Борисов: Служебният кабинет кадрува в полза на БСП и ДПС

Офицери ще бъдат слагани начело на листите на много места, защото избирателите показаха, че ги предпочитат, посочи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Служебният кабинет кадрува в полза на БСП и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сбогом прощавай -като се опитваш да се правиш на мъж -крадохте ядохте с бренебрежение към народа-редно и той да има думата за да си върне

Дон Тъпонзио пак мърмори нещо се оправдава.... видя ти се крадлилвия манталитет акъл йок...

Винету пикае газ!

И повече не е нужно да се коментира!!!

АКО ТВОЕТО ЛИЛИ ГИ БЕШЕ ПРЕМЕСТИЛА ЛАМПИТЕ НА ВРЕМЕ ЖЕНАТА ЩЕШЕ ДА Е ЖИВА.ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА СЕ ОТТЕГЛИШ ТИ И ТВОИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ ОТ ПОЛИТИКАТА И ОТ МЕРАЦИТЕ ЗА ВЛАСТ.ПОКАЗАХТЕ ,ЧЕ УВЕЛИЧАВАТЕ ДЪЛГА И С ПАРИТЕ ДАВАТЕ ПОРЪЧКИ НА ВАШИ ФИРМИ СРЕЩУ ГОЛЕМИ КОМИСИОННИ.САНИРАНЕТО НА ЖИЛИЩА Е 3 ПЪТИ ПО СКЪПО ОТ РЕАЛНАТА ЦЕНА.СМЯТАМ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ В ТЕБ ДА ПРОРАБОТИ МОРАЛА.

Простаци!пфу .

Срам!Боже,прости на тези диви зверове,защото те не знаят какво правят!

Бойко кво стана с ония 240 млн от КТБ ? ГРИША ГАНЧЕВ

Споко, пералнята скоро ще запръска пяна на пълни обороти...

Бойко кво стана с ония 240 млн от КТБ ? ГРИША ГАНЧЕВ

Никога не сме имали толкова арогантен, нагъл, невъзпитан и необразован премиер! Срам ме е само като го гледам, а като си отвори и устата ми се иска земята да се отвори и аз да се скрия в нея! Позор за България!

Така е бате БОЙКО, народа вижда, че само ГЕРБ строи в държавата.Честните хора няма как да ги излъжат, лъжците от проклетата БСП .Не трябваше така лесно да здаваме власта ,ама нейсе.Сега като спечелиме трябва повече да не ги допускаме вБългария.

Като се научите да мислите и да пишете правилно, скъпи почитатели на ГЕРБ, може и да спечелите изборите някой друг ден... някой друг път! Сега тихо и се върнете да повторите 2 -3 клас и то по няколко пъти!!!

Мутро за ЛЕД диодите не пише в книгата Винету, трябвало е някоя друга техническа книга да прочетеш , щеше да ти е от полза. В двата тунела мутро са монтирани LED осветителни тела, те са икономични и много леки. Паднали на идиотска тиква като твойта няма да има и белег, макар че за твойта тиква и старите щяха да бъдат със същия ефект.

ЛЕД не значи че са направини от ЛЕД и са висулки готови да паднат и да убият някой. Мутро това са иновации ако знаеш какво е това. Предполагам че сега ядеш филия с мас и прехвъргаш горещ картов от ръка във ръка и се осветяваш с лоена свещ за икономия.

И на една дума на МУТРАТА не вярвам. ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grypata na bg izmamnicite si otiva.izdirvame decata i vnycite im.

А бе бай Х., ти след като имаше мнозинство в парламента защо не прие закон, който да отмени амнистията и да върнеш заменките, но нали с БСП сте си симбиоза, като сиамски близнаци. Ти няма да действаш против сомствените си другарчета, защото ти днес на тях, утре те на тебе. Йух сплескан такъв.

ами що не ги премести ти бе гола затворническа мутра,маи до там ти е пилешкият мозък че да не се сетиш ти да ги преместиш и да няма жертви

ПОПУЛИСТ, КОЛКО ВРЕМЕ БЕШЕ НАЧЕЛО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ ЦЯЛОТО ТИ ПРИСЪСТВИЕ И РЕШЕНИЯ СА БИЛИ САМО ГРЕШКИ...

два пъти т.н. статия. Давам пример: "Офицери ще бъдат слагани начело на листите на много места, защото избирателите показаха, че ги предпочитат". Явно нищо не е разбрал Слънчо. Копира отново, няма мисъл, няма виждане за промяна и движение напред. САМ признава за провала на "реформите", но за два полу мандата трябваше поне една да е минала нормално - да ама не. А за лампите - ти що не го направи бе Нарцис, или огледалото не ти го подсказа, ако разбираш какво ти казвам.

Ей, да връщаш парите дето окраде, че след 2020 г., като спрат евро фондовете ще закъсаме в мизерията дето остави.. Другото не можеш да ни върнеш. Да ти .... майката нагла, грозна, тъпа. Малко ти е затвор. Ама то всичко се връща. Безплатен обяд няма. Съсипа България нещастник такъв. И нагло, бе. Нагло до безобразие. Още лъже хората тоя ....мизерник....

само безпочвени квалифакации и обиди. Аз само питам какво направи БСП освен режим на тока, купонна система, хиперинфлация, официално фалиране на държавата - като отказваш да изплащаш дълговете си, всеобща банкова криза, продаване на зърнения ни резерв какво друга та да гласувам за тях. А да - по тяхно врем се презастрои София, да не говорим за Черноморието ни - дело на брат Станишев-архитекта, който съра парсата и се замете в Лондон, а защо не в Москва?

Пропуснал заменките.

Всичко, което говори Борисов, е самата истина!!! И това най-много ядосва троловете на БСП, не могат нищо смислено да възразят, а само кухи хули, всуе се хабите нещастници!!!!!!!

роси,не се напъваи няма да станеш първа пожарникарска дама,няма да те огрее цар боико слънцето,ако ме разбираш

Ако има поне милигирам достойнство ,след прочитане само на тези коментарии ПРОСТАКА от Банкя ще се скрие и няма да се покаже повече.Но нахалството и дебилността му казват,че трябва да е пожизнен разрушител и гробокопач на България!!!

Вместо да го вкарате в затвора за умишленно убийство, вие му давате коментарите тъпи. Тоя няма да може да мине на един обикновен тест за интелигентност, камо ли на психо тест.

Борисов тебе те гледаме как 8 години ги преместваше от единия крачол в другия и недаваше на журналистите да ти задават въпроси само заслужилите. Вместо да се преклониш пред жената която си убил с бездействието си, наклаждаш огъня срещу някой които поне опитва предполагам да премахне грешката. Не съм пътувал за София но при първи случай ще разгледам какво са направили в тунела убиец прикриван от теб. Обявиха че са сложили ЛЕД тела което не отговаря на това което казваш.

Този пишман пожарникар какво разбира от ,,фискален резерв,идентификатори,инфраструктура,инертни материали" та го слуша раята?Икономистите ряпа да ядат.Язък за изгубеното време в университетите. Завършваш килийното училище с протекции в село Банкя и си готов да управляваш държава.

Абе мутро прокажена, и аз ако тегля заем в джоба си ще имам повече пари. Защо не казваш КОЙ ще го плаща тоя заем и лихвите. Бахти простака мръсен.

Не ели време Цацаров да се самосезира и разследва около този 14 млрд заем ???

А Боку, премести Парите от ЕВРОФОНДОВЕТЕ в Своите сметки ОФШОРНИ

И кое не е вярно от всичко това, което казва ББ! Може ли някой да посочи, ама да посочи и откъде черпи информация?

Всеки ден чета между редовете и се хващам за главата. Няколко пъти съм ходил в Естония и нямам думи за това, което хората са направили и правят там. Бойко, защо като тази система е модерна и струва само 2 милиона и е отговор на всички въпроси сега я предложи и остави Москов да се вихри. Няма да гласувам за теб. Политиците ни са некомпетентни и много въпроси дори не искат да ги решават. Най-лошото, е че си имат медии и те налагат дневния ред на обществото и както казах много решения, които не са скъпи и могат да подобрят много неща те не искат да ги правят. Позор!

ДРУГАРЮ Бойко,защо не си станеш отново пожарникар,много по уважавана професия и ти е призвание.

Защото тоя мухъл никога не е виждал пожар и вместо да го загаси ще го разпали.

Крадлива комунистическа мутра.

ами ти що ги не премести, както преместихте цената на винетките?! Що не идеш да го кажеш на гроба на жената?!

Тоя дъртак Борисов хептем е изкуфял.

Е такава тъпотия няма. Борисов продължава да прави държавата на цирк. Едно е да избереш генерал за президент и съвсем друго генерал, началник на отбраната да стане редови политик от ПП Герб на едно с мечовци и всякакви там дребосъци. Това е гавра и омаскаряване на армията - висши военни на килограм. И се чудя на акъла на този генерал, началник на отбраната как е дотичал на часа в отговор на СМС на Борисов, чакай бе, ти си началник на отбраната, а те вика господин никой с СМСя егати отношението Как може висш военен да се връзва на мутренски номера. И ген. Тонев видя колко струва думата на Борисов. Един път Тонев отказа на Борисов за министър на здравеопазването, вторият път му се върза за заместник кмет на София и за малко не отиде в затвора. Аз разбирам честолюбието на някои хора, ама само заради него да си направиш харакири, не го разбирам. Голяма грешка. И да спре да лъже, да маже и да плюе по хората това недоразумение Борисов.

Е как няма да дотича? Генералска пенсийка плюс депутатска заплатка и още други "герберски" екстри...А учители и доктори пенсионери с 300лева как я карат.......

Ееее,гоуем разбирач от всичко, ама два пъти бега ! А и още по гоуем лъжец, ама вече и не помни кога какво е излъгал.

МУТРАТА БОРИСОВ НЕ СПРЯ ДА ГОВОРИ ТЪПОТИИ.ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ? НЕ ВИЖДАШ ЛИ И НЕ ЧУВАШ ЛИ КЛЕТВИТЕ СРЕЩУ ТЕБ. КОМУНИСТ ШИБАН С РЪЦЕ ОПРЪСКАНИ С КРЪВ.

Грешиш, бойко!!! И ти беше предложил някакъв вице-, контра- или ре-контра- адмирал, ама не беше много вървежен. Не е важно, човекът да е военен, важно е да е достоен!

поредната мегапорция "шменти-капели" на Бай Х.й, егати народа и държавата, премиера се казва Бай Х.й, а президента "плевня", къде другаде има такава "народна любов"..., но номерът този път няма да мине, еди-два пъти стомничка и трети път - НЯМА, счупена е..., духай супата Буда или Тикво, или Бай Х.й....

Послушнико,на самозабравилата се евровърхушка ,не разбра ли? Не те щем.Срам ме е от теб.Кой ще ни управлява ще кажат хората.

Отговаряй само за себе си, бесепарю! Аз пък не искам никога повечв БСП!

БЕЗОЧИЕ!!!НАТОВАРИЛ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД С ОГРОМНИ ЛИХВИ ПО КРЕДИТ ЗА ДА СПАСИ ЕВЕНТУАЛНО ДРУГА БАНКА!!!ИСТИНАТА ЗА НИЩО Я НЯМА,НО НЕКА НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВА,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ МУ ПОВЯРВА!!!КАКВОТО Е МОЖЕЛО ДА ОПЛЕСКА,ГО Е ОПЛЕСКАЛ ДОКАТО УПРАВЛЯВАШЕ!!!ОБЕЩАНИЯТА МУ СА ИЗПРАЗНЕНИ ОТ КЪМ ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА!!!

Debil

време е герб да си ходи

"Сега взеха от единия тунел лампите и ги сложиха в другия". Едва ли можеха да свършат много за няколко дни. Ами ти като имаше два пъти възможност да работиш по пълен мандат, кой те кара да подаваш оставка. Ако ти беше накарал дембелите по разни министерства и надолу да си вършат работата, сега жената от тунела щеше да е жива, тези от Хитрино също. Но ти не даваше пет пари за неща, с които не можеш да се хвалиш. Така че не се дуй, т.к. ти също имаш вина за отнетите животи, понеже твоите подчинени (до чистачките) не са си свършили работата. Но си прав, че и БСП не са по-добри.

Бойко пак се изказваш тъпо и неподготвен.Много си късопаметен.Забравили предишното сл. Правителство назначено от твоя верен пудел ,каква работа свърши в твоя полза .То бяха ревизии,натиск от НАП и МВР ,смяна на областни,шефове на полиция и метла по всички министерства.Тогава не врякаше като настъпана жаба.Сега пак започна с доносите към ЕС и ЕНП.Искаш да се докажеш за трети път или да не изпуснеш келепира до 2020г.,а после дим да те няма.Бойко тези които прецака или затри ще те търсят и никакви джипове и охрани не ще те спасят.Страхувай се и обръщай страха си в надежда.

"Офицери ще бъдат слагани начело на листите на много места, защото избирателите показаха, че ги предпочитат, посочи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов." А, после ще ги махнем от парламента и ментетата от следващите места ще влязат на тяхно място. Това му е хубавото на пропорционалната система. Това аз го правих за царя, сега те за мен :) Колко съм хитър

Това НИЩО на снимката вече дори не е смешен и жалък, стана ОТВРАТИТЕЛЕН!!!

Бойко Борисов е изперкал! Какво си мисли? Като каже нещо и хората трябва да го вземат за инструкция от 1-ва инстанция и да му се радват, радват, радват! Да, ама не! Преместили били лампите от един тунел в друг! Ами неговите министри Плевнелиев и Павлова и това не са направили по времето на Борисов-! и Борисов 2! Още по куриозно е обяснението им, че тунелите е трябвало да се ремонтират от Правителството на Станишев, но това не станало. А, те са само на власт ден да мине, друг да дойде и каквото има да се изкяри, а не да поддържат направеното преди тях! И най-безцеремонно се дуят и не виждат никаква вина в себе си! Трябва да им я посочим подобаващо с изборите през март!

Боцко, не се прави на "дръж ми шапката". Ти също номинираш офицери - предатели на воинството. Ако не ти стигат обаче, слагай пожарникри.

Тоя все едно до вчера не беше начело на държавата и сега пада от Марс, такива въпроси задава. 15-те милиарда били във фискалния резерв- кой взима заеми за да си ги държи в резерв бе, тикво, нали текат лихви върху тях. Ти ако взимаш личен заем така ли ще направиш? Отговори на харата: Къде са парите?

Ти май нищо не си разбрал........ Казва се, че парите са буфер, за задьржане на други мераци за фалити на Банки. Те комунистите са специалисти по фалити на Банки, питай Жан Виденов!!!