Стотици мигранти са влезли от Мароко в Сеута, Испания

Рано сутринта днес стотици мигранти са навлезли от Мароко в испанския град Сеута (Ceuta), в Северна Африка, съобщи Франс прес. Има ранени.

Обратно в новината

Коментари - Стотици мигранти са влезли от Мароко в Сеута, Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що краста, ебола, СПИН и др гадости си внесохме зорлем к вцивилизования континент. директно да ги извизят при оня дъртия вампир да ги обгрижи всичките - че ти люби до безпаметност!

Испанските граничари пушки нямат ли ?! Един само да бъде гръмнат, което и си е редно, защото е нарушител, другите няма и да помислят повече ...

Всеки, който е бил в Мароко веднага ще ви каже, че тези показани на снимките не са мароканци. Мароканците са араби, бербери и от други племена, но са по светли. Испанските власти без проблем са можели да се справят с тези "мигранти". Явно някъде истината се губи. А и мароканците и кралят им не си поплюват.

Има ли още някой, който се съмнява в инвазията срещу Европа? Междувременно най-продаваната стока в Германия сега са женски гащи против изнасилване бронирани, трудно разкопчаващи се и със звуков генератор, който може да излъчва звук със сила 130 децибела (звукът на излитащ самолет е около 120). Навалицата е такава, че се чака 6 седмици за доставка.

Не заблуждавай хората. Силата на звъка при соплото на излитащ реактивен самолет е 144 децибела. И не сравнявай така тези стойности. Децибелите са логаритмична величина и разликата с няколко децибела е огромна в абсолютна стойност!

ЧИСТА ПРОБА НАШЕСТВИЕ?! ДО КОГА ЩЕ СЕ ТРАЕ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ?! АКО 500 ИСПАНЦИ НАХЛУЯТ В МАРОКО ПРИМЕРНО,КАКВО ЩЕ СТАНЕ?!

Ще ги хапнат за обяд...

Системата на западният капитализъм е такава, че спре ли растежа почва свиване. И понеже западните икономики искат само да растат се налага да си внасят работна ръка - преди от Източна Европа, а сега от Африка и Азия. С парите нямат проблем - ЕЦБ всеки месец печата милиарди НЕПОКРИТИ евро и изкупува ценни книжа от западните държави - т.нар. програма за количествени облекчения. Но за България или Гърция това не важи, тук има строги изисквания колко да са заплатите пенсиите, осн. лихва, заеми и т.н. Затова в България хората бягат на Запад, а също и бежанците (последното е единственото предимство от беднотията в България).

Променете законите - който премине нелегално границата, губи право на статут за дълъг период от време или директно завинаги. Ако връщат хората обратно защото нямат правно основание да остават, няма и да жертват всичко на всяка цена да прекосяват границата. Спрете социалните помощи, щом не си бил данъкоплатец, и без право на работа - както доскоро беше за българите. Солени глоби за работодателите, които са взели мигранти легално или не. Има много начини да видим мигрантите как сами бягат обратно. Даже няма да се харчим за екстрадиране. Но политиците не искат приматите да си заминават. Въпросът е защо.

В Мароко да не би краля им да ги убива? Мароко да поеме отговорност за гражданите си.

FuckTheEU

Според меркелца те са там само на шопинг.

Но как така ще ги спират, това не е демократично и противоречи на евроатлантическите ценности.

Е то това си е нахлуване на чужда територия -какви мигранти ,какви пет лева !

Могерини ханъм съвсем открито заяви наскоро, че Европа се нуждае от мигранти (егати и думата), тъй като застарявала. Така че спокойно, няма проблем. Подмладяването си върви по план. В България също ежедневно навлизат млади хора. Дано са хора обаче.

Ежедневно и излизат млади хора, но българи! А Могерини могат да я подмладят. Много пъти да я подмладят! Поне 3 мигранта едновременно!

Ще ограбят няколко магазина, ще опънат няколко испанки и ще поискат убежище.

Аууу мигранти "щурмуват границата" и не могат да ги спрът. Малко историческа перспектива може би: - През втората световна война в битката за Москва... ДВА МИЛИОНА германски военни, с танкови дивизии оръдия и въздушна подръжка щурмуват един град. И са спрени. Отказа да спрът няколко стотин папайци, които отказват да минат както е по закон през граничните КПП-та е изцяло ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ. Нама нищо общо с невъзможност да ги спрът. Ако утре дадът нареждане на армията да ги спре като прииждаща армия (било то в Испания, Франция, Германия и т.н.)... няма да мине нито един. Ще разположат танкови дивизии на границата, патрули, хеликоптери артилерия, ще минират като трябва. Хайде не го представяйте как ... ма няма как технически да бъдат спрени.

така и не си научил български 543. Както си писал спрЪт и дадЪт, трябваше да пишеш и могЪт, минЪт, щурмувЪт и т.н.

Учителко ,Май сте съгласни на думата МАТРИАЛ. Вероятно толкова са познанията Ви. Може да сте прочели една и съща книга ,макар и не до края.

ДА ГИ ВЪРНЕ ОБРАТНО ИЛИ ЩЕ ЗАЛЕЯ ИСПАНИЯ С КРЪВ!

Голямото жури на Радик дарио ги приветсва с "Добре дошли" и остро протестира срещу провинциалното и вандалско мислене на испанските граничари.