Халваджиян дава парите от делото срещу Сидеров на болно дете

17 000 лева ще отидат, за да помогнат за лечението на някое болно дете, обяви продуцентът Мадъргич Халваджиян в профила си във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Халваджиян дава парите от делото срещу Сидеров на болно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не го харесвам и не му вярвам

Този говедарян,тикварян,ян бибиян,кратунян,шибанян,загубенян,идиотян.Знае ли че Арменския Геноцид беше презнат във Българския парламент,благодарения и най-вече на Сидеров.10 години лична борба на Сидеров да се признае Арменския геноцид,се увенча със успех.За благодарност този пишман арменец вместо лично да му благодари и да му целува и задница предница и ръце и крака,се гаври с него по най-отвратителен начин.Да ли нема да си го получи,по Божия промисъл някой ден.Сидеров може да го неречеш всякакъв ,но именно и най-вече на него се призна Арменския геноцид в парламента ни.

Естествено, че ако си богат и известен, имаш шанс да си търсиш правата. Човек като него да "призовава" такива неща, е гротескно. На колко стотици хора делата са в кошчето, при това за много по-сериозни щети, защото са "случайни" хора?...

Господари на ефира какво общо имат с Магарджик Халважиян.Доколкото знам другият боклук неговият брат Джуди Халваджиян е продуцента.Извинето ако съм объркала нещо в тъпите им арменски имена.

Стига с този тъп арменски пиар.Боклуци милионери откраднали маса пари се фукат че усъдили друк милионер откраднал парите от политическото си присъствие.Господари имам впредвид лайнари на ефира се заяждат само с дребни и безащитни хора.Чух скоро от постадал че му искали5000лева да замажат положението.Някякъв си Ваклинов.Ако платиш преебават следващия.Като Пловдшивската онкология.Що не проверите тази в София.Та е страшно.Оперират здрави хора.Наскоро на една комшиика и махнаха гърдата и прикриха случая.Взетия с много плащане хистологичен резултат занесе в Турция в известна онкологична клиника.Хората не потвърдиха лошата диагноза.Сега си живее без гърда но е спокоина.Дали трябва да се стига до тук.

казал го е отец паисий в история славянобългарская

о неразумни уроде, поради що се срамиш да се наречеш българин

ние не четем статията понеже вие не четете коментариите

Изглежда никой не забелязва, че Халваджиян е прекръстен на Мадъргич ?!

някой ли си или никой

българската нация се топи от лоша куллтура и образование ако човек спечели дело, което е завел първи, трябва да се замисли защо не е потърсил смирение и толерантност, защо не е бил диалогичен и дали той е идеален нужно е споразумение, а не падение

Извинисебе!

волен сидеров е от ямболската математическа гимназия, която беше в една сграда с реалната и много от нас, които сме учили там по него време го харесваме и го подкрепяме, той е много умен, интелигентен, родолюбец, симпатяга и любимец на много българи

Халваджията взел от бозаджията, и щял да ги даде за лечение на болните деца! Еваларка!

А аз мисля, че Халваджиян е творчески изчерпан и се нуждае от почивка. Има екзотични острови, ще намери ново вдъхновение, ще акумулира нови идеи, че тези манджи дето ги сервира вече поомръзнаха, пък и все един и същи персонал ги поднася. През това време може и да се намерят други талантливи, така ще направи място за младите.

Бой по каската на самозабравилите се политици! Имунитет ли, ще тормозят хората на клек шопа без имунитет! Клеветниците да си плащат за бабаитлъка!

Кой е този Халваджиян? Обикновен доносчик. Не съм сидерасат и не ме интерсуват взаимоотношенията им. Но братя българи, винаги бъдете на страната на българина. Тези елементи искат да ни ликвидират. Не допускайте мигранти в България!

прав си човеко, абсолютно си прав

Халваджиян не е взел никакви пари и изобщо не се знае дали ще ги вземе.Давността е сравнително кратка по тези дела, а изпълнителното производство е пълно с подводни камъни и с много неизвестни.Аз имам изпълнителни листове срещу две лица , от които години наред още не съм взел нищо.Така че Халваджиян първо трябва да "запретне ръкави" да вземе парите,пък после да заяви какво ще прави с тях.Да не си останат само с очакванията и с периодичните кампании около Великден и Коледа болните деца на България.То бива популизъм , ама чак толкова , не бива !

gonzales

той е казал, че парите ще отидат са болни деца. и то всичките. не е казвал , кога това ще се случи. но се подразбира , че когато ги получи. популизмът остава за момента , в който парите са получени , но не са преведени.

Хатакистче, а бе ти не си ли наясно, че давностният срок започва да тече от датата на влизане в сила на съдебното решение? Преди тази дата тази сума изискуема ли е била, та да текат някакви срокове? Ще мине давностният срок, надай се!

ДАНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ДЕЛА СРЕЩУ СИДЕРОВ !

Защо. Затова,че казва истината за този индивид или за продажниците в България.

защо какво ти пречи, прям и открит и честен човек е, добър родолюбец

3евзек

Всичко руско и родно любя, тача и милея.

що за човек си ти с такива мисли

Халваджиян е една от многото частни продукции в ефир.Факт е,че той и брат му,са завзели определен сегмент. Кой е луд-този,който хапва баницата на рекламите,или този който го гледа? Лично аз и семейството ми,не го отразяваме.Не само него,много др."риалита".Не ме кефят,не ме радват. Става дума за пари.Никой не ме кара насила,да подхранвам него или др.,със СМС.Личен избор. Простотиите,поредни на лицето Сидеров,също не ме правят щастлив.Простак на простаците. Не е лошо,това,че Халваджиян,ще дари едни пари.Той и без това,си е изкарал доста.Така се прави в подобни случки.

Не да ви обижда Сидеров ,ритници заслужате вие и тези от шоуто на Слави Едно т да правите шоу.И съвсем друго е да се подигравате с хората,да ги осмивате по един груб и брутален начин.Да подронвате доброто име на хората.А съм гледам подобни шоута по света. Целият политически елит го вземат на подбив.Докато "Господари на ефира"о Шоуто на Слави изпълняват политически поръчки.Обслужват определени политически гръгове. И това прави предаванията им тенденциозни.

Браво!благороден човек!

Сидероглу е руско-турска свиня. Къде видя българско нещо в ''анти'' то на Халваджиян не е ясно.

АМА ТОЙ МНОГО СЕ ОХАРЧИЛ ПРИ ТОЛКОВА ПАРИ ОТ SMS КОИТО ВЗЕМА ОТ ЛИГАВЩЕНТЕ МУ ШОУТА.......

Тоя мазник да вземе да си измие косата, че на нищо не прилича

Дай парите на Болен да се лекува.

да, има нужда. само джавка като някоя булонка, а нищо не праи. да е отишъл пред лукойл? ние имаме кой да се справи с лафкаджии. от политиците искаме много повече, защото и им плащаме много повече. палячо

Ако и вие бяхте толкова " болен " като Сидеров щяхте да имате подкрепата на поне 200000 души. Вас колко народ ще ви подкрепи.

Ами хайде да ги дава и после да се похвали :)

Тоя "културтрегер" си мисли че е хванал Бога за шлифера! Поведението му на сцена е наистина високомерно и дразнещо!!

въртят се едни пари.... от данъкоплатеца поне отиват за болно дете..... а дано.... и пак тоя е много противна персона...

по смотано предаване няма

Сигурно ще ги даде, пък след това и ще се самонагради с "Бяла лястовица"!

Взима парите от едно болно дете ,са ги дава на друго такова.

България е доказала, че е толерантна държава! Някои арменци и евреи обаче си позволяват да минат границата на "толерантността ни!", след като си позволяват да ни крадат, набутват някакви "формати по те-ве.тата, и дори да ни "осъждат" в "независимият български съд"!

Ти си живото доказателство...

... 17.000 лв. ще отидат... Ох, каква е тази математика, която учите? В България няма правило да се отделят хилядите от стотиците с точка.

Именно де! Именно! Не е грешно, точно си е написано, точно толкова ще дари арменчето - 17.000 словом - седемнадесет лв.

Добре де, би било вярно ако беше написано на английски(бих го приел за 17 лева), но на български с десетична точка е безсмислица.

Не ми стана ясна историята с десетичната точка.Сигурно съм прост

Сигурна съм че ще ги даде ние имаме дете с епилепсия проблемно дете във училище ако може да помогне на такива деца ще се радвам

"17.000 лв. ще отидат, за да помогнат за лечението на някое болно дете! До последната стотинка!". Грешката е вярна! обърнете внимание, къде е десетичната точка. Както споделих под една друга свързана статия, невероятно е, евреин да върви и да хвърля пари по улицата, а невъзможно е, да върви след него арменец, да събира парите и да му ги връща. Така, с десетичната точка нещата си идват на място, вече дори арменец може да дари такава сума! Това вече е възможно и вероятно!

ДРУГ ПЪТ !!! КАТО ГИ ДАДЕ,ДЪРЖА ДА УЗНАЯ ДЕНЯ,ЧАСА И ИМЕТО НА ДЕТЕТО !!! И ЛИЧНО ЩЕ ПРОВЕРЯ ДАЛИ СА ДАДЕНИ ,ЕЙ ТАКА, ОТ ЛЮБОПИТСТВО !!!

Похвално е решението на Халваджиян да дари парите за болно дете. Браво!