Москва порица присъствието на НАТО в Черно море

Москва остро осъди решението на НАТО за увеличаване на присъствието си в Черно море в рамките на политиката си на възпиране.

Обратно в новината

Коментари - Москва порица присъствието на НАТО в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛЕЛЕ КАКВА ГЛУПОСТ СЕ РЪСИ ВЪВ ФОРУМА!!!БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИ ОТ НАПРЕЖЕНИЕ В ЧЕРНО МОРЕ!!!КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД,ЧЕ ВЕЧЕ РАЗЧИТАМЕ ОСНОВНО НА ПРИХОДИТЕ ОТ ТУРИЗМА,НАПРАВО Е ВРЕДНО ЗА НАС!!!ТО ТРЯБВА ДА МОГАТ НЯКОЙ ХОРА ДА ИЗПОЛЗВАТ ГЛАВИТЕ СИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ!!!

Време е Адмирал Кузнецов да направи маневри в Мексиканския залив

Ам а де!Да направи демонстрации ако може да стигне там....незабелязано... и без буксирни кораби за всеки случай!

След като 3/4 от бреговата ивица на Черно море е на страни членки на НАТО , то следва , че с тази брегова ивица автоматично може да се разпорежда САЩ. "Членките" нямат думата, но ще отнесат дебелия, а САЩ на хиляди мили ще са недосегаеми. Начало на нова студена война.

ТО БИВА НАХАЛНИЦИ, АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА !!!!НАЙ МАЛКА БРЕГОВА ИВИЦА ИМАТ, А НЕНАСИТНИЯ ЛИЛИПУТ СИ ИМА ЧЕРНО МОРЕ КАТО ЛАДОЖКОТО ЕЗЕРО !!!

Реакцията на маскава е смешна и абсурдна, при положение, че най-малко 3/4 от бреговата ивица на Черно море е на страни-членки на НАТО или на страни, асоциирани към НАТО! :)

Не е 3/4 а 9/10, 90%!

Вълчанов

Не съм задълбавал в материята, но е ясно какво искам да кажа! Значи 9/10... ми тогава още по-зле за жалкото кремльовското късаче!

Москва порицала! Нерде Москва, нерде Черно море! Кво търсят руски военни кораби там? След приключвана на Кримската война, на която на Русия и го набиват яко отзад следва "В Париж е свикан конгрес, който завършва с Парижкия мирен договор от 30 март 1856 г. Една от тежките клаузи за Русия е забраната за присъствие на военен флот в Черно море." Що Русия не протестира срещу руски военни кораби в Черно море?

Русия може да си гледа работата!И един бегъл поглед върху картата показва колко по _малка като километри е бреговата ивица на Русия от бреговата ивица на НАТОвските държави!Така че какво са видели още?Има много да се работи докато се достигне онова ниво на наситеност с военна техника каквото е на Крим например!

Брегова ивица на Русия - 250 км. Брегова ивица на НАТО - 2500 км.! Бойни кораби на Русия - 355! Бойни кораби на НАТО - 55! Кой кого се готви да "такова"?

Димилника самолетоносач и придружаващата го армада отиваха на открити бойни действия в чужда държава,а натовските кораби влизаха в Черно море или на приятелско посещение или на планови учения.

Колкото повече кораби ,самолети ,ракети танкове и войници на НАТО в Черно море и край него толкова по- добре за България . Трябва да се използва тактиката на Рейгън надпревара във въоръжаването и русия ще фалира напълно с нейния по-малко от 3 трилиона долара БВП ,а ЕС и САЩ имат общо 36 трилиона БВП.Руснаците да пият препарати за вана и да не се ежат.

"Трябва да се използва тактиката на Рейгън надпревара във въоръжаването и русия ще фалира " и какво стана с Гърция??? Май и тя фалира

в Средиземно море има постоянно присъствие на руски бойни кораби и подводници.Значи Черно море си е наше руско/с 10% излаз/,а другите морета са общи.

страна или НАТО да сте чули да порицават Русия.Пушляка"Адмирал Кузнецов" и още шест мощни бойни кораба,които го придружаваха,цяла бойна армада, два месеца на отиване и връщане през атлантика и Средиземно море преминаваха близа до натовски държави. а престоят на натовските кораби в Черно море по международните споразумения е не по-вече от две седмици.

Е, че малко ли им е Средиземното море "за сранье" ? Трябва да помолим ръшите да не прелитат над тях, да можем да закърпим сезона!?

Грузинците са хитряги , ама покрайнските циганя ще веят байряка срещу Ръшата до последната циганяга там! То , това и чака Илиансът!

А ние пък не искаме продънени рашистки корита бълващи гъсти черни облаци да влизат в Черно море!! Не искали присъствие на НАТО?!?! Кои бяхте вие точно? Имате акт за собственост на въпросното море или нещо сте се объркали?!? Това не е басейнчето на Пусин товарищи!

На Турция, Булгаристан , Мамалигаристан, .. гемиите не стигат ли, че трябва да влизат още? .. И по-далече от нос Калиакра!?

"Наквасил " си се сабахлян рано , ама не в Черното море! ..ЙОрданов ден отмина. ...

abasador

трагедията, на българските русофили във Форума, не е турското робство от 500 години! Освобождението на България и присединяването ни към семейството на СССР, направи част от русофилите вкл. и пишештите в този Форум на пълни идиоти. Един нормален човек не може да си обясни географският факт, че управниците от Русия, които притежават по малко от ¼ от крайбрежната ивица на Черно море, поставят условия, кой кога и как да плава в това море. Това, че останалата част от екваторията на Черно море принадлежи на НАТО, като че ли, за идиототе от Кремъл както и за дупеблизците русофили... няма никакво значение! Уважаеми колеги русофили, човек трябва да може да мисли с главата си... а не като вас със задниците си! Благодаря за минусите от коментара ми в 13:58 часа. Ай да ви е.. май... , лек деня.

Трябва да си доста тъъп за да надраскаш толкова простотии??!.. Шиши- драскащ необходимото...

abasador

правилно, заключение уважаеми, със забележка, че ти никога няма да преминеш от трети в четвърти клас. При теб горе, няма никой!!! Лек ден.

Завърши поне четвърти клас бе оставач и тогава пиши!

русия притежава по малко от една десета от бреговата ивица на черно море. и съответно от екваторията му. тъй че да запази тишина !

Тооо ,ние като го имаме , ..та -големи яйца!

симо

Русия е единствената гаранция за мира и демокрацията в света.

Грузия от какъв конфликт по-точно е засегната по границата си с Русия...?

Русия беше за резил! Путинистан е за къшмер... Путлер е велик! Нищо ново.

1. РУСИЯ Е ДЖУДЖЕ И ЩЕ Я ПОСТАВЯ НА КОЛЕНЕ КАРЛ ХІІ, крал на Швеция , 17-ти век резултат : ШВЕЦИЯ ЗАВИНАГИ Е ЛИШЕНА ОТ СТАТУТ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА 2. ЩЕ ПОКОРЯ ИЗОСТАНАЛАТА РУСИЯ ФРИДРИХ, Император на Германия , 18 -ти век резултат: ПРЕЗ 1759г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В БЕРЛИН 3. РУСИЯ Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА НАПОЛЕОН ,Император на Франция , 19-ти век резултат: ПРЕЗ 1814г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В ПАРИЖ 4. ЩЕ ЗАВОЮВАМ СССР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ХИТЛЕР, РАЙХСКАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ , 1941 г. резултат: ПРЕЗ МАЙ 1945г. СЪВЕТСКИТЕ ВОЙСКИ ПРЕВЗЕМАТ БЕРЛИН 5. РУСИЯ Е САМО ЕДНА РЕГИОНАЛНА ДЪРЖАВА БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА, ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, 2014 г. резултат: ОЧАКВА СЕ

изкара 5 "велики" копейки за днес

добре че Америка даде провизии на ссср през втората световна, иначе солдатите им щяха да умрат от велик глад

а сега виж днес къде са победителите, и къде са победените

къде са...?Удавени от мигранти...и педераси!

руснаците печелят в 12 без пет всяка война победили са наполеон, бисмарк и хитлер ще удържат и сега

Вълчанов

Що пишеш простотии, бе, драги ми драгинко?! Всички тия войни, за които така вдъхновено пишеш, Русия печели, защото е в съюз с други държави! там, където е сама - губи! Войната срещу Османската империя през 1877/78, когато България най-после се измъква от Османската империя, също не я води сама, без съюзници и подкрепата на другите Велики сили! Аман от пишман-историци, които са на служба при пишман-политици!

То НАТО-вците по-малко да идват в Черно море!!!!!!Да не стане като с "Донал Кук"-прехваленият им , с най-ново въоръжение кораб!?!?!!!Пэмните, нали!!!Краваритеэсе изпонасраха и 27 от екипажа пуснаха рапорти за ОСВОБОЖДАВАНЕ от служба във ВМС на САЩ, защото оборудването на кораба НЕ гарантира живота и сигурността им!?!!!!

A бе ,можели някой да ми припомни кога някой е побеждавал Русия!

1. Чингис хан 2. Роналд Рейгън - победи ги икономически и без въоръжен сблъсък

пропуснал си ленин! ленин направо я съсипа, и путин ще я довърши!

обаче от чингис хан нищо не е останало,а от рейгън почти нищо

А Русия да е победила някого?

наполеон, бисмарк и хитлер

Губи и войната с Япония през 1904/5 година! Губи и Първата световна война! Губи и Кримската война срещу Турция и съюзници! И много още войни губи, когато няма кой да я подпира твоята Русия...

Турция в НАТО ли е? Достатъчно е само там да пуснат едни параходчета да обикалят и стига. Е, малко отишли до Румъния и до нас и вече едни там надуват бузи, голям праз! А като влизат корабчета в Балтийско море, което е мнооого по- близичко до Масква какво се случва, защо мальчат? Пък и нас какво ни брига кой с какво плавал, че да отразяваме рашански надути бузи?

Предатели са тези,които забравят родовия си корен и интересите на Родината си и за кървави грантове лижат чуждогейски задници

А не са ли предатели онези , които ограбват българските данъкоплатци с милиарди? Онези с грантовете поне взимат от американските данъкоплатци, а тия червени маскари нас ни грабят! Що не вземете нещо от Масква бе маскари, защо от нас?

симо

Много банани ядеш,пък и подскачаш много.

Ей боярышник, като ти е толкова мила родината що не си ходиш в руската кочина. Какво правиш в България?

Миналото лято от плажа се виждаха руски самолети да летят над морето край българския бряг.Инерено какво на майната си търсеха там.След като дойдоха четири американски фантома храбреците престанаха да показват колко е велика Русия на "предателите българи..".С две думи всеки ощастливява заелият колянно-лакътна поза...

Абе тия руснаци най-накрая няма ли да си седнат на задника? Поучават, дрънкат оръжия, заплашват, анексират, плюят на цивилизования свят...Купонна система въвеждат, жизненият им стандарт неудържимо се понижава, с вопиюща корупция, престъпност, проституция и т.н. На 7 ноември празнувт с боярышник и взели да намират кусури на цивилизования свят...

Бъркаш нещо, сащ-исаните какво правят в Черно море. Я виж някоя географска карта...

А какво търсят руските военни кораби и подводници около Холандия, Англия, та дори и САЩ? Руснаците за кой ли път вече са ни превзели. Изкупиха Черноморието, чрез шпионина си К.Нинова и Червения ген.Радев взеха властта. Анексираха Крим - бивши български територии на Велика България. Сега остана да ни направят Руска република.

abasador

господин, Александър Грушко, твоето твърдение е изключително нахално и безпардонно, че увеличаване на присъствието на НАТО в Черно море е "нов етап на засилване на напрежението в регион, който засяга жизненоважни интереси на Русия". Всеки един здравомислещ човек може да констатира, че страната която засилва напрежение в черноморският басеин е Русия! Не използвам анексията на Крим като основание за моето твърдение. Бреговата ивица на Черно море е притежание и се разпределя по следният начин: страните от НАТО са с 49 %, Украйна и Грузия с 27 % и Русия с 24 % вкл. бреговата ивица на Крим. Що за нахално дебелоочие са претенциите на управниците на Русия относно присуствието на НАТО в натовското Черно море? Русия е тази, която увеличавайки военната си мощ в този район, засяга жизненоважни интереси на НАТО! Лек ден.

Българските предатели това са русофилите воглаве с лъжемаже-Нинова ще доведат у нас РУСКИ ОЛИГАРСИ! Гласуваш за БСП получаваш РУСКА ОЛИГАРХИЯ! Целта е неРеформаторът Путин да дестабилизира Европейския съюз! Путин вместо да гради и направи народа си богат, руши другите държави! Путин не е държавник, Путин е терорист! Русия е против СЕТА, а синът на лъжемаже-Нинова защо е в САЩ, а не в Сибир?

ти да си спомняш нещо хубаво да са направили ръшките под светлото ръководство на Путя? Ботоксовото жуже е терорист...сд

В гражданската квота на БСП са внедрени здравите сили от Пета колона на Путин у нас. Следващите 4 години тези активисти ще са глашатаи на хибридните войни на Русия против България на българска територия. Елена Йончева с майка рускиня, завършила в Москва. проф. Иво Христов роден в Киев, Тома Томов - агент на Дръжавна сигурост. И лъже и маже проф. Иво Христов Много трудно приех поканата на БСП за листите. Има задача да е глашатай на Решетников. Проф. Иво Христов е бил експертен сътрудник на Комисията по правни въпроси към 38-то, 39-то, 40-то и 41-то Народно събрание към БСП.

Е, трудно се преглъща коравият залък, че България вече не е руска колония, а член на ЕС и НАТО, но така или иначе мурзилките трябва да се примирят с този факт... Няма да им помогне и петата колона - БСП. На изборите народът ще си каже тежката дума за това кой път избира - към ЕС или към Русия. Защото и за ненормалните е ясно, че тежненията на БСП са към Русия. Пъпната им връв е там, затова...

НАТО-вскиите кораби си стоят мирно и тихо и гледат сеира на руснаците. Докато руснаците в Сирия ръсят бомби и избиват стотици мирни хора...В това е разликата. А кой е за порицаване всеки нормален е наясно.

Всичко това щеше да е хубаво, ако тези НАТОвски кораби бяха на Черноморските държави, а не на някой на хилди километра, дето не му пука за нас, а си гледа собствения интерес, дори ако се наложи да пожертва някоя и друга пешка от Европа.

Основна клауза в НАТО е, че заплахата към отделна НАТО-вска държава е заплаха към целия Алианс. В този смисъл НАТОВ-ска флотилия (държавата вече е без значение!) идва да осигури неприкосновеността на застрашените държави!

С Черно море граничат три НАТО-вски държави, които се чувстват застрашени от агресивността на Русия. НАТО-вските кораби са по покана на законните правителства на тези държави. И сега контравъпрос - какво търсят руснаците в Сирия? Те застрашени ли са от някого, та изръсиха хиляди тонове бомби, погубиха десетки свои военни, сума техника, похарчиха милиарди, избиха стотици мирни хора... Ама че наглост! И кои са те, та да дават оценки? Да не са валиите на Черно море? Не стига, че 100 години след ВОСР държавата им живее 7-8 пъти по-зле от европейските държави, ами и акъл дават. Да си пият боярышника, да си въвеждат купонната система и да си траят...

ЗА МУРЗИЛКИТЕ!! Помня как Съветския съюз начело с КПСС очакваха затаили дъх Гнилият Капитализъм да рухне и Западът да моли СССР на колене за къшей хляб. Пък то каква стана тя - 1990г СССР глътна вода и отиде на дъното. Нямаха какво да ядат ватенките. Тогава Буш старши им отпусна помощи под форма на храни и сега в Русия пилешките бутчета ги наричат "ножки Буша" Дадоха им пари и за да могат да съхраняват ядрения си арсенал за да не плъзне по целия свят, а те ги употребиха за превъоръжаване. Но с тях е така - не може да им се вярва за нищо най-малко на подписа им под международен договор. СПРАВКА: "Название ножки Буша появилось в 1990 году, когда было подписано торговое соглашение между Михаилом Горбачёвым и Джорджем Бушем-старшим о поставке в СССР замороженных куриных окорочков. Так как в те времена советские прилавки практически пустовали, ножки Буша пользовались большой популярностью."

Русия, че ни изпусна. Ама си е за мъка. Как така най-верната комунистическа страна сега да е в НАТО и ЕС. Верно има много русофили, ама и техните деца къде са - на Запад. Всички комуняги там имат апартаменти, къщи, имения. Затова и да паднат санкциите Русия най-много ще мачка нас - как така си позволяваме да не сме в нейната мечешка прегръдка.

защо не се възпротиви - защо НАТО е в Черно море. Защото мурзилки България е на Черно море, както и Румъния. Ама Русия си мисли , че е само енйно. Да, ама не!

Егати наглостта! Русия порицала присъствието на турски, български, и румънски кораби в Черно море! Аланкоолу, Черно море да не ви е бащиния, имате 300 км брегова ивица, НАТО 2500! Вие имати 300 кораба, НАТО 15?????? Нагли нахалници след Кримската война В Париж е свикан конгрес, който завършва с Парижкия мирен договор от 30 март 1856 г. Една от тежките клаузи за Русия е забраната за присъствие на военен флот в Черно море. Наглеци!

колко грешни пари се харчат и от двете страни не е истина.

Аре в г-за на ГЕРБ!

Значи военни кораби на ватниците може, а на НАТО не? Аре у лево!

Какво право имат американците да се намъкват в екваторията на Черно море?Или след Виетнам, страните от Близкия изток, сега ние сме на ред?

Умрял пък някой за тебе ...

ВСИЧКИ порицаваме Москва за присъствието и в Черно море!

Когато ССР мислеше за своя територия Румъния, Украйна, България, Грузия, МИНА. Сега страните решават къде да членуват и в чии учения ще участват край своя бряг. Те избраха НАТО, а Русия да си плаче, колкото иска.

Къса памет. Забравяте случая в Черно море когато руски самолет заглуши системите на американски военен кораб, когато прелита до него / май че беше Доналд Кук/. С лед това екипажа подаде масово молби за оставка когато пристигна в Костанца..

Нищо общо с истината! Тролски изяви на Кремъл са това.

Как се нарича това да помниш нещо, което не се е случвало? Сигурен съм, че има термин за това... :)))

Екшън в морето! Су-24 уволни предсрочно 27 американски моряци

Колко прозорливи са били пророците преди хиляди години?Те са прозрели ,че така както върви човечеството,неминуемо ще се стигне до войни.Втората свет.война е описана и в Библията.Имената са различни но се подразбират.Започнала е от съюза м/у Гога-Германия и Магога-Япония.Говори се за Тувал-Урал,Мосох-Москава,Росох-Русия.Бог си е скрил лицето от земята.Той войни не води.Войни водят тъмните сили.Появил се е накрая да избърше сълзите на огнетените.Така ,че и да плюят някои по Русия,пак в духовните книги е записано,че 21 век е златен век за културата в Русия.Русия духовно ще се измени и ще се повдигне.

"огнетените" всъщност са Угнетени Като гледам как се е "въздигнала" Русия духовно се питам какъв ли ад ще е там като спре въздигането на тази агресивна, алчна, имперска, шовинистична държава.

Петрола е над 50 за барел СА заплашва да фалира САЩ . САЩ пак пробиват тавана на 18 трилионния си дълг 20 000 000 000 000 ...ДЕФФФФФФ пари нема. Руснаците непрекъснато изкупуват големи количества злато с техните рубли . Има от какво да се страхуват новите братя на Роско и Боко -краварите ! СПРАВКА >>> usdebtclock . org

Русия ще погледа още година-две топлото Черно море и след това ако не се пооправи ще я наврат на сибирската мечка в най-тъмната хралупка.