Реформаторите предлагат безплатни учебници до 12-ти клас

Реформаторите и "Глас народен" излизат с дясна и консервативна предизборна програма.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите предлагат безплатни учебници до 12-ти клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЗПЛАТНО Е СИРЕНЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ И ТО ЗА ВТОРАТА. УМНОТО ПО ОТНОШЕНИЕТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО Е ЕДИН УЧЕБНИК ПО ПРЕДМЕТ ЗА ДАДЕН КЛАС, КРАЙ НА ДЕЛЕГИРАНИТЕ БЮДЖЕТИ, ИЗПИТИ СЛЕД ВСЕКИ КЛАС, ПРЕМИНАВАНЕ В ПО-ГОРЕН КЛАС САМО С УСПЕШНО ПОЛАГАНЕ НА ИЗПИТИ. ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ НАМАЛЕЕ И ДЕТСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ - ДЕЦАТА ЩЕ ИМАТ АНГАЖИМЕНТИ. ОСТАНАЛОТО Е ПРЕДИЗБОРНО БРЪЩОЛЕВЕНЕ.

Голямото надобещаване е в ход.. ама то обещаното не е като даденото..пък и тея деформаторите досега подпираха баи уи и крадоха и сега още са зинали да погълнат,,,ама ги чака един четвъртит..

Колегите на Москов оскъпиха изборите с близо 20 милиона за електронно гласуване и обявиха глупостта си за голям успех на демокрацията. Пари, които ще платим всички ние. Сега предлагат безплатни учебници и държавата да плаща за рекламата на частния туризъм. Което пак ще платим ние. За пръстови отпечатъци и ваксини не ми се говори. Реформаторите да вземат речник и да си припомнят определенията за дясна партия и дясна политика.

Безплатни- платени с наши пари.Безплатни- няма такова животно ,освен ,ако ги платите от джоба си и вие като БСП те обещават безплатно образование и медицинска помощ -СТРАШЕН СМЯХ!!!!

Москов, който не си плащаше сметките сега предлага безплатни учебници, а? Яко! Едно време имаше един от БСП- Пандо Пандов, къде иде не плаща и казва: "Мародът ма убича бе! От благодарност го прави" Тогава с Жан Виденов правиха хиперинфлацията и грабеха като плувци и пак не плащаха. Изглежда в тази държава има някаква зараза, хване ли някой власт и веднага му иде да не плаща, докато се разпорежда с чужди пари. Но за РБ, Христо и Радан има една изненада в изборната нощ- много заслужена изненада!

Безплатни учебници имахме още при Тодор Живков. Ако искате да се изравните с него, трябва да премахнете и семестриалните такси. Тогава нямаше!

Божеееее, тоя с образованието ли ще се заеме ?!?!?! Това с безплатните учебници до 12-ти клас го нямаше и при Бай Тошо !!!! Да не ни "агитират за съветска власт" ?!?!? Ба'си що доживяхме !!!!!

Това с безплатните учебници е добра идея, но трябва и да се обещава и да се изпълнява.

ДЪРДОРЕНЕТО Е ДОСАДНО!!!

Перукан и д-р Менгеле и дупце ще предложат, за да докопат депутатския имунитет.

Две години държахте МО, имахте и вицепремиер...:) Защо не го направихте?

Много е нагъл този човек - не се отказва! А реформаторите са тъпанари щом са сложили за говорител човек ДОКАЗАЛ , че не умее нищо! Обърка цялото здравеопазване ...всъщност тези политици не са луди - ние не сме добре , че търпим такива крадци !!!

Реформаторите преди двайсетина години спряха всички придобивки на народа! Бяха на власт, и се докозоха като некадърници! Кой ще плати за пръстовите отпечатъци!!!!!!! Пръстови отпечатъци се взимат само на престъпници!?+ Целият народ ли са престъпници?????????

Ами какво си играете, направо въвеждайте безусловния базов доход за всички в размер на 1200 лв., няма да си играем на шикалки я!

няма такива печалби това гласи мотото на реформаторите

Петър Москов, ако имаш останал поне малко акъл в главата............ бягай и не се връщай повече. Стига ти толкова. Много си нагъл, мислителю.....тъп. Знаеш ли че нищо добро не направи. Хората, работещи в касата го казаха, как си ги принудил да променят сметките.... Всичко което направи са ДАЛАВЕРИ. Махай се от хоризонта че дразниш с глупостите си.

Ако включат в безплатната програма ,презервативи и противозачатъчни на корем ще изскочат с едни гърди пред другите в наддаването.

Ти си за газовата камера.

Витков скакауеца - Десен Консерватор ??? Да се чуди човек - аа се смее или да плаче !

Шъ гласувам за вас ако ако са откажете от изборите. Ного въ искам,но за гушите да ви стискам.

Като си помисли човек,тя,предизборната кампания още не е започнала.

Абе защо всички са се втурнали да ми обещават безплатно неща, които си плащам с данъците и осигуровките?

Защото искат сигурни поръчки за обръчите си от фирми.

СМЕШНИЦИИИ

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС АКО НАПРАВИТЕ ПРИЗЕРВАТИВИТЕ БЕЗПЛАТНИ.

Забравил е да спомене обаче, че ще става срещу вземането на пръстови отпечатъци за да няма злоупотреби с безплатните учебници в тоалетните. Тоя е с диагноза шизофрения от негови колеги.

(не)уважаеми г-н Среднопръстов отпечатък, време ти е, да спреш да си измисляш "безплатни" неща необходими на финансиращите твоето неуморно безумие, добре е твой колега-лекар да те прегледа и предпише нещо, щото имаш остра нужда от лек, може и една турска ваксина, която е силничка и ще те хване...,бегай дома и си легай,че дрънкаш много...

Бареков предлагаше безплатни таблети за всички ученици. Иначе Рефоматоите заклеймяват всички останали като популисти, ха, ха. Да не говорим, че МОН се управляваше от тях.

Имало и по-луди от мен...

Господа "реформатори", всички тръбяхте, че няма нищо безплатно, а сега каква стана тя ................вие станахте по-големи социалисти и от Т.Живков.....и знайте, че безплатно е само сиренцето в капана........дано никой не се хване на вашето сиренце на изборите, че аман от "демокроти" , расли в дантелки по време на социализма!

Ако след "реформаторските" "реформи" остане някакво образование.

Тоя още ли не е осъден за турските ваксини, пръстовите отпечатъци (кой прибра парите по тоя проект?!) и останалите провали в здравеопазването?! А учебниците и с премия да ги дават, пак на никого не са дотрябвали - да си ги четат сами! В тях сигурно ще пише, че османската империя е развивала държавата у нас, под ятагана на султана сме процъфтели, а Червената армия ни е поробила за сто години напред ... За промишлеността през соца може да си премълчат - от нея и без това са останали само спомени в главите на няколко души, а за социалните придобивки - като трите години майчинство, от които две платени, евтините лагери и почивки, санаториумите с чудесни процедури и истинска българска храна на корем, продължителността на живота тогава и сега, раждаемостта, броя на населението ... Какво има да учат децата такива сложности - да гледат там филмите за Хари Потър и да не се сещат за Ботев и Левски, за Аспарух пък да не говорим ((((((((((( Предатели и клиентелисти подли!

На снимката ясно си личи , че тия туркофили , турците яко ги ваксинират!

Имахте времето, имахте шанса,пропиляхте ги - пропиляхте и надеждите на хората, които гласуваха за вас. И що за партия сте - дясна ли, лява ли , средна ли? И вашата като на останалите -ГЕРБ били уж десни , а са най тоталитарната партия в историята на БГ , БСП уж били социалисти, а са най - капиталистическата партия....по-добре не се обаждайте много- много , щото сте пълен смях.

Следващите им обещания ще бъдат - национализация и връщане на ткзс-тата. Тези и социалисти ще станат, само и само да са във властта.

И 13-та заплата да обещаете , пак няма да гласувам за вас.

Вие ги направете на себестойност, почти без пари ще са. Но... имахте време да предлагате, сега преди избори едва ли някой ще ви повярва, пътувайте към историята!

И от кого ще ги вземат парите за тези безплатни учебници?сигурно от пенсионерите

Усещам ,че следващото и обещание на РБ ще е , "Дава ме да ни опънат от зад на всеки гласувал за нас" :)))))

ПРЪМОВИЦА ПЪК БИЛА ЗАБЕЛЯЗАНА С ВАТЕНКА И КЛЮЧОВЕ В АЕЦ-А .. ЩЯЛА ДА ПУСКА РЕАКТОРИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ :))

ПЪЛНИ ИДИОТИ СТЕ МАЙНА , ... НАЛИ УЧЕБНИЦИТЕ СТАНАХА ПЛАТЕНИ БАШ ПРИ ИВАН МАВРОВИЧ И СЮЛЕЙМАН РАВИНОВИЧ :))) ...

безплатни учебнице, срещу пръстов отпечатък

Тия нямаха ли образователен министър в последното правителство ?

И каква стана тя. Всички предлагат безплатен обяд.

Предлагат , но без консумация.

Тез безплатни учебници ги имаше през 1962 в програмата на БКП да построи къмунизма до 1980 г

Лаборатория е изследвала ваксините вкарани от този психопат на снимката. Оказало се е,че са 2000 пъти по-токсични от нормата.

А пръстови отпечатъци за училищата кога? А със стипендиите за роми с успех 3.50 какво стана? Раздават ли ги вече?

Я да чуем по-добро предложение от троловете? Ами няма - на трола му се плаща да плюе по всеки, койго не е комуне.

Първо Народен съд за РБ, а после няма начин да не е безплатно образованието и здравеопазването!!!

Москов поема образованието, Кунева здравеопазването, Лукарски военното министерство и т.н. Тея са енциклопедисти бе, от всичко могат да направят лайна и помия.

Тоя път ше го поемат хубаво и дълбоко.

Тия съвсем взеха да ми приличат на пътуващ цирк....Мисис разбираща от всичко-снахата Пръмова,Пепи Готиното/Великият "реформатор"/,мъжът на танцуващата около пилона-"великият икономист"Лукарски и....разбира се"....ВНИМАНИЕ-Рок легендата виткоооооофффф.Ей,големи сте,ей...Избихте рибата!!!

Това са партии, чисти от комунисти. За такива трябва да гласуваме.

Тия са по-комунисти от комунистите бе, или поне в смисъла дето влагаш в това.

Тоя какво се мотае още.Ще му четем безплатно приказки

пълни с крадци и малоумници, които мислят, че антикомунизма сам по себе си е ценност като например антифашизма. Само, че антикомунизма им не ражда демокрация, а само служи за прикриване на кражбите им и некадърността им. Това са измекярски, антибългарски, файтон компании.