Русия иска нов, постзападен световен ред

Руският министър на външните работи Сергей Лавров заяви, че страната му е за изграждане на постзападен световен ред.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска нов, постзападен световен ред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия първо да оправи собствената си кочина и после да оправя другите,че скоро ще почнат да си ядат фекалиите от глад.

ВЪН АМЕРИКАНСКОТО ГЮБРЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА АЗИЯ И АФРИКА ----НЕКА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ

Защо? Да сложите руско гюбре. Да не би руско-съветското гюбре да е по-приятно на мирис? Или на вид? Много лосион "Бояришник" сте изпили другарю.

Ами върви в русия-кой те спира?

Когато Русия стане икономика Номер 1 в света, тогава да претендира ! Ама за това братушките ще трябва побачкат яко .....

бая лосион има да изпият докато ни фанат

Защо ли ми се струва че терминът "Нов ред" ми е познат. А.... сетих се. Ами че той и чичо Хитлер искаше да установи нов ред. И беше започнал да го установява. В началото сам, после с помощта на чичо Сталин. После нещо се разпърдяха нещата и стана тя каквато стана. 60 млн, та и отгоре жертви. Сега Путьо по стар хитлеро-болшевишки обичай бълнува за някакъв нов ред. И иска да включи в него и САЩ. Без да пита Европа, без да пита Китай, без да пита Япония, без да пита никого. И май този път той ще си строши главата.

С една дума ще пробват с нещо като необолшевизъм. Дано не стане, защото минава през война и робство за източноевропейците.

То, все някой трябва да изправи богатите до стената. Мислиш ли, че това става лесно?

И защо трябва да се изправят богатите до стената? Защото ти мързелив и необразован плюжек искаш да се заграби богатсвото им както през 1947 г в България от комунистическата пасмина ли? защо бе джанъм... като си тъп и проЗ.... има нужда държавата и от метачи и от служители в комунланите услуги. Или ти искаш да работиш номенклатурчик? Айдеееее у лево....

Ей кат гледам как са изправили до стената Абрамович и другите техни си олигарси.

Защо не написахте, че Русия няма да свали санкциите си докато няма да бъде изпълнено всичко, което решено в Минск-2 ? Защо не написахте, че още преди години САЩ са следили всичките телефонни контакти на всички ръководители от ЕС, че и в Бразилия - Дилма Русеф, на която после са спретнали йезуитски номер, за да я пермахнат. Това е по повод кибервойни и намесване в чуждите дела.

НОВ РЕД МОЖЕ ДА ИСКА САМО ГОЛЯМА СИЛА. РУСИЯ Е СЛАБА И САМА. ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СЕБЕ СИ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИМА НОВ РЕД В САМАТА РУСИЯ МНОГО СКОРО.

слаб си ти!- особенно в акъла и си продаваш дупето за дребни центове

А ти си още по-слаб в акъла, щом си мислиш, че ако някой не харесва Русия то харесва САЩ и е сросоид. Подобно мислене е привично за примитивни индивиди, които нямат собствено мислене а мнението им се формира от други. Поздрави.

Никой не ви пита пък вас! След 1-2г. ще имате нов ред във вашата "държва", тогава друго ще се говори от вашата тераска! За нищо не ставате!

искат значи?? хотели как лучше, а получилось как всегда!

А народите от Източна Еврона и средна Азия дали искат вмирисани рушки сапоги ;) Конят си прави вятър на устата - никой няма да даде нищо на крадците на земя. Цялата им империя е крадена, включително Сибир.

Искам само да напомня на таварищите че за да има термин "постзападен" трябва да се е случило нещо със запада. А доколкото знам не запада а Русия е пред фалит! Не на запад а в Русия успяха да сринат икономиката на най-богатата на ресурси държава. Да не продължавам но какъв "постзападен" ред искате таварищи като не можете дори и капачка за буркан да произведете със собствени сили???!??

Нещо си се объркал, приятелю. Руснаците си ходят на екскурзии и си гледат кефа, а ти си мисли, че са пред фалит, само защото еврогейската пропаганда е казала така. С една малка подробност - няма да е Русия тази, която до 20 години ще е ислямизирана вследствие пресъхналите нефтени кладенци и повишена температура в пустините. Европа ще е.

Похвално е че се придържаш плътно към опорните точки за екскурзиите ,еврогейската пропаганда и ислямизацията но: Русия и в момента е най-ислямската държава в Европа а след 20 години руснаците със сигурност ще са малцинство! Изтъркаха се едни и същи глупости да въртите от 20 години бе !

Абе май наскоро лично Путин и (не)приятелчето му (вече се обърках) Ердоган откриха в Москва НАЙ-ГОЛЯМАТА джамия в Европа. Та.. какво за ислямизацията ?

Заради санкциите, кoлхоза е със сринат БВП, който за 2015 е по-малък със 70% от този за 2014, а още не са излезли данните за 2016. Изпий си лосиона и спри да дрънкаш лъжи, червен боклук.

Ей, дойде време света да става като нас! Ще е царство на посредствеността, тарикатлъците, ти на мене-аз на тебе, на баджанаците и племенниците, на простаците и лизачите. А талантливите, способните и работливите ще имат възможността да се трудят до смърт!

Че това си е така от 1989 година досега! Няма отърване от тия демократи, дето до един искат да са шефове, а образованието им е основно или в най-добрия случай - средно!

Руснаците най-добре да внимават какво искат, че нещо все криво им се получава. Искаха спиране на разширението на НАТО и ЕС и възстановяване на сферата си на влияние от времето на СССР. Получиха натовски военни части и системи за ПРО до границата си, тотално антируска Украйна и разрушаване на проруски настроените региони с намаляващ процент на рускоезичното население. Искаха монополно положение като доставчик на газ и нефт за ЕС, получиха диверсификация. Сега искат постзападен световен ред. Да не вземат да получат японски Курили, Сахалин и Камчатка, китайски Сибир с граница по Урал, независим Кавказ и пълна загуба на влиянието в Централна Азия.

Никой не трябва да вярва на Путинова Русия.Много им се иска да се разбират с Америка за да могат да си заграбват каквото си искат по света ,като пък те ще си траят ако и Америка присвои територия.Никога повече не трябва да има поделяне на света както им се иска на ръснаците.

русия може да иска и печена пуйка със зеле, но няма кой да й я даде! Особено пък и вече като въвеждат и купони за храна .

Там някой се възмущава от сороския боклук, ами то от боклук какво да се очаква!!! Там някой не знае даже статистиката за Русия и й дава 20 място, ами да се научи да чете, или така му нареждат. Всеки нормален знае няма ЕС без Русия, няма НАТО без Русия. Ако някоя тъпа глава не го е разбрала да си го набие в главата или на друго място. Лавров много деликатно им го е казал. И стига лъжи за Русия, нека ние да си видим хала най бедни не в ЕС а в Европа, знаем от кои управници сме стигнали това място!

Според различни критерии реално е между 13то и 15то.

Защо ни занимават с тези пияни руски идиоти

след войната, който оцелее

Когато беше на 8-мо място по GDP в света Русия нямаше претенции за нов световен ред. Като падна на 20-то място се сети, че правилата на световния ред не и харесват.

Русия винаги си е подреждала света, както си поиска. Сега им се иска на краварите да правят това, но конят им е спънат от кухия, издънен отвсякъде бюджет. Продават пушки и танкове, ама вече няма кой да им плаща за тях. А реалната цена на долара е минус 0.00000015 рубли. Или йюана. Просто, не са поискали, не са изкупили "великите" щати, че и излишна валута ще им остане за подпалки. Че в Сибир си е студено, все пак.

Путин на самом деле без микрофона в ухе - полный идиот !

Серьожата хвърля въдицата и чака да му потъне плувката. И като я извади - на кукичката наш Серьожа с Нинка под ръчичка.

Яааа, сороския боклук дежурен и в неделя. Разквичали се като недоклани прасета, сякаш вие важно мнението за някого

сънуват и блянуват нов Варшавски договор и СИВ.

КАКВО МУ Е ЛОШОТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !!!!! ВОДКА, ОГУРЦЫ, И ПРЕПАРАТИ ЗА ВАНА, ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ !!!

Когато му дойде времето ще напиша мемоарите си и истината за протестите и протестърството.Ето малък откъс:'' Геню беше от онзи тип хора които са ужасно неприятни и следваха винаги силните на деня с цел да извлекат материална изгода.Освен това беше пълно куку след дълги години членство в сектата на кришнарите.Но нямаше как трябваха хора и той бешенатресен като един от нашите, така че трябваще да го изтърпим.На един от мийтингите преди протест уговаряхме кой колко ще вземе и кой каква функция ще изпълнява.Геню беше много активен и с тъпо самодоволство каза -Аз ще дойда с фланелка СССР.След което ни изгледа все едно току що в очите ни се бе превърнал в Аристотел.Идеше ми да повърна.На другия ден наистина се появи с фланелка с голям надпис СССР и през цялото време флиртуваше с камерите като филмова звезда.Когато се прибрах се чувствах зле, отново пред очите ми беше този образ-тъпото изражение и фланелката, събух си обувките, отидох и повърнах в банята.

6 /ШЕСТ/ милиона души - руснаци, якути, евенки, чукчи и друга пасмина с дръпнати очички. От другата страна на границата са нагъчкани 1 милиард и 400 милиона ЧИСТИ КИТАЙЦИ! Ей ти го на, къде чака Новият световен ред!!!

е отбелязала руската икономика. Това ми каза на развален български рускинята, която мие стълбището в кооперацията.

Нов световен ред = китай става първа сила в света и си прибира сибир.....

Това е неизбежно.

Явно руснаците не броят себе си за бели хора. Що искат да премахнат доминацията на Запада (белия свят) и да направят силни разни други като жълтурковци, индийци, араби и тем подобни

Нов световен ред искаше и Хитлер преди 80 години, а сега Путкин. Както винаги и във всичко изоставането е близо век.

anubis7

Питат радио Ереван: -С кого граничи Русия? -С когото си иска! -А с кого иска да граничи? -С никого!

Западния ред се нарича ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Другият ред се нарича Средновековно МРАКОБЕСИЕ срещу когото се бореше доста успешно Петър Първи! Цивилизацията явно няма мяста в Русия!

Каква е тази цивилизация, в която управляват корпорациите, банките и евреите? А други едвам свързват двата края? Човече, имаш ли представа какво означава думичката ЦИВИЛИЗАЦИЯ?

винаги, когато Западналата Европа се оплеска и самозабрави, идват руснаците и с "добра дума" и малко кютек ги вразумяват. Само ибрекчиите и мекерета квичат на умряло.

Достатъчно е да се анализират фактите: 1. брекзит 2.В ЕС орел рак и щука по финансови причини и погрешни решения 3. Почти фалирал юг на ЕС 4. Неразумна политика по отношение бежанската вълна 5. Признанието дори на Клинтън/жена/ че интервенциите Ирак 2 и Либия са било грешка, да не говорим, че и двете офанзиви бяха без резолюция на ООН, тоест незаконни с оглед световния ред 6. Избора на Тръмп, макар че елита бе срещу него. 7. Прецедента Косово За да стане ясно, че и без Русия има нужда от нов ред!

Статистиката по GDP нарежда държавите така: ... 4. Германия 5. Великобритания 6. Франция ... 8. Италия ... 12. Русия

Това са прогнозите за миналата година. И тази година Русия затъва надолу.

Дай статистиката и за външния дълг на държавите:)

Русия не иска, Русия налага. Засега само с малце бой в Сирия и смяна на президентите в САШ, Франция и др.марионетни бананови държави.

Опитва се да налага, ама с тая фалирала икономика и изгладнял и одрипавял народ никой не я бръсне за известния кюстендилски син плод!

В Сирия фалирала Русия смачка смешна коалиция начело с ФАЩ и 60 бантустана/цъфнали от реформи и фрашкани с долари/, барабар с армия чалмалии от цял свят и 20 млрд. долара от СА и Катар. При това, за да ги уницзи, използва 60 стари съвцеки самальота от 60-те години.

виноги, когато Западналата Европа се оплеска и забрави, идват руснаците и с "добра дума" и .... ги варзумяват. Само ибрекчии и мекерета квичат на умряло.

Ред, при който Западът няма да субсидира руската "икономика", купувайки газ и петрол. Да се оправят сами!

Всъщност Лавров казва, че иска по-голям процент влияние в Източна Европа, в частност в България. Това влияние се изразява в повече руско-зависими олигарси, като В. Златев на "Лукойл" и Г. Гергов, собственика на Пловдивския панаир, като чрез тех и техните пари да се издигат марионетки- депутати и министри. На който това му харесва...

Интересно, как Москва спира арабското нашествие на религиозна основа, като строи джамии в Москва, където лично Путин с "Алах Акбар" откри новопостроената най-голяма джамия в Москва, където се дупиха заедно с Путин Лавров и Медведев! С тях се бяха надупили при откриването целия управляващ елит и много известни "интелектуалци"!

Този мазник Лавров като го видя по ме дразни и от Путин .

Най-мазната мутра принадлежи на Сечин. Сред жените титлата е за говн*главата Валентина Петренко. Виж я ако не ти е слаб стомаха :)))

Чрез Лавров Русия подчертава, че Европа вече не е силна, понеже управляващият я елит и интелектуалците нямат волята да спрят арабското нашествие на религиозна основа и вечния руски стремеж към нови територии.

Най-голямата джамия в света построена от Путин как спира арабското нашествие на религиозна основа към Русия и вечния руски стремеж към нови територии?

Нов световен ред, глад, опашки, ватенки, крепостничество, помещици и "Боярышник" и самогон на корем! Ихаааааааааа! Хитро измислено!

Шилo

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Ефенди, ти на 3 март, какво празнуваш, бе ?

Захари Стоянов малко трудно ще ти отговори, освен ако не контактуваш с духове:)))

Ми нема да празнувам рождения ден на Ердоган. И съм им бал мамата на турци, руснаци, американци и германци. Да живее България! Да пукнат ега олигарсите!

Ще празнуваме Освобождението на България от османско робство, благодарение на братята Путин и Ердоган!

Журналпорното не е ли вече забранено, или се брои за евро-атлантическа-антарктическа безценност?

Добре, а какво предполага този постзападен ред? Ако съдим по руския модел - шепа олигарси и 90% от населението оцеляващи с мъка, страховита организирана престъпност, разграбване на националните богатства, унищожаване на природата, упорито придържане към изкопаемите горива, автократична диктатура, презрение и омраза към всички други нации. Би бил един много хубав нов свят, който ми прилича на този от младостта на Путин, значи забравеният стар. Тези хора искат да върнат света 50-100 години назад. Супер!

Предлаганото от Русия е единственият път към световен мир-другото е хаос и продължаване на войните в близкия изток, Африка, Украйна и къде ли не! Интересите на народите на Европа не е в агресивния блок НАТО а в мира и справяне с джихадисткото преселение в континента! Т.н. управници на Европа работят против интересите и!

Русия се има за някакъв фактор в света, но е прекалено бедна и икономически изостанала, за да бъде такъв. Никой не я брои за нищо, никой не иска да си има вземане-даване с нея, никой не вижда в нея надежден партньор, защото Русия е доказала, че може само да лъже и да мами.

Уффф добре че си- великия НАТОвец и великий фактор в световен мащаб, та тебе да те ебават даже и без слива! Палячо, преди да правиш изводи си погледни уакания потуряк, и може би да е банално, но пак ще ти го повторя! На тебе великия "европеец" и "НАТОвец" в 21ви век ти карат хляб с каруците , как-то в средновековието, защото то ооооо великим не можеш дори и пътищата да си изчистиш от преспите! Аре бегай да се правиш на велик неейде дат не те занят що за европеец си, и що за НАТОвец ст!

Предлаганото от Русия е спасението на Путин.

нищо не гради Империята на злото виж в БНБ рублата днес

А ще не я погледнеш преди година за да се успокоиш !

Погледни преди две.

Погледни йената днес, и си погледни валутнобордовия лев, че долара стана 1,85лв!

Войната на Русия срещу Запада вече започна. Не искат да го повярват нито в Русия, нито на Запад, но страната вече е съвсем друга. Откъде изпълзяха този примитивен милитаризъм, тази ретроградност, това помрачение? Ние се питаме това всеки ден. В Европа навярно също се питат. Защото хората на Запад искат просто да живеят нормално и в мир, докато руснаците са готови да умрат за героичната идея. Разликата е фундаментална.

Много точно описание на ЕС и НАТО.

"Хората на запада искат просто да живеят нормално в мир ....". Ето го и западния начин за "нормален живот в мир". Ще правим цветни революции и ще слагаме наше правителство, където поискаме. Ще грабим на всеки 15-20 години Африка и Латинска Америка (в Азия вече ни наритаха - късно е!). Няма да произвеждаме нищо - само ще консумираме до посиране. Какво ? Китайците разбрали, че ориза е гарнитура, а не основно ястие ? Комунисти ! Кой не скача е червен ! А руснаците отказват да ни подарят страната си ? Ма ние имахме планове там да има три държави, а те не искат ! Диктатори! Комунисти! Имат ракети и атомни бомби! Ужас! Демокрацията застрашена! Комундета... И не разрешават гей-паради ! Готвят се за война !

Войната на Запада и САЩ срещу Русия вече започна. Първите стъпки е придвижване на НАТО на изток с приемането на бившите социалистически страни в НАТО и разполагането на американски военни бази в тези страни, като например в България.

Русия иска нов и строи стъпка по стъпка новият постзападен световен ред, а еврогейчетата квичат на умряло ...

сЕ един и същ: самогон, махорка и барински камшик.

Шилo

ПатрЕоте, чети бе, няма да ти навреди: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Пълни лъжи, тролче хамерско! Явно нищо не си чел!

акъл не искам ......

Русия набира мощ в телевизорите! Иначе, за 2 години БВП-то и падна наполовина и се очаква голям глад! Гладът ще установи новия постзападен ред в Русия, а на Запад ще са си добре и със стария!

Тия русняци нема, нема, току измислят нова тъпотия! Като не щат постзападен ред, ще си получат неокитайски! Лавров е най-големият клоун на планетата!

Това ще стане когато Ватикана стане Православна.

И това ще стане - блудната църква ще се върне към истинскта вяра.