ГЕРБ след ревизията: Следващият кабинет да провери служебния

ГЕРБ реагира остро на обявените от премиера Огнян Герджиков резулати от ревизията в министерствата и обяви, че се надява и неговият кабинет да бъде проверен.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ след ревизията: Следващият кабинет да провери служебния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам че толкова елементарно може да се говори в ГЕРБ. И винаги под тези простотии слагат снимката на Бойко Борисов. Какво лошо има , за доверието на народа към вас, да бъде проверена работата на министерствата? И какво като открият разни нередности? КОЙТО НЕ РАБОТИ-ТОЙ НЕ ГРЕШИ. Защо се дразните от проверката?

Лилянооо,гадиш ми се вече.Махай се, не искам да те гледам.

Снощи в Каналето пуснаха един много свеж лаф, как всички от големите партии залагали на нови лица. Те обаче били внуци на старите лица, така че спете спокойно деца. Нищо няма да се промени!

МЕН ЛИЧНО МЕ ХВАНА МНОГО СТРАХ, ЗАЩОТО 9 ПОКОЛЕНИЯ НАЗАД, СЕ ЗАНИМАВАТ С ИЗМАМИ, КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ

Дотук с герберската партия.

Госпожо Павлова, политика прави политики, но както беше казал Левски в ползу роду. Вие на какво мнение сте ???

Винетки по 100лева, падащи лампи в тунели и парчета бетон от мастовете върху колите на хората....Билет в София 1.60лв. щото софиянци били "богати" ваксини за децата със живак......Гарантирано от ГЕРБ...и много други "благинки"

мис Пиги, недей с лошо. Това, че служебното правителство не са намерили злоупотреби означава едно, а именно, че знете как да крадете. Пример от подопеченото ти минисерство: Цената на магистралите при равни други условия са на цената на тези в ермани и другиете европейски държави. Разликата, е че техините магистрали изкарват по 30 години, а нашите след първият сняг ги няма. Както казва един журанлсит: "Добре, че нямаме съд и прокуратура, че за тези неща се лежи в затвора". И вместо сега да си пръва дама на Айшето в сливенският затвор си подаваш нагалата мутра в медиите!

Не съм фен на Герб , ама този плужек Герджиков забрави как се изхлузи като пръдн* от поста председател на Народното събрание

Не си Цецо, не си...

изменчива лигла на тате....кукличката

кака Лили е ревнала като прищипана коза...?

корумпирана дебела краво, ти си лицето на управлението н абоко тиквата! нищо не правене, голямо крадене и голямо плямпане! в рационално общество отдавна щесе да си метната да те изядат другите прасета

Следващия ще проверява пак предния. Въобще не си мисли за следващ.

Всеки кабинет трябва да бъде проверяван като му се прави ревизия. Проверката е висша форма на доверие. Нали сме правова държава.

Пуфкавото Лиле - гордостта на ВИАС. Там тя се отучи да се държи в стил "на си ти парцалките, дай си ми куклите", доби ерудиран изказ и афторитетна визия. То затова и стана министЕрка. Ха, ха, ха... Не е смешно, трагично е. С Нинива една майка да ги беше раждала и т.н.

Всезнайко,не обиждай ВИАС. Тази личност е завършила УНСС Варна и няма нищо общо със строителството Тази е НОМЕНКЛАТУРЧИК.Това са като дяланите камъни,къде го сложиш все става.С две думи бок- лук.Фамилията и е Николова.А се сети защо се е писала Павлова.

Ти сега не ме виждаш, но си го представи - посипвам си главата с пепел. Толкоз години аз в таквоз заблуждение да живея. Благодаря, че го разсея.

Недай Боже и утре дано не падне на главите ни нещо от "добре" построените магистрали мостове,прелези защото няма да можем да ви изберем по подобаващия ред на 26.03.2017 година.Трябва да се разшири дейността на Дирекцията за изпълнението на наказанията.Само пандиз ще ви оправи за пладнешкия грабеж които извършихте спрямо България.Досега нямаше пари за пенсии и заплати.Сега ни обещавате врели некипели.Лошото на човешкия мозък е да помни.Къде потънаха парите от винетки ,акцизи от горивата и всякакви берии с които се нагушихте.

женицата от снимката авляво гледа умно и някак ревизионно, представям си постревизионният й поглед как ще изглежда, а пък ленторезача направо ще изтреби мухите, тъй се е настървил относно ревизиите, надявам се работата да се доведе до край и край на магистрали със скъпи ремонти, саниране с наши пари и т.н.

Шаро куче побесняло, виж за маги- страла до морето бсп.дс.дпс искаха 3000 милнлв и такси, а скъпите ГЕРБ и Б.Б. я направиха за 600 милн и от тях 480милн с европейски пари, а "лошото" саниране са икономисаи ел енергия 1000 мгвата или за един ядрен блок за 2016г и сметки -40% Шаро куче на предатели на народа!

Да бе, да! Ама друг път! Виж зеленикавият асфалт по Хемус! От Т.Ж. е и не е мръднал до сега! А на Лилето едвам изкарва една зима, а на цени са десеторно по-високи от тези по наше време!

Крадеца вика дръжте крадеца! Само, че вие трябва да сте в затвора и няма значение кой ще ревизира! СВИНЬО!

Никой не е по-способен да краде повече от Герб -доказаха го двукратно

74 куче побесняло, виж за маги- страла до морето бсп.дс.дпс искаха 3000 милнлв и такси, а скъпите ГЕРБ и Б.Б. я направиха за 600 милн и от тях 480милн с европейски пари, а "лошото" саниране са икономисаи ел енергия 1000 мгвата или за един ядрен блок за 2016г и сметки -40% 74 куче на предатели на народа!

Ето,ТАМ е ПРОБЛЕМА,другарко Винеткова,,че в България НИКОЙ НИКОГО не ПРОВЕРЯВА,а всеки си прави каквото си иска!? А,само ГОВОРИМ и вдигаме ПУШИЛКА!?

Щом се дебнем ще се хванем взаимно в изневяра...

Г-жа Свинетка, Десислава Атанасова и Цецка са най-нелицеприятните, къде са тръгнали, по-добре да се скрият.

По презумпция герберугите са бандити. Това означава, че първо се тикат в панделата, а след това те трябва да докажат, че не са крали. Жалко, че няма смъртни присъди, защото идеалният вариант е първо да се разстрелят, а след това евентуално п ако се докаже, че не са крали посмъртно да се реабилитират.

4321 куче побесняло, виж за маги- страла до морето бсп.дс.дпс искаха 3000 милнлв и такси, а скъпите ГЕРБ и Б.Б. я направиха за 600 милн и от тях 480милн с европейски пари, а "лошото" саниране са икономисаи ел енергия 1000 мгвата или за един ядрен блок за 2016г и сметки -40% 4321 куче на предатели на народа!

Тази партизанска внучка, докога ще си развява по медиите мутрата, приличаща на пионерска ръководителка от миналото.Мутрите не могат ли да изкарат нещо ново? С тоталният провал на Цачева, не разбраха ли, че на хората им омръзнаха старите им муцуни!

ГРЕШКА!!!!!! Муграта приличаща на вастъпена поничка от едно време.

мръсна дебела свиня!

СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ НЯМА ДА Е НА ГЕРБ, САМО КОКОШКИТЕ МОЖЕ ДА ПЛАШИШ С РЕВИЗИЯ! ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГЕРДЖИКОВ РАБОТИ ЗА ГЕРБ! ТОЙ НИЩО НЕ ИЗКАРА НА ПОКАЗ, ОТ ТОВА КОЕТО СЕ Е КРАЛО, А ВИЕ ОТ ГЕРБ, КРАДОХТЕ, КРАДОХТЕ, КРАДОХТЕ ДО НАСИРАНЕ! ГЕРБ, ВИЕ УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ! ГЕРДЖИКОВ ПОНЕ ДА БЕШЕ АНАЛИЗИРАЛ ЗАЕМА, КОЙТО СИ ГО РАЗДЕЛИХТЕ ОТ 16 МИЛИАРДА ЕВРО!

да, да куче побесняло, виж за маги- страла до морето бсп.дс.дпс искаха 3000 милнлв и такси, а скъпите ГЕРБ и Б.Б. я направиха за 600 милн и от тях 480милн с европейски пари, а "лошото" саниране са икономисаи ел енергия 1000 мгвата или за един ядрен блок за 2016г и сметки -40% да,да куче на предатели на народа!

крадло,млъкни и се скрий

Ако винеткитесе плащат само на килограм, тая свинкя трябва да ходи докато не пукне само пеша, че и с откраднатото няма да може да си я плати...ама за нея, ще е полезно, освен тоя бивол- тьпкача й от Банкя не я носи на грьб!!! Имате ли вьображение, каква ще е глвдката?????????????? Споделети,моля!

Г-жо Павлова, вие може да нареждате на следващия кабинет какво да прави само ако сте негов министър-председател, мислите ли че Борисов евентуално би Ви отстъпил премиерския пост или би ви позволил да му давате съвети.

Лиленце, пиленце ! Като гледам как въврят нещата, следващият кабинет ще проверява ПАК само вашия !

ДА ПРОВЕРИ И "КОРЕГИРА" ВСИЧКИ ИЗМАМИ, И НЕ СВЪРШЕНИ РАБОТИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, НЕ САМО ВИАДУКТИ ПО МАГИСТРАЛИ, А И В САМАТА СТОЛИЦА,КЪДЕТО ВСИЧКО ОБЩИНСКО И ДЪРЖАВНО СЕ РУШИ И НИКАКЪВ ДАЖЕ И КОМЕНТАР

КАК ГЛЕДА С ВЛАЖНИ ОЧИ.

Чака да я заколят

Предложението се приема. Никакво замазване. Ревизия-затвор . Това трябва да са основните задължения на всяко ново правителство. Предложението да се форми като закон и вкара в Коституцията . Да бъде забранено участие в държавното управление не само бивши от ДС полицейски служители но и настоящи. Закон- никакъв полицейски служител в управлението на държавата.

Много подлеци има и тук пишещи, как е възможно? В ЕС всеки, който без Акт и съдебно решение голослови и обвинява е ПОДЛОСТ и и автора гнила ябълка Подлец. Вижте комуноиди - Магистралата до морето бе договорена от БСП.дс за 3 000 милн лв и такси с португалци ГЕРБ и Б.Б. я направиха за 600милн от тях 480милн европейски финанси а Спортните зали, а моста на Дунав а Метрото в София най-хубаво в ЕС по Думи на Барозо и мн.др.Какво ти създаде подъл комуноид и бсп.дс само финасови кризи - Лукан, Жан, Станиш и Орешар с модела КОЙ ??? Бог наказва безсъвестните типове!

Ти голословиш с написаното,значи акт и съдебно решение за теб подлец Панов,съгласно европейските норми.

Страхотна лъжа за "най-хубавото метро в Европа". Браво, че си представил като факт една лъжа, то няма и как да бъде другояче, защото става дума за вкус, което е абсолютно субективно съждение. Обаче най-неудобното и лошо изглеждащо метро, което съм виждал в Европа е нашето. Още-един "плюс" за ментора ти ББ.

Най-хубавото метро в Европа е московското! Ако Барозу твърди така, значи не е бил в Москва. Всяка от станциите в центъра на града е като храм на изкуството. Не, че е нужно, защото метрото е средство за комуникация, не театрална зала, но наистина е много красиво.

Страшно нещо са кирливите ризи на наглите герберски крадци, а още по-страшно е когато ги развяват преди избори, ще равът с цяло гърло разбира се!! местото им е в затвора, особено на дебелата мутра от снимката!!

Не съм против проверките и ревизиите. Но толкова краткосрочни проверки е опасно. Може да се укрие нещо. Трябва да се рови повече и по дълбоко. Престъпленията на гейберастите са толкова много, че на някои няма да им стигнат и два живота да излежат присъдите си. Проверките и ревизиите трябва да са перманентни.

Като чета коментарите ,се удивлявам че няма един положителен за тая красавица...

от тази крава по-корумпирани могат да бъдат само кобурга, началника й и кошлуков

това "дебело прасе" няма да спечели изборите и като започне една въртележка - та цяла година. Е, накрая ще се направи една коалиция, но без дебелото прасе и като започне едно крадене - познато ни е - което води до пълна катастрофа. И като започнат да се изнасят младите и тези които поотраснаха малко и не бяха успели да се изнесат, и тези които се колебаят - младите не обичат комунисти - затова се изнасят.Нищо добро не ни чака. И вие си го знаете.

Лилето трябва да си сложи по една свинетка отпред и одзад, че е тежкогабаритна и да праши по магистралката към Сливен

Дали се е сетила да си санира новото жилище??? После да не ни се оплаква от условията...

може ли един мъж, макар и стар, професор, така да се разстрои от запека на внука си, та като се изходил се възхитил от цвета и красотата на акото и написал ода за него!!! Абе хората пишат ОДА НА РАДОСТТА, а този за лайната на внука си. Хак ни е да ни сере на главите.

като си затрая за престаплението извършено от ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР в КостИнбродската афера, която ти изяде стотици хиляди гласове и пълно мнозинство, и това беше най-вече естествено против всички хора у нас - та сега това е ВТОРАТА КОСТНИБРОДСКА афера. Комунистите нямат равни на себе си. Първо доведоха царя, после костинбродската тафера, сега този говнян премиер, който хариза четвърт България на Симеончо, но всички в един глас - бил добронамерен - хак ви е и на целия ни народ.

От какво се разтреперахте бе наглеци? Нали всичките ви действия са били все в интерес на народа, тоест на нас и нямало далавери и лични изгоди? Нали бяхте кристално чисти бе? Защо да не се изпълни желанието на главатара ви за ПРОВЕРКИ по министерства? Ми Герджиков му каза, че няма да му счупи хатъра! Защото си мислите, че очевадните ви престъпления ще ги заметете с ваше последващо правителство! Ама може и да не стане така и пак да допрете да българската Темида! Е знаем, че е с развързани очи, но поне ще се извадят и осраните ви бикини, нищо че на някаква инстанция ще ви изкарат невинни девици!

Ей Герджик!Не знаете ли , че Борисов и бандата му от министри е над закона, те са недосегаеми!Как смеете да ги проверявате , че и на специализирани контролни органи сте ги дали!Ще видиш сега как ще ги оправдаят , също като 6 -те апартамента на Цвъки , купени от една и съща фирма със 70 % намаление , а той и за това нямаше налични!И какво ....тъста бил дал !Ха,ха,ха!

ОТ ТЕЗИ ПРОВЕРКИ... НАРОДА ИЗПУКА, ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ ВСЕКИ СЛЕДВАЩ КОЙТО ДОЙДЕ "ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА"..... АБЕ ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, ДА СЕ ДОНАДГРАЖДА, ДА ИМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, А НЕ ДА СЕ ОТРИЧА ВСИЧКО. ТОЗИ КАБИНЕТ ИМА 2 МЕСЕЦА И САМО СМЕНЯВА РЪКОВОДСТВА ЗА ДА СЛОЖИ СВОИТЕ ДОВЕРЕНИ... ТЯХ ПЪК ЩЕ ГИ МАХНАТ СЛЕДВАЩИТЕ , Е И ДО КОГА ТАКА... НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ТОЗИ НАРОД, САМО ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ДОБРУВАНЕ...... СКАПАНЯЦИ, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ВИЖДАТЕ И ДА МИСЛИТЕ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ.ДОКОГАААААА????

Тия пичове направиха пенсионна реформа - да ги скъсат от проверки дано !

Това дебело прасе, защо мисли, че ще спечели изборите и пак ще е министър?

Правилните политици говорят за стратегии, политики за развитие и добруване на своя народ. Другите говорят за ревизии и колко са правилни те, но нито дума за народа.

Естествено всяко следващо правителството иска да се изясни какво наследство му е оставено и това да стане обществено достояние. Така че трябва да приемете тази проверка на служебното правителство като нормално поведение, а не да злобеете, зашото се излагате и ще доведе до обратен ефект.

за затвора сте како!

ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ ДА РАЗСЛЕДВА ГЕРДЖИКОВ и КОМУНИСТИТЕ ОТ КАБИНЕТА МУ! А РЕЗУЛТАТИТЕ В ПРОКУРАТУРАТА И В ПРЕСАТА!

ех, Лиленце ,думите ти звучат по-скоро като заплаха,...,душицо мазничка ,нали вождът ВИ Боко-тиквоча поиска ревизия,ти що не млъкнеш,че с тая инфраструктура дето много се фукате..../то там има много келепир, демек има за крадене ,Лиленце,бая мазничка си станала,е и на теб Вожда подхвърля някоя и друга троха,признай си милооо/поизтъркахте се вече с гръмките слова,не бойте се бе хора,и без вас ще минем,но вие май пак се каните да управлявате...сърдете се на Боко,той отново абдикира-като надроби попарата и стане напечено и ...хоп...чао,ама така не може бе, сладка моя хубавице ненагледна,крайно време е да си плащате за вересиите..,а пък за ревизиите не му мисли много,милиард горе-милиард долу-подробности ..какво му трябва на човека...