Радев: Трябва световна стратегия за бежанската криза

Международната общност трябва да се обедини за изработването на стратегия, която да предвиди в дългосрочен план мерки за справяне с бежанската криза.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Трябва световна стратегия за бежанската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе , господин Радев съгласен съм ,но твоята работа е да организираш защитата на българската граница. Да се стреля, да се откажат да минават, да се създадат непоносими условия за мигрантите в България, да не искат да минават през страната ни. Да се вкара в затвора Буда Мутрата и бандата му. Това е твоята работа, както и да не се срещаш с Магарини, Юнкер и други продажни комисари. А глобалните въпроси да ги решават Тръмп, Путин и наследниците на Меркел.

Божеее... Радев ще обяснява, че нито една страна не била подготвена ... Абе комсомолеца, я марш да си изчегърташ дъвките и хартишките от селския чин и остави другите да решават за кризата, че си гола вода от всякъде. Не се съмнявам, е са успели да ти скроят шапката в Германия, че си елементарен двуличник, неук и руски подмазвач и че си със засилени тенденции да се движиш точно в тези насоки.

Кога стана калайджия тоя, кога му почерня газа?

Ало,сопол си ти,а не Генерал Радев,за който гласуваха 2,6млн.българи.Поне е чист и неопетнен.Умен, дисциплиниран, знае западни езици и не е мутра.Още ли искате да ни управляват бандити?

Жалък сопол ... бягай при генерал Деси - курвата?

Румба остави го сега този популизъм, кажи им пак на русофилите, че си против нахлуването на Русия в Украйна.

Гласувайте за Този, Който говори Каквото Мисли! Тези, които говорят от речи написани от Меркел и Сорос са такива като тях сатанисти. Дай Боже Радев да изчисти България от нашествениците, предателите и престъпниците във властта.

Само ползващите речите на Путин са истински хора и най-вече българи. А бе вие в ред ли сте?

Бо Бо

Международната общност да се обедини за изработването на стратегия, която да спре агресорската политика на САЩ по света в дългосрочен план... и мерките за справяне с бежанската криза ще станат ФАКТ!

Значи въпросът, който този е поставил е за интеграцията им, а не за каквото и да било друго.

Румен Радев започва вече тотално да влудява грантовите хора, много похвално, браво, г-н Президент...

Хората те избаха,не да ги интегрираш,а да не ги приемаш,тъка ги излъга.Кажете ,ПРИзНАЙТЕ ,че не можете циганите да интегрирате толкова години,а даже стават много по зле та и ние патиме от тях.

Гласуваха за български летец, получиха руски парашутист!

...завършил колежа Максуел САЩ...простите американци...цецо и троловете ти прости и продажни като теб бате...отивате си

Корнелий

А бе то и на сланинова запътръка е завършил в США, ама майка му на където и да се обърне все царь колкол вижда!

Щурманката е г-жа Лъжа, води в посоката към светлото бъдеще - към Кремъл.

Ако не е към Кремъл- Стамбулграда ви чака .. Ох, мамооо!!?

European Refugee crisis-The Anatomy of a coverup-/ Европейската криза -Анатомия на прикриването/-Там се казва ,че стотици хиляди бягат от Близкия Изток и Африка заради конфликтите.САЩ и нейните съюници обезпечават бунтовническите групировки,били борци за свободи.Създаване на вакум във властта ,хаос и разрушения и разплод на екстремисти.Това не е случайно,че точно от там идват бежанците.Корпоративните медии не отразяват истината ,както от ляво,така и от дясно.Поднасят полуистини и полулъжи и прикриване на ролята за създаване на кризата.

Радев Пази БСП - Пази ( Боже Сляпо да Прогледа)

Насам, народеее! Насам на новите обещания пресни, парят, паряяят! Ето ви от старите, но неизпълнени още обещания! Ето ви и нови-новенички, току-що извадени от фурната! Насааам! Не се бутайте, ще има за всички! За пенсионерите-нови пенсии, за работещите-по-високи заплати, за бизнеса еврофондове на калпак! Ето така трябваше да бъде открит новият турнир от веригата Предсрочни избори, но партийните глашатаи бяха заети да измислят още и още обещания, та не сколасаха да лупнат тъпаните по мегданите и да издекламират мощно рекламната си примамка.

Ловният сезон по традиция бе открит в телевизионните студия. Изчерпани партийци с празни погледи щъкат възбудено от ТВ в ТВ със старите си съчинения, пълнят микрофоните с книжни монолози. В студиото им е по-лесно да имитират загриженост за държавните работи и хорските неволи. Телевизионната техника прави имитацията като истинска, пълни очите с оптически илюзии. Целофанът шумоли като сатен. Пластмасата е с отблясъци на благороден метал. И най-голямата лъжа изглежда като божия промисъл под светлините на прожектора. Затова партийните манифактури обожават телевизионните камери, пусиите в телевизионните студия. Целите им са краткосрочни-от телевизора да те закарат до урните, да ти вземат гласа....

Умно. Около екраните се сбират най-големите пасажи от лековерна риба, та каквато и мрежа да хвърлиш, все ще се хване нещо. Взети са всички мерки благословиите на нито един случаен гражданин да не замърсят ефира по открити връзки. А политиците мразят електората да им задава неочаквани въпроси, когато не разполагат с готови отговори. Приемат го като лична обида, като непристойно поведение от страна на пролетариата и селячеството към по-висшата класа. Предпочитат да бъдат насаме с кабинетни журналисти, обучени и свикнали да изтърпяват стоически партийните словесни трици. И даже да се усмихват подкрепящо....продължението в Между редовете.сом

после гласувай. Да бе да голям летец - сигурно те там всички-летци всички академици. Триста ги наблюдават от земята - следят как асовете летят - забравил си да пуснеш колесника, летиш ниско или много високо!!! Ама нищо - ще вземе навигаторите за съветници ха-ха.

Мислехме Бай Х за простак, но този прецедент го надмина стократно по простотия и нахалство, освен това е и национален предател-руски агент.

Тия приказки ги слушах от ББ още преди половин година.

Нашият уважаван президент е добре първо да се утвърди като бългаски лидер и след това да започне да оправя света. Може например с влиянието си върху ВСС и Конституционния съд да върне поне част от напълно изгубеното доверие в правоохранителната и съдебната система. Окрадоха милярди но виновни няма!

ТОЗИ ПАПАГАЛ ОСВЕН КЛИШЕТА ДРУГО ЗНАЕ ЛИ ???????????? ПЕНСИОНЕР Е - ВЗИМАЙ МИ ПЕНСИЯТА И РАЗХОЖДАЙ ГОСПОЖАТА СИ ИЗ СВЕТА, КАКВО ТИ ТРЯБВА ДА ЗУБРИШ КЛИШЕТА, ДА ТЕ РИТАТ ПО КОКАЛЧЕТАТА НИНОВА, ЙОТОВА, РЕШЕТНИКОВ И Т.Н. ...

Как може народ, който има поговорки изключително за всички ситуации - само ги слушай и прави политика, та как може да сме толкова тъпи? Казано е - ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА - довчера живели в панелка в Овча Купел - вярно полага им се специално жилище, ама да харчиш държавни пари за специални желания и измишльотини е нахалство. Правите ни на идиоти. Лети със Спартан за икономии , а жена му залудо харчи държавна пара, а сега и да не я похитят - стара кранта. Виж, ако беше първата му жена - друг въпрос. Радев, май скоро ще те ОТПИЧВАМЕ.

По добре да бяхте избрали Фики Стораро за президент! Тоя е пълен простак. Селски простак.

ще видите отсега нататък какви шедьоври ще има

Каква стратегия,каква подготовка ? Армията на границата и ако трябва и напалм да ползват !

Намерили един достоен мъж, интелигентен, който не е като кон с капаци, да разбира само и единствен от летене и пируети. Не е малко, който прави ГОЛЕМИ ИКОНОМИИ на страната си летейки с военен самолет. Дали впечатли европейските ръководители - не съм чул. А жена му - дали ще ѝ стигне тази забележитнелна икономия за охраната ѝ. Виждате ли - ще похитят красавицата -ха-ха. Някои хора лудват от неочаквана власт - сем.Радеви.

Радефф, признай за колко рубли продаде България на муджиците, агент гоце купи мезонети, къщи и хотели у нас и по света на копелдаците си с комисионните за големия си член

Толкова прост човек не вярвам че го избраха! СРАМ!

Той щото плевнята пращеше от акъл!

Плевнелиев е в пъти , стотици пъти по интелигентен от тоя тупан.

и аз да попитам той кого пита или пита и отговор не иска

Вятър го вее селтака червен.

ама той ли за пръв път изрича тази сакрална мисъл?Откри Америка. Да бе да - друг досега не е изказвал такова мнение - добре, че генералът дойде та да оправи европейската политика. ха-ха-ха.

Даже е малко да е само световна . . . Тъкмо се създаде и дойдат марсиански бежанци и . . . . Радев наново трябва да прави оригинални изказвания . . . .

Хора учете руски и китайски. Тея най-нагло ще окупират света.

Популистки думи, в стил: дайте да дадете. А с какво лично се ангажира РР за да се случи справянето с бежанците. Поне малко ще ограничи ли каналджийството в България, започващо от местните по границата, мутрите които са свързващо звено и полицията, която селективно пропуска преминаващи които си плащат да не бъдат спрени до София. оттам се намират други мулета за да ги прекарат към мЪкедония. Обикновено други сирйци или араби. И за всичко това може би РР трябваше да говори и поеме ангажименти като истински президент, а не като летец-изстребител. Минал и заминал.

Българите правят каквото правят, все слагат една чебурашка на чело на държавата и годишни усилия по превръщането на страната ни в демократична и суверенна държава отиват за един ден в боклука.

Трябва ни президент, дето да не е кръгъл идиот!

Г-жа Лъжа ни го натресе.

Корнелий

Натресе ни го: - премъдрият бг избирател - мат'ряла - образовния електорат - . . .

На този трябва да му зашият устата, защото бълва само простотии и да не го пускат да излиза навън. Има си харем, да се занимава с него и да си го охранява, а не народа да плаща да пазят уруспийте му, за да не му поставят рога.

Този руски лакей си затваря вратите за Европа, след като се изцепи няколко пъти, че Крим е руски и санкциите трябвало да бъдат отменени. Знае ли на кого е прецедент този пъпеш, на Русия или на България? Май скоро ще се наложи да го отпичкваме от топлото местенце в харема на "Дундурков2", стига сме дундуркали един руски резидент!

Стога с тези клишета, президенте ! КОЙ го е еня за нас , българите, на България се гледа само като на територия и физическа карта, а КОЙ ще живее на тази територия зависи единствено от нас самите БЪЛГАРИ, дали ще я запазим, каквото и да ни струва това ! Слаби ходове, драги ! Меркел е най-малкото тази , която ще реши проблема с бежанците, тъй като тя е част от рпичината за това, па мкар и косвена ! Унищожете ИДИЛ, възстановете Сирия и Ирак, натикайте СА и Катар в ъгъла и ще решите 90% от проблема !

много точно. почти няма какво да се добави. но на кого да приказваш... плюс от мене.

Путин окупира части от Украйна и Грузия , а Китай окупира острови до Филипините и Виетнам и строи там военни бази,също както Путин в Крим. Путин е пръв приятел с китайското правителство и те съвмесно налагат вето в ООН. Агресорите се подкрепят против демократичните държави в Света.

Не бих казал, че Русия и Китай са първи приятели. И те си имат доста търкания и спорове. Иначе Русия, Китай и САЩ в момента всеки се опитва да скара някой от другите и всеки гледа да бъде приятел с някой от другите!!

и ти се взе на сериозно до вчера живееше в панелка на бул. монтевидео в овча купел а днес ги плещиш едни все едно от теб зависи нещо.не изказваѝ думи сложени в устата ти от друг по добре замълчи ако не знаеш какво да кажеш иначе от далеч личи че си кукла на конци

другарю радев, на много голяма част от твоите избиратели започна да им домъчнява за другаря плевенлиев, разбииш... ама аз като говорих, че системните нямат кадри, вие не ми вервахте. хората избраха, ама то пък един избор беше...

Честно да ти кажа-изобщо не ми домъчнява за онзи.Хич.Никак.За целият му мандат,написах само едно"браво"на РП,за позицията му,защо не е посетил БЮР Македония. Аз съм избирал Радев.Това,не ме прави по-малко критичен към глупостите му.Нещо за"застрашената"Първа Девойка!?Е,има ли подобна"Държавна тайна"!? Лично познавам Елена Йончева.Имам страшно добро мнение за нея.Фактът,че панически напусна Президентството,говори красноречиво.Жалко.Ако сме сменили един чехльо,с друг.

Къде сте бодри последователи на пенсионирания льотчик? Много ви падна гардът напоследък. Льотчикът не оправда очакванията, нямате шанс.

Дръж здраво шлифера на ББ и няма страшно, само се пази от падащи лампи.

Спокойно другари и другарки,Вас сън не ви хваща,още от сутринта да плюете по Президента!! Какво лошо е казал,че света не е готов за този глобален проблем миграцията!! Всичко е точно казано,а какво би говорил Плевнелиев,представете си само!! Акцента щеше да бъде Русия,Путин,кибератакии за каймак какво ни е завещал Апостола!!Глупости на търкалета от които щяхте да сте възхитени навярно!!

НЕЩО И САМ НЕ СИ ВЕРВАШ НА ПРОСТОТИИТЕ....

Р.Р. да спре да дрънка щуротии, тоя нещастник нещо много на серьозно се е взел, не е Тръмп!!, подла руска подлога!!!

Всички комунделско-путински тролове на кремълска ведомост са наизлезли във форума са го на*акали та мирише ужасно.

ТРЕБЕ ДА ЗАРАБОТВАМЕ КОПЕЙКИ.

Трябва хората, които гласуваха за непознатия Радев да видят след 5 години какво е обещавал последният, да чуят пак речта му в Народното събрание. Да видите какво са популизъм, демогогия и лъжи!!

Рапончо се изказа. Много комунистически вид има.

Вони на тролове ,та не се диша!

МЕРИШАТ ТИ ЧОРАПИТЕ, СЕЛЯНИНО КОМУНИСТИЧЕСКИ.

поне да беше грамотен...