Меркел: Да обсъдим с Русия кибератаките и фалшивите новини

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че би желала да обсъди с Русия кибератаките и фалшивите новини.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Да обсъдим с Русия кибератаките и фалшивите новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да се допълни законът за кривите краставици с член 22.Забраняват се фалшиви новини/от Русия/

Не е ли по-добре да налеем по една реална ракийка, вместо да дърдорим глупости за електронно-хибридни титанични битки и пр.простотии?

Руската пропаганда е страшно нещо. Преди години премълчаваха отявлени истини,криеха се аварии с хиляди жертви а по медиите и пресата се говореше само за преизпълнени планове и наградени труженици,а истината я научавахме по радио ,,Свободна Европа".Е някои си плащаха жестоко ако ги хванеха да слушат това радио. Сега руснаците фабрикуват отявлени лъжи и ги представят за истина из кибер пространството!

НЕ ЗНАМ КАКВА Е "КИБЕРВОЙНАТА " НА РУСНАЦИТЕ , НО ДА ПРИПОМНИМ НА ГОСПОЖАТА КОГАТО АМЕРИКАНЦИТЕ Я ПОДСЛУШВАТ ТОВА НЕ Я ЛИ ПРИТИСНИ, ИЛИ ОБИЧА ЕКСИБИ.ЦИ.ОНИЗМА!!????? ОТВРАЩ.АВАТ ТАКИВА ПОСТЪПКИ!!!

Фрау, да се правиш, че не съществува такова зверство като онова в Профсъюзния дом в Одеса, хибридна война ли е?

ВОВА,ТУШИРА ЗАПАДНАЛИТЕ С ТЕХНИТЕ МЕТОДИ И НА ТЯХ НЕ ИМ ХАРЕСВА!!!

Досега западните медии можеха да си лъжат както искат-Но се пояlи една агенция RT.която обикновено представя фактите без коментар-И за западните медии настъпиха лоши времена.Лоши времена настъпиха и за някои западни политици,министри и сенатори.Има едни компютърджии Вован и Лексус ,извeстни като "пранкери",които се обаждат на разни политици от името на други политици.И настъпва пълен майтап.Таса напр. разбрахме,че в Африка има вече нова държава -Лимпопо!А на г-жа Меркел аз ще кажа кой е най-опасният руски хакер- нарича се Александър Сергеевич Пушкин!

Ето как запада създава фалшиви новини. Мрънкел казва: " Знаем че за Русия това е...." и край, това е факт. Значи пред пълна глупост казваш "знаем" и това трябва да се приеме на доверие. Ето ви нагледно как се създават фалшеве навини.

И едните (виж Гьобелс и пр.) и другите (върхът КГБ) много лъжат , но "братушките са недостижими - това си им е в кръвта.

АКО ОБСЪЖДАТЕ С ДЯВОЛА, КЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИГНЕ СТАТУЯ НА ИСУС ХРИСТОС, МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ УСПАХА ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ !!!

Вярно "успаха" ще е много голям,след като пишат такива титани на мисълта като теб.

какво и остава на Русия освен кибератаки и лъжи - хахахахахаха Глегайте руски филми и ще се уверите как живеят руснаците - сто години след Христа - хахахахах

Не можем да "глегайме" щото не сме зомбита,ама вие зомбитата сте лети под един калъп-тъпи и неграмотни.

Не можете да си наберете руските програми ? Ами как да ви помогнем ? Гледайте тогава турски сериали - хахахахаххаа

Не издържам вече! Искам и моят да е .хибрид.!?

Не бъдете толкова несправедливи с Меркел. Тя хич не е глупава и отлично съзнава какво прави и това е нейната трагедия. Осъзнава какви пакости прави, но е задължена да изпълнява заповедите на окупационните власти.

"Знаем, че Русия много открито заявява, че гледа на хибридната война като на средство за отбрана" Кога и къде е било направено това руско изявление? Нещо пропуснах.

Искаше санкции, искаше имигранти, сега се оправяйте.

Руснаците ме кефят с камъните на западняците по техните глави. Русия ще снеме санкциите срещу производителите от ЕС само след изпълнение на договореностите от Минск

Само ако преди това руснаците не умрат от глад....

Не ги мисли руснаците, те винаги са намирали начин да се оправят и на други не са разчитали, а помисли какво ще стане, ако Турция забрани вноса на храни за България. Ще настане мор за гяурите из вилаета.

Аз обичам и руснаци и украйнци,и американци и германци,но не мога да ги дишам червените чукундури на курнела и глутницата павиани на шкембака,винкела и сидераста! Докато тази измет не се изтреби до корен с огън и меч,берекет и благини за народа няма да има!

Я шебека пак са го прихванали.Викайте санитарите,че ще вземе да се гътне от злоба.

Кви комуняги бе куха чутуро?! комуняги нЕма. Бившите комунета са най-големите капиталисти сега. от козяк не ти ли го казаха. И да не са да беше чел и мислил малко повече! Ама явно няма с какво. На кухите хралупи, като теб комунистите ти са виновни. И с какво бе лек? С това, което все още разпродават сегашните капиталисти ли. от както е дошла демокрацията да виждаш нещо направено и построено. А да МОЛове се строят и баровски къщи и комплекси също. питам за нещо, което да дава хляб на хората. Заводи, фабрики и нещо от сорта. Комунетата ли са виновни за всичко лошо което се случва или новите ни господари? Я пробвай да мислиш! Помисли и дали има някой сметка нас да ни има на картата! Западните ни партньори със сигурно не искат. На тях са им достатъчно лоялни турцие и гърците. ако успеят, а те успяват да ни затрият е по-добре за тях. Славяните са главен враг на англо-саксонците промито малко мозъче. Чети историята, ако на мен не ми вярваш. Във всички войни са ни прецаквали, както и в руско-турската нас и руснаците прецакаха. Ако не беше така сега Истъмбул щеше да си бъде Константинопол, а рЕзаните чалми щяха да си стоят в Анадола, където им е мястото. Да, АМА НЕ. бЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КУХИ ХРАЛУПИ КАТО ТЕБ АНГЛО-САКСОНЦИТЕ ВИНАГИ УСПЯВАТ.

Днес колко нужника измихте в натфиз със сидераста ,бе въшко атакистка ?

Всеки ден, в който Меркел е все още начело на Герания, е трагедия за цяла Европа. Дано по-скоро да се махне тази предателка и да я смени човек, който наистина държи на Германия, ЕС и на мира в Европа.

Ханъм Изперкел няма какво да обсъжда! Ако искаше да обсъжда нещо да го беше направила за поканата към орките, които завладяват г*йропата с нейна помощ и с помощта на Обонго бившето хАмериканско президентче. Ей ся, като се затопли времето и пак ще плъзнат получовеците към стария прогнил от толеранстия и корупция континент. Точно това иска Изперкел и точно говори за съвсем други неща, за да отклонява вниманието от себе си и да прехвърли страданието от болната към здравата глава. Тази куха, ялова германска крава би трябвало да е разбрала, че с високомерно отношение към Русия няма да постигне нищо. Никаква хибридна война не е на дневен ред, а войната, която се води в самата г(йропа. Тая бивша агентка на Щази кани орки и изнудва другите държави да ги приемат. който кани, той посреща гости ма оФцо ялова.

Да се води такъв разговор с Русия, е все едно партийният секретар да проведе приятелска беседа с другаря Чикатило - горд съветски гражданин и член на КПСС да спре да убива, а той от своя страна да обещае, че повече няма да прави така, честна комунистическа. Мани я Русия, оставете я да се опържи в собствен сос. Не виждате ли, че вече се гърчи и се чуди как да привлече внимание? Вече се молят някой да ги покани на посещение, жалки са. И Тръмп отсвири Путин. Щели да се срещнат, ама някога, когато станело възможно, ха, ха, ха...

че е Германия да ни информира правилно, иначе щях да си умра със заблудата, че в Батак е имало клане, а не благотворителен бал

За коварните византийци отпреди 800-900 години, като сме подкарали по-далечното минало. Може да се върнем и към Вавилон, ако е угодно на руската пропаганда. Например, че първите писани закони в световната история на Хамураби са първата соросоидна проява на човечеството.

Фалшивите новини не са важни, но тази агентка на ЩАЗИ води война срещу България. Като иска мигранти, да си ги товари от Азия и Африка. Но през България тези елементи могат да преминаватсамо в затворени вагони, а Меркел да си плаща за дезинфекцията.

"...КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА...."

Тъпа УФса си е и това е!

Колкото и да ни пробутват някои потребители западняшките си идеали, и колкото и да мразят руснаците и Русия, те винаги ще си останат малцинство, защото са невежи, уж гледат запада а са на страната на турция щом стане дума за НАТО.... невежи глупци..... Но мнозинството българи знаят, че българските им деди са се били рамо до рамо с руснаците срещу турските ислямисти!!!

-Бабо Меркел, где така? -На джамия Мустафа.

Самите немски киберспецове отдавна вече все повече и повече бачкат срещу вас.

скоро не са си сверявали техниките на работа в кгб и щази ..

Меркел вече знаем за намесата на ЦРУ в изборите и ти си техното произведение , за това няма да питаш за хибридна и информационна война ! Русия нищо общо няма и не те подслушва ! Дай боже последно избиране на твоята личност , пък и чернокожия го няма!

Бабето е отсвирено и тя го знае.Отсега подготвя почвата за нещо от рода на това което става в САЩ.Той Путин си избрал Тръмп,сега ще си избере и германски канцлер,после френски президент-май беше обратното-първо френски,после немски.Пълни щуротии.

Меркел си извоюва мястото на най- антиеврипейския политик и кукла на конци от края на 2та световна.

Предлагам на Путин да спре газа на ЕС

И да си дофалира тотално държавата

Кви хибридни войни ма, бабульо Шмеркел! Хибридна война ли са 5 милиона мюслита ислямсисти дето пусна в Гейсъюза, а изкукало бабке?! Да палят, да грабят, да изнасилват, д а убиват! Само малоумните еврофаготи могат да вярват, че това е хибридна война, а не реалност!

Не бъркай хибридните войни с мигрантите. Русия наистина залага на дезинформацията като средство за унищожаване на ЕС и САЩ, а за правата на мигрантите я боли к...у..ра. Тя си има достатъчно мангасари с които не може да се справи, освен с плащане на кинти.

Имигрантите са част от ХИБРИДНАТА война на САЩ срещу Европейския Съюз. Пропагандата, лъжите и дезинформацията е специалитет на Запада и САЩ. Примери много. Гьобелс е баща на съвременната Реклама, например.

Да бе.Ама че глупости приказваш.Я виж кой нарича собствените си медии най-големите лъжци. Те руснаците подслушват собствените съюзници-справка Сноудън. Я прочети доклада от къде са дошли атаките срещу Тръмп. Западните лъжливи медии са в шах,вече не могат да манипулират и лъжат до безкрайност хващат ги по бели гащи.В Световното информационно пространство се настаниха и други при това от мощни държави и хегемонията отиде на кино.

какви фалшиви новини бе.та аз съм тук и ви виждам лицемерието без да ми съобщаваза това някой!

КАЛИНИНГРАД - БЕРЛИН 180 СЕКУНДИ С ИСКАНДЕР :)) ...

Съвсем скоро Меркел ще се присъедини към отбора на великите лузъри на Обама, Камерън, Оланд, Ренци..., помните ли ги??? Всички те много се топорчиха на РФ и си въобразяваха, че ще определят съдбините на света, пък тя каква излезе... до един изхвърчаха от голямата сцена! Sic transit gloria mundi, бабо Меркел! Скоро и ти си в кюпа!

искам да питам соросите, абе верно ли е, че некво джудже, няма и 50 санта, било назначило Президентът на най- великата държава USA ? На мен много не ми се вярва, още повече че джуджето било от държава от 19-ти век, дето една кола и прахосмукачка не можели да направят, та какво остава да водят хибридни войни

С Меркел вече никой нищо няма да обсъжда! Меркел е бита карта!

Меркел или е коварна, или е наивна По-скоро е наивна. Надява се, че Путин ще стане добър, че ордите имигранти отиват в Германия, за да се интергират и да работят, че с християнско милосърдие можеш да живееш в днешния кървав свят. Но няма как да стане. С Путин да обсъждаш хибридната война е все едно да се опиташ да целунеш пиян руски терорист

Това е все едно да се търси мозък в кратуната ти тъпа.

А бе, кратуно, ти ли си най-знаещия, най- компетентния по всичко?

СОРОСОИДЧЕ ГНУСНО И ВОНЯЩО, СКРИЙ СЕ, ЧЕ НАМЕРИМ ЛИ ТЕ , ЧЕ ТИ СЕ ВИДИ ПЛАНЕТКАТА ТЕСНА.... СХВАЩАШ ЛИ

От понеделник всички документи/паспорти/ издадени от Донетцката и Луганската народни републики се признават за официални от Русия .....

Украйна е в шок,Русия започва действия за признаването на ДНР и ЛНР,първа стъпка признават се паспортите на територията на РФ.

Тази агресия ще продължи. Приднестровската република, Абхазия, Северна Осетия също са под прицел!

голямото обсъждане, Меркел заявила, че трябва да се оправят отношенията между ЕС и Русия! Ха сега, шах!

Виж ти какво откровение на лъжливата ШМЕРКЕЛ-Русия гледа на хибридната война като отбрана!!!! И правилно отбранява се от вашите агресорски хибридни атаки!!!!!!!!!!Ама внимавайте да не предизвикате Русия да ви опраска както заслужавате заради вашите мундарски идиотщини!!!!

Някой замислял ли се е как Путин за седем, осем години стана най-богатия човек на света. Как така стават тези неща. Говориме за над 200 000 000 000 долара. Тези пари от къде са се взели. С труд ли са изкарани. Или е за сметка на бедните мужици и избитите богати опоненти. Не е зле нашите комуноиди да се замислят....

не могат, нито искат да ти отговорят, техните коментари са - ти си много тъп, ти си много прост, знаеш ли колко велико нещо е Русия ....На тях са зададени лозунги, не отговори на въпроси!

Виж как си знаете какви сте !

Хенри, някой ден може би ще осъзнаеш, че парите са нищо в сравнение с властта.

лъжи на разни дребни збобни душици четеш в руския интернет - не е здравословно.

Силно се съмнявам някой да знае колко пари има, най- вече вехтошари като теб.

ico_all

Е това наистина е добър пример за фалшива новина, малко нули си сложил, прибави още десетина и от мен и може да изкараш повече грантове. Малко приличаш на онзи псевдожурналист който се изцепи пред Тръмп че Путин е убиец и това е всеизвестна истина. Жалки сте това слугите на дядото.

Абе тъпи,ако имаше нещо вярно в това което твърдиш всички западни медии щяха да се надпреварват да публикуват факсимилета и копия от банкови извлечения. Май Путин си държи авоарите в банки от Марс и зелените човечета не дават инфо.

Ха-ха-ха

Как обиждаш Путин с 200 000 000 000 други соросоиди твърдят че били 10^18, други даже 10^36 оп такова число май нямаше. Абе направо считакте че всички пари на света са негови...

Споко с 20 трилиона USD Путин ще покрие дълга на САЩ т.е. с 10% и ще му останат да си купи още най-малко два континента.

Нещо си объркал цифрата брато! На Путин ИЗОБЩО НЕ СА МУ НЕОБХОДИМИ никакви пари и сметки в чужди банки! Ако не сте светнали още какво става в Русия и по света не се изхождайте по форума с разни тъпотии!

БМВ и Мерцедес са правени на въглища, а Москвич и Лада на газ? По -добре на въглища, горката стара Германия!

Верно ли си толко прозд?

просто не съм на ГАЗ, руски, сигурно заради това си умен

ico_all

А ти умнико може би си мислиш че БМВ и Мерцедес са правени от дърво а също и танковете на Вермахта са били талашитени преди руската газ. Всичко това е правено на ВЪГЛИЩА и руда. Не знам дали си чувал за областа РУР, не е зле да попрочетеш малко. И единствените горива са били бензина и нафтата, тока също основно се е правил от ВЪГЛИЩА.

Меркел служи си бурка и стани кадъна, помио мръсна.....

Меркел промени закона за емиграция 1 дава подслон на сирииците само докато има война в Сирия 2 нямат право да си доведат семействата

Така и не разбра че всякакви контакти с оназ кочина са безмислени. Вече да гладни и Едни истински санкции ще ги нацепят на десетина республики за година две.

За какви санкции квичиш па точно ти кюмюрджията? Живееш даже и по -зле от тия които са под санкции! Някакав си чалгаджия кюмюрджия ше ми разправя за станции, я да си събираш дисагите и да бегаш у англииско ягоди да бИреш, щот за друго не ставаш!мбухахахаха

Еврогейсъюзът - световен ЖАНДАРМ!!!

Бабето ще кара "обсъждането " на монолози! Путя е зает!!!