Бил Гейтс предупреди за глобална пандемия

Бил Гейтс призова света да се подготви за глобална пандемия, предаде АФП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс предупреди за глобална пандемия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогнозите на Бил Гейтс стават реалност. България и българите сме застрашени. През средните векове чумата е унищожила голяма част от населението на България и страната е загубила националната си независимост.Се- га потокът от нашественици/мигранти/ от Азия и Африка носи всевъзможни зарази срещу които нямаме имунитет и може болестите да ни ликвидират. Лъжепатриотите се добраха до власта и не се интересуват от проблема. Заедно с продажната гейберастия ще ни ликвидират.

Abu Talib

Винаги съм се питал, защо санким в програмата Windows намира почетно място софтуерът за детски игри.Едва днес подредих окончателно пъзела и ми стана съвсем ясно, че новото поколение ще е зарибено с тази технология и няма отказване от нея. Първи, обаче, са маите, които са се добрали до истината на тази нова технология. В легендите им се казва, че Боговете стоели пред огледало, и гледали какво става по целия свят. И така - огледалото-МОНИТОРЪТ. Натискаш копче и виждаш на момента какво стана на планетата Абу Талиб примерно. Виждаш, как се води война с танкове и самолети.Натискаш копче и съзираш планетата Тома Неверни и виждаш как се трепят с лъкове и стрели. Пак копче и виждаш планета в която няма бедни, няма и богати, съществуват съвсем мирно и тихичко.За сега това е невъзможно, но при едно бъдещо развитие на техниката, и при единно правителство това ще е ежедневие!! И това ежедневие ще се нарича Novus Ordo Seclorum То, обаче, не може да мине без България. Защо? Защото Novus е името на първо родения в новия град Novae на 26 Октомври 69 г. н.е. Носел е името на града в който е роден.По-късно виден сенатор в Рим, шеф на нова организация.Та аз лично наричам тази нова технология Mind Control, още от детинство.Не е ли така?

Тоя плужек, да вади милиардите си и да плаща за разработка на антивирус, като знае толкова много. А аз знам, че рано или късно, всеки ще иде в пространството и от това, никой няма да се отърве. Па ако ще и да се казва Бил Гейтс. А неговата лична заслуга за пандемията, е съизмерима само с тази, на Алфред Нобел, за разрастването на войните по света и на Ръдърфорд, за Хирошима и Нагасаки, както и за връщането на Земята от превзелите я двукраки вируси, на Вселената.

За три години Ебола е убила малко над 10 000 човека (не са малко). Само че за същият период цигарите са убили към два милиона. Обикновеният грип - към 350 хиляди. Мръсният въздух - към 25 милиона. Маларията - към три милиона. Гладът - към 12 милиона. Та, МЕЦЕНАТЪТ да не вряка за ваксините... отново, ами ако иска да помага, да го прави истински. Иначе да си трае.

Че то отдавна има глобална пандемия - от пълните с бъгове продукти на създадения от Бил Гейтс глобален монополист "Майкрософт"...

Когато човекът, който има достъп до ВСИЧКИ данни в 95 процента от ВСИЧКИ електронно-изчислителни машини в света (другите 5 били Макинтоши) - естествено съгласно едни напълно манипулативни и абсолютно неверни "теории на Заговора" - вероятно може би знае СЪС СИГУРНОСТ повече отколкото казва... Въпросът е май не дали? и как? Въпросът е КОГА?

Abu Talib

WannaCry от 12 май 2017 г.

Да видим след птичият, свинският загинаха толкова хора в БГ. После ебола сега да видим какво са сготвили!!! Вече ще е по птици, риби, комари, костенурки всичко което се движи :))) Майстори на коктейлите са!

пЛАН ЪТ е такъв- тези бежанци да унищожат нас - икономически и физически, а после с тях ще се справят много лесно - ще им спретнат една война за нещо си и...край!А защо да има разни същества, които залудо ядат ресурсите? Още повече, че след 10-20 години всичко ще се управлява от компютри - намя да има нужда от хора?

Ето кои са СПОНСОРИТЕ на Бил ГЕЙТС;Майка му е евррейка от организацията Юнайтед уей ъф Америка на-радикалното крило на ДЖЮИШ Федедерейшън Кливлънд Охайо.ГЕЙТС пропагандатор на сатанинско-масонския план за ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД ;1Милиард души били достатъчни другите 6 МИЛИАРДА трябвало споредГЕЙТСи госпадарите му дабъдат ВАКСИНИРАНИи да напуснат земята млади и зелени за да има досттатъъчно блага и ресуурси нефтгаз уран ЗЛАТО диаманти брилянти

Тоя мършляк нямаше ли някакъв бизнес с ваксини?

А ти откъде знаеш бе шушляк и защо си толкоз сигурен?

ей баща ми на неговите години изкукуригал трепери над дреболии изпълнен със старчески страх да не се мине обикаля и билата и кауфланда за промоции(не че да няма пари има пенция да живей кат пич' ама се вглъбява в дреболии) - тос' от хитър по-хитър и акъла му на мястото си точи се още 100 години да живей и да управлява ...закъде бе айлооо сума ти интриги скроихте сума пара натрупахте сума блага разполагате вече и със съдби на народи едва ли не държите в ръцете си - пенционирайте се гледайте си лозичките там пийте си винцето със онзи Соросаа стига сте кроили интриги

Даваш ли си сметка, колко си далече от начина на мислене на Гейтс?Или на Уорън Бъфет?Или на Ли Якока!Ти изобщо не може да проумееш какви импулси водят постъпките им....

И ти не го харесваш, ама се дуеш. Техния начин го отхвърлихме на 10.11.89.

Щом представителят на масонерията Уилям Гейтс предупреждава за вирусна пандемия, значи неговите хора са я планирали и вече я подготвят...

е тамън де ;) човека разправя "скроили сме ви шапката вече"

какъв добродушен поглед

така и сега, те се целят в Бог. Ние отдавна не сме в състояние да им се противопоставим. Те са много по-силни от нас. Те така се и казват: този, който се бори с Бог.

Господ раздели на родите за да не довършат вавилонската кула символ на безсмилената неадекватна гордост и суета на тленният човек зависим 100 % от волята на нашият свят Създател. Но Гейтс и суетна компания не мислят че е правилно и не се участ от грешките на другите като слепци ходещи в мрак и не виждащи на къде вървят. И правят всичко обхратно на волята на Бог заради ритуала тропане с краче останал от деството. Откровенно казано не знам на какво се надяват. На измамника сатана който е осъден?

така и сега, те се целят в Бог. Ние отдавна не сме в състояние да им се противопоставим. Те са много по-силни от нас. Те така се и казват: този, който се бори с Бог.

Когато Бог и неговата абсолютна правда е с теб, хиляда ще падат от едната ти страна и десет хиляди от другата, но от теб и косъм няма да падне. Бог допуска вавилонските стрители да станат силни, за да може да се изяви греха в пълна сила, коетоще покаже на всички живи същшества във вселената, бунта на сатана и неговите паднали горделиви и суетни безумци до какви трагедии и самоунищожение водят. Защото когато грехът напълнио се равие ражда смърт. Бог допуска това, за да може грехът да бъде осъден и никога повече да не се повтори във вечността. Защото нашият свят Създател и гарант на живота през вечността иска да живота да пребъдва в мир, радост, смисъл и хармония с Неговата абсолютна воля. Бог допуска най-тежката криза в човешката истрория за да подложи на тест всеки един човек на тази планета в трудна систуация, когато ще бъдат подложени на изпитание неговата вяра и характер. И който устои до край той ше бъде спасен. Бог контролира всичко и вавилон ще бъде тръшнат стремително и никога повече няма да се намери за радост на светиите на Господа.

До Пандемия може да се стигне при много целенасочени действия. Иначе тя се разразява в района, в който и е добре. За да заразиш и ескимоси - инуити, и архи-племената из джунглите, значи вирусът ще бъде изкуствено доразвит. Иначе вирусът ще действа за една операционна система и няма да е ефективен за друга.

за съжаление. Важи прастарият принцип на рекета: Ако си мислите, че нямате нужда от нашата защита, то ние ще ви спретнем опасност, и то каква. И после... ще ви защитим.

На този принцип се организира хаосът в света за да могат строителите на вавилон да наложат своят сатанински ред на беззаконието и погибелта според принципа "Ordo ab chaos".

ае къ'ф рекет к'ви 5лева ще ви вземът пък на вас панелката на кредит в люлин ли :))) тоя за мен просто предупреждава какви мисли се въртят в главите кръг пребогати евреи и какво биха ползвали като инструмент за да си осъществят плановете за надмощие - просто има твърде много паплач на земята а техниката напредна толкова много работна ръка съвременни роби вече не са нужни и отделно мине се немине наддават глас и правят революции играят го онеправдани - малко ше ги поразредим казва човека .

На мен няма да ми вземат панелката в Люлин просто защото изобщо не живея в София. Богатите така са станали богати - взимайки по малко от много хора. Ако вземат по 100 долара от 8 милиарда население - това са 800 милиарда долара, за Вас може да са малко, но те не ги отказват. Казвате, че искат да разредят паплачта. Я, да помислим! Тук, в Европа всички сме с отрицателен прираст и без пандемия. А навъдиха много в Индия, Африка и арабския свят. Ако искаха да ги намалят, защо всъщност ги увеличиха? Не е зле, докато си броите сребърниците, да допускате, че има мислещи хора.

Скоро ще има конкурс за световно медийно гуру. Фаворити ще бъдат Мъск, Хокинг и Бил Гейтс. Темата ще бъде световни медийни фобии.

За каквото и да говори Бил Гейтс, винаги става въпрос за ПАРИ и САМО за ПАРИ.

ем честито ве бай спецялист помъдрял си :))) ай ся фъргай клавятурата и саботирай бат си били

В единия случай не се стига до раждането деца, които да тънат в мизерия и липса на всякаква перспектива. Едно е сексуален нагон, друго е съзнателно желание и възможност за потомство. В другия случай се стига до нелепата смърт на случайни хора - деца, майки, бащи .. Не знам ти как не разбираш тревогата му.

И как ще се случи намаляването на раждаемоста? С убеждение, обучение или как? И защо досега не е станало? А това, че Бил Гейтс се тревожи за света е една абсолютна, очевидна, абсурдна демагогия. Не знам как може да има някой да вярва на това!

Ние си имаме ваксини срещу пандемия няма страшно.Имаме си и др Петър Москов.

използването ма майкрософски продукти е най-страшната световна пандемия, епидемия и лудост обхващала някога планетата! 00-нето я подържа! Това е по-опасно от комунизма и фашизма взети заедно!

Е голям мръсник

Да, има глобална пандемия от глобалисти, като Бил Гейтс!

Не си прав за смъртта! Ето например соросоидите твърдо вярват че техния бог сорос ще живее вечно, а покрай не го - и те! И вярата им е непоколебима и огромна, както и тъпотията им!

Навън грееше слънце,но прогнозата беше за захлаждане и дъжд.Палто,шапка,дъждобран...,а комшията се пъчи по тениска и ми се присмива. Сега присмехулникът пие лекарства и си мери температурата.Хак му е!

ей тоя присмехулник, голяма опасност за държавната ви сигурност, а?

Демек разработена е нова ЕБОЛА - предстоят тестове!

Никой не е избегнал смъртта (освен Илия и Енох). Хората трябва да мислят, какво ги чака след това: ад или рай. Бил Гейтс мисли само за земния живот. Натрупал е състояние, което няма да го вземе със себе си и е време да помисли за грешната си душа.

Неофициалният представител на комитет 300- все още неофициалното световно богоборно правителство лкато по команда взе започна да продуцира фобии в обществото. Тези роби на греха и погибелта, се хранят от насилието и лъжата. Продали са душите си на сатана заради едната женска суета.

ТОЯ ПЪК ЗА КАКВО Е РЕВНАЛ!!?? ЕДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО СЕ ИНТЕРЕСУВА СА ПАЧКИТЕ, НО МАЖЕ БИ Е ПРЕЦЕНИЛ, ЧЕ АКО ЗАГИНЕ НАСЕЛЕНИЕТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА МУ ПЪЛНИ ГУШАТА!! САМО ТАК ЩЕ ДА Е, НЯМА ДРУГА ПРИЧИНА!

Хайде бедните страни да налеят малко пари в гейтската фондация

Всички ще умрем. Аз съм готов да ида при своя Бог. А ВИЕ?

1. Когато дойде Антихристът, да купуват и продават ще могат само тези дето носят неговия знак. 2. В Индия на 8 ноември премахнаха 80% от парите. Това е експеримент. Целта е повсеместно унищожаване на кешовите пари и замяната им с дигитални. 3. Като резултат ще има повсеместно наблюдение и контрол. Ще бъде унищожена всяка свобода инезависимост. 1984. 4. Бил Гейтс и Майкрософт са част от тези тези дето провеждат тази операция.

Как се предрича пандемия, дори да си Бил Гейтс. А може би въпросът е - как се предрича пандемия ако си Бил Гейтс. Не и с познания по медицина. Тик важи сентенцията "Парите движат Света". И кой ще те остави да управляваш (притежаваш) половината от световния капитал, ако не обслужваш и чужди интереси. Явно някакви откачалки не желаят хората да живеят спокойна. Светът тръгна в по-добра посока и на някого това не му изнася.

Глобалното затопляне свърши,сега започва глобалната пандемия,те от това ще печели сега,един от най богатите хора в света.

Страх - Стттрааааххх, треп,треп, треп, трепере те....

Ясна е работата значи... Не можеха да ни накарат да воюваме един други и са решили скоро да ни поизтровят малко..

Само си помислете защо все Бил Гейтс знае кога ще има пандемия.

Аз Не Вярвам на бил гейтс скойто и да е тролски номер! ако ще инфото да ме разпъне на цензурския си кръст на дезинформацията!

инфо, да опрем до основния ви въпрос на нпо- зелени педофили за света: вземате ли си апцннцта редовно? питам от грижа за човека, като бил крдеца на интелектуална собственост гласува, чрез енп по актата, която е в сета!

Годишните дарения само на Световната здравна програма на Фондацията на Гейтс - the Global Health program of the Foundation, е ОКОЛО 800 милиона долара И Е СРАВНИМА ПО МАЩАБ С ... СРЕДСТВАТА, ЗАДЕЛЯНИ ОТ Световната здравна организация НА ... ОРАНИЗАЦИЯТА НА ОБЕДИНЕНИТ НАЦИИ, тоест на ...ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА!?!?!?!?!?!?!? Един основен фокус на Фондацията е партньорството с Ротари Интернешънъл за ликвидиране на полиомиелит. Комбинирането на огромните финанси и доброволните сили на Ротари с по-голяма финансова мощ на Фондацията Гейтс, прави възмона целта за постоянно отървеване на света на бича на полиомиелита!

колко ти плащат за реклама, а цензуре?

даренията са само за поддържане на тролове и рекламна кампания. за цензуратата ти, sybil - отделно. въпросът ми към теб, невернико! е: как така фукара, като теб не стана поне на половина гейтс със знанията си относно конституциите? подпис: In GOD I TRUST!

pandemiyata e sazdade toya idiot sas tezi komputri, bez tiyah jivota beshe po dobar.

инфо, в кого вервате! в царя? признайте си, аз казах вече!

инфото се посра да спами, щот не може да трие от името на микрософт до утре сутринта... :-))) инфо, абе никой не те чете бе спамер! ти не носиш доказателства, а само дезинформация, срещу която ние, с моите западни приятели ще се борим!

Духай го бе, червен лумпен и измекяр. Вашетпо време, на троловете и господарите ви вече СВЪРШИ, ИЗМЕКЯРИ! България се събуди и вие повече не можете да крадете, манипулирате и съсипвате държавата и българите и животите им с непрекъснатите ви долни лъжи и да плюете всичко свестно, защото вади очит на вас и господарите ви, долни тъпанари!

A significant contribution to the Foundation was made by Warren Buffet in 2006, but most of the money in the Foundation has been provided by the Gateses. The annual giving of just the Global Health program of the Foundation is about $800 million and approaches the scale of the United Nations World Health Organization. One key focus of the Foundation is, in partnership with Rotary International, the eradication of polio. Combining the tremendous financial and volunteer power of Rotary with the greater financial power of the Gates Foundation, is making the goal to permanently rid the world of the scourge of polio

трудът ти да ни "ограмотиш" си отива на вятъра. защото дейността "благотворителност" е в същност избягване на данъци без да минават през офшорките на енп и юнкерските морализаторства. не виждам с какво един крадец на интелектуална собственост трябва да бъде почитан, като бог, само защото акта отново е узаконена от енп.

Gates is famous for asking other billionaires to commit to giving away half their fortunes, reportedly inspired by Melindas reading The Power of Half by Kevin Salwen and his 14-year old daughter Hannah in 2010, about selling their home, giving half the proceeds to charity, and buying one half the size for their family. Bill and Melinda have committed to giving 95% of their fortune to charity over time; that is an astounding measure of generosity. Of course, Gates can afford to give away 95% of their fortune and still make the Forbes 400 list each year, but everything in my experience suggests that it would be just as hard to give away 95% of $60 billion as it would be to give away 95% of $6 million. The loss of that personal fortune changes substantially who you are. Now, for a moment, consider the scale of the Gateses philanthropy. The Bill and Melinda Gates Foundation through which their philanthropy flows is, according to Wikipedia, the largest transparently operated private foundation in the world. Since inception, the Foundation has made grants of over $26 billion, including $15 billion in global health alone.

бил гейтс ще бъде запомнен с това, че и най-големите крадци на интелектуална собственост и тъпанари могат да станат свръх -богати с помощта на цру и ибм. няма да цитирам за старият им спор с вече починалия стив. не успя да ни убедиш, цензуре! пропадате напълно! микрософт винаги е бил мощна спирачка в развитието на свободата на програмирането. и винаги е бил мощна играчка в шпионирането. система, която години наред върлува във всеки продаден компютър по света... не може да няма задна цел. не ви вярвам. In GOD I Trust!

Коя е истинската причина светът да запомни Бил Гейтс! Хинт (подсказване) - това НЕ е Windows! Devin Thorpe , CONTRIBUTOR, Forbs William H. Gates, III, в крайна сметка определено ще бъде запомнен от поколенията като един от най-значимите хора на своето време, но едва ли ще е с това, което предполагате. Bill Gates влиза в тази класация заради основаването на Microsoft, който въпреки конкуренцията остава голям играч на технологичната арена почти 40 години от основаването му и въпреки цялата голяма конкуренция! Много хора ще стигнат до заключнието, че Gatesще остане в историята като една от най-важните личности на своето време поради факта, че за 14 от 15 години от 1995 до 2009 година той е най-богатият човек на света! Такива достижения обаче вероятно няма да изглеждат толкова значими от дистанцията на времето. След години някой ден Microsofможе и да не бъдетолкова значима компания както днес, залязването на големите компании е толкова аксиоматично, че изключенията обикновено стават предмет на изучаване в Харвардския университет. Със сигурност ще дойде ден, когато нечии други богатства ще надхвърлят значително това на Бил Гейтс. (Всъщност аз съм убеден, че този момент отдавна е настъпил, но просто тези богатства и принадлежността и притежателите им остават скрити за широката общественост поради причини свързани с натрупването им... - бел. моя) Тогава какво ни кара да смятаме, че все пак Bill Gates ще бъде запомнен като най-значителната личност на тази генерация? ФИЛАНТРОПИЯТА!!!!!! ФИЛАНТРОПСКИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!

В България очевидно един иначе рядък и причудлив АРХАИЧЕН животински вид намира отлични условия за живот и размножаване, това е ЧЕРВЕНИЯТ ТЪПОГЛАВЕЦ! ПОПУЛАЦИЯТА МУ Е ПРОСТО УДИВИТЕЛНА ПО ТЕЗИ ЗЕМИ!