Руска атака с крилати ракети по ”Ислямска държава”

Руски стратегически бомбардировачи "Ту-95МС" нанесоха удари с крилати ракети "Х-101" по обекти на "Ислямска държава" в района на сирийския град Ракка.

Обратно в новината

Коментари - Руска атака с крилати ракети по ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙТО ПОДЦЕНИ БРАТУШКИТЕ,НИЩО НЕ РАЗБИРА ЗА ПОТЕНЦИАЛА ИМ!!!

така е. те могат да унищожат света ако искат. ама за да ги уважават и искат хората, вместо да заплашват с унищожение трябва да умеят да саздават неща които хората искат.

Умеят и създават погледнете в България! Нефтхимически комбинат, химически комбинатиот 4бр, три с основно тяхна помощ четвъртия вече с по-малко, АЕЦ в Козлодуй - в периода 1969-1974г. България не е имала нито един специалист или работник с опит по изграждане ядрени ел.централи, тридесетина стратегически необходими язовири, три металургични бази, около 1500 машиностроителни и металообработващи заводи.... Е не може да се изброи всичко, много е!

бомбандировач от 50-те .. яко... що не пуснаха и миг 21 да се размазва вмесо бомби по чалмарите

Е то Б-52е по-стара антика от Ту-95, но лудите крави не са го нарязали и дали за скрап, защо ли така?:)

Пише се бомбаРдировач, а не бомбаНдировач! Граждани, не проявявайте соросоидна неграмотност!

преди да коментират някои да прочетат това, което е написано от западни военни експерти: "Новата крилата ракета е в два варианта. Това са Х-101 - ракети от конвенционален тип (с обикновена бойна част) и Х-102 с ядрена бойна глава. По оценка на западни експерти, далечината на действие на такива ракети достига 5500 км. Използва както инерциална, така и спътникова система за насочване с използване на глобална навигационна система ГЛОНАСС. Вероятно ракетата може да бъде снабдена и с инфрачервена глава за самонасочване. Най-близкият еквивалент на Х-101 и Х-102 в американските ВВС са стратегическите крилати ракети от типа въздух-повърхност AGM-129 ACM, които са свалени от въоръжение. В отговор на Х-101 (Х-102) от американците се работи по разработката крилати ракети с бойна част, чиято концепция прилича на двата нови модела руски ракети." "Новата руска машина има не само невероятно възможности за маневриране във въздушен бой, но и системи за засичане на противник на разстояние от 400 км. Бойните системи на самолета могат да съпровождат едновременно 30 цели и да водят огън по осем от тях. Су-35С може да носи до 8 тона ракети "въздух-въздух" и "въздух-земя" с различен радиус на действие. В момента в състава на руските ВКС има 52 изтребителя Су-35. В края на миналата година първите четири Су-35 бяха изнесени в Китай, а през близките години още 12 самолета ще постъпят на въоръжение в Индонезия."

Тези 5500 км са си чисто руско твърдение, а не на каквито и да е 'западни експерти'. Незнайно защо си се отплеснал със Су35, който не носи никакви Х101. (А западните - даже Ф16 и Юрофайтър.) Но тъй и тъй си го споменал, запитай се защо никой не го купува? Китайците ги интересуват само двигателите(ресурса), а индонезийската поръчка е смешна. И то при положение че тежкия Су35, 'чудото на руския ВПК' е по евтин от западните средни изтребители от 4то поколение.

не е само руска измислица. Сигурно можеш да ползваш и други езици, за това порови в нета и попрочети какво пишат и натовски военни за тези неща.

УЖ ВСИЧКИ ЦЕЛИ СА УНИЩОЖЕНИ, И НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ Я НЯКОЯ БОЛНИЦА, Я УЧИЛИЩЕ, А ВСИЧКО ДРУГО СИ СТОИ, А ГЛАВОРЕЗИТЕ ПОВЕЧЕ !!!

ние патента не краварите го занем кво ниграчиш тук...

Браво наборе !и аз в кръчмата понякога бъркам чашите!

я някоя гемия от натовскитв регати в Черно море, та дори и от Ракка.

И после телевизиите им излъчват кадри от разрушените призрачни градове....

Дано няма руски крилати ракети срещу НАТО-вските въоръжения, намиращи се в Бг!

Няма да има руски ракети изстреляни и паднали в България бъди рахат!Девеселу ни пази от ,,братушковски" ракети!

я пази я не пази пази точно задниците им а твоят одрискан много ме съмнява , че някой го пази ...щото си никой за тях....

браво на пияните братушки. успели са да изхварлят всички празни бутилки преди да са варнат

Само аз ли забелязвам, че Русия и САЩ срутват градове я Сирия и Ирак, но не приемат бежанци. Дирекно ги пращат в ЕС. Това си е зговор срещу ЕС!

БИЙТЕ ГАДОВЕТЕ ,КОТО ПРИКЛЮЧИТЕ С ТЯХ ,ЕЛАТЕ И НИ ОТЪРВЕТЕ ОТ РОБСТВОТО НА СОРОС,ЧЕ НАШИТЕ ДУПЕДАВЦИ НИ ПРОДАДОХА И РИЗИТЕ

Ризите ви ги ограбиха пак същите пияни братушки както и цяла България!

си пиян /дрогиран -или и двете състояния ,при които на индивида се ограничават правата МУ,поради неспособност да ги упражнява!!

Фактите са прости! Руските БОГАТИРИ трепят Джихади Джотата под път и над път...А ФАГОТИТЕ Луди говеда-АМЕРИКАНЦИ, в това време си бъркат в ГЪЗА!!! ФАКТ!

И на мен ми бъркат там, щото много ме кефят кравари, европедали и кончити. Аз затова не съм се изнесъл в Русия, ами стоя тук в еврогейския съюз, щото има много млади момчета, които се навиват за някой лев да ме направят щастлив и хлабав.

Хапчетата! Редовно! Щото писането на коментар с чужд ник си е идиотщина, нали...

Сега натовците ще извият на умряло, че това било в нарушение на не знам каква си резолюция на ООН и имало цивилни жертви. Защото тия полети през Иран са им много трудни за изпреварващо прихващане и съответно за предупреждение към приятелчетата им от ИД.

изправил се пудела(путин) до сан бернара(запада) и казал бау бау. виж че и аз мога да лая. сан бернара го погледнал с разбиране - е поджавкаи си малко тогава.

Изправил се ПЕДАЛА Американец-лудо говедо, срещу руснака-БОГАТИР...И се посрал яко в гащите, направил ги яко кафяви от страх:) Американец като тебе, яко дриска в гащите като види истински руснаци, нали?:) Също като ония педита от Доналд Дък, дето осраха с лайна цялото Черно море...И осрани побързаха да се приберат в Констанца:) Хахахахахахахха

американец като мене когато е виждал руснаци им се е смеел много здраво на и за всичко. а ти другарю миниатюрен калашник ако ме срещнеш лице в лице ще пееш друга песен ама тука на форума си голям герои лаинар с лаинара ти.

Американците похарчиха милиарди и дадоха 4500 убити за да контролират Ирак.. а руснаците си летят от там все едно е Казахстан или Белорусия..

американците не само си летят ами и си кацат кадето си поискат в източна европа дето беше предишния саветски саюз. руснаците да си летят над ирак колкото си искат

Най-хубавото на джихадистите е, че след всяка руска атака се завръщат живи е невредими, за да могат руские Въздухарско-космически сили да ги побеждават отново и отново и да имат безброй победи и поводи за напиване след всяка успешна операция-победа!!!!

Личи си какъв е ефекта от това какъв вой сте надали. Отпусни малко да ти върви по-леко дежурството.

Джихадистите и в Алепо си бяха уж живи и здрави... ама ..

Браво на руските въздушно-косми4ески сили за победата над брадатите джихадисти.

малей, пак ли ги победихме бре?? за четиридесети път? значи можем отново да ликуваме!

Колко пъти твоите руснаци ще побеждават джихадистите,бе. Нали приключиха с тях и проглушиха света за великата победа - то не бяха паради,награди,концерти по повод "великата победа". Къде е победата,бе смотаняк?Къде е? Сега пък включили и въздушно-космическите си сили. Утре и атомни бомби ще хвърят. Скапани,лъжливи руснаци!

Мммм, даммм...Не се скъпят руснаците, на хубави играчки....Това не са античните краварски Томахоук, дето не стават за чеп за зеле, срещу всяко що годе модерно ПВО, на развитите страни! С Томахоук може да бомбардираш само папуасите в Африка и Азия..или такива като нас, без армия и авиация! Руските Х-101 имат два пъти по голям обсег от Томахоука и са със стелт дизайн за ниска радиолокационна забележимост...Четох някъде, че ядрения вариант на Х-101, а това е Х-102 има дори още по голям обсег!! Близо 10 000 километра!! Лудите крави, както винаги бяха надали ебаси воя преди няколко години, когато руснаците изпитваха Х-101 и Х-102. Говедата твърдяха, че никой нямал право да разполага със стратегически крилати ракети...Но те , лудите говеда, нямало проблем да нарушават договора за ПРО! И затова сега квичат толкова срещу руските Искандер М, Калибър и Х-101 и Х-102. Факт!

Надявам се все пак руснаците да победят, но има 1милиард мюслита за трепане...

другарию ак-47, ако знаеше колко си далече от нещата за които се опитваш да коментираш щеше да си завреш един ак47 в ауспуха и натискаш спусака

За съжаление 25% от мюсюлманите са радикални (около 300 милиона), а останалите симпатизират на Ислямска държава просто защото ислямистите не правят нищо по-различно от казаното в корана. Така, че тази война ще продължи още дълго време докато исляма не се приравни с фашизма и не се поведе тотална война с тази идеология.

Каквито и да ги разправя протестната мрежа от соросоиди и американски шпиони, напълнили България през последните 30 години, фактите са си факти: Руската военна мощ нараства със страховити темпове. Русия вече е в състояние да изнася своята армия и далеч от нейните граници и да поразява вражески цели, както прави понастоящем в Сирия. Светът е така силно впечатлен от руската мощ, че дори либийски генерали молят Русия да сложи ред и в Либия. Всичко това е от полза за България, тъй като каквото и да си говорим, пак на Русия разчитаме. Без Русия България, след като беше оглозгана от Запада, ще бъде изцяло ликвидирана. Това вече се случва пред очите ни!

Соросоидите не са много, но си повярваха, че са фактор. Крещят, врещят като заклани ярета и дотам. За щастие, България не се поддаде на соросоидите. Има бъдеще!

соросоид=високообразован/квалифициран специалист със заплата 5000лв+ ------------------------------------- антисоросоид=нискообразован/безработен/с пенсия за психически отклонения

Фактите са че 'руската мощ' фигурира само в продукцията на руската пропагандна машина, от която охотно лочат и родните лапнишарани. В действителност руснаците обедняват вече 3та поредна година и хладилниците им лека полека започват да надвикват телевизорите.

Може и така да е, защото световната финансова система се ръководи от САЩ. ова обаче не ги прави по-малко решителни. Само че какво ви засяга вас как живеят руснаците. Защото мен никак.

А индианците са изпробвали ново поколение крилати памперси!

Изглежда, че всички християнски държави поддържат Путин.

Мария, християните поддържат Путин. Няма християнски държави, тъй като управлението на страните, обитавани от християни е светско. Християнството е религия, убеждение, което за съжаление не е намерило място в управлението им. Всичко останало е поза.

мария, ще те затрудня ли , ако те помоля най учтиво, да ги изброиш тези християнски държави дето подкрепят русия?? благодаря ти предварително.

За тоя, дето пише че руснаците излизли от Афганистан с "Развяти знамена". За съжаление преди това излезоха, 37000 ковчега /по официални данни/. И докато тъпите американци се биха залудо с редовната северовиетнамска армия, руснаците биваха масово изтребвани от полувоенни формирования, заради тъпака Брежнев.

Официалните жертви за 15 000. Както и да е. Във военно отношение, СССР беше победил. Напускането беше по политически причини.

със стотици свалени самолети и хеликоптери

Не бе, не преувеличавай - изгубиха около 2 000 войничета.

Прочети колко руснаци са избили руснаците !!! Много са добри "братята" окупатори !!!

Муджехидините бяха натикани в планините до Пакистан. От там водеха някакво подобие на партизанска война. Пепа не е права, защото е занижила жертвите на руснаците, ама 37 000 са силно преувеличена цифра. Всъщност, САЩ и коалиция, какво постигнаха от вече 17 годишно писъствие? Май само ковчези. Колко българи загинаха там? За чужди интереси?

Така е защото те не използваха чужди войници да се бият за тях както нашите в Кербала.

как са вика на русофил ама само за рускинките е те тва съм иначе тия дето са братя с ония миризливвци не го схващам

Баах маа му, таз "Сатана" ракета много надалеч го хвърга.

Нека гледат враговете на България и най-вече соросоидните отрепки, какъв силен православен славянски брат имаме.

путин е приятел само с ислямисти хоменей ал асад кадиров и т.н. всички християни са му врагове фактологически

Кои християни са му врагове бе, пендел? Хахахаха! Българите са християни и са с него, всички консерватори в Европа, които изповядват и християнски ценности са с него- унгарци, италианци, франсета, немци...

Не е така. Приятели на Путин: Унгария Сърбия Македония в по-голямата си част Украйна в по-голямата си част България в по-голямата си част Гърция ето, все християнски държави.

Щерев, къде си ...

Съжалявам, видях го с един иранец. Гушнати. Под "Лъвов мост"

Щерев, врътливо дупе си ти. Но ще те намеря.

ши има ли филми за великата лисбийска война и за марозов

Нема да има. Още се млатят.

кът са намлатят да дойдат да им го наместиме по брацкий

И те така, соросоидни недоразумения.

истината е че кюрдите са окопани от няколко месеца на 20км. от ракка но понеже турците пищят а и асад от там русия щатите забраниха на кюрдите да продължат сега чакат тюркоманите да се влючат в разграбването на порциите много баби хилаво бебе

Бъркаш, щатите не са с кюрдите. турците не са с щатите. кюрдите не са с руснаците, но руснаците не са с турците. руснаците не са с шатите, но тръмп има хубава жена.

турците се скараха със сащ точно заради кюрдите образовай се малко след като саддам обгази кюрдите сащ застанаха в тяхна защита против саддам за разлика от русия четете

бальшой масковский цирк

Руснакът преди лягане - пие. След лягане - пие. Преди ставане - пие. Преди да започне работа - пие. Като почне работа - пие. След като свърши работа - пие. Когато си почива от пиенето - пие бира. Руснакът е - пияч. Всичко останали са алкохолици!

да ти сера на руснака той е едно тъпо лайно

И кво? А не ми казвай, че не си си налял люта ракия якорудка.

Аз не съм спиртаджия... :)))))

Кпмай това се отнася и за поляците (най-големите пияници в света), англичаните, АМЕРИКАНЦИТЕ, да не забравяме пиядурите от Финландия, РУСИЯ, украинци - големи пияндета), България. ... нищо ново под небето. Та за какво говорехме ...

Както казах - руснаците са пиячи, останалите са алкохолици!

Няма нищо по-отвратително от пиян американски войник от 6 американски флот, паднал на улицата, повръщал и въртящ се в лайната си

Първо няма да е войник, а моряк! Второ всички моряци се натряскват след вахта и ебат жените ви, докато сте на работа! После се чудите, що миришат на повърнато... :))))))

Брежнев посещава един цех в голям завод, спира се при един стругар и го пита: " Ако изпиеш 100гр водка ще можеш ли да работиш?". "Да"-отговаря работникът."Ами ако изпиеш 200 гр." Отговорът е пак утвърдителен. "Е, ами ако изпиеш пол литра?". Работникът отговаря: " "Както виждате, работя".

Само турската армия може да се справи с ИДИЛ,и след Албаб ще има офанзива и срещу Ракка.

Само българите могат да се справят с ИДИЛ. Събираш всички супер стрелци с АК-47 дето са служили при Бай Тошо по 2-3 години, танковите специалисти дето са карали всички танкове, самолетаджиите, ракетаджиите... страшилището за Турската армия - пенсионерите на 70 години и ги пращаш в Сирия - за 2 седмици са изчистили Сирия от всички араби! Няма тъй могъщ от българския Бай-Тошов войник на Света!

Така е, ама истинските войници на майка България вече остаряха. Останахте пенделите, дето за нищо не ставате.

Където е Маккейн, ще намерите тероризъм!

Доказателствата сочат на едно- ИД са американско творение. Не Захарова, а Маккейн има снимки с Ал Багдади- шефа на тези терористи. Не руснаците, а американците уж случайно ги снабдяваха с оръжие. Кой помогна на терористите по време на примирие за завладеят стратегически позиции? САЩ, атакувайки сирийските позиции.

Обама и Клинтън създадоха ИД.Един ден ще отговарят пред съда Предизборна реч в Далас

тръмп каза че обама я е създал защото е бездействал не че са я създали наистина с тва съм съгласен донякъде стига ся тръмп да ги избие бързо

Тоя грездей >>> по-долу пише добре,че били сащ и кюрдите!!! ХАХАХАХАХАААААА Абе калтак пъпчив,те откога ги бомбят бре!!!? Сами си ги създават и после ония се ъпгрейдват и надминават създателите си и ги правят на луди където ги хванат!!! Това само показва какви тъпунгери са янките!!! Русия много добре почна и продължава,но постоянно им се пречи от тез велики борци с/у тероризма сащ!!! ХО ХО ХО

От Афганистан Руската армия излезе в пълен боен ред и с развяти знамена. От Виетнам американците излязоха полуумрели и едва ,едва спасиха скапаният си посланник с вертолет. Фъшкийски боклуци, които нападат само слабите народи.Да нападнат Северна Корея, хайде да видим...

когато дойде червената атака ползвай тампони русия почти не се би с идил превзе палмира но после я загуби другото време се би около дамаск и алепо колкото и да пищиш фактите са си факти

А твойте какво 'превзеха'?!!! ХО ХО ХО

Тия от ИДИЛ големи супермени се оказаха и даже косми4еските сили на Русия неможе да ги унищожи.

Може, може, адаш. ИД мре в Сирия. Виж, за Ирак не съм сигурен

Руснаците наказват. Загатват какво имат.

Я, Русия се сети, че в Сирия имало ИДИЛ! Хубава новина....Само да внимава да не изтрепе курсантите на Академията "Фрунзе".../Багдади - 1980г./

какви 30 дни?? сащ могат да превземат цялата територия на сирия за часове саддам го превзеха за дни първата война я спечелиха за под 30 часа а ирак беше мнооого по-голяма армия от сирия и много по-подготвена

5 години великата американска коалиция с държави без конституции, бомбардира с възглавници ИД. На практика прикриваха платформите с нефт на фирмата на Маккейн"Рискова експлоатация", която купуваше от ИД по 17 долара и продаваше на демократическата Европа от 55-72 долара за барел

руската пропаганда винаги се е славела с безкрайна наглост и липса на истина лъжите ви няма да скрият истината дори за бедните души ослепели от пиене на лосиони

Руснаците ще ги спират с труповете си и ще им забавят танковете - затова 30 дни! Иначе 6-ти флот може да изтрие Сирия от лицето на Земята барабар с руските бази за 3 дни.

"Куче, което лае не хапе". САЩ и НАТО са по лая.

Другото го оставям на Вашите мнения!

а за колко превзеха Bиетнам ? а Cеверна Kорея ?

Северна Корея я бяха превзели, ама се Китай хвърли милион и половина армия, СССР също тайно помагаше срещу 300 000 американци.

Намали силата на вибриране, че съвсем ти се е размътил мозъка!

подобен сценарии имаше когато виетнам нападна америка , а по късно сърбuя и накрая ирак ! но американците добре отвърнаха и ги наказаха ... виж сега руснаците са ги обградили от всякъде и бедните американци ... jaл ми е за тях пази боже сляпо да прогледне еле пък да му даде и компутър в ръцете ...

Абе тези от ИДИЛ да не би да регенерират бре. Руснаците ги трепят всеки ден с какви ли не КОСМИЧЕСКИ ВС, а те се множат ли множат. Ракети от Каспийско море, ракети от самолети с обсег 5000 км, а ония мърдат ли мърдат. От Космоса ги наблюдават, от подводни лодки и пак нямат край тези гадини. Да не би пък да трепят маслиновите дървета в Сирия и затова, така да се получава ?

идилците изкопават огромна система от тунели под къщите и се крият там а специално руснаците почти нищо не са бомбили там

Пак ли започнаха да плащат хонорари, или си пишеш само така, доброволно? Не се хаби, че като видят, че може и да минават метър, съвсем ще я окъсаме...

Няма да се притесняваш, те Американците ги зачесаха с обеднен уран. Който оживее, ще умре от рак след 20-30 години. Тогава ислямска държава съвсем ще изчезне.

републиканците са предложили сащ да разположи пехота в сирия за борба с идил дано го направят една от слабостите на обама

Ти луд ли си, бе? Вярваш ли си, че руснаците ще стрелят по собствените си граждани!!!!!

и маслиновите дръвчета ли са техни ?

Бо Бо

Дано САЩ да са си изтеглили куклите на конци от Ракка иначе ще изпищят, че им е унищожена секретна база. Очевадно това е само началото на края за проамериканските мишки в Сирия, което означава, че повече руски ракети в небето, по-сигурен и мирен свят! Руснаците може да са всякакви според росоидите, но е по-добре, че ги има!

колкото и да ви е обидно , продадената и унищожена русuя от елцин и горбачов се завърна ... пукаите се душмани :))) няма да ям макдоналд и пица хът ... , а си слагам една ракиика със салатка и после мешана скара с бутилка мелнишка широка лоза ще извикам съседа руснак олег а вие оппитаите да направите същото с американец :)) пукаите се душмани :))

не горбачов разсипа ссср ссср фалира до голяма степен поради ниските цени на горивата през 80те години причините са прозаични сега тенденцията отново е такава преди години нефта беше 120$ сега е 50 съответно русия се влоши много путлер и горбачов нямат нищо общо

Наистина си много тъпо парче. По времето на СССР, кога нефта им е бил на борсата в Ню Йорк? Никога, глупако! Имаше СИВ. СССР се разпадна по много други причини, но не и поради цената на петрола.

Къде се завърна ? В Мовзолея ли ? Рано е още. Ще има ремонт до лятото !

По-точно завръщат се купоните и то не за друго, а за да маскират реалната инфлация. На мен много ми е интересно какво би постигнал Путин на мястото на Елцин с цена на нефта $20/барел.

това със скарата е добре, и с поканата на руснака е добре! но, осигури и някакъв одеколон, тройной примерно, и си стегни багажа, щото руснак на гости като ти дойде, не си тръгва поне 45 години!

щатското "разузнаване" за тези ракети плачеше, че не знае къде са базирани

10тина видиотени фена на путлер си правят купон :))) лосион и ракети путлер почти не пипна идил добре че са сащ и кюрдите всичката работа ви е глупост лъжи и хистерия

Руснаците сняг ще ядат ,но никога няма да продадат своята независимост на никого, както направиха европейците. От др. страна, абсурд е огромна страна с невероятен ресурс и свободолюбив народ да бъде наказана или изолирана...

абсурд е народ който никога не е бил свободен да бъде наричан свободен и независим :) руснаците никога не са били свободни дори става по-зле при елцин може да беше мизерия но пак имаше повече свобода сега ще е и мизерия и затвор кво се превъзнасяте ок освободили са ни факт но ако искате да говорим с факти гледайте истината русия е зле

Ами разбира се, че няма, то няма и някой някога да е твърдял обратното, бе лумпен. Само идиотите и тъпаците спорят сериозно и опровергават ... себе си. Най-малкото защото ... ЗА ДА ПРОДАДЕШ НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО КУПИ, за да му го пробуташ, бе тъпак!

Ти виждал ли си рускиня как яде и преглъща мъжки сняг за зелени пари?

много се радвам че 70% от пишещите тука гледат реално и споделят успехите на един брацки на нас народ ! остава да оцеем з0% -те те никога сигурно не са служили в армята ...то пък всъщност такива лаина в армята няма да ги вземат :)

Не е въпроса в братския народ, а в общите цивилизационни цели. За никой нормален човек, не е разумно да подкрепя пълзящата радикална ислямизация, от която нищо освен войни и терор не може да се очаква.

"През 2015 г. САЩ са използвали на два пъти хиляди снаряди с обеднен уран в операции против "Ислямска държава" в Сирия". Това се нарича ГЕНОЦИД, защото неговото действие ще продължи с години. Отново убиват в бъдеще. Какво ще каже ООНАТО.

Най-напред хвърлиха обеднен уран над Сърбия, но попадна и в нашите крайгранични райони.Попитайте в Трънска, Видинско какви са им доматите. Отвън червени , а вътре гнили..Благодарение на ИК който гепи 36 млн. долара и даде коридор. Гърция и Турция не дадоха