ЕНП: Нинова,не ставате за премиер. Тя: Не поучавайте народа!

Генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез влезе в остър сблъсък с Корнелия Нинова по повод гласуването за СЕТА.

Обратно в новината

Коментари - ЕНП: Нинова,не ставате за премиер. Тя: Не поучавайте народа! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на запад политиците веднага одобриха СЕТА, а немците събраха подписи и започнаха съдебна процедура срещу СЕТА, не са мърди като нас.

Г-жа Лъжа от името на кого говори? А, старата лъжа на БКП-БСП, че представлява народа. от "името на народа" червените убийци убиха без съд и присъда стотици хиляди българи, за да ограбят имотите им, как пак от "името на народа" БКП държаха 45 г. българите в затвор и убиваха в лагери и по границите всеки неудобен, и пак как уж от името на народа децата на убийците приватизирахте работещите предприятия след 1989 г. и станахте милиардери, как прокудихте децата ни в чужбина, как "от името на народа" от 80-те години развъждате хъхряци и как подарявахте, и отново искате да подарите Българската земя СССР. НЕ ЖЕЛАЯ, курнило, ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ. ИМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КУрнеелиьо, чети вестници ма пача! За ква безработица плямпаш, като в последните 6 месеца е най-ниска от 1993 насам?? Ти знайш ли, че фирмите не могат да си намерят персонал? Щото няма читави хора останали в Бг, вие комунистите ги изгонихте от България, за 28 години поне 3 млн. българи са напуснали Родината заради червената мъгла създадена от БСП и ДПС! Фирмите фалират щото няма кой да работи, не защото няма работа! В момента в Пловдив, Димитровград и Стара Загора се откриват поне 3 огромни фабрики на "корпорациите" западни, както ги наричаш. Търсят около 5000 работници, но няма дори 2000 читави. Щото вие ги изгонихте ма, пача, щото миете мозъците на простолюдието и те бягат или стават безработни висшисти! Вие сте срам за България, всичките вие червени милионери, начело с Гоце, серГЕЙ, Р.Овч. и всяка ваша сган!

Мен изгони Боко, най гнусният комунист. Тоя затри успешно фирмата ни.

"... в последните 6 месеца е най-ниска от 1993..." И още по-ниска ще става, защото няма хора, които да реботят.

Антонио , нямам и не искам да имам нищо общо с теб и подобните ти. Не ме интересуваш , гледай си собствената си страна. Времената на Римските империи отминаха !

Нинова, гордея се теб!!!! Такива политици искам да имаме без значение от коя партия са. БРАВО МОМИЧЕ!!!

СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕМИЕР ЩЕ СЪМ АЗ.ЗА 799 ДНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ........

На теб кой ти иска мнението.А знаеш ли че от теб и хххх не става и чеп за зеле не става.Гледай си твоята къщичка и не се меси в чужда къща.У нас има една приказка"Когата двама си острят моливчето не си слагай дупето защото могат да убодат.

Г-жо Нинова. Вие сте една от 3% хора милионери в Бг. Забогтя ли сте от кражби и продажби на същата рая която в моемнта лъжете и впечатлявате. Я обяснете от къде ще намерите парите за да направите всички обещания където давате. Ако са от личните ви пари и заложите собственото си богатство с удоволствие ще гласувам за вас. Защото знам че е откраднато от нас :). Можете да кажете на майка си, че вие сте пълното олицитворение на мисълта: - Че една селяндуркса пръчка става само от друга селяндурска пръчка.

Този тъпанар да си затваря устата, да си командва неговите хора и да не се бърка тук, но ББ нали целуваше всички задници, кланяше се наляво и надясно на всички по света, та... сега ни смятат за най-тъпата африканска република. Хак да ни е, гласувайте пак за този дебил отново.

А за кого да гласувам, като всичките са от едно кутило ?

Опитвам се да разбера кого повече не харесвам - Нинова с БСП или някой си Лопез с ЕНП. Честно казано, май еднакво ги мразя, защото и двамата са олицетворение на статуквото в политиката - национална и европейска, която е просто едно кално нанадолнище. Партията на Нинова спря ЮП, лидерът на тази именно партия се скри под полата на Брюксел, след като се изложи тотално. Обаче и простотията на европейския чиновник с постоянна чупка в кръста и наклон на запад, също не отстъпва по нищо. Значи, дилема няма - и двамата са за бунището на историята. Да си прибират картонените мечове и да хващат друма.

Материала много прост!Харесват се хулиганите и пачаврите!

Браво Нинова! БСП започвате да ми ставате симпатични. Президентът каза, че е чест да си българин, ти пък го доказа. Благодарим ти, че защити българската чест. Герберите осем години ни унижаваха.

Наври си обектива там където цлънце не огрява!

Ти си пък едно недоразумение, дето нищо свястно не можеш измисли, това ли ти роди гладкия мозък?

е човека. Тя с тая фризура като на селско дете стригано с хабна ножица става само за рекорд на най-скапаната прическа в рекордите на Гинес

"Вие от чие име ми говорите, господин Лопез?", пита Нинова". Председателят на ЕНП говори от името на: 1) Жан Клод Юнкер, председател на ЕК от ЕНП, който, като премиер на Люксембург, бе хванат в покровителстване на корупцията, но ЕНП и ЕС си мижат; 2) Бойко Борисов, чиято партия е радушно приета за член на ЕНП, въпреки, че е ненапуснал член на БКП, прочут (дори в президентството и тайните служби на САЩ) член на българската мутренска групировка СИК, "произведен" от българското и западното политико-олигархическо задкулисие за 2-3 месеца от милиционер в генерал, след това "произведен" от същото във виден български политик и премиер, докарал едрата корупция, олигархия и политическиа престъпрост в България до виждани само през 1990-те размирни години висоти...

Немски журналисти ги снимаха тия дебелогъзовци, как в петък сутрин рано с куфарчетата се подписват за присъствие в Европарламента и веднага се изнизват, без да се явяват на работното си място!!! За нетни заплати над 15 хиляди евро на месец! И без отговорност пред никой! Да сте чули пред кого се отчитат? Няма и да чуете! Защото е май само пред задокеанските ментори, от които получават щедри бакшиши, за да прокарват вредни за Европа и ЕС решения! И такива ще ни дават акъл!

2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ-НАРОД замина на ЗАПАД, при тези хора! При теб останаха само червените бабички!

Нещо си се объркал, драги! Хората избягаха от ББ там, където той не дава съвети как да си управляват страните! А тоя лунгур дебелогъз от Брюксел си позволява да ни учи, че да ни управляват ББ с калинките му е по-добре за нас! Който и да ни управлява, няма как да е по-зле от ББ! Ама то такива идиоти ще направят така, че ЕС ще се разкапе, преди да е заработил! Брекзит само даде началото! Защото никой не иска да го управляват анонимни идиоти, които не само не знаят и не се интересуват от желанията на народите, изпратили ги в Европаралмента за огромни заплати, но и НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД НИКОЙ за дебилните си решения!!!

БРАВО, НИНОВА !

Понеже ЕНП си имат безотказни послушковци в България, са решили, че всички ще им се подчиняват.

БРАВО , НИНОВА! ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ДА ПОВЯРВАТ,ЧЕ СТРУВАТ НЕЩО. НАЛИ ПОЛИТИКАТА Е ЗА ХОРАТА...

Става ви на вас късо Съединение в мозъците про3ти. Всички комунисти сте келемета нещастни!

Големи топки вади тая Курнелия ама ще я видим какво може да свърши, за джафкането разбрахме, че и се отдава.

Нали знаеш, че куче което лае много, не може да хапе. Ще се осере така жестоко, че после ще прави кавали на старите бесепарски кучета, само и само да се докопа до бесепарска пенсия!

НИНОВА НЕ СТАВА АМА БОЙКО КОЛКО ПЪТИ ДОКАЗА НА ЕНП , ЧЕ НЕ СТАВА , ЧЕ И ПО ЛОШО ПРЕСТЪПНО НЕ СТАВА

Те затова падна боко ! Браво на Нинова !!! Но трябват и дела !

Ама кво се занимаваш с тая тъпа мокра селска пръчка. Пусни я да пасе.

Вземи Борисов и удари Нинова...тия както се карат, тъй и ще ни наденат хомота, не че не са ни го вкарали..

като какъв този урод от ЕНП ще се бърка кой за какво става ?!видяхме другият такъв изрод от ЕНП за какво става,само за тиквеник !!а,Русия се била мешала във вътрешните работи на държавите,а тоя какво прави !!осрахте се !!

Намери му слабите места и го смачкай на място, без посредници защото ще търсят под вола теле.

Ех ,къде е сега Роско да се застъпи за евроатлантическите ценности.Да направи една две свирки.Къде е БОКО да разцелува началника.Голяма соросоидна мъка.

Роско сега сам кара кола, за да могат да го спират катаджиите.

Като е нарушител, ще го спират я! Мен що не ме спират? Лошото е, че не го глобяват за нарушенията!!

ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИДИОТИ СТИГНАХМЕ ДО ТУК- УНИЩОНЕНА ДЪРЖАВА

Не вярвам на г-жа Лъжа, всичко казано от нея е лъжа или популизъм. В случая популизъм. Ликуй народе, г-жа Лъжа отново лъже...помислете: в качеството си на какво/ премиер, мин. председател или друго/ тя отправя това популистко послания по нета? Цирк.

пък не вярвам нито на него, нито на нея! Защо ли?

Този не е изкарал 1 $ в частна среда. Все на бюджетна хранилка. Проучи му внимателно досието и го размажи с данни, факти и аргументи. напиши му че от такива заради него ЕС се разпада.

Изяш му черния дроб. Ако трябва го извикай на дебат и го направи смешен. Но се подготви. ЕС е тръгнал на май......... си от такива.

Нинова, вие сте една тотално компрометирана личност. Още от Костово време, когато продавахте България, а след това се врътнахте и напуснахте СДС. За какви "заслути" на 28-годишна възраст ви назначиха да управлявате и купите двете най-големи външнотърговки фирми на България. Гушнахте парите и иставихте родителите ни без пенсии, след това бяхте уволнена от поста си зам. министър на енергетиката, където се вихрехте с Румен Овчаров, вие наистина сте жалка предателка. А сега започнахте преврат и чистка в БСП, връщайки старите компрометирани мизерници, които продаваха България, лъжейки, че се ПРОМЕНЯТЕ!!!! Вие, ИСКАТЕ ВЛАСТ на всяка цена и не можете да скриете от народа, колкото и да се стараете.

Ся, тоя испански пръдльо мисли ли да се кандидатира на предсрочните избори в България или не? Щото, ако не мисли, какво се обажда по нашите вътрешни въпроси? Или е леко притеснен, че българският парламент може да не ратифицира СЕТА?

Ояден европейски чиновник. Те англичаните от такива рекоха БРЕКСТ.

Нинова отнеси го като бръмбар сламка. Не съм фен на БСП ама бактън от тия пими..и.

Честито на КНСБ и "Подкрепа", които си имат вече общ говорител! Все пак, БСП да не си приписват победата на Радев, защото те не посмяха да застанат с името си зад него.

да му покажем среден пръст на тоя миндил и бате. Да му покажем как кон руча боп.

Хак да им е на Запада.Народа ни трябва да знае една истина че Запада отхвърли и неглижира истинските дисиденти в началото на демокрацията и седна на една маса със комунистите да преговаря за световния ред.Сега си го получават и ще продължи във още по агресивен тон това.Ако истинските дисиденти бяха успяли в своето дело Запада нямаше да се отнася към нас така.

Питате ме, ако бъда министър-председател, по какъв начин ще защитавам интересите на народа си? По същия, г-н Лопез, по същия. Ще чувате истината и няма да Ви угоднича, за да ме потупвате по рамото. Ще направя така, че да ви бъдем пълноправен партньор, а не втората скорост на Европа. Българският народ е равноправен с другите европейски народи и ако бъда избрана, ще го разберете. И моля, не си позволявайте да поучавате народа ми какъв лидер да си избере. Вие не сте ни началници. Аз вярвам , че ще избере най-добрият, а не онзи, който гледа на него като материал. Искате да оттегля срамното си изявление и да се извиня. Ще го направя само ако бъде поискано от онези над 1500 български фирми производители, които фалирате с вашата подкрепа на мощните корпорации, или от българските синдикати, защото с това решение оставяте десетки българи без работа. Аз говоря от тяхно име. Вие от чие име ми говорите господин Лопез? Разбирам, че трудно преживявате победата на социалистите в България и първата загуба на вашия удобен и послушен десен кабинет на Борисов. Но кой е силен и уважаван политик - ще каже единствено българският народ. Ако да говориш от името на народа си и да не го предаваш е популизъм, то да, аз съм популист. Не знам обаче как да нарека хора, които не от името на народа си казаха "да" на споразумение с което образованието ни, здравеопазването ни, водите ни, подземните ни богатства се дават на концесия и веднъж направено, не може да бъде отменено. У нас на такива хора им викаме предатели. У вас сигурно ги наричате уравновесени непопулисти.

Читател ( регистриран ) 19.02.2017 12:21 . Чест и почитания, г-жо Нинова! Ето го и пълният текст на отговора й до г-н Лопез: Уважаеми господин Лопез, Радвам се, че следите действията на един скромен политик в България, без опит на европейската сцена, както сам отбелязвате. Изненадана съм обаче, че опитен европейски политик като Вас не е усетил какво се случва в света и в Европа. Вие продължавате да не разбирате, че народите ни не искат вече водачите им да обслужват интересите на корпорациите, а Вие направихте точно това с гласуването на СЕТА. Каквото и да мислите за мен, никога няма да се примиря вашите корпорации да съдят моята България в извънреден съд, ако не са им гарантирани печалбите. Защото тези печалби ги взимате от българския народ. Този народ, който е най-бедният в Европа, но Вас това не ви интересува. Не можете да ме спрете да кажа истината - заради вашите десни правителства, заради вашата бюрократична политика, Европейският съюз е в това състояние. Заради вас се случи Брекзит, заради вас се строят стени. Вие съсипахте прекрасната идея за Европейски съюз като наш общ дом. Не се съмнявайте, че това открито и честно мога да го заявя и там, при вас, очи в очи. Защото или ще променим Европа, или ще я загубим като цивилизационен избор. Следва продължение

Комундета ! За премиер ли я искате !? Тъпи копелета сте си....

е готов да се съгласява с този енп-еец само И САМО да угоди на баба си Меркел!

Този самозабравил се господин, дали би се осмелил да дава мнение на Франция и Германия кого да си избират за премиер???

Прочетете биографията на уважавания Антонио! Абсолютен ап аратчик издигал се в стройните партийни редици.

Абе и стрина ви Кури не е цвете за мирисане, ама вие и се радвате...

А ТИ КАТО ТЪРСИШ ИСТИНАТА, ТИ ВИДЯ ЛИ КАРИЕРАТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА? ИЛИ КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ГОСПОДАРИТЕ ТИ, ИСТИНАТА НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА? 07 май 2007 "Пак чрез пресслужбата си Станишев обяви, че освобождава зам.-министрите на икономиката Корнелия Нинова (от квотата на БСП) и на държавната политика при бедствия и аварии Делян Пеевски (от квотата на ДПС). Мотиви за уволненията не бяха посочени, но в неделя премиерът коментира, че срещу тях имало сериозни обвинения. Бившият вече заместник-министър на икономиката и енергетиката Корнелия Нинова беше замесена в скандала с "Топлофикация","

Орлин Данев

Станишев бил "освобождавал" Нинова.... Оня ден на гласуването на СЕТА, Корнелия хубаво щеше да го "освободи" този червен соросоид... Той си мислеше,че тя няма да разбере как е гласувал и си гласува както досега-като червен соросоид -национален предател,заедно със сините соросоиди-национални предатели!Да, ама Корнелия веднага разбра и щеше да го изхвърли като мокър парцал от БСП. И той щеше да стане първият председател на ПЕС-оглавците изхвърлен от собствета си партия.... Ама се уплаши Херсонският плъх и веднага си коригира гласа :)

Нинова е лидер в най - бедната и периферна държава на ЕС .Пука ми ,че преди години е разкарана заради поредния опит за продажба на Булгартабак. Но апаратчика е начело на "водещата" партия в ЕС. Мирише познато. Горката Европа.

Взеха най-сетне да ни чуват.И веднага ни се скараха.Какво и е европейското на ЕНП?

Само като се види колко различни мнения има, 99.9% от прости хора, става ясно защо изчезваме като нация. Правилно е казал един европейски политик, че българите до 40г ще изчезнат като нация, защото са "Самовлюбени егоисти, самотни търсачи на щастие, нямат нужда от държава, достатъчно им е да се гордеят с историята си". Аз да допълня - аз да допълня - заради съсипаното образование и простите им родители са останали и с недоразвити мозъци.

"Нейният" народ, "нейните РМД милиони", "нейният съпруг честен митничар" - е, най-после си дойдохме до основната идея на комунизма, където всичко е общо, и най-вече - нейно и на нейните другари.