Патриотите си поделили листите по равно, не по братски

"Обединени патриоти" - НФСБ, ВМРО и "Атака" обявиха част от водачите на листити си за изборите. Волен Сидеров се колебал дали да се кандидатира за депутат.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите си поделили листите по равно, не по братски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А проверени ли са за принадлежност към структурите на бившата ДС. Само питам

Проверени са, нещо друго имаш ли да питаш?

Великите патриоти пак оставиха Добруджа на Румъния. За там нямат водач- те гледат Македония и Странджа- там им е електората- особено на Валерко. Ха вземете си патриотизма и вървете на майната си...

А така, ревна смачкания резак за цигански гласове.... с з ти, какъв се явяваш да ти четем глупостите?

Той уточни, че след изборите са отворени за разговори с всички "български" партии и изключи каквото и да било сътрудничество с ДПС и ДОСТ. ----- това е истината, браво!!!

Компроментирани линости,трябаше да заложите на по качествени хора, екперти и щяхте да спечелте,с не тъкива като Чукалов,заради такива като него си пропилявате шанса,пък и тая любов към Русия много хора не ви харесват.

МАФИОТИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ, ВЕЧЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ НЕ С ТУРЦИТЕ ОТ ДПС, А С ОБЕДИНЕНИЕ ПАТРИОТИ, БРАВО! ИЛИ ИСКАТЕ ВМЕСТО ПАТРИОТИТЕ ДПС?

АКО ПАТРИОТИТЕ, ПОЛУЧАТ ТОЛКОВА ПРОЦЕНТИ, КАКТО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В НАЙ ЛОШИЯ СЛУЧАЙ , ЩЕ ИМАТ ВЕЧЕ 60 ДЕПУТАТА И ДПС И ТУРЦИТЕ, ЩЕ СА БУКВА БЕЗГЛАСНА В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ! А, ЗАЩО НЕ И 100 ДЕПУТАТА ПАТРИОТИ, ТОГАВА МЕРКЕЛ, ЩЕ СЕ САМОУБИЕ,, ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЙЕEEE ДА ГИ КОМАНДВА!

За Световната и Европейска Мафия Е С и НАТО е много голямо значение да не барнат власта Патриотичните Формации не само в България, ами и в другите страни от Европа, че ако това стане, край на плана им за унищожение на Европейците и внасянето на Крокодили и Мангасари от 10 свят! Треперете кумонисти от БСP и ГЕРБ, САМО ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ЩЕ ВИ ПОСТАВЯТ НА МЯСТО!

Патриот е душа дава.... Но не свойта, а душата на народа...

Валери Симеонов е един от най-крупните разпространители на гей порно канали в България рече Волен Сидеров на 25 февруари 2015 г., наред с много други неща по адрес на лидера на НФСБ. Атака е едно търговско дружество и подкрепата им никога не е безплатна, пък подена самият Симеонов малко повече от година по-рано. Кой крив, кой прав, значения няма, след като днес виждаме обединението на патриотите в Обединени патриоти, а към горните двама се обединява и Красимир Каракачанов и ВМРО. Клетвите, които тези три партии са си хвърляли в публичното пространство биха засрамили и циганка на Женския пазар, затова няма смисъл да ги цитираме дословно. Обещанията, че няма да се погледнат в коалиционен план пък се оказаха недостатъчно крепки на фона на нуждата от комфортно място в парламента.

Илия Павлов е човекът, който реализира връзката между Ахмед Доган и бъдещия националистически лидер Волен Сидеров. Връзката между Доган и Зъбчето, както наричаха Илия Павлов, е осъществена от Луканов още през първите години на прехода, а фигурата на Волен Сидеров се появява сред мултаците малко по-късно на една водена от него пресконференция на групировката, по време на която той стои непосредствено до Илия Павлов. Връзката помежду им е надеждна по това време Сидеров вече е и стипендиант на Мултигруп. За тази връзка свидетелства не друг, а Вежди Рашидов, много близък тогава до Илия Павлов и провъзгласен за мултак 1 в България[61]. Пред link той споделя: Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на Мултигруп, на която беше осъществена и конферентна връзка от САЩ. Тя се проведе в сградата на Интерпред в София. Волен беше водещ на тази пресконференция на Мултигруп, а Илия стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна, беше в много близки отношения с Илия Павлов Силите, които стоят зад Доган и Сидеров, са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия ги подкрепяше и двамата, най-малкото ги финансираше, каква по-добра подкрепа от тази АТАКА ПОБЕДА ! ЮРУШ ТЪП НАРОДЕ ?????

КуРви,куРви,до вчера.."смъртни врагове",от днес вече..."идейни"(?!?)партньори в коалиция:)))!!! Не ви ли е поне малко срам,че сте такива...куРви(без да обиждам онези,които си изкарват хляба с тази професия):)))???

Да му припомня само на...'патриотчето"с минусчето за отношенията по оста Симеонов-Сидеров допреди 5-6 години и след това,пък после да се опита да ме обори с аргументи от сорта,че тези двамцата не са...куРви,които в името на лични облаги са готови да се целунат,...и под опашките!!!

Тези ако са патриоти , аз съм космонавт..Болен вее знаме на руските окупатори, Шкембе Войвода пък е бил агент Иван на тези които откраднаха българска територия и народ и направиха македонци.....абе извратена работа.

ТИЯ СА ПАТРИОТИ! А ТИ КАКВА СИ,БОЛШИНСТВОТО СА ГО ЗАЯВИЛИ?

обединение на каква цена?ПФ се правиха на хитретци те не участвали в управлението обаче подкрепят.И това управление си прави игрите на Мин.съвет и пенсионата реформа ивсичко си прокара . пак ли ще го играете по тъч линията?

И ДА СКАЧАТЕ,И ДА ПЛЮЕТЕ-ПАТРИОТИТЕ СА СИ ПАТРИОТИ! ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДАНИ!

Изненади...,за кого бре...,Онуфрий:)))??? Че то вас като ви погледне човек само и вече е...изненадан,но...неприятно,за съжаление!!!

ще бъдете изненадани отзад,и то наведени!

Ченгетата пенсионери от бившата ДС (петата колона) създават непрекъснато нови партии през тв екрана. След телевизионната партия на Сидеров Атака в тв Скат с шеф Валери Симеонов, после телевизия Алфа, дойде Бареков с България без цензура (Бтв +Тв7) и Росен Петров от Бтв, а после водещи в Тв7 с Ново време - Любен Дилов, Юлиана Дончева, Емил Кошлуков, Гарелов, Йончева, а сега е ред на Cтанислав Трифонов от Бтв.

По-добре обединени патриоти, от колкото прости гербери

Българските предатели това са русофилите воглаве с лъжемаже - Нинова ще доведат у нас РУСКИ ОЛИГАРСИ! Гласуваш за БСП получаваш РУСКА ОЛИГАРХИЯ! Целта е неРеформаторът Путин да дестабилизира Европейския съюз! Путин вместо да гради и направи народа си богат, руши другите държави! Путин не е държавник, Путин е терорист! Русия е против СЕТА, а синът на лъжемаже-Нинова защо е в САЩ, а не в Сибир?

А СЕГА КАТО СА КРАВАРИТЕ,ДА НЕ БИ ДА СМЕ ЦЪФНАЛИ БЕ ОЛИГОФРЕН? НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА ВЪВ СВЕТА!!!

не бе ватник ,не са ти америка и европа виновни,че 27 години ни управляват комунисти, прибират парите от европа и до тебе не стига нищо,за да си мислиш колко е кофти в ЕС. Само погледни как се живее в Европа и как в Путлеристан и млъкни.

Предлагаш по-дебелия американски да ни остане в ауспуха .

Какво го чакаше Борисов, ако не беше подал оставка на 14.11.16 същото, което правиха през 2013 г. Дело на Станешев, ченгетата и русофилите на прехода бяха протестите през февруари 2013 г. против правителството на Б. Борисов в 27 града едновременно. Тяхно дело бяха: - Самозапалванията на хора през 3 дни - Пламен Горанов, Траян Маречков, Венцислав Василев....... - Анонимния сигнал срещу Цветанов за незаконно подслушване.......- Сеенето на бюлетини в Костинброд и нарушаването на Конституцията в деня за размисъл........- Предложението за Пеевски а как се заканваше той на Цветанов от парламентарната трибуна........- Контрапротестите.......-Тефтерчетата на Златанов...... - Виза Недялкова и Андрей Райчев казаха в изборната нощ 12.05.13, че Цветанов ще бъде арестуван в седмицата след изборите.....

аиде да вземеш да се самозапалиш и ти, пък аз после ще кажaче е мое дело.. то бива простотия, ама това твоето..

Като ги гледам тези тримата на снимката, дали пък не са прототипи на героите на Доньо Донев ??

Волен срещу "скакауеца" на Магърдич . Ей аман от шоумени в политиката. Хора това не ви е шоу.Нека влизат хора с друго образование без овеселителното. Певачки и певци моля има за вас друго за изява. Не знам как полу-мъртвите пенсионери ви гледат реалитата-аз не.

Валери Симеонов защо бяга от родната Варна, от народната любов бяга, явно

Името на Валери Симеонов се свързва с Бургас, а не с Варна, въпреки че е роден в Долни Чифлик, Варненско!;)

Това е гавра с патриотизма в България.Трима чуждопоклонници се наричат БЪЛГАРСКИ патриоти

Тримата патриотични лъжльовци редят предизборния пасианс.

Сидеров, който ще се изправи в сблъсък с Бойко Борисов, Корнелия Нинова и вероятно Светослав Витков, след коалирането на "Глас народен" и Реформаторския блок, каза, че обмислял дали да се яви на изборите. 25 -ти МИР е район Лозенец, където Сидеров със сигурност ще получи един среден пръст на изборите.Затова той говори дали да не се откаже.

Всъщност не е така - в този избирателен район винаги влизат всички водачи на листи на почти всички партии(в случая със Сидеров,може би там ще влезне и този след него.Има три района в София където където всички влизат(не случайно всички лидери са там)

В СПИСЪКА ГЛАВНИЯ ВОДАЧ- ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ИЛИ ТОЙ ЩЕ МИНЕ КЪМ АНОНИМНИТЕ

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К...... НЕ СТАВА

И нови к*рви да сложи бардака пак ще си е бардак. Няма да се превърне в пансион за благородни девици.

Аиди бе, Волене, кандидатирай се, щото Доган какво ще прави без теб и двамата сте си лика прилика.

Друго си е казваш Борисов и Местан на кафе в Кърджали.

Свестен ми се вижда Джанбазки,но ако и той е гласувал за Сета ми пада в очите.С тая привързаност към Русия ме плашат,като новият президент,да не плачеме после.

Тези хорица местни люде нямат ли си, та се налага парашутисти да пускат?

Щом и този трапезен-патриот Деси Чукалова е водач на листа ,да не се чудят че ще са след ДПС по брой депутати.Да не се окаже ,че Марешки може лекинко да ги измести с една позиция!! Пълен смех !!То бива ,бива интересчийство,нагаждачество,услуги ти на мен-аз на теб,завимости.Коалицията ще я бъде от ден до пладне.!! Един ходи тайно на преговори с Корнелийка,другия с Б.Б.Б ,а пък третия през 10 дена лети до Брюксел..

Сигурен ли се, че "третия през 10 дни лети до Брюксел"?! Да не е до Москва?;)

КАКВО Е КАЖЕТЕ ЗА СВЕТЛЬО ВИТКОВ -ПАРОДИЯ

Прочетох листата и нищо ново.Крад- ците се кандидатират за нови кражби

Изгубиха ме като техен избирател. В моя МИР води листа точно този, за когото не бих гласувал, защото не го искам в НС. Сбогом, ПФ!

Антибългарската глутница се подрежда. Ех родна популацийо ?!!

Десислав Чуколов ? Тоя даже е водач в листа. БЪЛГАРИО ?!?!?!

И като си спомня тия двамата, седналите де, как се плюеха, как джобния фюрер беше "обсадил" СКАТ със тридесетина психари-атакисти и как истерично се плещеше по адрес на пишман патриота Симеонов, а той пък му се смееше и даже седна да го слуша по-добре..... и още какви ли не изпълнения не разиграха и алфаджии и скатаджии и сеир и резил колкото си поискаха направиха, а сега..."поделили листите по равно".... кво да коментирам повече.....

цирка е за пред "избирателите", иначе опре ли до копанкята, не може нищо да ги спре. А, предателството им е като "Добро утро". А, народеца нека се пали, по приказки и обещания. Не му е за пръв, няма да е и за последен път. Всеки си заслужава съдбата!

Без да искам преди няколко години станах свидетел точно на тази "обсада" и ушите ми чуха такива неща, които никой нормален човек не би преглътнал! Но явно, в "името на патриотизма и Клета Майка България", разбирай - в името на сладкия държавен кокал, се налага да лижеш там, където преди това си плюл!;)))

А сега помагайте,досега всички окродоха мизерните пенсий,тия обещават,а пък нещо хич не им вярвам,Сидеров какви рождени дни посрещаше в Куба,близоста му с Путлер,а пък и този дето в нашият регион е вторият. Чукалов.В голяма безисходица съм,а не съм стар пенсионер

Какви патриоти са тези? Техния човек в Евро парламента Ангел Джамбазки е глусувал ЗА СЕТА. Толкова са партиоти тези.

Не лъжи. Гласувал е ПРОТИВ.

Четох,че е гласувал за. В Блица.

Тези са патриоти колкото аз съм трамвай.

"Водачите"-Вождове много. Индианците.....бедни,болни,недоволни,емигриращи.Това е картинката. "Водачите",по волята Божия и Народна-в Парламента.В "джаза".На договорките,безпринципните съглашения и по възможност-във Властта.При келепира. "Индианците"....в гетата,в панелките,при фирмите за бързи кредити,банките и монополистите.Завинаги."Индианците",най-богатите в Европа,такива,щедро финасират"Водачите"."Водачите",правят всичко по силите си,това положение,да остане такова.Ако може-вечно.

Волене, какво правиш при тези двамата!

АТАКА се разцепи . Станаха НФСБ и аТАКА, сега пък се съюзиха и се очаква да се обединят. Браво, българи ЮНАЦИ !!!

Гледам ги "тримата в кухнята" и не мога да взема решение - кой е по-по-най-баш патриот от тримата?!;)

А бе, братя, ако взема вече да регистрирам ПП Четвърти километър, ще я подкрепите ли, бе? Поне 1% да вземем. При 50% избирателна активност това са едни пършиви 30 хил. гласа! Които обаче ще ни носят 330 000 лв. държавна субсидия годишно. Далече е от това, което вземат Сидерови, но на скромен човек като нас стига. Моля ви се, бе, а?! И без това ще се чудите за кого да гласувате. Даже ще обещая, че ще ги делим по равно: половината за вас, половината за мен. 13750 лв. на месец напълно ме задоволяват. И за вас толкова. Дайте да решим поне моите проблеми! Че вашите няма да се решат за когото и да гласувате, отсега ви го гарантирам, ами поне тоя път един от нас да вземе парите! Така де, не е ли така?

решат за когото и да гласувате, отсега ви го гарантирам, ами поне тоя път един от нас да вземе парите! Така де, не е ли така?

ай ся, ще подяждаш Светлжо Витков, може ли така... :-)

Ще им резна квитанцията!Може би ,ако има някой независим,който е читав ще го похваля.Иначе не!Резето падна отдавна!

Не знам какво са се договаряли, но явно нещо са се пообъркали с подреждането на листите. Навсякъде не популярни хора , повечето парашутисти.Като са патриоти бе трябвало да разчитат и на избиратели патриоти, те няма да гласуват за парашутисти. Този от17 МИР-Пловдив област Борис Ячев няма никакъв шанс горкия, бил в ВМРО -> преминал в НФСБ. Патриот е душа дава ....

От Петрич в Пловдив област ха ха

Как се определиха така - все същите, старите патриоти. Е какво да очакваме от тях.....

Защо не сложихте Каракачанов в София? Защо?Да му покажем на тоя предател колко му вярваме.

Не ви ли омръзна да коментирате едни и същи муцуни. Едни и същи от 30 години ви обещават едни и същи лъжи и продължавате да им вярвате. Само в Б-я едно неуспяло партийно правителство (а те всички бяха такива) го преизбират пак след 5 или 10 години. И се карате кои били по-добри. Слепци сте вие.