Тони Блеър тръгва на ”мисия” срещу Брекзита

Бившият британски премиер Тони Блеър смята, че напускането на ЕС е заплаха за бъдещето на Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Тони Блеър тръгва на ”мисия” срещу Брекзита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много точно казано. старите демек като нашите стари комунисти са подкрепили Брекзит, а младите в по-малките градчета като напр. а и б не са си направили труда да отидат до урните. бг пораснали момчета и момичета кво мислите, че работят на запад, завършили в бг университети-ТУ, Благ.У, икономика, география, история и пр. профили, ринат лайната, а техните правят по 4 деца и мъжете си стоят у дома на помощи, нашите аптали по 10 часа ринат кенефите, а не моето, моето е неуко просто будала аптал , както го описаха и бсп и герп, най-лошото писаха за дечицата ни и няма да им простим докато сме живи, ама много интелигенция има там. бате има пожарникарско чедо, баща му е бил във варна, н-к пожарна, дали му 20 заплати, започнал бизнес тати и сина, фалирали, 4 г. в една държава, 2 г. в друга държава последната е Великобритания. Лайна рине, с приятелката и не знаят какво да правят. Да правят ли деца там, в бг е ??? раздвоени, неориентирани, ама нали не е на вас, а на чуждото кво ви требе, нали така мили депутати. Излезте пред народа и кажете, защото годините летят, а са вече над 30 и кусур, те не се интересуват по политика, не мразят никого, добри са, работили сме в бг с млади, много ограничени, иначе работят от балкана, но ... до тук, да не обидим някой, всеки за себе си е хубав, ама много умни младежи има, чувам ги, говорят ми понякога и на английски, алоо младежи, не вярвам да ме четете, но баба яга не разбира от английски език, тук вече не е това, което беше, тук вече няма нищо освен гюбря ъхъъъхохохохо, марш депутатски деца с дипломи на бачкате на запад, да рините гумната на тях и тогава елата да ви избираме, ама те една тухла не са преместили от едно място на друго и искате икономиката да е ок в бг, с мързел и празни приказки не става, а с много работа, яка работа, тяхната икономика расте , а в бг се свива, няма кой да работи за жълти стотинки, ще заминават, кой има мари, а кой нема ша стои у бг

Този с оръжията за масово поразяване и войната в Ирак, след това си призна че сгрешил. Какви ще ги върши сега, а после ще каже че е сгрешил, няма срам.

Ха,ха, пуделът на Буш излезе от нафталина.

Много добър политик

за престъпление срещу човечеството?! Та нали този изпечен лъжец заедно с Буш запалиха войната в Ирак и по тяхна вина загинаха хиляди хора?! Къде спи трибунала в Хага?! Простете ми, че зададох този въпрос, защото този съд не веднъж до сега е доказал че е политическа маша и не е никакъв Международен съд ами си и чиста поръчкова международна институция!!!

Те излизат заради колосални борч и харчове на национални централни банки в система на европейска централна банка . нарастват главоломно дългове , и ще е под въпрос , дали може да действа револвиране , преписване на сумите след излизане на една страна от системата . в днешен западен печат обсъдиха точно този комплексен въпрос . Позовават се на един доклад , юли 2016 , на централна банка на кралство холандия .

Блеър си е Блеър , и това не в лошото , а бил добър политик . Докато в Щатите има случаи от дизфункционални управления на служба . Каквото по себе си нито е ново , нито изключение . Органът отказва да действа , пациент умира , нормално . Само че въпросният орган вслучай е служба за сигурност , националната , и това при Президенството . Какво да си мислим , за такава дизфункционалност ? Засята ни това , далечната , малка РБ , а зад океана дизфунктиналността ? ...

Като гледам... май за този брекзит гласуваха пенсоинерите, които и без това нямат какво да правят и ...гласуват. Гласуват от тъга по онази силната и независима горда британска империя. Голяма част от тези пенсионери няма да доживеят да видят брекзита, но тяхното гласуване оказва огоромно влияние върху живота на следващите поколения. Подобно е и положението в България. Пенсионерите гласуват за БСП защото с умиление си спомнят годините на собствената си младост, и немогат да проумеят, че нито младоста нито социализма ще се върнат. С тяхното гласуване обаче те определят бъдещето на следващите поколения. Редно е да има някаква възрастова граница в правото на гласуване. Например 75 години. Малко са хората които над тази възраст остават икономически активни. Много от тях даже незнаят за какво и за кого гласуват. По-ниската граница се явява ущърб за някои, а по-високата губи смисъл. Тук искам да допълня с един спомен когато попитах брата на дядо ми дали не иска да си вземе обратно земята, а той ми отговори - За какво ми е? Само ядене и пиене ми трябва на тези години.

Това че на Вас не харесва , че болшинството население е на пенсионната възраст , това наистина проблем ли е ? Или по-скоро обстановка , че пенсите мното скромни , предвид разход за утопление , разход за ток , цените на горива .

Аз

Мухахаха... Тони Блеър! И толкоз. Великобритания напуска ЕС. Решено е. Шотландия, ако иска, може да се отцепи. Обаче, веднъж отцепена, ако иска да е в ЕС, ще трябва тепърва да се нацепи - да кандидатства за членство, да удовлетворява критериите от Маастрихт и всичко, както си му е редът, защото Шотландия никога не е била членка на ЕС - Великобритания беше. Общо взето, ще трябва да се нареди на опашката, след Македония, Турция, Украйна... и прочите държави от този порядък...

Щом олигофрените пак са в настъпление значи е време да стягаме опинците и да слагаме каските.

Блеър излъга нагло за опасните оръжия на Садам,че сега никой няма да му повярва,че е по-добре да останат в ЕС. Само англичаните бяха питани демократично. Твърденията,че хората били дебили,и не трябвало дасе питат за такива важни неща,които обаче ги засягат ни върщат в средните векове.

-голям праз като излязат, тъкмо няма да им даваме пари за сертифицирането по ISO.Всички фирми за това тогава ще са на континента а англичаните ще дават пари за ISO- просто си нямате на представа каква огромна сума пари са това!!!.Освен това английския език ще отпадне като основен в ЕС.

JMM®

Английският е език използван в Шотландия и в Ирландия, а световната му популярност се дължи повече на американците, както и англоезичната среда в Интернет, а не на Шекспир .... :)

На това му се казва "след дъжд качулка". Британците гласуваха и няма как да не се съобразиш с решението им.

аз пък си мислех че некъде из пустинята руча песъци в търсене на иракските ОМП та.

Този референдум само попвърждава правилото:НЕРАЗУМНО Е ,ТЪПО Е ,ГЛУПАВО Е,ПРОТИВОРЕЧАЩО НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ Е И т.н., ВЪПРОСИ ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ МНОГО ЗНАНИЯ, УМ,КОМПЕТЕНТНОСТ и т.н.,ДА СЕ РЕШАВАТ ОТ НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТНИ,НЕ ПОДГОТВЕНИ и т.н ХОРА.Просто времената са други.Сега не е ДРЕВНА ГЪРЦИЯ.Проблемите решавани тогава с плебисцит са били безкрайно по-прости,лесни, достъпни и квото се сетите.Днес просто не е така.Ако това не се разбира ...Или пък "некои" тарикати под прикритието на демократичните принципи прокарват свои интереси.И ето ти на теб проблееем.След време когато и слабоумните разберат че англичаните са направили глупост,ше вземе да излезе че демократичните принципи са виновни за това.И от там на татък е ясно кво следва нали ...хаха

Интересно как в Швейцария всичко е ОК, като ползват основно референдуми?!? А древна Гърция за кво я намесваш?!?

Момче на тъпите въпроси отговарам само срещу пари.Ако ти бех майка немаше да е така.Но за щастие не съм...

Ти верно ли сравняваш Швейцария с Англия? Швейцарците са специфичен случай. Те и война не са имали от 700 години някъде. Тяхната система е такава. Хората са свикнали да носят отговорност. Нищо де, чакам да цъфнат и вържат англичаните. Само да задействат член 50, че още не са го направил... Да се чудиш защо, след като е толкова лошо под игото на ЕС, а?

JMM®

Поздравления ! Аз много отдавна говоря колко глупав анахронизъм са референдумите към сегашният етап от развитие на човешкото общество. Референдумите са много остаряла отживелица, отричаща профилирането на човешкото познание. Статистически доказано е, че умните хора в едно общество са малцинство, а глупавите мнозинство, но на референдумите решенията се вземат от мнозинството. Като пример за почитателите на тази форма за вземане на решения съм препоръчвал да се подложат на лечение с референдум, а не да се доверяват на лекар специалист.

ДА СИ ГЛЕДА ГРОЗНАТА ЖЕНА/ГРОЗНА ДОРИ ЗА АНГЛИЯ/!!! И ДА СИ ХОДИ НА ТАЙНИТЕ СБИРКИ,ДЕТО СИ БЪРКАТ ТУ-ТАМ ОБЛЕЧЕНИ В ПРЕСТИЛКИ И СИ ВЪОБРАЗЯВАТ,ЧЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА!

Я покажи твоята хубавица, моля. Иначе говориш просто така, да ти тече заплатката.

В или извън ЕС, великото кралство е опора на цивилизацията.

Заблуждават ви. Всички мои познати гласуваха out и никой не си е променил мнението. Пак да направят референдум, пак ще е OUT.

Ти 3-ма ли имаш? Защото от моите 15 човека пък никой не е гласувал оут и никой не е решил, че всъщност е по-добре да излязат. :))

които срал, срал. които ебал, ебал. завесата се спусна, сега ебе които е отгоре.

Малко късно, а?

има глупаци!

Глупаци има навсякъде. Просто в някои страни те са най-доброто с което разполагат и са начело.