Десислава Радева: Не съм нито първа дама, нито фърст лейди

Съпругата на държавния глава опровергава във Фейсбуск твърдения по свой адрес

Обратно в новината

Коментари - Десислава Радева: Не съм нито първа дама, нито фърст лейди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди." - плоско, тъпо, елементарно. Това не става нито за PR на Военно министерство, да не говорим за жената на президент. По-добре въобще да не се обажда и показва, с всяка "изява" става все по-зле и излагацията все по-тотална. Маце, не се намираш вече във Военно министерство, където се праскаше, че си хванала Генерала и колеше и бесеше там, за съжаление, вече ви гледа цяла България. В твоя случай "мълчанието наистина е злато". Но нали трябва да имаш малко мозък, за да разбереш, има граници, които не трябва да минаваш.

във ФКНФ - СУ, и щом не е фърст лейди, значи остава да е первая гаспажа Удача. Шегата настрана, но не бива политическите пристрастия и неодобрения да се прехвърлят и на семействата на засегнатите от нечии чувства! Гадно е, дори не я познаваме. Колкото знаехме и за г-жа Желева, и за другите госпожи с изключение на Антотина Стоянова може би. Бъдете великодушни, ако не те, то дезцата им със сигурност ще се вразумят един ден, просто трябва търпение - една идеология, насаждана с десетилетия и цели поколения, не се преборва току-така за един ден.

Така ,обаче има държавен протокол за поведение и беше редно да се спазва или поне да се вслуша!А какво казаха медиите,че г-жата е дала заявка да бъде плътно до президента и то така и стана -своеобразен цирк ,надувации и прочие! Ако погледнеш например в една Великобритания на какво разстояние след кралицата върви съпруга й принц Филип и то мъж.Вярно, че там традициите са стари,но навсякъде има протокол,а когато е натрапчиво -отблъсква!

Наша прескъпа Десислава Радева, молим Ви не обръщайте внимание на долните соросоиди, които целят да Ви отдалечат от нас- Българския Народ! Десислава Радева: "Не съм нито първа дама, нито фърст лейди."...за нас сте повече от и от двете по-горни названия,... за нас сте Севастократорица Десислава (и нека соросоидите умрат сега!!!) Обичаме Ви.

Бог да я прости севастократицата ,втора като нея няма и няма да има,а ти не се прави на народ и не заблуждавай бившата "първа дама" че малко и трябва пак да се самопровъзгласи!

Ами не си,нито първа,нито фърс,прочете най сетне Конституцията,време беше да се вслуша в общественото недоволство ,то не че и медиите не я подкокоросваха "първа дама" била ,али бали! Сама се развенча бързо бързо и уж малко се наведе за пред хората ,в смисъл донякъде е добре ,защото лично не одобрявам мнението на Татяна Дончева да не обръщала внимание на писаниците ,а защо да не обръща след обществото не я приема и възприема по този начин! Иначе вулгарния език който ръсеше дори и сега да е полиран и обран, си остава едно недобро впечатление за манталитета! А колкото до чехлите ,за съжаление няма да изчезнат с тези червени и източни зависимости!

И тук така, всички обиди към Радева си стоят, но тези към Лиляна Павлова в другата статия се изтриват веднага.

Българите имат едно качество: точно да назовават известните, било с добро или не, но прякорите са много точни... Деса простакеса е най-разпространено, и описва съвсем точно тази"дама".

В всички държави президенското семейство се охранява много строго,не виждам какво толкова се учудвате,има други хорица които не има се полага охрана а се охраняват от нсо защо никой не се интересува и защо се харчат нашите пари за тия изедници

кво толкова има да и се охранява на тая, красотата ли ще и охранява данъкоплатеца или децата и ааааааааа.

Какъв пропуск за дрогарката Нинова.

По-добре се скрии,че ни омръзна от позьорките ти.

Много е черна бе!!!Стиснати злобно уста.......Май самолета го кара тя.

Ами когато клепоухия фатмак "вдигне самолета", може да го обяздва. Или пък да го духа, знам ли.

Тамън си помислих,че ще приключим седмицата,без тази селска пръчка,но не,тя пак се появи в пространството,да ни занимава с комплексираната си особа. Кво има да се обяснява,да опровергава. Като не искаш,стой си кротко и си работи,както правеше жената на предходния президент,ако изобщо,имаш какво да работиш,а не му подпираш коляното...както май се очертава

КАКВА ДАМА? ИМАШ ВИД НА ЦИГАНКА. СИГУРНО СИ МНОГО ДОБРА В ЛЮБОВНИТЕ ИГРИ.

с тази жена? Защо има кабинет в Президентството, защо има охрана и т.н.Естествена са и двете, тя и съпруга на Президента, тя е най-близкия му човек и е добре да е близо до него ,най-малкото за да е спокоен той ,че жена му е в безопасност и се охранява добре.

Хората са казали "Там където си вадиш хляба, не си вади оная работа". какво прави тя в президенството. Нямат ли си личен живот-семееен. На всички ни е ясно че Радев дължи на нея успеха си в политиката. на всички ни е ясно че тя се страхува ако не е около него, че може да си намери друга секретарка пиарка.

нахална и напориста гнус

Боже, прибери си недоразуменията! Въобще, у нас се преиграва с всякакви ВИП и измислен аристократизъм. Разни нелепи образи, със съмнителен произход, без образование и смешно поведение ни се натрапват като ВИП - Азис, Николета, Мара Отварачката, Валери Божинов, Гала, Мала, и прочие недоразумения. Имаме си и "лорд" Евгени, дори цяла плеяда от нищоправци и никому ненужни образи, натрапвани по ТВ екрани, вестници и реклами, като например някакъв Енчев, който правел силиконови цици и джуки. Ето, това е влиянието на полуграмотната ни журналя върху обществото. Така че, Първата ни Дама е черешката на тортата на българската простотия. А и Тя, Първата Дама, прави всичко, за да настрои хората срещу себе си - просто трябва да се скрие в "кабинета" си и да не дава повод да се сещаме за нея!!!

+100

Циничното красноречие винаги си намира обект, върху който да се упражнява. Но има ли нещо свястно, което да е създало в живота си.

само съвпадение е ,че почти по едно и също време Тръмп и Радев станаха президенти. Що искаш да се сравняваш с Първата дама на САЩ, просто няма място за сравнение. По-добре се сравнявай със съпругата на Камеран - излъчваше такава топлота и добронамереност. А ти гледаш отвисоко с презрение и необяснима гордост. Ненапразно един по телевизията те нарече "дълга жена" ха-ха.

съпругата на Камерън му е изневерявала с Борис Джонсън, сега е външен министър, а преди - кмет на Лондон

Другарят Борис Джонсън е доказан педераст, така че опорката не върви.

признавам никак не ме интересуваше Плевнелиева - дори не си спомням името й. Казват, че имало много злословия по жълтите вестници. Но това е интелигентен човек - стои над нещата и ги отминава с вдигната глава. А не като тази марширува с вирната глава, оставила вицето Йотова да подтичва след нея. Абе коя си ти,кой е гласувал за тебе?

що не я оставят на мира - сигурно има защо. Не е само тя "първа дама", ама такова чудо не е било. Щото се мисли за много нещо и не може да допусне да я критикуват. А казано е - "всяко чудо - за три дни", но да не подклаждаш с опровержения и пр.глупости. Уважавам българските поговорки - "Да би мирно стояло не би чудо видяло".

много си бръкнала в джигера на българите. Трябва да ти се признае. Защо към другите нямаше това чудо! Като гледам постовете ще минат хиляда - та той и Бойко не е получавал повече ама няма да се спре. Беше генерал във ВВС, а сега ще стане генералисимус /те старите знаят що е то/ на България - ха-ха-.

Стига вече бе малоумни тъпанари оставете жената на мира.

Като е искала да я оставят на мира да не му е ставала любобница на ушатия, да не го е развждала и да не си иска кабинет в президентството и охрана. Пази БОже сляпо да прогледа!

И най- правилното бе да му забрани да се кандатира за президент. Тагава "майката" на нацията щеше да оправи държавата. Дори намаше да оставаме без "бащица".

сменете плочата . Все не искате, все ви убеждават и най-сетне кандисвате. Ама като кандисате, като с мъка се съгласите - стой та гледай. Като започне едно развихряне!!! Като Герджика - и той не искал, ама сега се перчи, и този социолог - и той не искал да става водач на листа, ама на! И първата дама и тя не искала охрана, ама опасността била ама мно-о-ого голяма! Затова не ви обичат хората, никой не обича ачик да го правят на идиот. Друго си е ако отвътре му идва.

все те гонят?! Имаш маниакална шизофрения, Комунисти отдавна са измрели или са над 90-годишни, едвам одят

"first lady" е в хормонален дисбаланс, не и се сърдете.

Най добре за всички, ще е съпругата на Президента ни да не се вясва по медии и да не пътува с него на държавни посещения. Така хем ще си има спокоен живот, хем няма да го излага (случайно), хем няма да дава хляб на медиите!

Ами той Плевнята това постоянно му го повтаряше на фатмака, че даже и публично му намекна, явно е бил наясно накъде духа вятъра и що за селски амбиции я тресат тая кака, ама то шапка от акъл взима ли, или мъж под чехъл....???

И аз гледах "Събуди се" и повече няма да го гледам. Другите предавания в събота и неделя не са по-лоши. Не може само опровержението да се чете. Опроверение на какво - има и много злостни но има и нормални, които обективно пишат. Не може да пътуваш със Спартан само и единствено за икономии - смешка , а да харчиш за кабинет в президентството и охрана. Кабинет сигурно има и в жилището ви. Но ти искаш да развяваш поли, да се показваш, да те гледат нали така.

"лейдито" страда от липса на внимание и непрекъснато пише глупости.

соросоидите - евреи ли са?

в "Събуди се" - водещата дори и името ѝ не знам веднага показа опровержението ти към тези които се възмущават от държанието ти. Ами да ни издирят, да ни привикат в полицията - май товати се ще.Първа дамо, тези времена минаха - единствено това имаме от комунистическия преврат сори. Знаеш ли колко млади ще изгониш, които не искат да работят и да плащат за кабинети на които нямаш право - само и само да държиш под контрол мъжа си. Охрана -кой те заплашва - само някоя по засукана в президентството и ти го знаеш.

Аз съм Деси и ви казвам: "не командвам президента, нито му казвам как да управлява държавата" - достаъчно е да му сготвя един боб и е на върха! Какво повече му трябва на един мъж! А той е! мъж, и то какъв! леле - леле трудно ходя сутрин, ... трудно си затварям краката!

Като не си такава, защо не се отказа от екстрите, както го направи бившата първа дама - Юлиана Плевнелиева, а? Значи оная може да се откаже, а ти не ги искаш, ама те нахалстват? Типично комунистическо изпълнение...

да кажа на нещо което не ми харесва, казва един българин, щото съм била българка - ти да видиш парадокс. Не ми пука ако ще бабаЯга да е, ако ще Наоми Кембъл, нали той си е харесва. Не беше мой президент и Първанов, но какво да кажа за жена му - само хубаво - държеше се мило, интелигентно,естествено, както се казва дама,приятна във всяко отношени Но какво е това харчене на пари - откъде на къде охрана, кабинети. Кой е гласувал за нея. Нали искаха икономии - кого лъгаха със Спартана

Много вярно. И аз не съм фен на Първанов, но съпругата му беше еталон. Прекрасна жена.

масирано да защитават "първата дама" - това са нейни приятели и платените медии. Знаете ли колко ме интересува как се носела, на 50 години с мини жуп - нейна си работа, ако ще и гола да се съблече, ако ще и фърс лейди на света да я нарекат, но не искам да харчи от МОИТЕ пари за кабинети, секретарки, охрана. По протокол има право само на това което има президента - жилище, и обслужващ персонал - готвач, чистачки. А че иска да пази президента от секертарки и др. - това си е неин проблем. През нощта да го обслужва по-добре да няма други мераци ха-ха.

Ех, боже, боже! Българина си е българин никога няма да каже нещо хубаво за някой, който се е покачил с едно стъпало нагоре, пуста завист човешка. Като ви чета коментарите, били селяни, били такива и онакива. А вие да не би да сте родени със златна лъжица в уста?! Значи ли че само ИЗБРАНИ СОФИЯНЦИ / и те не си знаят корените/ трябва да ни управляват? Като гледам и слушам разни депутати и журналисти и от тях повече от половината са неграмотни. Колкото до красотата на човек, нима трябва да се прави конкур по красота за президент?

Не те знам българин ли си циганин ли, или някой рязан читак. Но вие, комундетата сте тъпи парчета. Много тъпи. Досега не се бях спрял на една подробност. Баща й е бил радист на кораб. Кой ставаше радист на кораб по времето на милиционеро-социализъма? Сещате ли се? Правилно - агент на ДС. И в това няма никакво съмнение. Дали е бил на служба в ДС, или е бил под прикритие - това няма значение. Но че е докладвал за екипажа - това е сигурно. Пък и радист на търговски кораб си е блага службица в сравнение с матросите. Всеки има право да се ползва от благата. И Людмила Живкова, и Деси Радева. Но знаете ли как беше нарекъл Радой Ралин Людмила? "Властитутка". Ето тази квалификация пасва като по калъп и на новоизпечената първа дама.

Досега винаги критикувах жената на Плевнелиев, че се крие и не е до него. Сега вече я разбирам не е лесно да си най-отпред в светлините на прожекторите. Не че Радева не се издъни с късата поличка, вечерта след изборите, но да я критикувате за нещо, което е протокол-не бива. А тя явно започва да се подобрява...

Те затова във ВВС дигнаха купон като си тръгна. Щото си чудна личност. Умила си зорите.

Божке е ела си прибери вересиите .

О, неразумний юроде! Докога ще се храниш от собствената си злоба??? Десислава е истинска първа дама, колкото и да вие криво за това. Навсякъде тя ще придружава Президента, а не като вълците единаци- Бойко и Роско, за които не важаха протоколите при държавни визити. Десислава е представителна жена и ще представи българките като хубави и финни жени, а не като баба ти Цецка, Мигленчето, Бъчварката и други властитутки без фасон. Злобейте, злобейте, това ще ви остане, но като докторка ще ви кажа, че така вредите мнооооого само на здравето си, а на президентшата хич няма да й пука от вашата простотия и злоба. Хубава си Десислава!!!!

Има различни критерии за красота. на някого може да му харесва Деси, на друг - Мара Отварачката, на трети Женския орангутан в зоологическата градина. И в случая това не е важно. важното е че др. Деси е вярна другарка. както се пееше в една тарикатска песен от времето на милиционеро-социализЪма: "Другарката отляво ми харесва с прическата си модна интересна. Косата си по мъжки тя нагажда та простия си мозък да разхлажда Парам-пам-пам................ "другарката на ударника Фори и тя за икономия се бори Ченовата й рокля днес е скъпа и деклтето й стига чак до пъпа" Парам-пам-пам....... Е, да не забравяме че в редиците на комунягите може да има и мазохисти. Мазохисти, заслепени от идеологията, така че да се стига до пълен идиотизъм. И като идеал за женска красота да ни показват Нора Ананиева. Или Найда Манчева. Или Баба Вуна от село Горно нанадолнище. Или .... абе много са, силни са. Само защото била вярна другарка.

Ааааа Ти ли научи Радев да си тактува с дясната ръка когато декламира научените наизуст исказвания ? Аааа Ти си май.

Една нашенка от село не може да бъде нито "първа дама", нито "First lady". Поради простата причина че не става за такава работа. Добре е да изгледа филма "Мисия Лондон" и да види дали не си прилича с една от главните героини "г-жа Селянска" - онази "първа дама" . Името със сигурност не е само съвпадение. Нашата г-жа Селянска или може би др. Селянска се държи точно толкова парвенюшки, колкото фолк-певиците, дето се опитват да се впишат в "хай-лайфа". Пък като я гледам - и акъла и толкова. Ама както казва народа:"Търкулнало се гърнето - намерило си похлупака". За селяндур като лайньо радев най-подхожда екземпляр като г-жа Селянска.

Ни ква си тогава ма ?

Вие сте семейство добре но всеки път когато погледна тази хубава жена и майка на две малки деца се сещам за вас и ми ставате адски неприятна.С такива нахални и натрапливи селски жени е пълно в днешното ни ежедневие. Какво правите вие въобще в президенството калъв е този кабинет който са ви дали и като какво работите там.Не мислите ли че сте доста нагла ние гласувахме за мъжа ви а не за вас

Някой чул ли е тази така наречена Деси да говори? От първата секунда след изборите се лепна за безличния Румен Радев като гербова марка. Явно да му вдъхва кураж.

ти си никоя ,как си обясняваш,поведението си и факта,че стана тема за коментар. Ако имаш що годе IQ,стой си във вилата и не се показвай.Пак казвам,никой не те е избирал.Имай малко скромност,такт,възпитание,държание,култура.

Да си гласувал за президент -ерген, бе? Ти не знаеше ли, че е женен? Или в ТВОЯТА конституция, някъде пише "Забранено е президентът да има съпруга!"? А случайно да си я отварял тази конституция? Не си ли срещал текста, който гарантира сигурността и безопасността на личността и семейството, за всеки лидер, представляващ водеща държавна институция? Не си? Не, просто не си чел. Може би, защото не умееш... да четеш. Чукча не читател, чукча писател.

Деси , пяна ти хвърчи от устата . Да не развиеш , някоя нервна криза . После кой ще ръководи президента ?

Що така се газираш бе Деси ? Ти как я мислеше тази , от евтина ПР-ка , с долни , к....венски номера , да се превърнеш в принцеса за един ден ?!?! Тъп е българина , но чак пък толкоз !

Кризисен ПР. Ще бъдеш за всичко виновна и за земетресенията и за климатичните промени и за всичко. И чакат да клъвнеш за да се ГАВРЯТ с теб. Приемай всичко с усмивка и финес и с по-малко думи без обяснителен режим. Ще те гледат под лупа. Остани си обикновена и пазарувай от там където са обикновените хора. Натрий им носа с човешки примери и без парвенющина.

хахахаха. кажете и да си носи костюмчето с ципчето... хахахаха

Препоръчаните действия и поведение са абсолютно непонятни, неприсъщи и неизпълними от лицето Десислава - генералката...от думите и лъха лицемерие и твърда решимост да отстоява за себе си и кабинет и охрана и шофьор и т.н. екстри в сградата на президентството ... друг вариант е, да се опитват да я контролират по този начин, като я виждат колко е незряла...

Дъщерята на моряка станала президентша - каква по-голяма демокрация! Всъщност доста е грозновата и тъпа, но и Рум. Рад. не е нещо особено.

Ами,пак същото!

какво е правил Радев отново в Германия бе? На туй отгоре пропагандата за приемане на мигранти се засили от как Радев ходи в Берлин!

Тая простакеса за пореден път показа колко е тъпа.

Ще ни занимавате с тая кранта,бе?!

а педния президент въобще нямаше и жена....... ааа нали беше и двете забравих... и президент и жена....