Тръмп крещи на журналисти: Тихо! Сядай долу!

Американският президент Доналд Тръмп влезе в словесен сблъсък с журналистите на извънредна пресконференция снощи.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп крещи на журналисти: Тихо! Сядай долу! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така ! С журналистите - само по този начин. Минаха онези времена, когато всички им трепереха, "да не сваляли правителството". Ама правителство пада когато публикуваш една единствена истина, не когато публикуваш милион лъжи.

А още по-интересното е, че нещо може неусетно и междувременно, докато тролите червените серсеми и боклуци, НЕЩО ХОРИЗОНТАЛНО ДА ВИ ВЛЕЗЕ ОТЗАД, В ЧЕРВЕНИТЕ ДУПЕТА, ЧУКУНДУРИ ТАКИВА:)

martin

Някои хора не могат да обяснят защо са против "нещо си".АЛО О О!!!Нищо не е вечно!Животът е кратък и не се повтаря-изживейте го нормално.Има толкова по-полезни занимания.

martin

На теб ти трябва жълта книжка.И не всеки който е хванал микрофон и камера може да бъде жОрналиЗ.

Тръмп е луд като Хитлер!

абе на тоя още ли не са му извадили жълта книжка, в щатите такива психиатрични клиники има

Тръмп да взима пример от Ердоган! Въобще не се церемони със соросоидната журналя, а направо в затвора ги вкарва и затваря медията.

Американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS са врагове на народа!

Само Нерон, Сталин, Мао и Хитлер са изричали това!

Айде пак манипулации!

журналистите никога да не говорят за този президент, все едно е умрял.

Как да не говорят, като в него има най - много хляб - що чесане на езици им предлага.

Какви журналисти това са платени подлоги, тия миндили даже 100 дни не дадоха на президента и веднага почнаха да го лаят.

Ти ще ми дадеш ли да оправям жена ти 100 дни преди да ми се обидиш? :))

Примерът ти е ОБРАТЕН!

аз гледах записа и Тръм каза на един журналист да седне, защото не желаеше да влиза в диалог, но в никакъв случай не е викал. медиите манипулират и не мислете, че новините са това, което ви поднасят. Размерът на манипулациите е чудовищен.

КОЕ ИМ Е РАЗЛИЧНОТО,ТОВА ЧЕ СЕ НАСРАХА ДА ПИШАТ ЧЕ КИЛАРИ ВОДИ И Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ? ЕЕЕ... ДА..АМА НЕ...

тръмп има много работа. На първо място трябва да изчисти всички назначени от Обама.

ЖУРНАЛИСТИТЕ СА НАЙ ПРОДАЖНИ,СОРОС В МОМЕНТА ИМ ПЪЛНИ ГУШИТЕ ДА ЛАЯТ ТРЪМП И ТЕ ЛАЯТ ,ТА СЕ ПОДРИСКВАТ,СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДНА ПЕСЕН- КОЛКО Е ДОБРЕ,ДА СИ МЕКЕРЕ ..И ТН И ТН.

казал вълкът на седемте козлета, защото не го пуснали да влезе в къщичката им.

И какво толкова лошо има, че викал на жуналистите? Че то и наш Бойко ги навикваше и обиждаше на патки, пуйки в кокошарник, пък те се кефеха и сега продължават да му лижат за....а.

И на мен пресконференциите ми се виждат остаряла форма. Някой след час или на другия ден, със свои думи, да ми препредава какво са казали... Съгласен съм, ако се излъчва онлайн и всеки, който се интересува, да види и чуе какво са говорили и какви въпроси са зададени.

Видиш ли журналист на соросоидна ясла, удари му шамар. Все има за какво. И понеже и ДИР са на соросоидна ясла, вероятно ще изтрият горното.

Ами помечтай си още малко - лагери, разстрел, може за по-бързо и газови камери.

Обикновена манипулация и демагогия! (Така може ли?)

До Борко. Скъпи, пи ли си хапчетата за нерви? Побързай любов моя, преди да са дошли от 4-ти километър и да ни разделят завинаги.

ТРЪМП е поставен на този пост от БОГ, за да възстанови Божествения ред на земята. И ако Бог е откъм него, кой ще бъде против него!

Потърси си по-добър психиатър.

само така срещу това лъжливо племе-две противоположни мнения пишат в едно и също време?.....

За медиите казват, че са четвъртата власт. Да сте чули или прочели някъде да има власт която не е корумпирана. Дори в Китай и Сев. Корея има корумпирани макар, че там от време на време ги бесят или разстрелват. Добре, че в България не е толкова строг закона ще останем без политици, чиновници, журналисти, бизнесмени и т.н.

Важното е да им се каже директно и да бъдат посочени с пръст, а не да ми се правят на "обществено мнение". Мошениците много мразят светлината...

Тръмп ненавижда всяко едно различно мнение от своето собствено. Живее в една алтернативна реалност в която той е най-великия, най-знаещия, най-можещия и няма нужда от коректив. Никога не е работил в колектив, няма понятие какво е да си президент. За шоу става, смешник.

Всяка власт трябва да има коректив. При демократичните държави със свобода на словото това е общественото мнение, медиите, личното мнение от обществено значими фигури. Да сте чули някога Тръмп, вкл. и в речта при встъпването в длъжност да каже поне думите свобода и демокрация.

Някой беше каза, че няма нищо по-лошо от демокрацията, но по-добро не е измислено. Демокрацията е мнението на единицата, което мнение обслужва единствено и дамо единицата и няма нищо общо с множеството, което сега наричаме общество.

"Свобода, равенство, братство" - това е паролата на мафията, която иска да зароби света.

link malko za evrei4etata v kabineta na Trump.

Тръмпито е рядко ненормален клоун. Най - смешното е че родните измекяри русосифилистици много го харесват и още малко ще станат големи фенове на довчерашния наричан от тях ФАЩ. Голям майтап.

малоумно и полуобразовано говедо, заради такива като тебе с брутално измит мозък сме в това състояние....предател освен всичко друго

Давай бай Тръпе, скини я тази продажна измет.И какво като им е казал така на тези измекяри от журналистическата измет.Малко е това.За всяка статия без подпис изданието трябва да се закрива.А за всяка статия със лъжи-затвор минимум 5-10 години.Някой ако го каже това напряко, тези измекяра - драскачи ще го изкормят, защото лъжата е техния хляб насъщний.Заедно с адвокатите бих ги пратил на почивка в заведение на чийто портал пише"Труда прави човека свободен".

Тъпе верно,само дето дебелака тромпо всяка втора дума му е лъжа.Ама ти едва ли ще го знаеш,повече от шопски надали разбираш."Бай Тръпе " е това ми е достатъчно да търся сивото в кратуната ти с микроскоп!

Е ПРАВ Е АВСТРАЛИЕЦА,ПО ГОЛЯМА ИЗМЕТ ОТ ПОЧТЕНИТЕ ЖУРНАЛЯ НЯМА. ТЕ И ЗАТОВА СИ ПЛАЩАТ.

113-тото място по свобода на словото скоро ще бъде освободено, в замяна с по-долно. Бутонът "DELETE" може да е силен този час, но ... утре?!

И в България ще се избере някакъв ТръНп, който да не ХРАНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ, а да им дава помощи за безработица.

до кучкаря: крадат от храната в системата на кучетата и ги дават на бизнесмените. това е булгаристан. уреди си и детето и той да краде...с честен труд трудно се постигат неща, виждаме ги, но я си казал нещо, я си те ударили яко. на удара с удар. с конфликтните конфликтен бъди българино, иначе няма оправия. за едно краденето може, а за други забранено. то така си беше и през соца. виждахме ги как ходиха дърводелци, строители да им работят по къщите, мързеланковци, чакащи наготово и после реват. с кражбите по богати, а бедните в затвора за две кокошки и това ми било демокрация. демокрация в западни държави, а не тук. тук смърди на далавери,,, всеки вика някаква далаверка има ли? има има ела ще ти я дам с голямата тояга или най много с дървото и по главата тъпа проста неграмотна чок майтап ама не е майтап работата ножът е опрял до кокала и ако продължава кола и на място, да ходи при г-н Тръмп да се оплаква ако ще хохахо

Някога испанците са си изгонили "журналистите" и те като дьомнета в Османската империя са управлявали изклакланетата на българи и арменци. Сега в БСП и ГРОБ, е бъкано с "ЖУРНАЛИСТИ". Въпрос: Защо се скрива какъв е етническия произход на Политковская?

Виждаме от форумчето тук че нещата вървят по план.Простолюдието харесва нашата марионетка във Вашингтон и дори го величае.А ако някое та журналистче ,много вземе да показва факти и истини ще отпътува при Политковская.И ще има овации!

Доналд Тръмп е нарушил точките на "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - приета на московския ционистки конгрес 1988 г.. Конкретно: "I. Удържане на властта 1. Заграбване на средствата за масова информация ... II. Идеология 1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма. 2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма. ... III. Денационализация 1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм. 2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите. 3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално. ... и т. н. И аз Доналд Доналсън КРЕЩЯ, но на мене Господ българина ми Казва да не се меся в Божите Работи. Затова което ще става, замислено някога от такива президенти като Джон Фитцджералд Кенеди, може да стане до настъпването на тазгодишната Коледа, ПОСЛЕДНИТЕ ДА СТАНАТ ПЪРВИ.

До бравото!Има един лаф във английският "Brain fart" .В този смисъл твоят мозък не просто е припърдял а направо осрал.Упс ,мозък ли казах,sorry!

Сам такива могат да се оправя с Беновска.

И в Бг и в Америка Тръмп се харесва на простаците и неуките.Този подвид с големи шкембета и малко мозък не може да дискутира нормално.Когато се привеждат факти които не отговарят на техните възгледи и не им изнасят се игнорират и се започват безпочвени измислици и обвинения.Не напразно това местенце на картата населено с толкова дебили е на последно място в Европа!

ти като те чета ще да си от най умните

Като гледам ,без главна буква,никакви препинателни знаци,със сигурност съм бая ,поне от теб.Ама лошо няма тя ,путеротръмповатата чета е така!Айде пийни си ментето и лягай!

Журналистиката е организирано злословие. Оскар Уайлд. Журналистиката е професия, почти толкова древна, колкото с други думи, това е втората най-стара професия. Медиите у нас като четвърта власт, каквато в Конституцията няма, започнаха да водят за носа останалите власти. Медиите съществуват, за да запълнят живота ни с изкуствени възприятия и фалшиви стойности. Безкрилата мисъл се приютява в журнализма. Най-високо ценените журналисти са всъщност най-сервилните. Превръщайки се в полезни за властимащите, те получават достъп до най-добрите източници на информация. Уолтър Карп

Президент действа: "Российская делегация восприняла слова вице-президента США с разочарованием. Разочаровала воспроизведенная в выступлении Майкла Пенса позиция, согласно которой исключительную ответственность за выполнение минских соглашений по Украине продолжает нести Россия, сказал журналистам участник конференции, глава комитета Совета Федерации по международным делам Константин Косачев".

това не са журналисти, ааа... как ги нарече един източноевропейски лидер и беше прав. :-)))

Ми, Чърчил е бил прав - да се жалва човек от журналисти е все едно, да се сърди на проститутките, че се чукат и с всеки, който плаща.

най-продажната пасмина - журналистите. Забравихте ли , вярно много лесно забравяме как Надежда тогава Михайлова беше казала, но записано по случайност - НАХРАНЕТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ. Тя Надежда знае - не е от вчера в политиката - нахранете - /вържете попа да е мирно селото/. За тях само СТАНИ-ЛЕГНИ - ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ. дА СТЕ ВИДЕЛИ БЕДЕН ЖУРНАЛИСТ - НО ТАКЪВ КОЙТО ИМА ПРЯКА ВРЪЗКА С ЕКРАНА ДА Е БЕДЕН - ВИЖТЕ ИМ АПАРТАМЕНТИТЕ И КЪЩИТЕ. дА БЕ ДА - С ЗАЕМИ БИЛИ - ХА-ХА.

С кучките като с кучки.

Това слово трябва и в БГ. Оправия иначе няма. Качествен човек трябва да тропне с крак, ръце, уста, дотегна ни, много години отминаха и нещата все се повтарят-бсп...,герб....бсп....герп ...За това пълен бойкот на изборите...докато не минем на мажоритарен вот или нещо като диктатура...

Редактор Надежда Христова, няма нищо странно, неприлично или обидно американският президент Доналд Тръмп да крещи на журналисти: Тихо! Сядай долу! Щеше да е странно, неприлично и много обидно продажната журналя да крещи на американският президент Доналд Тръмп: Тихо Доналд ! Сядай долу Тръмп! И в Америка, както и в България некадърни, бездарни и завистливи журналя се прехранват с клевети, фалшива информация и платената пропаганда.

Ама ти какво очакваш от тият драскачи от дира, я прочети и виж, че са и неграмотни, но нагли, и на тях трябва да им крещят всички, след всяка изява!

А пред кабинетите ги чакат журналистките - Такива журналистки само да искате. Още не са я качили във джипа, А тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е животът! Поздравявам всички вестници И главните редактори, и техните заместници. Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В тая държава всичко е проституция.

Така става ,когато всеки 2-ри в САЩ е с различна от на белите муцуна. Всички цветове на дъгата ги има. Расизма ,та расизма....

Не знам защо тук има идиоти които слагат минуси на реалните факти? Не може да слагаш минус на истината? Или доказваш, че е лъжа или като страхливец слагаш минус! Явно тука имаме само страхливци. Ха ха

Много е прав Тръмп. Както става и с Дира, друг проблем в Бългрия няма като повечето от младите българи са вече емигрирали, та първа новина е говорещата кукла!!

За кое е прав, че не става ясно?

Ти тъп ли си, или си журналист?

Когато медиите казват истината за лъжите и противоконституционните действия на Тръмп , той ги определя като фалшиви новини!! Но досега не е доказал , че нито една новина е наистина фалшива. Докато него го хващат в лъжи ежедневно!!

към журналите си требе подход, хитро подмилкване, некой лев, некое обещание, че ще ги заведеш на ресторант или ще им извадиш пропуск, ще ги пратиш в давос догодина, такива неща, не редно като борето да им се връзваш и да даваш оставка

Руски таблоид: трябва да си пиян за да разбираш Тръмп!!! Ха ха ха ха.

Това е Комсомолска Правда!

И кой съм аз да го одумам. Мите български сънародници да му дават акъл. Па белкем ги чуе.