Прокуратурата подхвана поръчките в МО

Прокуратурата започва предварителни проверки по данни от одитен доклад в МО.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата подхвана поръчките в МО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненчев е неадекватен, и когато беше министър и сега! Не мога да го асимилирам как този човек може да бъде назначен за министър и то на отбраната. Длъжност която изисква много професионална компетенция. Може би всеки втори човек в страната е по-подходящ за този пост. Не знам за вас, но на мен лично ми е адски обидно да ми назначат такъв министър! Абсолютна гавра!!!

Само за престъпленията спрямо Интендаство -Калофер и случая с парашутите в гр.Баня ,трябва да не излиза от затвора.

Да не се окаже, че заедно с Ненчев замине и тандемът Радев/Радевица в качеството им на Командващи ВВС

Ти май ще страдаш ако го няма Радев а? Типичен Издиславчо.

Нищо вярно Предизборна пропаганда в полза на бсп Генерали много войници малко Шопари без чест и достойнство

Добре че са държавните поръчки. Без тях, никой нема да иска да е в политиката.

това е по команда на руските мекерета - резидента Радев и Цацаров - подлоги на Путлер.Целта е вечна зависимост (на натовска България) към руските дебили. Гнус!

този тлъст реформатор откъде се появи? преди две години е бил абсолютно неизвестен, а сега разбира и от авиация, и от кибератаки и от военно присъствие в морска акватория. пълен нещастник и голтак за парици. съда трябва да го вкара в затвора поне за 10 години пък след това ще видим какви песнички ще чурулика!

ББ-Ненчев ми е отличника -ЕГАТИ ОТЛИЧНИКА БЕ БОЙКО

Каква мъка какво чудо абе Бойка как можа - защо е даде таз оствка бе глупак виж сега какво става с твоите верни дружки - дали са яли дали са пили ама сигорно ке плащат.

Бай Х .. е невинен

Генералът настъпва здраво гербрската мафия. Даже Цацаров се активизира ... и военната прокуратура

по жена му? Няма да видят парламент повече и власт и вият та се съдират.

Така както е тръгнало повече от половината министри на кабинета БХ_2 ще бъдат подсъдими до изборите - хахахаххахаа

""по 9 процедури е установено наличието на индикатори за измама и други сериозни нарушения и те са предадени на Военната прокуратура"" Сериозните нарушения са, че е засегнал интересите на руската оръжейната мафия, дълбоко! Затова "българския съд"сега ще праща Ненчев в ГУЛАГ! Тия безскруполни комундели тотално се ос..аха!

Ненчев разбира от лопата, кирка и трудовашка количка. Ще се справи

Той нищо не знаел..мсеки министър да си носел кръста. Хак им е на тия.

Тези проверки са отмъщението на Радев. Ненчев и Радев нямаха добри отношения и сега Радев си го връща. Всичко обаче че рефлектира върху Герджиков. Той се излага, че позволява да е подлога на комлексиран селтак като Радев. А Радев ще остане с комплексите си за малоценност от тук до края на света!

помага... Ще си пукнете ей така от злоба бреей!

Я преброй негативните коментари за Ненчев, да не се окаже, че са повече! Та кои се пукат от злоба?

И все пак да си припомним, че някой бързо забравят, ама като че ли нещата се повтарят: РЕШЕНИЕ за освобождаване на Огнян Стефанов Герджиков като председател на Народното събрание Народното събрание на основание чл. 5, ал. 1, т. 2 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание РЕШИ: Освобождава Огнян Стефанов Герджиков като председател на Народното събрание поради системно превишаване на правата и неизпълнение на задълженията му в рамките на неговата компетентност. Решението е прието от XXXIX Народно събрание на 4 февруари 2005 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

собствените си избиратели... Не че бяха много..ама сега и толкова няма да имат.

Боклуците кога не са лъгали и циганите кога не са крали? Шефът им даже се казва Г-жа Лъжа!

Във всички министерства смърди ужасно.

Ненчев превърна МО в бардак.Някакви проститутки му бяха съветнички

За генерал Деси ли говориш?

За Ненчев бе, толкова ли си прост/а/. Той никога не бил с по-високо званет от трудовашки ефрейтор.

Кажи му ГЕРБаджия и повече не го обиждай!

Бобчо не знаел, че Ненчев правел далавери

Е па всеки не може да е като Радев! Само Радев знае, че Ненчев прави далавери! Не помниш ли, как му се канеше още преди президентските избори? Точно както Пеевски въртеше глава на Цветанов!

Боби е невинен. Каза, че не знаел какво правят министрите Му

За съжаление биби Комунисто от Банкя си избра за гл. прокурор тежко опетнено лице като С. Цацаров. Под неговото ръководство прокуратурата не е способна да доведе и 1 значимо дело до осъдителна присъда. Осъждат се само дребни риби.

а сега...плакали...

Не го защитавам,но да ви информирам.За това,че дава пъръчка на Инт .обслужване има право.Те шият всички губещи поръчки,които нито една частна фирма ще се наеме,там се шият най прецизните поръчки за армията,имат добър констуктивен отдел и то спдциализиран,значи ще шият непечалившите облекла,а печалившите да ги дадът на някоя фирма на Дпс и производни.

Той и държа да подчертая и любовницата му не даваха никакви поръчки директно на Интенданството ,а винаги чрез други фирми от които вземаха комисионите.Фирми които дори нямаха и една шевна машина печелеха поръчките ,вземаха голямата печалба и даваха утайките на нас.Когато ръководството беше от нашата община и отказа да отчислява за ГЕРБ,за комисионни и т.н.т. и работниците започнаха да вземат заплати по 500-600 лв,любовницата му дойде и ги изгони.След като се вдигнахме на стачки и затваряне на пътя,дойде лично любимия ви министър и без много обеснение заяви."Или сменяме ръководството и получавате поръчка за 20 милиона,или ви връщаме ръководството и няма поръчка."ШОК.Това беше преди една година.Цяла година чакаме поръчката ,а получаваме от тук от там поръчки от 3-4 дупка на кавала,и днеска има работа утре няма.Изкарахме много отпуски през лятото и можехме да идем и на море и на Балкан ,ама с какво.Там искали пари,а ние ги нямаме.

Ненчев е мошенник, който подлежи на тежка съдебна санция. А защо Борисов е невинен ???

ЩОМ Е ВИНОВЕН НЕ Е КЪМ НЕГОВИЯ РЕСОР САМО ЧЕСТНИТЕ СА КЪМ НЕГО

Вратите на СЦЗ са гостоприемно отворени за селяндурския фармак Ненчев

на изборния ви резултат...клони към нула,зеро.... Затова остана само да злобеете по форумите... И Дир бг не може да ви оправи резултата.

Корумпираната прокуратура под влиянието на КОЙ действа в синхрон с служебният кабинет на Герджиков и Радев. Връщат областни управители на НДСВ и ДПС. Това до нищо добро няма да доведе!!

няма да са пуашите. Това не е прокуратура, а цацаратура и нищо нема да стане. Саде малце пушилка. Се па изборе идат, нали!

Ненчев трябва да бъде първият бивш министър вкаран в затвора, минимум за 175 години

Ходеше като герест петел...сега да видим какви си ги вършил...

Колко поръчки са дадени на прокуратурата, има ли човек в държавата, който да знае това? Ходят точно като патета в кълчища!

A защо същата тази прокуратура си затваря очите за престъпленията на имотната мафия,въпреки журналистическите разследвания на БТВ?Този цацаров да не би да е оглушал или окьоравял?

Пак сме жертва на алтернативни факти. Според военния министър, на прокуратурата са дадени над 100 поръчки, според премиера, 45 и според прокуратурата - 22. Всеки си размахва каквито си цифри иска!