Радев пита колко дълго санкциите ще разделят Европа

Санкциите срещу Москва не носят никакви конкретни ползи и единствено вредят на икономиките на Русия и ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Радев пита колко дълго санкциите ще разделят Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зрав'желаем гос'ин генерал, поздравявам Ви за това, че споменахте в речта си думите на Левски "българите трябва да се борят за свободата си сами".

Ми ти сам си си отговорил на тъпия въпрос , бе Радев! Ограничен фатмако!:) Казал си , че анексията на Крим е нарушение на международното право, нали? Знам, че ти е било трудно да го изречеш, ама ..няма как,нали?:) Еми, щом има нарушение на международното право - има и санкции! Малко трябва и да се мисли преди да се говори!

ЧОВЕКА ТЪРСИ ЯСНОТА ПО ВЪПРОСА,ЗАЩОТО ЗАПАДНАЛИТЕ СА ОБЪРКАНИ В ДЕЙСТВИЯТА СИ!!!

Блядовете връщат Крим, плащат репарации, предават Путин на съд в Хага и няма да има санкции Объркани са блкядовете които си мислеха че Тръм ще ги гали с лерце;))

Заветите, заветите, радев! " .. и ние като другите европейски народи " Левски

Абе тоя на служба в Кремъл ли е или работи за България. Мисли само как да намали санкциите за Путин , а изобщо не казва нищо за сигурността на България

Този е инсталира от Решетников. Според тебе п-Резидент лие или е Президент ?

радев наистина ли е генерал? защото акъла му като на артелчик и то в кашишко поделение.

Ако утре Путин решили да " освободи" Поморие защото там се говори руски какво ще каже пишман президента Радефф?!

направо бъкаш от акъл.

Какво прави зеления чорап пред БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ? на него още му кънтят залповете на аврора в главата.

Няма ли кой да обясни на руско Троянското аеро- магаре че санкциите са срещу конкретни лица а режима на Путин? Няма ли кой да му обясни че износът ни за Македония е по голям отколкото за РФ?!

Достойна позиция! И мъдър въпрос! Никой няма файда от санкциите! Всички страдаме от Обамините идиотщини!!!

Санкциите срешу Ръският режим ше останат, докато мужиците се научат да уважават международните закони. какво неясно има тук? Президнетът няма ли съветници. Една е още от ДПС квотата на Първанов. Не може да не познава поне отчасти материята.

Глупаво изказване. Наказваме себе си. От както почнаха да влизат Натовски краби в Ч. море в Новоросийск изникна голяма Военноморска база.

А,ние чакаме да отиде в Румъния и там да пита? Кога ли ще стане това?

Колкото повече президента Радев чужбина и у нас се представя умно, авторитетно и със самочувствие за разлика от предишното нищожество, толкова повече малоумните ни купени лакей изпадат в истерия от безпомощност, за да пишат нещо лошо за този рядко срещан интелект в България. Затова нашите сороси, българомразци и предатели започват да пишат безмислици и цинизми, които ако ги прочете нормален човек веднага ще добие симпатия към този достоен български генерал и войн!

Ето това е президент на достоен народ!А не онова мазно петно,как му беше името? Казва им човека,щото знае и мисли исторически.Крим ,отсега нататък винаги ще е руски!Трябва да се намери друго решение.Ако не се намери и ДНР и ЛНР с Одеска област и Приднестровието ско ще станат руски , а Украйна ще се разпадне на три части. Мислете бързо и правилно - щото тоягата!! А на никой не му се мре нали?

Мокрите сънища на Пуктин.....ти гледай да не му разпанадна федерайцииката както преди 25 години СССР-то преди разпада на Украйна, че тогава ще те питам от къде рубли троле! Щото в тази изкусвена федерация има поне 30 народности, които нямат ама нищо общо с руснаци...да не взече да искат и те да правят референдуми да независимост след някоя друга година като фалира бензиноколонката?

Виж сега,в Руската федерация живеят повече от 190 народности по големите формират републики или автономни области.така тези народи живеят общо от средновековието та до днес. Мокрите сънища ги оставям затеб с бензиноколнката.Внимавай каква човка ще си вкараш и гледай да не прелееш.

Момчето на Решетников даже не се крие като изпълнява задачите спуснати от наводчиците си!

Санкциите не са наложени за да носят конкретни ползи на някоя държава, бе фатмак. Тю, резил си за армията и държавата !

Уж Атлантик, уж пенсионер, уж има образование, уж стажант Президент, а не знае от кой съюз е Европейски или Евроазийтски. Незнае-че Русия си наложи търговски забрани Сама а ЕС наложи на лица Военнолюбци... Така бе и с ремонта на двигателите нищо, че е по-скъпо, но само руско! Той е винаги готов за БСП/бкп.кгб/

това е най-тъпата руска пръчка

Правилно говори! Да си се разбират големите! А ние, малките ще си траем или ще питаме с правата си по "ценностите"-исторически нашите, балканските, европейските, световните и вселенските. Въпросът е : "Къде е Правдата, мамка му"? Отгвор- "Няма" е очакван, но на мен не ми харесва. А на Вас? Защо е прав? /Към днешна дата?/: - Казано ли е от нас, Народа "Мирна главица, сабя не я сече"? Да. - Казано ли е от Народа чрез др. Т.Живков "Да се снишим, че да премине бурята"? Да. - Казано ли е от нас Народа и допълнено от Хр. Смирненски : "Когато атовете се ритат-магаретата теглят" Да, казано е ! Защо Президентът да не попита за срока? Нормално е.. Дали само 5 или 50 години къртовски мандати по тегленето на българската каруца заедно с "Ориент-експрес" го чакат? Нормално любопитсво на държавник за собствената му съдба. Разбираемо и нормално!

Искаме да уведомим официално, че от Матушка Рассия наредиха Българско Трамп Общество да се разтури, след като недругаря Трамп говори така за Крим. Трамп - уже враг Росси. Надеждата ни е в другаря Радев.

Товарищ Трамп уже сказал - докато Путкин не върне Крим. Айде пошел нахуй полковник Радевич.

Браво Радев, ти си бъдещият Президент на планетата! Само ти можеш да въведеш ред в света и да направиш всички дрипльовци милиардери! Ние, дрипльовците от цял свят вярваме и се надяваме в тебе! И в БСП, естествено, единствената партия, която иска всичките българи да станат богати рублеви милиардери! Рублата е световна валута, ползваща се с огромно доверие, по царско време, преди 100 години, легендите говорят, че е имало ЗЛАТНА рубла, а по времето на СССР, даже дървена! Фургаш в печката "циганска любов" и се кефиш!

Румен Радев започва вече тотално да влудява грантовите хора, много похвално, браво, г-н Президент...

Разбира се, ако на протестърите чак толкова зле им понася Румен Радев за президент, може да пробваме с варианта Путин. Или пък Дутерте Филипински, примерно де...

Е повече рушки п-Резидент, отколкото Български Президент. В Брюксел му взеха мярката вече и до края на мандата си ще върви по стъпките наГоце - архари ученички и рушки лакърдии...

Окупацията на България от съветски войски през септември 1944 и превръщането ѝ в сателит на Москва са недокрай прочетени страници в българската история. Нов документален сборник показва как Москва сложи ръка на България.Правителството в България е напълно доминирано от комунистите, които са изградили малка, но добре организирана партия, представляваща може би 10 % от населението и поддържана от русите при всяко свое действие. Държавната полиция е напълно комунизирана и се използва от Комунистическата партия да тероризира и контролира населението. Свобода на словото и на печата в България не съществува. Онези, които дават воля на чувствата си, получават незабавно етикета фашисти. Русия управлява България напълно, вземайки от страната каквото си поиска...

Това е пропаганда. Първо Русия е Християнска държава, приела Православието от нас българите през 10 век 988г. Първия епископ е българин по произход. Второ юдейте (еврей) чрез преврата на 7 окт 1918 г. вземат властта и започват масово събаряне на църкви като преди това разстрелват царското семейство. Създават една различна държава от Русия. Сталин и досега е обичан по една причина възстановява влиянието на християнството и руския характер на СССР, но всичко става постепенно и накрая е отровен от грузинският евреин Берия.

Г-н Радев гласувах за Вас, но основният въпрос с който трябва да се занимавате, не е санкциите. Има по големи и по мъдри от нас. Те да го мислят. Не тръгвайте по пътя на Плевнелиев. Основните проблеми са: обедняването на българския етнос, нашествениците мигранти и бързо размножаващите се цигани. На първо място под Ваше ръководство трябва да се направи и изпълнява план за борба с мигрантите и миграцията. Българската граница трябва да стане опасно място за преминаване. Преминалите живи, трябва да бъдат върнати след обработка за която да разкажат на потенциалните нарушители така , че те да се откажат от намеренията си.

И аз мисля така, нашите политици не разбраха, че България е малка страна и не е фактор в световната политика, трябва да си гледаме вътрешните проблеми и да защитаваме интересите на страната. Добрите политици не ходят навън много-много, а при тях идват когато е необходимо. Доколкото разбирам служебното правителство върши това, което нареди Радев, за всичко се допитва до него премиерът, което е добре, назначени са от него и пред него носят отговорност, а той пред нас, защото единствено той е избран от българския народ.

Правилно ,че не съм гласувал за него!Благодарение на Курнелия... Как ще и се отблагодаряваш?Назначи си машата Герджиков да плюе ГЕРБ? Госпожа Лъжа си избра по-голям лъжец!РУБЛАДЖИИ!

Пази, Боже, сляпо да прогледа, написа Щастливеца. И май наистина е щастливец, че не може да види колко актуални са думите му днес. От 22 януари, след 5-годишна липса, България си има първа дама. Макар по конституция да няма подобен статут, точно на принципа видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала крака и ние от години сме с мераци за първа дама. 5 години голяма част от народонаселението се вайкаше, че Юлияна Плевнелиева не е до мъжа си, че нямаме първа дама. Сума ти народ се попиля да критикува Плевнелиев, че жена му не го слуша и седи в сянка. Е, честита да им е новата първа дама. Тя е толкова на слънце и в светлината на прожекторите, че явно блясъкът им застрашава живота й. Простете сарказма, но не разбирам стремленията на определен тип хора да са някой, да са нещо, да светят с отразена светлина, че чак са готови да се простят с личната си свобода в името на криворазбрана демонстрация. Нямаше да подхвана темата, ако не бяха сиромахомилските, популистки съобщения, идващи от президенството как президентът лети с военния Спартан, за да пести пари, и обещанията за социален държавен глава но сега не мога да се сдържа и ще попитам колко струва на българския данъкоплатец охраната на госпожа Радева? Това само между другото. Така, както е тръгнало, май следващото държавно посещение на президента Радев трябва да е с лагерна количка, че доста за пестене се събра. Иначе, тъй като определени постъпки и хора будят само смях и снизхождение, мога да предложа на госпожа президентшата да не се ограничава само с НСО. Важна ни е, притеснено ни е за нея, така че предлагам да се движи с камионетки на жандармерията и да й причислят един агент на ДАНС към охраната, ей тъй, за всеки случай, в името на националната сигурност. Особено ако конкретната застрашеност идва от деградиралия Запад, който налага санкции на Русия, така че, госпожо първа дама, моля Ви се, отнесете се по-сериозно

Десислава Радева ти е като трън в очите, тя не се е влюбила в президента, за да бъде първа дама, а на снимка децата му са се гушнали в нея, което показва че се чувстват добре и това е много по-важно, отколкото дали е първа дама.

Деворина Селянова бе съпруга на влиятелен български политик. Тя никак не можеше да се примири с второстепенната роля, отредена й от историята, и жадуваше за свой собствен ореол на жена-общественик. Както често се случва с тия прости хорица, издигнали се внезапно, по волята на случая, до върховете на социалната йерархия, в главата й се вихреше мътен водовъртеж от непомерни амбиции и грандиозни планове. Г-жа Селянова се стремеше неистово към ексклузивния клуб на световния елит, без да жали средства преди всичко държавни. Мечтаеше да се види в сияйното обкръжение на знаменитостите, които браздяха светските хроники на тлъстите западни издания. Разбира се, че всички прилики с действителни лица и събития са просто случайност!

КЪМ ТОПАН 1- В ЮГОИЗТОЧНА УКРАЙНА ЖИВЕЯТ НАД 10 МИЛИОНА РУСНАЦИ, ТИ ЛИ ЩЕ ИМ КАЖЕШ КАКВО ДА "ВРЪЩАТ" ТАВА Е РУСКА ЗЕМЯ НАД 400 ГОДИНИ, СЛЕД "ПОЛОВЦИТЕ"... КИЕВ Е РУСКИ И ВИНАГИ Е БИЛ, СЛЕД 1378 Г.

говорящи ,това значи ли ,че ПУТИН ще преватизира Черноморието ни?Ти си руска подлога!

САЩ имат стратегия, за овладяване ресурсите на Евразия (Русия), затова са тези санкции, не заради Крим. Крим няма как да е друг освен Руски по една проста причина нарича се Стратегически баланс, който би се нарушил в ущърб на Русия. Кой от вас иска ядрен конфликт?

докато Русия не върне Крим и не спре войните в Украйна и другите съседни държави, и докато не спре да финансира терористични режими като този на Асад, Северна Корея и др. изроди

Украйна, по-точно ЦРУ в Киев води война срещу Р.Ф. и конкретно срещу компактните руски области Луганск и Домбас. Крим е друг случай, автономен окръг, който сам реши към кого да е.

Видяла жабата,че конят вдига крака за подкови и тя тръгнала.Има по-умни глави от радевата които мислят по въпроса.Да му мисли който го издигна за президент ще му сърба попарата

РУМБА, ВЪРТИШ СИ ГЪЗЕТО... НЯКОИ ТЕ ИЗЛЪГАХА, ЧЕ СТАВАШ ЗА ДЪРЖАВНИК! "СЪЮЗ НА ЛЕТЦИТЕ", ТИЧАТ В БСП ДА ИМ ПРЕДЛАГАТ "ПРЕЗИДЕНТ" И ХОП ЗАПОЧВАШ ГАФОВЕТЕ... КАКВО РАЗБИРАШ ОТ "МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО"? ДОКАТО ДРЕМЕШЕ ДО ХВЪРЧИЛОТО БЕЗ ГОРИВО, ТРЯБВАШЕ ДА ПРОЧЕТЕШ МАЛКО ИСТОРИЯ! ДА СИ ЧУЛ, ДА ЗНАЕШ,КОЙ ОСВОБОЖДАВА КРИМ ОТ ТУРЦИТЕ? ДА СИ ЧУЛ ЗА ЕКАТЕРИНА, СУВОРОВ....НА КОЛКО ГОДИНКИ БЕШЕ, КОГАТО ОМРАЗЕН И СМЕШЕН ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ "КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛОУН" ПОДАРИ НА УКРАЙНА КРИМ - ТОВА "МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО" ЛИ Е? ЗА КОЛКО ГО ПРОДАДЕ ПИЯНИЦАТА ЕЛЦИН? ДА СИ ЧЕЛ КАКВО Е НАСЕЛЕНИЕТО НА КРИМ? ПИТАЙ БЪЛГАРИТЕ ТАМ! ЗАЩО ПЛАЧАТ, ВЕЧЕ НАДИГНАЛИТЕ ГЛАВИЧКИ НАЦИСТКИТЕ СПЕРМАТОЗОИДИ, ЗА УКРАЙНА! ХИТЛЕР НЕ Я СПЕЧЕЛИ, НО НАПИКАНАТА МЕРКЕЛ ИСКА ЗЕМЕДЕЛИЕ И РАБОТНА РЪКА - Я ПОГЛЕДНИ - 50 МИЛИОНА И ОБУЧЕНИ ХОХОЛИ... НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ВИДИШ КАКВО "ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО" СИ КАЛАЙДИСАЛ В ДЪРЖАВАТА НИ! ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ НЯМА И В МАХАЛИТЕ...ЕХ, РУМБА-ИЗЛЕТЯ, НО ДА ВИДИМ КАК ЩЕ КАЦНЕШ...ДАНО ТИ СЕ ОТВОРИ КОЛЕСНИКА!

Ако Западните покрайнини поискат да се присъединят към България, какво ще приказвате, патрЕоте? Ще има ли нарушение на международното право или не? Истината е, че сме станали територия, а правото винаги на страната на силните.

А ако Родопите искат да се присъединят към Турция, тогава какво правим? Тогава дали ще ти е смешно патЕоте? Тогава със сигурност ще станем територия!

да , но никой не иска да се присъединява към БГ, всеки бяга от крадливата държава

РУСКАТА ПРОПАГАНДА НА СЪВЕТСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ. 17 февруари 2017 Санкциите срещу Москва не носят никакви конкретни ползи и единствено вредят на икономиките на Русия и ЕС. РЕАЛНОСТА 14 февруари 2017 Средната заплата у нас вече е над 1000 лв. Икономическият растеж на България е 3.4% през последното тримесечие на 2016 г. Безработицата е исторически ниска - 6.7%, обяви НСИ. Средната брутна месечна работна заплата у нас през декември надмина психологическата граница от 1000 лв., като точният й размер за последния месец на 2016 г. е 1 012 лв. Това обяви във вторник Националният статистически институт (НСИ). 14февруари 2017 "Икономическият растеж на Германия се ускори през последното тримесечие на 2016-а година - тенденция, която вероятно ще се запази през първите месеци на 2017-а и която ще постави водещата европейска икономика на солидна основна в началото на настоящата ключова изборна година" 31. януари 2017 "Удвояване на растежа на френската икономика в края на 2016 година. Растежът на икономиката на Франция се ускори през последното тримесечие на миналата година в резултат на по-добро потребление и инвестиции, показва първа оценка на официалната френска статистика Insee." РАДЕВ ЗА ПОДЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА, че Е ПРЕЗИДЕНТ СПУСНАТ ОТ МОСКВА, който ТРЯБВА ДА ПРОКАРВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПУТИН. МАНИПУЛАЦИИТЕ МУ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТА!

Санкциите срещу СССР ги наложи ЕС (Германия, Франция, Швеция, Дания, Холандия). Сега наш "самый добрый президент на Земле" Румен Радев сърцего го боли, като като вижда, че икономиките на Германия, Франция Швеция, Дания, Холандия нямат полза от санцкиите! Румен от фатмак за няколко месеца се превърна в световен икономически експерт!

Абе, Вал, санкциите са санкции ,но когато засягат само интересите на санкционирания, но когато засягат и твоите интереси е --- мазохизъм. Много си умен- няма що.

Уникално тъп трябва да си да изречееш подобна сентенция " Санкциите срещу Москва не носят никакви конкретни ползи и единствено вредят на икономиките на Русия и ЕС. " Ами естествено - това са санкциии, бе!

Ако се замислиш ще се съгласиш с мен, че в България колкото и да се измъчваме по тъп от Борисов и Помака няма как да има.

заради Герб сме закъсали до уши, Герб управлява през най-хубавите години, когато парите от Европа бяха отпуснати и само трябваше да се усвоят, за да се изгради държавата и икономиката.. А какво оставиха - бунище.Дори завода за отпадъци дето Борисов се кани да го строи 15 години, потъна в джобовете му.

Президентът Радев, каквото и да направи, не може да постигне излагациите на Плевнята. Това са просто непостижими "постижения".

За две седмици усоя да го мине. Не го подценявай Петия на Втората.

Това, че Крим е бил в състава на Велика България означава ли, че и за Балх трябва да претендираме? Тези напъни направо ме смайват. Защото при разпадането на Югославия не се намери български политик, който да поиска връщане на Западните Покрайнини, а за Фанагория плямпаме. Става дума за напълно различни неща - не си спомням дори и за един украински цар от историята, напротив - там е възникнала Киевска Рус. Но, след като има украински народ, повече от ясно е, че украинците имат право на своя държава. Но в какви точно граници, това е отделен въпрос. Защо , и на какво основание трябва да владеят Крим и Донбас, които и исторически, и културно, и най-вече етнически са свързани много повече с Русия, а не с Украйна?

Анексията на Крим е нарушение на международното право,обаче санкциите подкопавали доверието,каза Чехлю! Тотална излагация!

Ггосподин Радев с голямо уважение към теб, но все пак да те поправя. Ти си Президент на България, поинтересувай се моля те, колко вреда НЕ са нанесли санкциите на ЕС и Америка върху икономиката на Русия! Имаш достатъчно добър екип както политически, така и икономически съветници и ... не ти подхожда, уважаеми, да се изказваш Неподготвен!

Айде и тоя го обримчиха да се прави на клоун!Върви по стъпките на Сидеров,остава да почне със "славянството и братството" да ни занимава!

Крим винаги си е бил руски. В Украйна е бил всичко на всичко малко повече от 20 години. След като са заграбили руски територии при разпадането на СССР украинците трябва да ги върнат. И без това украинци там няма, и Донбас трябва да върнат.

Много лъжеш и изопачаваш,аман от руска пропаганда,ти нова история ли ще пишеш?

А Фанагория къде се намира?И защо руснаците не говорят за нея като столица на Велика България,въпреки многото разкопки и намерени артефакти,а само за римския период?Открити да също над 300 прабългарски селища на територията на Крим!Понимаеш?

ужас аман от руски агенти.....Откога русия не е в Азия ..........

Тоя кавал шапкар ще ни скара с Европа, плаче за импийчмънт. Не защитава българските интереси,а все санкциите и Русия. Стига си плямпал марионетке и без това не си фактор, само беля ще ни докараш.

Radev veche ne mi e prezident.Samo za Rusia mi bae.Da spre da se pravi na Georgi Dimitrov!

Тоз, само санкциите и Русия са му в главата. Курнелия , моля ви, пратете го на следващия кръжок, че става досаден

Кърджалийско не може да се сравнява с положението в Крим. Крим си е руски и е там където трябва.

Ако Византия поиска Истанбул отново да се казва Константинопол какво ще каже султан Ердоган? "Хубавото" Наде не ебава да му каже на султана, че тази територия колкото човешка длан е НЕПРИКОСНОВЕНА. Просто, Господ българина не ще спира повече земетресението ... в Цариград.