Ген. Шивиков влиза в листите на БСП в Пловдив

О.р. бригаден генерал Димитър Шивиков от Конфедерация "Гражданско общество" вече е включен в листата в Пловдив-област като гражданска квота.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Шивиков влиза в листите на БСП в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по голяма мафия от герб няма!

1972 ЗКПЧто ми /Ямбол/ ме прати да му бера джанката, патрула на полк. Зурлев ме арестува, а зкпчто се н/аправи на ни лук ял, нито мирисал/като тоя/ ареста сигурно е документиран. Та те не са научили на нищо като тоя пишман офицер

Краставите магарета се надушват.

jingiby

Делата срещу Шивиков са постановка на ГЕРБ отпреди общинските избори преди 2 години. Искаха да го спрат да влезе в политиката, като общински кмет в провинцията. Явно няма да успеят. Милиционеро-комунистическите постановки на набедения генерал-пожарникар и шофьора от ДС-физкултурник, ще им се върнат тъпкано. Жалко, че го тласнаха зорлем в обятията на БСП...

Hora bdete!Komunizmut nastupva!

стига сте плакали на българия и трябва военно правителство.така ще се изчистят всички илитически партии.

Странна за у Нас фамилия... ЙощПо 'странно' влечение към Този десен кърпа около врата... ...пък щом 'наште' Така напират за овенни - Следва да ги смряскаме !, т.е. : - Задължително И Хора от ЧуждестраннияЛегион+Тюлените+БлекБокс в Работните-Ни Групи.

Бившия генерал е комунде щом БСП му спасява задника.и очевидно става зависим-ако реши да рита го гонят и судебното преследване започва с нова сила.Прост народ слаба държава.не разбрахте ли че младите бягат от България защото няма икономически растеж,тъпанари и некадърници на партиен принцип заемат високите постове и по малко високите в държавата.а държавата се разпадна по комунистическо време защото беше така.без конкурентна икономика,способни хора на всички постове.това се иска.комунистите продължават по стария начин с някои нови личности.хора събудете се-вълка козината си мени но нрава не!отворете досиетата,вижте колко ченгета и от дс,убо,бивши деца на цк, ок,рк накомунисти имат ключови постове в частни и държавни компании,изгонете ги!и само по себе си държавата ще тръгне напред.ввърнете ли комунистите на власт ще ревем всички по скайп на нова година и големите празници.разберете го!

Вижте корнелията какви ги е плещила и как я затапват от ЕНП: Ние знаем, че България е много повече от Вашите опити за извличане на политически дивиденти. Запомнете, че Вие представлявате българските граждани не само във Вашата страна, а и извън нея. Това е огромна отговорност, чието значение за съжаление не оценявате.", пише още генералният секретар на ЕНП. И пита дали Нинова ще нарече предатели и европейските социалисти, които са подкрепили СЕТА. Лопес задава въпроса и ако е премиер на България как Нинова ще защитава интересите на народа си и как ще преговаря с европейските лидери, които тя определя като предатели. Лопес настоява Нинова да оттеглите срамното си изявление и да се извините на колегите си. Той подчертава, че по време на предизборна кампания не всичко е позволено и че демократичните принципи трябва да се спазват в една европейска държава.

А редник Ненчев сега поне трябваше да е под домашен арест, а не да води листа на РъБъ.

да шивиков е крадец понеже му го преписаха герб,след като се яви на избирите в карлово като като независим кандидат за кмет.Tогава гербаджиите газ пропикаха.

Едно време да се спасят комунягите и престъпниците/все едно, няма разлика/хващаха шумата.Сега стават кандидатдепутати!

Полицейска и военно-номенклатурна държава. 1,25 млрд. лв. за полиция и 900 млн лв. за армия от бюджета на страната. Каквп повече да коментираме!

На България тов и трябва. Вече има президент генерал от ВВС. Той нанесе първия удар на герберската мафия. Бригаден генерал Шивиков може да е следващия премиер, Той ще довърши гербери и соросоиди

Такива като този ще ни довършат ако не ги изритаме. Ти би ли допуснал крадец в дома си?

Хилядите генерали, останали безработни, без армия, плъзнаха като хлебарки навсякъде, не че преди са работили, но поне имаха в кацелариите канапета на които клатеха секретарките си (като прецедента) и после си почиваха. Сега плъзнаха в политиката, щото имат опит с курвите..

Правилно, отишъл е при своите, там всички са потенциално подсъдими.

От мръсните комунисти какво да очакваш...

КЪДЕ Е ТРАКТОРА, ЧЕРЕПА, МАДЖО, ВЕНЦИ СТЕФАНОВ, ПЕТНОТО, И ОЩЕ КУП ДРУГИ, ВЕРНИ ПИОНЕРЧЕТА И КОМСОМОЛЦИ НА КАМОРАТА ?????? ЕЕЕЕЕЙ, КЪДЕ Е ШАМАРА БЕЕЕЕ ?????

Никъде в Западна Европа не издигат и избират за президенти и премиери генерали От 40 годин в Западна Европа няма избран на такава длъжност. У нас болните мозъци имаха 2 мандата премиер генерал ченге. Сега генерал президент, преди това това 2 мандата генерал вицепрезидент и за капак , отделно имахме вицепрезидент прокурор. Хората добре знаят , че най-важно са правата на гражданите, а полицаи , военни и прокурори имат силна деформация и уклон да нарушават правата , да командват и обиняват и да не се съобразяват с цивилния ред в обществото. Ганя обаче си представя светът като казарма , а себе си не като гражданин с права и интереси и собствени инициативи и цели , а от соца е станал като шушумига , която трябва да се командва какво да прави и според интереса ще се скате и радва на нещастието на другитите. 5 хиляди незаети места в армията и нулев интерес , общество - казарма . Всъщност ползват долния му отработен инстинкт , за да го оберат , като му подхвърлят неорентирани и смотани фатмаци , които са в небрано лозе , водят ги за носа и им вършат работа да легимират познатите бандити , които отново ги обрат.

Като чета коментариите и простотиите по адрес на генерал Шивиков напълно споделям казаното от Бойко Борисов преди години в САЩ пред българската диаспора,че ,,...страшно много прост и некачествен човешки материал е останал в България....."

Всички от БСП трябва да са подсъдими, бивши, настоящи и бъдещи!! Крадливи и нагли същества!

Ценко Чоков е първи в листите на БСП в София

Тоя не го ли обвиняваха ,че крал от армията...и кво ..сега ще има възможност да граби направо държавата,а?

АБЕ ТОЗИ ДИВАК ЗА КАКВО БЕШЕ ПОДСЪДИМ?????

Да издигнат Чикатило и Бостънския удушвач посмъртно. То нищо не е доказано със сигурност.

На когото дава път БСП след Данаилов - Ламбо - Кънчо, Тома Томов, старата бойна кобила Йончева, Киро Валутата, видния пловдивски панаирджия и свиневъд... Промяна до промяната, мила моя майно льо...

Човек е невинен до доказване на противното! Можеш да наречеш някого престъпник,само ако има влязла в сила присъда. В противен случай може той да те съди. И то с основание. Линията на БСП да предлага млади хора и хора ползуващи се с обществено доверие е правилна. Това е своеобразен мажоритарен вот.

а това отнася ли се и за борисов??

разделът в правната материя, касаещ Борисов е, че е виновен без доказателства. Честна библиотекарска!

Неграмотните хейтъри от ГЕРБ пишат минуси, защото се уплашиха от Генерала,а това говори за тяхното безсилие.

Говори за хейтъри,но не знае какво означава - това е твърде сложно понятие за нищожния му интелект.

Голям вой беше докато го отстранят.От 10 извора вода носеха за да го осъдят.И сега на млъкват крадците,продължават да вият.

... с депутатски имунитет в обновената партия от чисти, непокварени душици....

кмета на Галиче дали няма да го привикат за депутат ?

Внесен бил обвинителен акт значи! За присвояване и документно престъпление значи! И в листата на БСПарската коалиция значи! Е, щом коалицията е БСПарска, може! Пък и с депутатския имунитет тъкмо ще отърве кожата. Бесепарската!

"......припознават предизборната платформа на БСП и това, което ги свързва, е....... РУБЛИЧКИТЕ НА ПУТИИИН....това ви свързва всичките - жалки рубладжии.

Даа, рубличките на Путин! Путин е виновен, разбира се, щото нали с рублички платиха на БСП-Орешков да спре ЮП: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). Че и на Сергея, да ръчка македонския майдан: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg под заглавието "Станишев изникна на антиправителствения протест в Скопие".

Ако за това съдят генерала, то Борисов вече трябваше отдавна да е в затвора или пък осъден до живот за безобразията, които сътвори в тази държава. Но пък държавата ни нормална ли е?

... не знам за Борисов, но коя нормална партия би си позволила да издигне в едни избори кандидат, който е с обвинителен акт..... но кУрнелия ги може тези работи, остава съмнението, генералът да не е видял дебелия край и да търси спасение в имунитета на парламентарист и к'ва точно е уговорката с кУрнелия...... задкулисието намира своето продължение от борците против задкулисието.....

Май забравихте ИДЕОЛОГА ви Цв.Цв.

Тая Конфедерация не можа ли да намери някой друг бе? Тоя не може да говори като хората

България за война ли се подготвя? Какво е това обкръжение в държавното управление от военни, генерали, фатмаци и т.н.БСП военна хунта ли ще установява ?

Не бе, просто изравняват броя на генералите при тях с тези при другите, е там има и адмирал де!

На 23 януари 2017 военна прокуратура внесе в съда обвинението срещу о.з. бригаден генерал Димитър Шивиков за длъжностно присвояване на чужди вещи на обща стойност 10 225 лева. Ако го изберат за депутат делото ще се отложи.

Генерал Шивиков може да бъде следващия премиер на България

Да бе, да.

Н: - Шивиков! О.з.: - Аз! Н: - От понеделник застъпваш кандидат депутат. О.з.: - Слушам! Н: - Яви се на Позитано 20 да ти вземат мярка за служебен костюм. Въпроси? О.з.: - Съвсем не! Н: - Изчезни! О.з.: - Разрешете на бегом! Н: - Да! О.з.: - Слушам!

Много тъпо писание.

Истинските генерали ще смачкат фатмаците на ГЕРБ

Няма ли да ги вкарате в листата? И те си имат мрежи за обществена подкрепа, че и парички ще вкарат. Нинова им има телефоните, да не се смущава. Ще я разберем.

Само престъпници, скоро и военопрестъпници в БКП-то!

Едно време фуражките по всякакъв начин бозаеха от армията, то не беше ангария, то не бяха материали, то не беше чудо! Шивиков, който е подсъдим по подобно дело най- лекомислено вярва, че никой няма да му свали имунитета...Ами това е корупция да вземеш такъв човек в листите- как си я мисли госпожа Лъжа тая работа? Не е герой човек, който краде от армията си. Това е "Параграф 22" от най- просташката му страна и не е допустимо да го показват до края на делото.

Мислиш го за генерал, а то..... най-обикновен задник! Хайде на имунитетчетоооооооооооооо, че иначе - в прокуратурата! Още едно ново лице ....... от нафталина

а тоя шал черно бял,знае ли за какво се носи и на какво е символ...повечето от вас незнаят,но той...

Където минат легионите на ГЕРБерастите - Буда, Цецо-крадецо и шайката на Реформаторите минат трева не никне!

Възможно е скоро управлението на страната да мине в ръцете на военна хунта, щом толкова военни преминават от армията в цивилната власт.

Аман от Генерали бе на тази територия няма ли някой който да не е с генерлски пагони?

Ами..... мутрите Б.Борисов, Маргините, братя Галеви, Митьо Очите и други все още живи мутри! От тях ГЕРБ и Реформаторите да си избират!

Не ги обиждай, ей! Изредените от теб са бизнесмени :)

А... може да вземат и Валери Божинов, но.... итой вече е "генерал"!!

Аз да бях на мястото на Мишо Шалвара, щях много да се обидя! Толкова контрапротести да направя, пък да ме пропусне БСП! Че и дела не се водят срещу него!

Ха ха ха! Мишо Шамара сега си кара кефа в САЩ, а такива несретници като теб пишат глупости по сайтовете само и само да вземат някой лев или рубла я от Протестна мрежа и Америка за България на Сорос, я от Руското посолство за да си платят тока или парното!

Аз четох, че кара ТИР, не КЕФ, ама.. Може и да караш ТИР да е КЕФ.

на теб в € ли ти ги дават?

Абе голяма мобилизация при вас. Всичките цъфнали гербери с пяна на уста се опитват да изкарат ген.Шивиков прост крадец и престъпник. Прости сте вие, Бойковия матрял. Ген. Шивиков е заплаха за всички, продали съвестта си за топло местенце под сянката на Гербера. Жалко, че малко българи са като него - истински патриот, истински войник, истински човек. За какво го съдят - щото вместо да изхвърли или изгори излишно военно имущество го е върнал в България и раздал по социални и детски домове. Защото е осигурил охрана на местни събори и мероприятия. Защото с приятели в извънработно време е строил вилата си. Кое от тия неща е престъпно?

Приятели ...... май бяха подчинени! Ама то отколе си е така, особено командирите от т.нар. Строителни войски едно време що вили вдигнаха с държавни материали и труд от циганетата кечаджии... питайте, ще ви кажат!

Явно не го познаваш :) Който като мен го познава от 1984, знае че всичко в което го обвиняват е типично за неговия стил на работа и лесно ще се докаже в съда.

И тези приятели (по случайност и негови подчинени), след това отишли и се оплакали, че му е било вкиснато виното, с което ги почерпил, след като му направили ремонта на апартамента. А бе как ги събират депутатите си - все от кол и въже.....

да не би да му помагаше като ги е раздавал? Или си му светил? Да ти е честит генерала, дето е ползвал подчинените си като аргати, а може да си му бил подчинен?

Вече става все по-ясно за какво се готвят БСП - за бързо крадене! Депутатите им са следствени за злоупотреби, директорите на държавни предприятия, дето назначават - те следствени за злоупотреби ( виж Пирогов и летище София)..... Айде народе, надупвай се!