Нинова, Борисов, Сидеров и Витков на ринга в 25-и МИР

Голяма е вероятността Светльо Витков да оглави листата на Реформаторски блок-Глас народен в 25 МИР-София. Той ще влезе в битка с Бойко Борисов и Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - Нинова, Борисов, Сидеров и Витков на ринга в 25-и МИР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛЕША ТЪРСИ КЕША

??? зет на бриго аспарухов??? до сега шуробаджанащината, роднински връзки, пари, власт на герб, сега бсп и т.н. след това на герб децата-калина малина атанас, павел, драган, файда йок без връзки, И махнете ТЕЗИ С КРИВИТЕ ГЛАВИ НА СНИМКАТА ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ. ДА ВЗЕМАТ ЛОПАТИТЕ И НА ПОЛЕТО. ЛОЗЕТО ИСКА МОТИКА А НЕ ПОЛИТИКА. НА НАШ ГРЪБ ЖИВЕЯТ ОТ ВЕКОВЕ. ДА ПРАВИ БИЛИ ПРАБАБИТЕ НИ, ЧЕ ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО СМЕ ЖИВЕЛИ СТОКРАТНО ПО-ДОБРЕ ОТ СЕГА. ТУРЧИНЪТ ПОНЕ НЕ МУ ЗНАЕШ МИНАЛОТО, А НА ТЕЗИ СВИРЧОВЦИ,,, говори ни за турското знаме, а ходи в Турция за ваксини. КАК КАЖЕТЕ КАК ДА ИМ ПОВЯРВАМЕ. САМО НАИВНИЦИТЕ МОГАТ, НО НЕ И НЕУКИТЕ...

Писна ми , едни и същи мър-и...

Не ми е ясно,защо Витков се присламчи към люспите от РБ. Доста години,"Глас народен",си креташе кротко с 1% от Вота и със съответната добра субсидия от наше име и джоб.Около милионче.Разкош. Нещо добро и видимо да е сътворила тази формацийка за обществото?Нещо запомняемо?-ЗИРО. Сега....,леле,на какво е заприличал Носков!Гледам и не вярвам на ушите си,в какъв вампир,жаден за Власт се превръща с всеки изминал ден.

в тази твърдина на ГЕРБ.

Светльо Витков е зет на Бриго Аспарухов.

Забележете наистина каква перверзия е сега в България, в каква истинска кочина и отвратително блато я превърнаха теси, "политици", "управляващи" и партиите им - хаде, да кажем срещу Москов досега има само обвинения за пресъпления, макар и десетки, но няма още присъди, а и всички знаем кого обслужва Цацаров и прокуратурата, но Болен Сидеров!?!?! Този заклет, доказан и всеизвестен лумпен, престъпник и рецидивист, и осъден при това, колкото и да хо пазеше мафията и мекеретата й в съдебната система и прокуратурата, вкл. със смешните му присъди и споразумения, И ТОЗИ СЕ ЧУДЕЛ ОЩЕ ДАЛИ ДА СЕ КАНДИДАТИРА!?!? ЕБАСИ И ДЪРЖАВАТА, ЩОМ ТЕЗИ СА Й ИЗБРАННИЦИТЕ, КАНДИДАТИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! "Волен Сидеров също води листа в 25 МИР София В 25 МИР София Волен Сидеров ще води листата на Коалиция "Обединени патриоти".Патриотите представиха днес част от водачите на листи за парламентарните избори. Председателят на "Атака" Волен Сидеров каза, че все още обмисля дали да се яви на изборите. "Не се шегувам, имах такива колебания", уточни той. "В разговор с колегите имаше настояване да не се отказвам в момента, защото може би ще се отрази зле на самото гласуване на последователите на "Атака", добави Сидеров." Волен Сидеров каза, че все още обмисля дали да се яви на изборите. "Не се шегувам, имах такива колебания", уточни той. "В разговор с колегите имаше настояване да не се отказвам в момента, защото може би ще се отрази зле на самото гласуване на последователите на "Атака", добави Сидеров.

Отватителните обиди към Волен Сидеров ни правят по- силни и сплотени , разберете го малоумници третополови , а след тия избори се гответе за министър - председател ВОЛЕН !

Слави Трюфонов и Гоужи няма да участват?! Само те липсват в компанията! А, за малко да забравя друг един великан от предишните избори - Митьо Пищова! Могат да си спретнат Шоуто на Реформаторския Разпищолен Хиподил. Битивито ще ги дават директно, може да инициират и референдум.

тия луди ли са, на какво се надяват. Кривоустата изгониха ли я

Има още 2-3 партиики като Светльовата.Като се съберат всичките такива и хоп...минали 4%, но после......като дойде времето да се дели властта вътре в съюза....Оле ,мале...

хИПОДИ.ЛЧЕТО ЩОМ СЕ СЪБРА С ЕДН.ОМ.ЪДКОТО, ЩЕ СТАНЕ ЕДНОМ.ЪД ХИПО.ДИЛ! НЕ ВЪРШИ РАБОТА!!!!

АБЕ,ТОЗИ ВРЪТКОВ(ВИТКОВ)НЕ БЕШЕ ЛИ ЗЕТ НА БРИГАДИР АСПАРУХОВ???

Не "беше", а е зет на Бриго Аспарухов.

КАКВА ДЪРЖАВА БЕ, КАКВИ ИЗБОРИ, ЧИСТ ПАНАИР. АБЕ СВЕТЛЬО ЩО ИМ СЕ ВЪРЗА НА ТИЯ И ТЯХ ЛИ ДА ВЛАЧИШ.

Снимката говори много. Един неприятно луд и един приятно луд подписват споразумение. С идеята да ни управляват и водят към "светло бъдеще". То бива, бива ама чак пък толкова!!!

Чудя се що за малоумник трябва да си за да гласуваш за подобни лумпени? Един хашлак, на когото всяка втора дума му е някакъв цинизъм, който няма хабер от политика, от култура, изобщо от нещо различно от ядене, пиене, шмъркане и с-екс и получаване на лесни пари. И това чудо ще седи в парламента, ако изобщо се накани да отиде там и ще предлага и гласува закони по които ние с вас да живеем? Българино, кога ще изтрезнееш?

Нема се пуаиш копуе! Творчеството ти е ненадминато.

Ха на Витков му стърчи комисионната от джоба на ризата, а Москов май от рано сутринта е започнал със шмъркането. Те не осъзнават, че сега ще вземат по-малко гласове, отколкото ако се бяха явили по отделно.

"черно фередже" са с по-голям интелектуален потенциал.

Съвсем скоро ще води гербаджийската листа в 25 МИР

Браво бе! Този Светльо изглежда доста по- сериозен политик от Москов! Ама къде са си забравили шалчетата и двамата?

Докъде се докараха жалките седесари!!!

Светльо Витков - водач на листа на Реформаторския блок ??? Баси, докъдя я докараха Кунева, Москов и Лукарски ! Както се пееше в една песен - Нема такава държава!

Абе обърнахми го тотално на чалга. Чакам Мишо шамара, Фънки, Графа и т.н. да са основни водачи на листи. И след изборите ще настане една пачанга..... не ти е работа....

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Референдума е НЕУСПЕШЕН! какво искаш повече?

какъв е този Светльо Витков? Политик? Журналист? Учен? Не съм го виждал или срещал името му. Интересно откъде ги парашутират такива? Явно кадровата банка на ДС се е изчерпала тотално!

може да не си, ама пича си взима 400 хилки годишно от субсидийката...

И е зет на Бриго Аспарухов - кадровата банка на ДС не се е изчерпала тотално.

Певец е и то от известните в България, е, не е чалгаджия, хич даже, може би затова не го знаеш. Още нещо, никога не погледнах сериозно на него, но напоследък се питам има ли някой в нашата политика, който може да бъде взет на сериозно. Мисля, че няма. Всъщност , греша, те така крадат, че това трябва да бъде взето на сериозно и вместо да се питаме кой е тоя или оня, да вземем нещата в свои ръце и тогава и Пенка зарзаватчийката да влезе в политиката, ще се съобразява и ще внимава. Толкова е просто, ама къде толкоз акъл у Ганьо.

светльо хитрец си парта те бие по главата! Но като дойде време да връщаш, ще ти излезе през газа.

няма какво да връща... това му е якото на неговата работа... бичи си концертите и си папа партийните кинти... добре го измисли... не е луд който яде баницата...

Имам впредвид услуги, баце, услуги ще връща- тоягата и моркова в газа.

леле майко докъде я докарахме светльо- депутат неам нерви

ТАКА ГЛАСИМЕ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ ЧЕ БОЙЧЕТО ДА СПЕЧЕЛИ 100 % ............... ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ

Поредният безполезен клоун с нисък морал и култура. Явно партийната субсидия наистина е твърде висока, щом за спечелването и се правят подобни циркове.

Светльо, Светльо, "и ето идва най -прекрасният ден, когато ти ще си далеч от мен". Та така Светльо!

абе това някои мяра нямат.Трябва да можеш да преениш за какво ставаш и за какво не.Такива самонадеяни сол.ташаци се бутат в политиката .Ама нямат едно твърдение как може да се направи нещо смислено обаче се бутат да стават политици.Гепят каквото могат слугуват на мафията и залебват некоя далавера за след отпадането им от политика.Как нямат малко презенка за какво стават и зак какво не?Москов окраде цяла София в общинския но не му стигна и отиде още да краде.Витков забрави ккави ги говореше и се прегърна за брак по сметка.Ясно какви ги вършат в общинския как делят баницата.

Гнусно и грозно е да си готов на всичко за власт и най-вече облаги.

Кака Корни е доволна! Ще плющят 100 килограмови шопарски шкембета по дуварите на 25-и МИР.

Баси, това ако беше в некоя друга държава, щях да седнем на първия ред и да се хилим бясно на тая комедия. Ама нали е в България и нещо много съм раздвоен между чепата тояга или права лопата....

Няма да ти стигнат тоягите! Тука си требва - "На стадиона всичките .... иии с леката картечница!" Чили как се оправи, а?

Другарю Витков,а за дугарката Кунева,какво ще кажете?!

Аз

Ми кво... Аз от известно време си мечтая за четворка с Кунева, кака Майче и Юлка Тимошенко... Тия тричките кви номерца знаят, не е истина...

Егати тоя Витков не му се сака (иска) да е ЕТ, по- му се сака ЕООД, ООД, ЕАД или ???

Светльо не одобрявал взимането на нови дългове, но отиде при тези които гласуваха 16 млрд нов заем?

Аз

Язък... Няколко пъти съм гласувал за Светльо и съм кандърдисвал познати да гласуват за него... ама на... продаде се... Еми... туйто... Кака Корнелия явно ще сгъне боко като употребено парче тоалетна хартия...

Светльо Скакалеца скок подскок при Костовистите

Реформатори - помияри! До вчера целуваха задника на ББ, днес с Витков, междувременно бяха готови и самостоятелно правителство да направят, само да се беше вързал някой! Такава яка абстиненция ги тресе, като не са във властта, че са готови и с дявола в коалиция да влязат. Забавното е, че хората, които се лъжеха до вчера да гласуват за тях, вече прозряха истинската им нагаждаческа същност, избирателите им вече са наясно, какви точно са мераците и "принципите" Москов, Кунева, Зеленоглавски и компания, та вероятно дори Витков няма да успее да ги набута в Парламента. А тогава...не знам, ама и ми е все едно! Ако щат да се обесят!

И Светльо си продаде задника и се сдуши с измекярите! Жалко, много разочарова!

За Царица Парица е баце и за лежане и правене на нищо. А ти си използвай правото на глас и лапай мухи!

Да оглавява каквото си ще. Досега имаше вероятност да вземат 1%, сега вече СПОКО, нема да надхвърлят 0.5. Нема да се плашиш коп..,е.. А Москов що се се хили като п...??

Може да го е залюбил!?

До сега гласувах за "Глас народен" на Светльо Витков само защото той бе различен от другите измамници! Сега се е сдушил с най-крадливите и корумпирани! Вече го забравям Светльо Витков!

БРЦК

Ужас! Мислех да гласувам за Глас народен , но с тая 'коалиция' загубиха моя глас! Сега изобщо не виждам за кой мога да гласувам.

За Костадин Костадинов - ПП " Възраждане", автор на истинския Учебник по родинознание.

Най-жалкото е, че като чета коментарите, ще има и такива, които няма да гласуват за Светльо Витков! А не трябва това да се случва!

Страхотна терца, даже терца майорна! Представете си като "ги изберем" какъв "концерт" ще ни спретнат под акомпанимента на Светльо "народния глас": - Нинова ще пее и танцува руски частушки с евро-атлантически нотки, издавани от ген. Радев (дано до изборите се върне от Европата); - Бойко ще ни игра сан-докански танци с елементи от мюзикъла "Винету" и ще хвърля още по-гневни къчове (разбирай оставки); - Волен ще заложи на кубинската самба, написана от кумира си Фидел Кастро (разбирай Деница)! Страхотно, нали!? Тичам да ги избирам, докато не са се разсърдили (като Волен) и вземат, че се откажат от участие в "Шоуто на Изборите".

Мачът вече е приключил. Победителят в 25-ти МИР между Светльо Витков и Нинова, Борисов, Сидеров и всички останали се казва ... Витков!

Още една къртуна дето си мисли,че има капацитет да управлява Държавата. Боже,край няма..

И това име "Глас народен"... Порнография някаква.

Харесаха се и се взеха ... дали няма да е тъжна първата им брачна нощ и после съвместният им път.

До тук беше Витков. Плю си в суратя.