НАП: Не сме бухалка, освен д-р Ненков проверихме още 3000

НАП не е орган за политическа репресия. Д-р Ненков е бил част от около 3000 фирми и физически лица, които се проверяват.

Обратно в новината

Коментари - НАП: Не сме бухалка, освен д-р Ненков проверихме още 3000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митьо очите всичките му доходи очевидно са чисти като сълза?

Бъч кога НАП ще изпълни обещаното да оповести как синчетата на Паравонов се сдобиха с два хотела по 8 мил.?!! Кога бе Росене?

Чета коментарите и заповядвам: 1. В държавата на Андрешко да не се плащат данъци! 2. Андрешко да бъде назначен за: Президент, Патриарх и...собственик на офшорна фирма България! 3. По евтино ще ни излезе горното, защото ще се само-до-окрадем. Мотиви: "В една държава, в която всеки иска да прецака всеки, все някога ще бъде прецакан!"

Много плаче д-р Ненков, но една част от заплата си получава ос събраните от НАП данъци и здравни вноски. А човек като отиде на лекар макар и здравноосигурен го гледат като ходеща касичка. И нали те режат, ако не си платиш може и да не оживееш

Това,че няма нито един положителен коментар е доказателство за отношението на хората към рекетъорската машина НАП.Господа управляващи и бъдещи такива-добре си помислете накъде отиваме!?

ами щом всичко е толкова добре, да вüзстановят разходите на изрядните хора

Нап нали имаха едни шефове, дето ги изнасяха бити от качулати другари ... какво стана, потули се случката нещо.

Тези от НАП се държат като дерибеи.Клатят те и те разкарват по инстанциите , като простинала ткобила.За тях обикновения гражданин е като спестовна ткасичка която трябва да бъде изтръскана до дупка , тъй като взимат премии.Отделно от това почти всички данъчни водят счетоводството на разни фирми и се намират под тяхната закрила.Никога не ги закачат за нищо.Имам чувството , че карат курсове за да се здаяждат с хората.Те никога не грешат и използват цялата държавна машина за да те изстискат.Да не би Стоичков и Берберян да си платиха данъците.Аршина за различните хора е различен въпреки , че ваконите важат за всички но не и за НАП.

НАП да не се правят на нечули! Предметът на жалбата не е проверката, а начинът, по който е изършена. Има служители на НАП, които са с манталитета на селяни, както Радев наприемр. И смятат, че са шефове на подопечните обекти, фирмите. Деибейстат, плашат, държат се непристойно, обиждат, подиграват се. Не си вършат работата, принуждават проверяваните да извършват действия вместо тях самите и им скъсяват живота. Имах една такава, наложи се да прилагам хеатки, за да я изкарам от офиса си. Позволи си да издевателства. Три пъти ходихме до шефа й със самата нея и все се оказва, че не е права, но продължи да измисля всякакви идиотщини, за да ни смачка. Накрая си тръгна за чаове, като видя дебелия, но си трябва юрист или бияч, едно от двете. В нашия случай беше юрист от величина, от което й настръхнаха космите и се омете по бързата процедура.

репресивен апарат-това е нап.иначе шефа на нап щеше ли да се назначава от разни управляващите политици.в същото време не закачаме правилните фирми(разбирай нашите)

Проверени 5000 човека,довнесени 3 милиона лева-средно по 600 лв. на човек!За месеци проверки,тормоз да докажеш,че не си камила,заплати на данъчните....А бе,изроди,вие една сметка бакалска не можете да направите като хората!

То, като нема условия за честна работа вие автоматически сте си бухалка и нищо повече от това. Друга функция при тия условия не може да имате, колкото и да се оправдавате. А иначе не прочетох излиянието, щото заглавието ми стигнА.

На внимането на будните проверяваще от НАП! Интересно как 50% от капитала на дестрибутура на дребно на Булгартабак дето има оборот около 1 млд. се прехвърля за 5000 лв! Същата фирма има загуба за миналата година!!!

Цялото интервю на този смешко от НАП беше все едно пред пионерчета говори. Да речеш че не Мургина с клизма я оттърваха след 6 години дела и първоначално осъдителни присъди. А Красимир Стефанов като напусна ГЕРБ да иде при Барека сам си каза, че е натискан да изпълнява поръчки. Ама те като в НАП са едни честни работливи пчелички, защо като получиха списъка от КАТ за "луксозните" коли, не взеха едно Шваке, да видят колко е цената на 19 годишния Мерцедес и да не се занимават изобщо? Някой правил ли е оценка на целесъобразността и съответно безстопанствеността на действията на НАП, че за кола на стойност 5000лв, Н-броя служители, надзорното лице и не знай си кой още си губят времето (в човекочасове на работа) и в реални пари? Малко бюрократично пионерче на което водещия не може да му зададе един свестен въпрос и го гали като с перце.

като видях Нинова как реве като фелдфебел, как заплашва не само Станишев, а всички политически партии - коя си ти бе - мафиотка. Издигната от Костов на най-високи постове само с три години трудов стаж. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ - тази организация не я знаех, явно е тайна. Мирише ми на Кинтекс, на тръговия с оръжие и наркотици - но признавам не я знам, но звучи много специално.

Отговарям ти с три буквичия е вече ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ - ТИМ. Ти си прави изводите...

за Нинова - здрав кадър на Костов - ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИМПЕКС само след три години трудов стаж, абе то има и без стаж - вж.Станишев. Какво е Техноимпекс - изпраща българи на робата в чужбина - където се плаща в долари - лекари,мед. сестри, шофьори, работнници, инженери - на тях Техноимпекс взима повече от половината заплата в долари,както и на осъдените ни мед.сестри. Колко пари завари Нинова?

А вие що биете негрите?

НАП първо да си разчисти собствената кочина. Поне половината от служители им са в конфликт на интереси, защото имат счетоводни кантори, макар и формално да се водят на техни роднини. Това е предпоставка за некоректно водене и изкривяване на счетоводните им резултати, прикриване на нередности при проверки и ревизии. Щетите от това естествено са за бюджета, държавата и данъкоплатците й.

Слънчака с Мерцедес --> НАП

5000 проверки - по 1 проверка на човек НА ГОДИНА!!! 3 милиона събрани - по 600 лв на човек на ГОДИНА Похарчени 75 милиона - 15000 лв на човек на година Ниво на корупция - 150 милиона

Явно не можеш да четеш. 5 000 проверки само на лица с автомобили и събраните от тях. А освен тя по 30 000 проверки на месец за възстановяване на данъци на бизнеса Ви, както и други проверки. А освен това и ревизии, с които се събират данъци да Ви пазят полицаите, да се учат децата Ви, да се плаща на учители, лекари и др. И аз не искам да ме проверяват, но не става.

Брей, голяма работа са свършили от НАП - за една година проверили 5000 и събрали цели три милиона лева. Излиза, че събрали от всяка проверка не повече от 600 лв. За лудо работи - за лудо не стой - мото на НАП.

глупак..пак е нещ.в НАП поне се работи

Проверката срещу Ненков е започнала, след като той случайно се е оказал в Слънчев бряг, след стрелбата срещу Митьо Очите. Тогава НАП започна проверка на всички лица със скъпи автомобили влизащи в курорта. ТЕЗИ НЕ СА БУХАЛКА ТЕЗИ СА ИДИОТИ!

копи от нета:2015 г. Николай Брънчев се завръща на поста директор на Националната агенция по приходите в Пловдив, научи link Това се случва, след като той спечели за пореден път делото за отстраняването му от поста във Върховния административен съд. Брънчев, който оглавяваше дирекцията на НАП под тепетата от 2006 до 2009 година, беше отстранен от поста преди 6 години. От тогава 4 пъти е отстраняван и 4 пъти възстановяван на поста. Магистратите са присъдили до момента близо 150 хиляди лева обезщетение на дългогодишния директор.

Не само сте бухалки, ами всичките в тая НАП сте една шпиц-команда на групировката ГЕРБ. Всички се натягате да се харесате на шефовете си и ставате като тях - орки!

абсолютно прав. До сега не съм чул от него нещо, което да не е вярно. НАП не е бухалка/тупалка или кво да е, а верен "железен" юмрук на ГЕРБ.

за чии... са правили проверка на доктора по сигнал ли илри че живее на широко? И колко е струвало на контролните органи тази проверка, на доктора разбрахме че е струвало. Този шеф на НАП днес по телевизията каза, че е говорил два часа с д-р Ненков - не можа ли да го направи преди проверката, нямаше да му струва ресурс. Да Да бе да - след дъжд качулка - и ако докторът след този разговор не ги съди - ще ми падне в очите.

5000 проверки, "намерени" 3000000лв. Получаваме 6000лв на проверка. Интересен е въпроса, колко са стрували тези проверки на държавата и на проверяваните фирми.

Поправка. По 600лв средно е "донесла" една проверка.

Точно. 100 процентова "експертна" простотия, която познайте кой я плаща - пак ние, данъкоплатците. Събрали 3 000 000, изхарчили 10 000 000, скъсали нервите на повечеот половината проверени, които са съвестни данъколатци. И после чакат хората да искат да живеят и работят в такава държава. Дори да се примириш с повсеместната мизерия и да се опиташ да вирееш, държавата ще се погрижи или да ти изхарчи данъците за глупости, или да те скъса от проверки, или и двете.

за съпругът на Нинова- горд шеф на митница и то на Олтоманци -със Сърбия по време на ембаргото. Течало е река от бензин. Или е минало давност ха-ха.

НАП не е бухалка, НАП е ударната група на Политиколигарската Мафия!

няма човек, който да вярва дори на митничар, а още повече на шеф на митница. Може не всички политици да са маскари в което се съмнявам, иначе защо ще правят коалиции, коалициики и с тези които са се плюли злостно - напр. Атака и Патриотите. Само и само да станат депутати. Не ми говорете, че няма ДАЛАВЕРА. Мисълта ми беше - съпругът на Нинова е бил шев на митница - ха-ха.

Хайде се ограничим с кой какъв бил.И ББ е бил пожарникар и си е държал маркуча, след това е чесал бай Тошо зад ушето и т.н. Тук става въпрос за НАП, че и те са в кюпа.

Нека направи една проверка на НАП Пловдив и да каже:Колко от служителите последните 5 години са приети с конкурс и колко с връзки?Съотношението е 1:9 /конкурс/връзки/

Не само че сте бухалка, но и безмозъчни корумпета. Скоро ще излязат още няколко такива случая в пресата и ще се потърси отговорност от ръководството!

И сега какво? Оказва се, че сте не само бухалка, но и чадър и изтривалка за някого. пфф

да има проверки, ама тази с бели конци... Чудя се и се мая - как така за 15 дни са направили над 100 проверки във Военното министерство, установили неуредици и са ги дали на прокуратурата. А ако служебното правителство не си свърши добре работата за парламентарните избори кой ще го проверява?

проблема след като всички в министерството са знаели за нередностите но, си мълчали за да си пазят топлите места

При толкова народ дето знае какви гешефти са правени това може и за 5 дена да стане....

То че знае, знае .Но как да кажат служителите в министерството като всичко е военна тайна

Че то във военното министерство беше най-лесно. Там където и да пипнеш след аграра изскача далавера. Ненчев цял живот е забъркан в кражби където и да е бил.

Като НАП не е орган за политическа репресия, защо след всяка смяна на правителство се сменя директора и всички териториални директори?Помня Дянков уволни директора на НАП Пловдив по телефона, който ги съди дълга време и спечели над 100 хил. лв. обезщетение!

Ако един лекар живее сносно,това е подозрително.За митничаря високият жизнен стандарт е нещо нормално.Ние имаме най-бедните лекари т ЕС и най-богатите митничари във Вселената.

Още помня формалната проверка на Цецо за апартаментите!Публикувайте протоколите от проверката на апартаментите му!

Там, пич, всичко беше "законово" подредено и изгладено . "Богатият" тъст-пенсионер извади и дари сумата, недостигаща на "висшият" политик и салдото се нулира ! Само, че гадният вкус на съмнението останата !

Да се чете: "остана" .

и не "салдото" (счетоводно вярно), а "салтото" дето направи НАП и "извади" Цвъки от лай.ната, дето ги беше изходил! То, той като Доган се беше проявил в сигурността, барайки се за "експерт" с физкултурните си "умения". Ама никой не го "помни", нали! И той си усвои паричките "експертизата" на спокойствие!

Твърдите, че сте "бухалка", което ме съмнява, а дали не сте и "чадър" ?? Няма да забравим "цирка" с 6-те апартамента !

Слушах го този противяга. Само че не казва, че малкия бизнес фалира от техните проверки, направени с цел събиране на средства на принципа "вие дължите на държавата пари" и каквото и да доказваш пак си длъжник защото такава е поръчката на ГЕРБ - пари за бюджета /за кражба/. Пускат ти акта пък ти се жалвай на арменския поп.

Трябва да няма неприкосновени хора при проверки от НАП, което за съжаление не така!А кога НАП ще провери своите служители и то от високи нива на системата за конфликт на интереси-много от служителите имат счетоводни кантори и принуждават фирми да бъдат обслужвани от тях?Това е публична тайна и много от счетоводителите го знаят и са потърпевши от това!

КТО ВИДЯТ БУХАЛКА И СВАЛЯТ ГАЩИТЕ НАП-АДЖИИТЕ ... САМО МУ ДАВАШ СНИМКА НА ДЕТЕТО МУ В УЧИЛИЩНИЯ ДВОР И ПОЧВА ДА ТИ ВЪРТИ СВИРКИ :)) .. ТАКА РАБОТЕХА СИКАДЖИИТЕ - ПАРДОН БИЗНЕСМЕНИТЕ :))

Хайде сега да видим всички партии, които се тупат в гърдите, че защитават правата на турския етнос, как ще реагират на този резил, какъвто това назначение днес представлява. Нали подкрепиха Радев, а Радев назначи този служебен премиер и това служебно правителство. Косвено може да заключим, че възродителят Николов всещност е индиректно назначение на днешния президент А, и да не забравя вероятно е чиста случайност, че допреди няколко години синът на днешния служебен премиер Огнян Герджиков, Станислав Герджиков, е имал договорче за правно обслужване точно на държавното дружество Автомагистрали ЕАД. Договорчето е било на скромна сума от 4000 /четири хиляди/ лева на месец без ДДС. Допълнително Автомагистрали ЕАД е плащало на любимия син на Герджиков допълнителни сума за всяко дело, както може да видите от приложените документ. И сумичката нараства на около 6000 лв. месечно с ДДС. Ашколсун! Чудя се дали бързата смяна на изп.д-р на това държавно дружество с шампиона от времето на възродителния процес Валентин Николов не е свързано с определен интерес на действащия служебен премиер и желание да се реновира договорчето на неговия тъй обичан син. Само се чудя, нищо повече. Чудя се и се мая!

до него ли достигнахте - ами като няма други набедени - при нас няма фалирали банки, необезпечени кредити. И после защо не съм тук.. Всичките блестящи - студенти живеещи на общежитие купуват за ОСЕМ МИЛИОНА имот, този доктор как така се разкарва с двайсетгодишен МЕРЦЕДЕС. Ако си беше купил Лада, нямаше да го проверяват.

НАП са най големите рекетьори защото те задължават да им оборваш лъжите което коства много време и разходи след като всичко би следвало да е при тях.. Как при проверка ти изискват неща които си ги представил електронно и ги има при тях???

Да бе не сте бухалка. Айде не се правете на света вода ненапита. При Боко фирма неударена с бухалка, която да не е от техните не остана.

Ами щом не сте...колко проверки направихте на Марешки само за последните 3 месеца?

Тези ''проверки'' са само за пиар на патерицата на боко защото ако бяха истински трябваше бая пара да плаща за данъци..а сега ходи и се перчи че е ''света вода'' ненапита ама милионите от къде са му освен от нашия гръб не обелва и дума

Еййй, Роска -хубу, че ме подсети;) Да те питам какво стана с "онзи диск" от Германия?! А какво произлезе от вертолетното фъркане на един бивш шеф на НАП - абе дето облитахте едни чудни имотчета, кипри за много пари?! Ай дай там малко инфо, че много време мина, пък нищо се не чу...