България и Полша искат повече инфраструктурна свързаност

Полша подкрепя позицията на България за запазване на кохезионната политика след 2020 година.

Обратно в новината

Коментари - България и Полша искат повече инфраструктурна свързаност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе, майна...

Колко си тъп! Защо да говорят за Крим? След като се обсъжда темата за изграждането на инфраструктурата в държави от ЕС! За Крим говореше постоянно соросоида ПлевелИев. Радев отдавна каза, че Крим е приключена тема за него и че няма никакъв смисъл да се подхваща и раздува наново. Още повече че нас не ни касае.

Радев! Ама ти не каза ли на поляците, че "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима", както се бе изрязал по време на събора на русофилите в България на 12 септември 2016, когато бяха тъпкани знамената на ЕС и на НАТО? Явно не си, понеже поляците щяха да те изгонят с шутове от Полша! Те не са руски подлоги!

Че защо да го казва? Поляците го знаят, а и не само те, целия свят знае за Вековното приятелство между руския и българския народ! Това приятелство наистина ще бъде вечно и вековно! Никой нямаше да го изпъди и да го каже, но защо, като темата на която се събират е за инфраструктурата за някои държави от ЕС!?! Нито поляците са подлоги, нито Радев е подлога, нито българския народ е подлога! Радев го каза много ясно още като встъпва в длъжност! Ти с тая Русия и тоя руски народ, нещо трол ми се виждаш или пък избиваш комплекси някакви...големи комплекси...щом за щяло и нещяло намесваш руснаците и Русия дори и в теми в които те нямат нищо общо!

Полша и България са в ЕС и НАТО. Факт. Русия е в тундрата. Факт.

Радев - отивай в Русия . не се занимавай с глупости и не губи време. С Русия ни трябва свързаност , не с Полша, а с Русия пътищата с а стари и напоени с кръвта на двата братски народа. Какво правиш в Полша г-н Радев ?

необразовани писачо. Когато поляците са воювали за освобождението на България от турските орди, Русия май не е била и държава. Така, че чети историята и не пиши простотии.

Кажи ти о , невежо, който и да си, кога и как и защо поляците са воювали за освобожденито на България от турските орди. Прсветли нас бедните и тялом и духом руски подлоги.

На страната на Турция срещу Русия през Руско турската освободителна война се сражават чужденци - поляци, германци, англичани, африканци и азиатци. Нека обаче отдадем заслуженото на тези, които са воювали за свободата на България, това са , братята руси, румънци, финландци, украинци, атаката на Плевен се води от японски самурай, ингуши и други. Нито един поляк.

Руска сила, руска кръв и Руска мощ, ще избави от неволя братски Български народ. За Българския народ, работата е проста и лесна, като видим че изпускаме царството, ще извикаме на помощ братята Руси. В тях е надеждата. Всичко останало е ала бала, пунта мара.

Радев , остави я тая Полша, тия за пет пари на стават,.Гледай с Русия,кръвта вода да не стане, там е надеждата и истината за българите. Отивай в Русия и виж какво става с братята , какво може да направим да се спасяваме, щото България загива.Не си губи времето с католици, протестанти, мюсулмани и всякакви еретици. Отивай при православните братятя, че бавно България умира и надеждата ни е само там от където сме тръгнали , от корена, с братята руси. Други нямаме.

Ако не беше руската мощ: Българи и сърби щяха още да са турски ратаи. Хървати, поляци и чехи - коняри и домашни слугини на немците. Каквито са били векове наред.

далече и не припарвай до българско село, щото ще те бият като мече у дерек. Толкова обичат руснаците, че ще ти трябват поне три овчи кожи за да те съживят след боя !!

тебе те бихме и мандръсахме нали,затова си злобен бе сороски перахунгел

Гледай тебе да не бият, соросоиде. Думите са на цар Борис: Генералите ми са германофили, министрите - англофили, а народът - русофил!

Без руснаците всички славяни щяха да са сварени на сапун от нацистите.

Българите не са славяни.Никой няма да те вари за нищо.Поне малко история прочети,преди да пишеш глупости!

Та значи, нашият човек се срещнал с полската дуда и с естонското кересте :))) Дуада по нашия край значи п...тка, а кересте - нещо като Хемингуей, ама по-късо :)))

Радев? Нали разправяше преди изборите как не искаме инфраструктура? Лъжец! Я кажи колко военни ще дойсат у нас, мекере! Продаде не!

Поляците са наши братя още от 14 век. Братя са и словенците, хърватите, за разлика от коварните руснаци и техните имперски амбиции.

Всички славяни са наши БРАТЯ. Руснаците, сърби, поляци, чехи, словаци, словенци, украинци, беларуси, хървати и македонци

Още от унищожението на Волжска България, руснаците не са наши братя , та така и досега. Колкото то "освобождението" от турско робство, целта са Проливите, а не съдбата на българския народ.

Много пъти руснацити са на нападали

и двустранна среща с президента на Хърватия Колинда Грабар с която са обсъдили мигрантсия проблем и разширяването на ЕС/24часа и БГнес.

Няма и съмнение, че поляците са заитересовани от икномическото развитие- особенно от както руският пазар се затвори за тях. Българите пак ще бъдат ритнати в дупето и всички ще си ядат полски зеленчуци- барабар с колците. А поляците ще се подсмихват, че са надхитрили българските тулупи. Явно, че Радев се шматка и се чуди с кого да се снима за да изглежда по- достоверно. Когато в Норвегия Лидл отвори магазини, никой не купуваше там и те за няколко месеца изчезнаха от Норвегия. Норвежските политици казват на своят народ- купувайте норвежски хранителни продукти за да знаете какво ядете.

На 100% съм съгласен с теб, но даваш ли си сметка, че няма достатъчно български производители. Опитай се поне една седмица да консумираш българска храна, ще успееш, но само ако пазариш в големите вериги магазини. Аз живея в малък град, без нито един известен маркет... и какво? Понякога ми се случва да купя абсолютни боклуци които местния търговец е купил на промоция от К, Б или Л, понеже печели много повече от това, отколкото да се занимава с български производители, които пък са такива изпечени тарикати, че не ми се говори...

Тот, радва ме това, че си си задал труда да обясниш, а не само да напишеш минус. Но моля те кажи ми, къде отидоха седмичните пазари на хората които произвеждат нещо? Държавите които зная и познавам имат един ден в седмицата в който производители частници продават на сергии стоката си- в София беше женският пазар, Римската стена. Трябва ли всичко да се купува само от магазините? Ако българите искаме да възродим собствената си продукция, макар и бавно, но можем. Хората се изпоразболяха от тези боклуци които си продават в красиви опаковки, но пълни с отрови. Жалко, че местните производители са станали изпечени тарикати, но те по този начин унищожават себе си.

Айде, хаирлия да е. Великият Спартан като минеш към България след като разрешиш световната криза с бежанците, санкциите срещу Русия, след като дадеш всичките си интервюта за чужди вестници, па земи обади се и на нас, българите Ние добре охранваме твоята съпшруга, която в нашата България е Принцеса неземна

ти не си българин бегеец,ти си просто една сороска широка ПУТКА,така че не говори за българи

Всичко е много хубаво, трябва да сме приятели. Само се чудя /не толкова на президентите, колкото изобщо на европейските тенденции/ защо трябва да разкарваме пустия му руски газ из всевъзможни тръби по цяла Европа, вместо да си го взимаме директно от Русия? Сигурно така ще ни излезе и по-евтино, ама нейсе!

Мнение не давай мнение като не разбираш. Русия ни кеца постоянно. Ние купуваме най-скъпо двойно. Чети казва се,че има изграден ТЕРМИНАЛ за ВТЕЧНЕН газ от САЩ и сега още един от НОРВЕГИЯ една от най-богатите на ГАЗ. Така твоята Русия поема към Русийка.

Ако прочетеш малко по-внимателно статията, говори се за ДИВЕРСИФИКАЦИЯ, не за отказ от РУСКИЯ газ. Това, че го купуваме скъпо - благодарете се на нашите доставчици и политици.

ако шляхтите ни издържат на пиеньето и ракията ще се прегърнем със полякините

Е, що си прайте " оная работа с променлива геометрия" с първи държавници, бе хаймани?

И тия ли бленуват за "Три морета?" ?? Ей, откакто Владислав Варненчик е стъпил тука ..? Изглежда е имал добър летописец?

Винаги ще посрещнем полякините!! Кълна се! ДОБРЕ ДОШЛИ!

Аркадаш, това е много ясно и без клетви!

Пичове, дано сте си от..бали едно време, че тогава аз съм бил малък и всичко свързано с чехкините и полякините е нещо като митология за мен... :)