Първата дама била застрашена, НСО я пази, но е тайна защо

Съпругата на президента Десислава Радева е с охрана от Националната служба за охрана (НСО), тъй като е застрашена сигурността ѝ.

Обратно в новината

Коментари - Първата дама била застрашена, НСО я пази, но е тайна защо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ТЯ СИ Е ДАЛА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА РУСИЯ КАКТО И НЕЙНИЯ ТРАКТОРИСТ-ТОДОР ЖИВКОВ-МЛАДШИ.

И кво са? От мойто пенсия да зимат за тая намаана селяндура да пазят?????

НСО трябва да пази президента от жена му.

Не могат да я опазят.

А като охраняваха Ц.Цветанов -шофьорчето никой нищо не написа,нека да не бъдем пристрастни.

Вили, мога да уважавам избора му, ако не беше на работното място. Там се работи, ако си е уплътнявал работното време, нямаше да има време да се заглежда по чуждите и разведени жени. Като началник би трябвало да изработи "ЕТИЧЕН КОДЕКС НА РАБОТНОТО МЯСТО" за всички работещи на негово подчинение. Не само, че няма такова предложение, ами и прави точно това, което не трябва - точно по комунистически. Дава личен пример. В този вариант - с ЕТИЧНИЯ КОДЕКС по МЕСТОРАБОТАТА, Радев едва ли щеше да стигне до развод. Но.... при социализъма и комунизъма всички шефове влизаха в комбина с подчинените си, които държаха касата в техни ръце. После се развеждаха. Това е масово явление в държавните служби. Познайте защо? Именно, защото в България липсва "Етичен кодекс на работното място" България гъмжи от разводи - като,че ли работното място за българина не е за работа, а развъдник на нови любовни двойки. За това в държавата ни , почти всеки е разведен. Морал - нула, хаос навсякъде и във всичко.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ УГОДИ НА ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ. ОНАЯ Я ПЛЮЕХТЕ,ЧЕ ОТКАЗА ДА Е СЪПРУГА,НЕ ГОВОРЯ ЗА ПЪРВА ДАМА. АКО БЕШЕ ИСТИНСКА СЪПРУГА НА ПЛУЖЕКА ПЛЕВНЮ,ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВА ДАМА,НО ТЯ ПРОСТО НЕ БЕШЕ ДАМА. СЕГА ТАЯ ВИ ПРЕЧИ,ЧЕ Е ДО СЪПРУГА.ТЯ МУ Е СЪПРУГА,МАКАР И ВТИРА.ЗАПОЧНАЛ Е ВРЪЗКА С НЕЯ,СЛЕД КАТО И ДВАМАТА СА БИЛИ РАЗВЕДЕНИ.КОЛКО ОТ ВАС ПИСАЧИТЕ НЕ СА СЕ РАЗВЕЖДАЛИ ИЛИ НЯМАТ ЛЮБОВНИЦИ,ИЛИ САМО ДА ПЛЮЕМ. ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО НЕ Е ДОБРЕ,ДЕТО НЕПРЕКЪСНАТО ГО ВОДИ ПОД РЪКА.ТОВА ВЕЧЕ Е ПРОСТОТИЯ,НО ТРЯБВА ДА И ГО КАЖАТ ЛУМПЕНИТЕ ОТ ПРОТОКОЛА,ЗАТОВА СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ГЛУПОСТИТЕ И БЪДЕТЕ НОРМАЛНИ ХОРА. СТИГА С ТАЯ ЗЛОБА.

Пиши като хората.

Предишните президентши без охрана ли са били?

Да.

Виждам повече логика в охраната от НСО на президентшата, отколкото в охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски, които дори не благоволяваха да се вестнат в парламента...

Тези в Бояна ли живеят?

Поздравления за заглавието на съобщението! Добро. Иначе, сериозно, охраната не е толкова нужна на нея, а на президента. За да не би някой хубостници чрез нея да му създадът проблеми на него. Президентът е там за да работи и защитава Родината, а не да варди Десито. Ясно!

Кой би се изцапал cъc селска калтия!

Много рошава, хитра и напориста селянка. Нали трябва да си разходи из родното село с държавното беемве, шофьор и охрана, иначе няма да я признаят в махалато за успяла. Нищо ново под слънцето, така ще си изкарат мандата с привилегии и показност, президентското семейство мошеници.

Значи ли това, че само този президент е мошеник. Защото останалите по света имат същото и то в пъти повече.

Ако съдя по броя на коментарите ,скоро можем да предизвикаме референдум на тема , Десито трябва ли да има охрана ? Сега разбирам защо постоянно го държи под ръка , явно много се страхува за безопастността си ! Все пак генерал и е личната охрана !

Мили боже, какво толкова вие направила тази безубидна жена.Като я гледам на снимката, най обикновена е малко рошева, ама като всички обикновени жени.

Безобидна,неграмотноко!

Никой не казва защо хубавата първа жена на парашутиста го е изритала? Тоя не може да си оправи семейството, ще оправя държавата и нашите семейства.

Най ме кефи като го поведе ПОДРЪКА на официални мероприятия. Все едно е тръгнала през селския мегдан. Лошо е когато брутален селски екземпляр види власт и внимание.

"ПЪРВАТА ДАМА" Е ДАЛА ОБЕЩАНИЕ ДА ДАДЕ НА ВСЕКИ, ГЛАСУВАЛ ЗА РАДЕВ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ И ЗА БКП - НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ... ЗАТОВА ТАКА УСЪРДНО Я ПАЗЯТ, ДОСТА ЧЕ....ИИ ИМА В БЪЛГАРИЯ.

Едно уточнение - това е ВТОРА дама, защото му е любовница, първата дама е друга след развод. Президент за пример!

Пази я, щото булката е във фертилна възраст и може да зачене.

В ТОЗИ СЛУЧАЙ ОТ НСО, ЗА ДА ЗАЩИТЯТ МИЛИАРДИТЕ ЛЕВОВЕ ИЗТОЧВАНИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, СИ ИЗМИСЛЯТ КАКВИ ЛИ НЕ "ВЕЧЕРИНКИ" ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ПРЕБИВАВАНЕТО НА РАЗЛИЧНИ ДЛЪЖНОСТИ

А бе драскачи,, обърнете се и вижте вашите ПЪРВИ ДАМИ какви протъркани торби са и тогава гледайте чуждите......

Петров,на мойта първа дама плащам АЗ, на неговата плаща целият народ!

Има ли някой нещо да каже за т.нар.Чехльо. Жена му бъркаше ли се за нещо? Ами ние уж русофили а умираме да приемаме западни порядки. Особено ако са по-така. Каква първа дама, какви пет лева? Тая селянка-комплексарка върви бетер Наоми Кембъл - изпъчила се като новобранец.ха-ха. И понеже по конституция няма ни първа,ни втора дама си измислила заплахи - смехория - кой ще ѝ се навие бе?

гласуваш за Радев - получаваш жена му.

сравняваме генерал Деси с Доган. Ами нали беше най-политик от всички досега? Това не е мое мнение, но това се разпространяваше. Смешно - Доган имал охрана и Деси трябва да има. Хайде бе. Деси първо не е дама, а камила - такава камила у нас няма. Радев - за чий прави икономии със Спартана, къде отидоха те - за един ден охрана ще стигнат ли? Правилно ни правите на идиоти - това заслужаваме.

Ами като гледам колко злобни забележки има само в този форум, може да има и заплахи, но службите не са така беззъби, както някои си мислят и могат да стигнат до тях. Работата е там, че това са нещастни хора с много лични проблеми и избиват комплексите си за малоценност.

Това на се злобни хора,а са платени тролове,човече. Нали не мислиш,че някой от тук пишещите тъпаци има нещо лично срещу жената на Радев ??

Така бе и при Първанов и преди него! Нима продажните гешефтари от така наречения "парламент" и тези "които са извън политиката" са застрашени та ползват коли и охрана от НСО?! До сега нищо не станало известно да са свършили нещо в интерес на държавата ни поради което някоя чужда централа да прави опит да ги премахне! Ако има някаква "заплаха" за някого то е от някого или някои от подобните му гешфтари и не за друго, а поради разчистване на сметки и борба за позиции! Тогава защо те имат право да се ползват от безплатни, за тях но платени от нашия джоб, държавни транспорт и охрана?!

Защо харчите парите на народа за човек който няма нкаква роля в държавното управление.Тя е съпруга на президента от крадко време, те нямат никакви деца и те все още реално неса семейство.Те просто са сексуални партнори!

Учи български език,Иванке!

крадко е съкращение от "краде за кратко време"

Ами те така или иначе си получават заплатите, дали охраняват или не няма значение.

Няма дим без огън, странно, но съпругата на Плевньо веднъж не ни се натресе. Явно за СЕМ. Плевнелиеви е било важно децата им да далече от фотообективите и да имат нормален живот. А Радеви си наредиха трите деца предизборно на снимките, използвайки ти в предизборната си кампания. Без да им пука ги използваха. Но те обичат явно да "използват", две заплати за Деси във Външно министерството като любовница на Генерала. Това ли ви е идеала? Сега ИЗПОЛЗИЯТА ще е още по-голяма. А претенциите на двама комплексирани селяни ще са големи.

НИТО Е ПЪРВА, НИТО Е ДАМА...

И каква е, ти явно си близка с нея и най-добре знаеш, кажи и на нас.

Възможно най-лошата комбинация: амбициозна селянка

Ало журналята...какво защо! никой не пита защо доган се охранява от нсо кой е тоя манго

Все пак какъвто и да е Доган е бил в политиката, а Деси бивша любовница, а сега СЕЛЯНКА-ПРЕЗИДЕНТША с комплекси за величие.

Здравей бе селски! От кога не съм те виждал.... Като дойда през лятото в наше село, ще ти се обадя да се напием.....Чао селски.....

добре е охраняван.На снимката се вижда как го пазят две големи бомби.

Че за такива бомби ти цял живот си мечтал, а си плъзгал ръка по една ДЪСКА......

Това дали не е хакерска атака ..от Русия?

Пази, Боже, сляпо да прогледа, написа Щастливеца. И май наистина е щастливец, че не може да види колко актуални са думите му днес. От 22 януари, след 5-годишна липса, България си има първа дама. Макар по конституция да няма подобен статут, точно на принципа видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала крака и ние от години сме с мераци за първа дама. 5 години голяма част от народонаселението се вайкаше, че Юлияна Плевнелиева не е до мъжа си, че нямаме първа дама. Сума ти народ се попиля да критикува Плевнелиев, че жена му не го слуша и седи в сянка. Е, честита да им е новата първа дама. Тя е толкова на слънце и в светлината на прожекторите, че явно блясъкът им застрашава живота й. Простете сарказма, но не разбирам стремленията на определен тип хора да са някой, да са нещо, да светят с отразена светлина, че чак са готови да се простят с личната си свобода в името на криворазбрана демонстрация. Нямаше да подхвана темата, ако не бяха сиромахомилските, популистки съобщения, идващи от президенството как президентът лети с военния Спартан, за да пести пари, и обещанията за социален държавен глава но сега не мога да се сдържа и ще попитам колко струва на българския данъкоплатец охраната на госпожа Радева? Това само между другото. Така, както е тръгнало, май следващото държавно посещение на президента Радев трябва да е с лагерна количка, че доста за пестене се събра. Иначе, тъй като определени постъпки и хора будят само смях и снизхождение, мога да предложа на госпожа президентшата да не се ограничава само с НСО. Важна ни е, притеснено ни е за нея, така че предлагам да се движи с камионетки на жандармерията и да й причислят един агент на ДАНС към охраната, ей тъй, за всеки случай, в името на националната сигурност. Особено ако конкретната застрашеност идва от деградиралия Запад, който налага санкции на Русия, така че, госпожо първа дама, моля Ви се, отнесете се по-сериозно

истина ли е новината или журналистическа измислица??!!

застрашава само старата съпруга.

кой го пази? Дане би по нареждане на ген Решетников момчетата от руския"СПЕЦНАЗ".

и вече, че я гърмят? Защо, какво е направила вече? И кой, бе? Първата жена или не успялата да се вреди любовница...?? Държавна тайна било, е.а си и тайната! Не можем да знаем и за какво им плащаме охраните и возенето!!!

първата работа е около тях да има свита да им слугува и изпълнява капризите.А българина си плаща редовно данъците,а ако не е редовно ...има санкции.Те това е положението.

и кой ви каза, че е дама, това е другарка с ципче

Какво ли реално"заплашва"тази жена-не знам.Дълбоко се съмнявам в 2 неща.Че тя е"Първа Дама",защото подобна персона не е упомената в Конституцията.И второ,че е толкова значима,че някой да я заплашва. Най-вероятно,първенющината взема връх.И спестените пари от спартанския полет,сега ще се похарчат за гардове.

това за спестени пари от спартана са си ком.лъжа, хора не вярвайте на комунисти те толкова си могат само лъжат уина от село

Гласуваш за Радев - получваш жена му!

ДРУГАРКАТА ОБИЧАЛА ПОНЕ ДВАМА ПАЗАЧИ ДА Я ОБСЛУЖВАТ СУТРИН...

Президента след толкова язвителни критика на злобари, ще бъде добре да отмени охраната на съпругата си и да я остави само със служебен автомобил с шофьор.

МНОГО ПАЛАВА, ЗАТОВА Я ПАЗЯТ... АМА ЗАЩО С НАШИТЕ, ЗАЩО С МОИТЕ ПАРИ?

Това го преписах, защото ми хареса. Айде, стига злоба, стегнете се за да мръднем малко напред, а не да злобарствате за това, което не ви е работа. НСО пазат семейството на президента, защото той трябва да работи спокойно. Всичкипрезидентски семейства досега са били пазени. Дори и това на Плевналиев, нищо, че жена му не се показваше с него. И тогава обясняваха, че НСО се затруднява, защото тя отказваше да живее с Плевналиев, но въпреки това я охраняваха. И така е във всички държави. Интересно тези журналя, които съвсем целенасочено влияят за създалата се истерия се правят на забравили. Или си мислят, че всички ние сме патки и не можем да си напавим изводи.

Ако това ви е компроментиращата новина, значи смятате читателите си за идиоти.

Аре стига с тия евтини пинизи. Защо правите хората на бунаци. А в какво да я возят, в зарзаватчийска количка ли. Да не сме в джунглата. Има си Протокол и правила и е редно Президента и Първата дама да го спазват. Дайте сега да оплюем и английската кралица. И на Бойка жените и женчовците се возеха в коли на НСО.

И защо трябва да я возят, да ходи да пазарува ли, защото в България такъв пост Първа дама няма и тя не е нищо друго, освен съпругата на президента? Втората...

Не си у ред. Да ти имам малоумния въпрос. Не ми се вярва някой да си направи труда да ти отговаря с тоя умствен багаж, дето демонстрираш.

Да. да пазарува там я водят. Лошото е такива като теб до къде са ги докарали. Май да слабост в главата.

Ми как да не е защитават, като паднала и се пребила на стълбите от втория към първия етаж на президентството... То с простотията е така...

Пази, Боже, сляпо да прогледа, написа Щастливеца. И май наистина е щастливец, че не може да види колко актуални са думите му днес. От 22 януари, след 5-годишна липса, България си има първа дама. Макар по конституция да няма подобен статут, точно на принципа видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала крака и ние от години сме с мераци за първа дама. 5 години голяма част от народонаселението се вайкаше, че Юлияна Плевнелиева не е до мъжа си, че нямаме първа дама. Сума ти народ се попиля да критикува Плевнелиев, че жена му не го слуша и седи в сянка. Е, честита да им е новата първа дама. Тя е толкова на слънце и в светлината на прожекторите, че явно блясъкът им застрашава живота й. Простете сарказма, но не разбирам стремленията на определен тип хора да са някой, да са нещо, да светят с отразена светлина, че чак са готови да се простят с личната си свобода в името на криворазбрана демонстрация. Нямаше да подхвана темата, ако не бяха сиромахомилските, популистки съобщения, идващи от президенството как президентът лети с военния Спартан, за да пести пари, и обещанията за социален държавен глава но сега не мога да се сдържа и ще попитам колко струва на българския данъкоплатец охраната на госпожа Радева? Това само между другото. Така, както е тръгнало, май следващото държавно посещение на президента Радев трябва да е с лагерна количка, че доста за пестене се събра.