

бе тъй беше ама сетне нали помниш затва квичите сага на умрело))))

Кога ще е народния съд за комунистите !?

Koга излезнете вие от гроба,,,Таквиз дето са се срамували че са българи са си намерили мястото

Продължавай да мечтаеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Уж има издадена забрана,а марша е проведен под усилена полицейска охрана!!!Нещо не схващам!!!

Луков марш е забранен от няколко години, преди се провеждаше свободно, но американците и израелците протестираха, че е профашистки и националистически, освен това събират се неонацисти от други страни, предимно от Германия.

ДеДоВиЯ

А според теб не е ли редно българската държава да прецени сама и да реши да го разреши или забрани или това е редно звънкат американците и кво кажат това правим. Ами утре ако ни накарат да спрем да честваме Левски, защото българите сме били под законно османско присъствие, а не робство!!!!!!!!! Ами още по.лошото ни накарат да обявим апостола за терорист, не ми се мисли но от тази нагла паплач всичко очаквам.

неможеш спря хората, щото до там я докараха американците, еврейчетата и западняците че може и да стане белята. А стане ли най-напред слугите на САЩ и Израел ще изхвърчат от тук! А и няма как да го забранят!

Въпроосния германски шпионин Луков се е срамувал от това,че е българин,пишел е на латиница. Това ли са ви героите,платени сороси? Това е нещо като гнусните бандеровски марщове с факли в ръка,които гледаме в последните години. За БГ тези мероприятия нямат шанс,и затова са добре платени разбира се.

Христо Н. Луков е роден във Варна през 1888г. Завършва ВНВУ с 27-ми випуск През 1907г. Кариерата му като строеви артилерийски офицер го заварва като командир на отделение в 27-ми артилерийски полк кум края на Първата световна война. Тогава комунисти и земеделци провокират бунтове сред войската. Войниците масово дезертират от фронта и тръгват към София. Врагът безпрепятствено навлиза в нашите позиции. По това време отделението на майор Луков е на позиция край Кюстендил. Войниците му се разбунтуват, напускат поста си и побягват към Радомир. Насреща напредва мощна сръбска пехотна част. Майор Луков останал съвсем сам зад четирите оръдия започва трескава стрелба. Видели трогателната сцена, трима овчари от близките села се притичват на помощ и започват да му подават снарядите. Стрелбата продължава цяла нощ и сърбите не успяват да преминат позицията. На другият ден е подписано примирието. Границата е очертана. Кюстендил остава в България. Полковникът, командвал сръбската пехота не може да повярва, че е бил спрян от един единствен човек майор Христо Луков! Това е родолюбив българин, който е имал сериозни противоречия с Борис ІІІ и тогавашните министри поради състоянието на армията и въоръжението й, заемал е редица висши военни и държавни постове, водач е на легионерите, застрелян от засада от бойните групи на БКП.

Страхотна героична идилия за подвизите на въпросния Генерал (сега вече децата по нашите земи му викат Батман), който сам (като Крали Марко) с трима овчари е начертал така границата, че Кюстендил е останал у българско! Следващите му "особени заслуги" за участието на България на страната на фашизма, благодарение на което сме получили страхотно "благоденствие" някак ти убягва! П.С. - покажи си фиша с хонорара от съвременните убийци на България и Европа!

За Кюстендил ДА, но това е офицерският дълг на всеки в армията ни по време на война! А за последващите му действия и позиции за Вторият фронт, за окупираните територии, за формирането на нелегални военни организации, за Легионерите, за подготвяната смяна с преврат на правителството и противостоене на Борис в подкрепа на Германия и Италия?

излиза, че първо Луков марш е разрешен от фандъкова, после за "кумова срама" е "забранен", щото уж имало поляци-неонацисти! Моляяя, госпожо? Вервате ли си?

че самоковската учителка е "независима", тя е подставено лице в управлението на София! Лошото е, че тя си лапа заедно с шефовете й, ама ние какво ще правим. И последно: Няма ли институция да проверява как е "влязла" във властта и как е сега? Ама, да не излезе, че си има "тъст"?

Днес Луков марш, утре марш на сирийските и авганистанските натрапници от беженските лагери... Защо в МВР получават заплати ?

Фашисти комунисти социалисти ционисти шовинисти хитлеристи сталинисти ...исти...

Няма да се учудя, ако ционистите сами са организирали тъпия Луков марш, за да опозорят България пред света. В това са много добре. Вижте организаторите. Убеден съм, че изпълняват поръчка на Сорос.

И кой е наказан както трябва след като е бил ''забранен'' от фандъка дето го разреши ама в последната минута като се събраха реши ''да го спре'' ама той видите ли се провел????Беззаконието ни се показва от фандъка и сие а после искат ние да живеем според нормите

Луков марш - "Дрога на денс парти" по нашенски.

ЛУКОВ МАРШ.

Лукооов,марш!

Почитам генерал Христо Николов Луков. Достоен Българин! Но, не мога да участвам в такъв "марш" където "маршируващите" са келеши, не-образовани индивиди, футболни тъпанари.

Тия келеши-лумпени още при първия истрел е це насерат от страх. Лошото е че някои от дрисльовците пишещи във форума вярват в едни фалшиви фетиши, а в същото време истинските национални герои са далеч от тяхното съзнание.

"истинските" "национални" "герои", като Плевнялиев ли, или като генералчето президент дето съсипа авиацията.

тъпо копеле си освен, че си балама. Как си представяш генерал Радев да е съсипал авиацията под зоркия поглед на началника на отбраната, министъра на отбраната, мин.-председателя, президента, шефа на НС. Всяка от тези длъжности е по-висока от набедения от теб унищожител на авиацията. Всяка от тези длъжности е изпълнявана от ... оставям поне това да ти е ясно. А, сега по-трудната част на въпроса, тя естествено не е по силите ти, но все пак, защо не са спрели унищожението на авиацията и не само?

"Фашизъм-национал социализъм-социализъм-комунизъм -национал комунизъм",различни имена едно и също съдържание.

martin

АЛО О О!ФАНАТИЦИТЕ-И НА ВАЗ ЩЕ ВИ ДОЙДЕ КРАЯТ!

И на НАЗ ,ама и на ТЕП:))))))))))))))

Обикновен фашизъм...

Всъщност, твойто е обикновен примитивизъм, под въздействие на медийни промивки, гмо, дрога, ментета, порнография, чалга, невежество...

Когато нещо не ти е ясно,попитай чичко Гугъл. Образовай се!

martin

ТЪ....Пропуснал си една буква-П.Знаеш ли какво е ФАШИЗЪМ?А КОМУН..ИЗЪМ?Или да напишеш нещо там.

Уж българин патриот-офицер, а се клел във вярност на германска фамилия отявлени пед.ерасти и дегенерати. Други десетки хиляди патрлиоти-офицери като него, пък потъпкали клетвата си, дори един изстрел няма срещу съветската армия, дето ни "окупирала".

jingiby

Някои българи вчера почитаха застрелян от комунистите български офицер, а днес обесен от турците български революцинер. Гледам ,че други почитатели на рублите, комунизма и изобщо поклонници на друга държава се опитват да пречат на българщината. Напразно, мурзилки...

Понеже си голям българин, затова ли ника ти е на английски? даже и подчертан в жълто дане би да го пропуснем. Фашистите са световни престъпници!

А комунистите?

И да попитам фашистите във форума, тези на снимката по 20 години със спорно облекло и запалени факли незнаещи дори за какво са ги запалили познават този герой ген. Луков? Защо не виждам стари хора които познават историята и знаят за какво се е борил този герой. Защо в деня на почит за Левски и Ботев няма нито един със запалена факла в ръката и изобщо има ли някой от вас който да обясни символа на запалената вакла и марша?

Не знаех, че познаването на историята е въпрос на възраст ...мислех, че е по-скоро въпрос на информираност и осмисляне ;)

Каква демокрация е тази който забранява ? А в същото времо по книжарниците и на Славейков спокойно можеш да си купиш луксозното иждание на книгата Моята Борба! И още нещо този път за изкуството и демокрацията - гениалният и признат в цял свят композитор е збранен в Обетованата земя. като че ли той е виновен за концлагерите и газовите камери!

Става дума за Рихард Вагнер

Защото от тази демокрация за която се нуждаете вие няма никъде по света. Ако ти беше в САЩ, щеше да завършиш като някой негър или фашист. Вие Българите ми се струва че не знаете какво искате. Но съм сигурен че рано или късно всеки ще си го намери.

Коя е "Обетованата земя"

Ген.Луков, писмо от 1932 г. до Фердинанд: Vasche Velitschestvo Ofizerite ot 27 vipusk prazdnuvaiky 25 godischninata ot proisvodstvoto im si spomnjat sas tschuvstvo na dalboca priznatelnost y predannost za Tzara-Otez ot Kogoto imacha visocata tschest da polutschat litschno parvia cadetsky y parvia ofizersky tchin. Za savipusknizite Polcovnic Lucov

ДИР.БГ ще престанете ли да преправяте резултатите под текстовете. Дали нямате и в офиса ви, някой от тези смешни нацисти?!?!

Зад паравана на национализма надничат Хитлер и Сталин.

Разбирам че в тази територия няма да има никога държава! Тук са се събрали групи от всичко възможно появило се на света - дори и ИДИЛ. Тези групи - плевели няма да дадат възможност на добрите хора да изградят една прекрасна страна. Аз нямам такава надежда. Оказва се че в тази страна имало и фашисти!!!

Боян Расате отново се надига и този път ще вземе властта.

Той отдавана я е взел....на улица Овчо поле командва всички цигани. Заедно си берат железо...

Жените харесват офицерите, но кокошките на Гюбрето, те куткудякат и се галят на Боце, и са около 99%, вкл. и бабите!

Един Велик Българин.БИЛ Е ПРОТИВ КОМУНИЗМА И СССР.

Колко да е велик, докарал ни до национална катастрофа.

БКП ни докара до ТРИ финансови държавни фалита за 60 години. Това не е ли национална катастрофа?

Добре де. Фашизъма е забранен навсякъде. Фашизъм и Комунизъм се оказаха едно и също. Еднакво зло в света. Защо комунизъма не е забранен. Значи комунистите могат да манифестират , а техните колеги фашисти не могат. Това демокрация ли е?

Фашизъм и комунизъ не са еднакви и затова имат различни названия. Все едно да ти кажа че приличаш на човек като ти изобщо не приличаш.

А вие платен троле орангутан ли сте? Защото на мен на такъв ми приличате. Кагато Хитлер е нападнал СССР. Неговият приятел Сталин цели четири дена не е вярвал , че неговият най добър приятел Хитлер го е нападнал. Едните са комунисти , после социалисти а другите национал социалисти. Разликата е минимална другарю пардон сега демократ.

Лява и дясна ръка на една и съща гад мръсна.

Битката при Кюстендил....прочети осторията и тогава коментирай

Почитайте героите, така както ги почитаме всички граждани в България. Фашистки маршове с факли е демонстрация на желанието ви за фашизъм. Това трябва да се избие от главите ви докато е време.

Дори в Украйна, там където имаше възможност да се разпространи фашизма го потушиха. Слагай минуси но ти спасявам душата. Попаднал в такива обстоятелства като войната в Украйна щеше да ти газят разлятата течност приличаща на мозък по барикадите.

Генерал Христо Луков е бългрски герой сражавал се за България и поставял нашите интереси пред всичко. Той е не по-малко българин от Левси,Ботев,Раковски и заслужва уважение.Героичният му подвиг при Кюстендил и до днес се помни от сърби... Поклон пред генерала

Хубаво се е сражавал, но защо се е продал на нацистите.

"Нацистите" ни върнаха Беломорска Тракия и Македония.

kerelov@poshta.net

Много си облъчен. Вземи мерки защото е вредно за кожата. Що е то нацизъм, знаеш ли? Сигурно не, затова ще ти "светна": нацизъм е щатското съкратено изговаряне за национал-социализъм, възприето от незнаещите. Социализмът е световно зло във всичките си форми особено комунизмът, който експериментираха върху нас - източно европейците. Комунизмът е по-лош и от фашизма защото при фашизма няма заграбване на частната собственост, иначе всичко останало е същото: еднопартийна управленска система с пряка намеса в икономиката на държавата.

Тогава да попитам като е герой като посочените от тебе, защо е този фашистки марш? Защо при Ботев и Левски го няма?

Явно комунистите не са изтребели всички фашисти в лагерите! Лукановците би трябвало да уважават комунизма, заради това че им е оставил семето да се развъжда. Моето мнение е че този марш е с фашистки идеи и подбуди, поради което трябва да е забранен, а подстрекателите да се криминализират подобно на ИДИЛ. Защо тия отчестволюбци не направят почетно поднасяне на венци на българските герой Левски, Ботев и т.н. ? Защото идеята им и желанието са подобни на това което се случи в Украйна.

Браво на Фандъкова за забраната. По целия свят нацизма е забранен, и тук не трябва да има нацистки сборища.

вие сте от опг герп,познах нали

Като гледам си платено рубладжийче.

Вас българофобите безплатно ви мразя.

Ние мразим фашистите и ги требим.

Тук има много Соросоиди и Тролове на ББ от Банкя ! Пощенския гълъб на Ердоган е против героя от войните генерал Луков и Българщината ! Героите от Луков Марш , да се борят със Соросоидите и Бойковистите , а и Еврогеювете са опасни за Националната Сигурност на България ! България никога за разлика от други Соц . държави никога не е била Окупирана от СССР и Русия и за това Българския народ е благодарен на Русия за освобождението и от Османско Робство ! Само тикви и деформатори и тези от Укр Посолство пускат такива фекалии от устата си за окупация и отричат робство !

ти, вероятно си се напушил здраво,рано рано.слабоумник

Ранен останал сам на позицията с едно оръдие случайно му се притекли на помощ двама овчари.С точни изстрели преграждат пътя на настъпващата сръбска армия в дефилето до идването на подкреплението на другия ден.Убит от терористи комунисти а по точно от бащата на Татяна Боруджиева

Колко ниско трябва да паднеш за да забраниш честването на един от най великите българи.ПОЗОР

Кое му е великото на тоя нацист?

jingiby

Че не е руснак, а българин!

на кой нацист ,на боеко ли,които унищожи народа си?

От кога патриот = нацист бе кретен? Явно за Хазарска Русия всички трябва да са анти-патриоти? Бегай да приспиваш Руската публика!

думата националист произлиза от нация,народ,и за мен означава човек койото обича нацията си ,народа си, но някои хора се опитват да ни кажат да не обичаме нацията си и народа си.Aко за Eвропа националист е мръсна дума,е така да е,аз съм националист но тези брюкселски изродчета и лапачи се опитват да обвържат моята обич към родината Булгария с национал соцялистическата партия на Aдолф което не е вярно,моята обич е за България и не се се кича с петолъчки и пречупени кръстове.Aко ме питате какво мисля за историята на Eвропа и Xитлер си мисля че тои остави много неща недовършени и сега ние плащаме данък фалшифицирана исторя .Aко бе довършил своето дело светът сега щеше да бъде едно по добро мяст за живеене.

Не трябва да се идеализира Хитлер . Средно интелигентен но изключително амбициозен .Започналите от него войни и етническа омраза са престъпление особено тези които той започна след като обедини немското землище . Налагането на идеология със сила (не че Британия,САЩ,СССР и други не са го правили) ,но просто е грешно .

Тая тъпата утре ще разреши и хитлерови маршове, пък после ще иска да ги прекратява....

алоо учителката по руски защо не спря на путин мотористите ма пача.Ти като си кметица знаеш ли кой е г-н Луков и че е герой от три войни и лично е проливал кръв за България.КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДО ЗАБРАНЯВАШ .

що, мотористите да не са окачили жена ти...

не,окачили са маика ти от максуда