Германски военни набедени за насилници в Литва

Литовските власти издирват източника на фалшива информация за изнасилване на малолетна от германски военни.

Обратно в новината

Коментари - Германски военни набедени за насилници в Литва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в началото и информацията за новата година в Кьолн беше фалшива, ама после... Има си крушка опашка-казва българския народ

А как се казват обвинените? Само питам.

РУСКИТЕ НОВИНИ. МИЗЕРИЯТА ГИ МОРИ В РУСИЯ, АМА НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ЛЪЖАТ НАГЛЕЦИТЕ.

Ако е вярно са необходими срочни мерки за укрепване на вярата на личният състав в евроатлантическите ценности. Необходимо е да се командирова там нашата военно полева баня. Нашите военни теляци ще проведат усилена работа по укрепване на евроатлантическите ценности всред личният състав за да се изключат подобни компрометиращи събития в бъдеще.

Нашите хора са се вживели в ..."Шарено котле"!!

Е, що тва ЩАСТЕЕ оди толкова на Север, бе баба?

Бао Вуне, то също е и тука около нас! Само трябва "да го видиш"!! Такава еб... е настанала в Булгаристаня , чее...

..такава ебня.. или - такова еба.. ? Пак не можете без мене, нали?

Ма Литва , Латвия и Естония за държави ли ги имате, бе говеда? По наше време бяха .. крйбрежни бардаци!!!

Векове по-късно ми се струва, че...това е било!?

Не съм адвокат на Путя, ама точно сега -ТОВА германците не го могат!? Ич не им е до уй, след като ЧЕПАТИЯТ $РЯЗАН е допрял до тях!?

ха ха ха .... Бате, ВЪРХОВНО!!! .. ха ха

Явно не са платили достатъчно, след спешното доплащане "фалшивата" информация е заличена.

ДОЛНА ХИБРИДНА ЛЪЖА. НАТОВЦИТЕ СА СЪЩИТЕ КРОТКИ ПЕДАЛИ КАТО МЕН!!!

О-о-о, хибрид?! Още ли си жив?!

лъжите путлерчо реди като при ссср преди

А в г.за ти руско семе ври!!!

мечтаеш за руски хайвер не лъжи дори повторно нескромно се ти нареди като истински мъж го пое не като някое педи мъжкарски цяла армия ти се изреди

СРещаме се и ..ще останеш ОЩАСТЛИВЕН, друже!

"Германия оглавява батальон в Литва като част от засиленото присъствие на НАТО в трите Балтийски страни." - Много подозрително. Германия май пак си търси белята!

Ама и литовските политици явно са п.тки загубени.

1.С кви очи с такива очи.... Нато заповядва- батальонът изпълнява, това е задача требва да се подсили северния фланг. 2.Явно литовските политици са п.тки загубени, вместо от историята да съчинят плакат - "Руса литовка приветства подкреплението" 3.Какво е търсила девойката в окопа при военните? Брала е маргаритки ли?-зима е все още !

Германците доста поомекнаха и не стават за изнасилвачи. Може би литовската девойка е изнасилила няколко германци ... Разследването продължава

Нацизма пак нахлува не са се поучили от грешките така прехвалените шваби.

Дали е фалшива информация или не - не се наемам да кажа, просто, съм далеч от лъжата .... Чудех се на друго... Ако е сега в Литва е моята застава ....Колко ли оплаквания щеше да пише този власт имащ? Или пък щеше да приема поздравителни писма от девойките ..... Войниците от Гранични войски 83/85 бяха си мъже на място - нищо, че бяхме на по 20-т ненавършени.

Това да го видя ,нема да го повервам.... Тия херувими с огромни бели крила на рамененете да е.ат литовки- това е невъзможно. Долна хибридна лъжа

лъжата тука очевидна е! нато само рускини е*е

И теб >>>, и теб! най-редовно!!!

Вече и една лъжа не можете да скалъпите както трябва. Нормално е. Каквито са ви колите, такива са ви лъжите.

В Германия фашагите не могат да допрат до жените си от рязаните бургии и ще са загоряли. Затова ще да са посегнали, горките.

като си марширувахте заедно с Вермахта и изнасилвахте полякини. Мъка, мъка...

ЕВРЕ?

Наистина много трудно е за един нормален мъж е да устои на литовките, но от друга страна военослужещите от европейските армии са последователно изповядващи евроатлантическите ценности и са неподвластни на подобни провокациии. В даденият случай военните са най вероятно набедени или са от промъканлите се незабелязоно нездрави елементи за каквито няма място в една европейска армия.

Така е пе--раси не могат да извършат подобно нещо. Безспорно са набедени

Прилича ми на сътворено от бивш партиен секретар, който доскоро е проповядвал "комунистическите ценности". Тогава бебетата бяха донасяни от щъркелите с партиен билет.

Кога дойдоха, кога се разебаха фашагите мръсни?

Изключително жалки - прехвълиха си властта на някво джудже , което окраде парите от нефта и ги докара до купони , боярщик , единствена цел - да ги вземе къв да е чужденец , само да носи гащи.. Вместо да се вземат в ръце и да си върнат достойнството, имаме жалко тролене, лъжи и пропаганда в услуга на палача си И омраза към западът, че им е срал в гащите.

скоро всички хора ще прозрат през лъжите и ще видят съдрания гз на русия

>>>, ти ще си бил отебаната литовска девица, бре краварска подлого?

Мурзилките са като хлебарките - пъплят из целия свят.

тойота отвори 3 завода в русuя , мерцедес отваря завод , наскоро волксваге склучи сделка , на курилските острови се подписа договореност за съвместни инвестиции и развитие ... а у нас бре хора ? кауфланд , била ... ами явно сме некадърни и един магазин да отворим при това за хранителни стоки ... пс : някои беше писал че харчели пари за въоръяване вместо в икономиката ... а ние нямаме нито армуя , нито въоръжение маи ... че и хора не останага у нас ...

Ако работата ти е като писането ти е ясно що нема такива заводи у нас...

брачед , метролог съм в локхеед мартин в канада ... инженер съм от българя , имам диплом и за учител , бях радист висок клас подводничар , все още рисувам и тропам ударни по 1 час на ден , плувам 1 км за 25 мин . на ш0 съм ... извинявам се за превода ! тнямам кирилица на компа и карам на преводачка :))

пиша и на англииски и на френски :)

ами тук комунистите изгониха ровър и филип мориц по заповед на москва защо България остана само зле в източна европа?? щото е фрашкано с тъпи русалки като теб

Kak изгониха Ровър малоумний? Би ли обяснил?

Тойота и Мерцедес в Русия, я пак? Абе вие самите вярвате ли си на глупостите? Я дай линк, да го вида с очите си. Мерцедес и техен завод в Русия, Боже, Боже, Божееееее!!! Ми нали от конвейера накрая ще излиза Москвич, бе!

Тъпчо, ако не знаеш по-добре мълчи.

Contents [hide] 1 Toyota Manufacturing facilities 1.1 Argentina 1.2 Australia 1.3 Belgium 1.4 Brazil 1.5 Canada 1.6 Colombia 1.7 South Africa 1.8 France 1.9 Indonesia 1.10 Japan 1.11 Mexico 1.12 Philippines 1.13 Portugal 1.14 Russian Federation 1.15 Thailand 1.16 Turkey 1.17 United Kingdom 1.18 United States 1.19 Venezuela

Абе хвали се кви заводи сте открили вие руснаците в чужбина , щото сте негодни нищо да сътворите, камо ли да изнесете и да плащате заплати в чужбина. Пък ние онзи ден получихме оскар за софтуер и развити технологии, с които работи целият свят. Наши фирми в софтуера изнасят хай тек за целия запад, фирмите им се оценяват за стотици милиони всяка , пък вие софтуета го ползвате за тролене и не можете датчиците на ладата да си вържете.

Хим си ,,метролог"в Локхийд Мартин в Канада хем тролиш в мазохистичен антибългарски стил,че у нас нищо нямало .... Да ти е бай Ганю на гости руска гнидо!

скоро руските лъжи ще станат само за смях :))) путлер лъжеца с късите крака :)))

завиждаш, че си Лъжеца с дългите крака ли...

Руснакът е като циганина - никаво развитие, кражба и лъжи. Все пак циганинат ще свърши някаква макар и циганска работа, докато руснакът лежи пиян или развратен или мисли няква мръсотия.Руснакът с нищо не може да се мери с развитите народи нито нещо свястно да произведе, но винаги ще те излъже , подмами или оплюе в бесноватото си безсилие за нещо положително.

ако ще и самият председател на литовския парламент Викторас Пранцкетис да нае..ат те пак ще заявят Офицално че нищо не се е случило.

Тука се подвизаваше един олигофрен - Стефан Гайтанджиев. Преди да влезем в НАТО, ходеше по медиите и грухтеше, че ако сме станели член, натовските войници щели да обират от мазетата на бабите по селата компотите и туршиите. Хубавец беше той, с мед да го храниш. Еманация на руско-комунистическото малоумие.

докога ще гледате други чинии .. имам въпрос към вас и чакам отговор : защо не погледнете турската пропаганда в родопите , че има вече организации коиото ги готвят, и утре ако башибозука тръгне у нас и претендира че там има незащитени и малтретирани турци , тогава кои ще помогне на българя ? америка , която отдели косово от сърбuя , или англuя дето спря румънци , руснаци и българи тръгнали да изритат турците от европа в края на руско турската воина ? кои бре , кои ще помогне ? нашата армя без хора и оръжие ?

Нали Крим бил руски едно време? По същата логика може и Турция да прати зелени човечета в Родопите и да спретне демократичен, като в Крим, референдум за присъединяване към Турция. Все пак това някога е била тяхна територия, нали? Също като Крим - руска. После Радев ще каже, че де факто там се вее турски флаг. Къде ви намират такива безподобни тъпанари?

И, преди да лаеш, нещо за Косово да кажеш или това не е разрешено от наставниците ти ?

А нещо да кажеш за турската окупация на Северен Кипър, която продължава вече повече от 40 години?! Не съм чул нито САЩ, нито ЕС да са наложили някакви санкции на Турция заради тази окупация! Щом ЕС и САЩ не могат да принудят Турция да върне окупираният Северен Кипър, защо си мислят, че могат да принудят Русия да се откаже от Крим?!

Ами затова трябва военен съюз с Русия, а не с меките китки.

Не литовците,а литовските политици подкрепят присъствието на чужди войски в Литва.

В България също.

А литовците подкрепят нова руска окупация и искат да приемат "братските" руски войски? Дебил!

"В Литва хората ликуват: Добре е, че германците идват! В балтийската страна приветстват разполагането на германски войници" 3 яну 2017 21:30

Как работает фабрика "кремлевских троллей"? 15 марта 2015 11:32 "Уже третий год, вначале под Петербургом, в поселке Ольгино, а затем в самом городе, на улице Савушкина, в доме 55 существует таинственная организация, официально имеющая название "Общество с ограниченной ответственностью "Интернет Исследования", а неофициально прозванная самими ее сотрудниками, так называемыми "кремлевскими троллями" "Министерство правды". Около 400 человек. В здании на улице Савушкина четыре этажа, длинные коридоры, много кабинетов. В каждом кабинете работает много людей это разные отделы.

Това на всеки пост ли го пишеш- дори когато няма връзка с темата? Жалък си.

ЖАЛЪК СИ ТИ! ТОВА Е АДРЕСА НА ПРОПАГАНДАТОРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИТЕ! РУСИЯ. САНКТ ПЕТЕРСБУРГ. УЛИЦА САВУШКИНА 55 НАЛИ ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ИСТИНАТА? ИЛИ КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ГОСПОДАРИТЕ ИСТИНАТА НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА

а па миналата година мигранти изнасилиха една рускиня в германия, а после се оказа, че не била изнасилена, ами ходила да мърсува с някъв дърт руснак.

Търсете източника на "информацията" в руското посолство.

РУС КАЖЕ,РУС ОДМА ЛАЖЕ!

Я си опипай тумбака, бе!?.. излъгаха ли те и тебе?...

Този не е ебан! Т.ой съ самоебава!?!?

много ми е кеф когато злобеете че вече русuя не е онази продадена от горбачов страна а надигна глава :) еи бунаци , щом се говори за една нацuя значи нещо се случва ... а за вас бре идиоти бедни , освен тука вашuят глас никъде не може ни да се чуе ни да се види

горбачов се опита да спаси неспасяемото -ссср. рускините можеш да ги видиш във всякакви паднали пози. при горбачов поне не им се налагаше да проституират. напъните на путин да се прави на светивна сила са последен дъх преди да припадне кенефът на злото (щото вече не е империя).

Горбачов още мие ръцете си от кръвта на всички хора които прати в гроба. Точно той създаде мизерията навсякъде, а жени от всякакви националности са тръгнали да проституират за да преживеят. А ти си ограничен в мисленето си прозападен трол. Дори ника си пишеш с латински букви.

Ба, майка ти жива ли е? Искам да направя нещо по-добро от тебе!!!

Затова ли реве като вдовица за уй против санкциите? Даже оня ден руският пасол ходи да инструктира Радев и да му набива канчето да квичи срещу санкциите с повод и без повод. Беше то надигането, ама Путята оплеска целия пейзаж. Вместо да харчи парите за инвестиции, технологии, образование и социални дейности, вложи всичко във въоръжаване и войни. Е няма как да стане тая работа с надигането.

Разбираме, че имаш опит с вдовиците, но щом по цял ден тролиш тук вероятно те са разбрали, че ти липсва това за което те плачат. Идиотино, как можеш да се гавриш с пнятието вдовици.

ПуТАШКИТЕ ИЗТОЧНИЦИ ЗА ФАЛШИФИКАЦИ СА В ЗАДУНАЙСКАЯ И ЦЯЛ СВЯТ ГИ ЗНАЕ-ПОГЛЕД,АСПЕКТО,АФЕРА,ГЛАСОВЕ,БУЛГАРИАН ТАЙМС,БРАДВА,СЕКИРА , ПРОФАНА ИВО ДАУНА,ДЪРЕВА И ДЕБЕЛОГЪЪЗИТЕ ЧЕРВЕНИ ВНУЧЕТА В НЕТА!

Наскоро почина секретарката на германеца от нацисткото време. Тя почина на преклонната възраст 106 години. Разкривайки някой факти от тогавашно време, тя заяви, че се е манипулирало с цифри и факти относно руснаците. Така например германците за да създават омраза са писали, че руснаците са изнасилвали германки. От разговори с хора които са преживели войната зная със сигурност, че когато войната е завършила, руснаците са прибирали всички свои граждани обратно в Русия- държавата е била разрушена и е трябвало да се построи отново. Мъжете са били по. малко- убитите на фронта, много деца без родители.

какъв фронт бе момче ...та ела в америка и канада да учиш исторuя , и ще видиш че русuя не е участвала във воината ...

Дори и гратис не бих посетила тези псевдодържави в които всички хора нямат равни права.

Допълвам, че става въпрос за секретарката на пропагандата на нацистка Германия.

Konstantin

Това сега ли го измисли,а...Гледай документалния филм за нея и ми говори пак...

Стига бе , у нас дори облъчените дърти комунстки не си кривяха душата и се възмущаваха от руснаците, а за немците само суперлативи говореха. Едните мръсни , груби, разпуснати, крадливи , пияни, изнасилвачи и крадци. Немците- вежливи, дисциплинирани, спретнати и чисти, грижовни и внимателни към българите и семествата. Това съм го слушал стотици пъти , дори от комунисти. За руснаците винаги отвращение и погнуса , а за немците само респект и уважение

Тъпите соросоидите във всяка новина обвиняват руснаци.

Нормално за германски военни това им е останало от времето на Хитлер,да убиват ,изнасилват и ,да се гаврят с хората.

Литовските ЕСЕСовци изнасилени от Вермахта, през Втората Световна от Литва произлизат едни от Най-гадните SS утрепки

Аз

Германците са "пАрен каша духа". Да си вземат американци и се започва!

Те швабите фашистки само това могат, да изнасилват безащитни жени и момичета.

Съдейки по това ти изказване повече ти подхожда ника "Селски тъпанар", ама... щом се гордееш с произхода си... твоя си работа.

А на тебе повече ти похожда ник чалгопитек, какъвто се явяваш де!мбухахаха

Трол керлив, недей да лъжеш и манипулираш! Германските войници, дошли навремето като съюзници у нас, както и сега в Литва, са се държали като джентълмени и това го знам от баба ми, лека й пръст. За разлика от тях, руските свине са демонстрирали простотия, непозната дори по нашите земи. Нямало е момиче или жена, която да не се изпокрие, когато са дошли болшевиките, освен по нагласените снимки за "посрещането на освободителите". Да не говорим, че повече от половината жени в Германия са били изнасилени от сволачите през 45та. Те го знаят от собствен опит това с изнасилванията и затова разпространяват такива фалшиви новини...както партенката за изнасиленото момиче от руски произход в Германия от имигранти. Отвращаваща нация, както и тези които продажно работят за изватените им имперски амбиции.

Те и турците навремето са ти дошли като съжители, и пръснаа напрабаба ти алкъта!мбухахаха

Как ги нагласиха снимките, баба ти не обясни ли?.

ма тогава да ви гласят всичките наред...

лоша работа. Руските другари викат - изнасилиха момата, после кат им лъсна задника, викат: ми щом няма изнасилена значи са геьове - не могат да изнасилват.

бе никъде у новината не видех нещо за руснаци или руска медия,ама това сороските телета сте си телета

Не е нужно много да го издирват _Русия!Поредната хибридна атака!И си мисля че това е само началото.Но със или без дезинформации и традиционни руски мизерии и мръсни номера Германско военно присъствие ще има!

При толкова убави булки там, войскарите де не карат на ръкоделле, ба??

В дъното на информацията са хора на Путин. Едно време наши като ходеха в прибалтийските републики и се опитваха да говорят на руски, казваха че онези не знаят руски. Те знаеха руски, но никой не искаше да говори този език. Сега ако проговориш на руски може и да те ступат...не е като тук....

Аз

Пълна глупост. Всички знаят руски. Университетите им имат руски факултети. Министерствата им имат страници на руски. В Украйна даже се говори почти единствено руски, като се изключи телевизията.

Чуждите военни не подлежат на съд.Законите на страната не важат за тях.Нали за това в Окинава непрекъснато стачкуват за премахване на американските бази от териториторията им.Но резултати почти никакви.Там това често се случва.В Литва президента е жена.Искали били чужди военни.Сорос твърдо подкрепя феминиското движение в света.Чуждите войски са сбирщина от света.