Варненка на 58 г. хвърли през балкона €29 500 на ”полицай”

58-годишна варненка даде 29 500 евро и 725 лева на телефонни измамници, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Варненка на 58 г. хвърли през балкона €29 500 на ”полицай” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА КАТО Е ПО СТАТИЯТА, НОВИНАТА, ОТГОВОРА???: ПОПИТАЙТЕ ВАТИКАНА ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА СВЕТОВНА ИНСТИТУЦИЯ И ЗАЩО НЕ ВЛИЗАТ В ШЕНГЕН НЯКОЯ ДЪРЖАВА?????

Тъжно, много тъжно! Хората са стре-си-ра-ни и освен за политика, спорта и времето за друго не мислят! ... Но, може и да не съм прав! Предлагам да се консултирате със лекари-психотерапевти и да изпълните препоръките им, за да не се случват подобни неща и нa Вас. Е, бъдете здрави!

Тия измамници дали не са цигани????

Прочетох, че изхвърлила "полицай" през балкона, но уви тя хвърлила пари.

Случаят най-вероятно не е истински, а просто поради липса на новини журналистите си съчиняват.

стига с тези опорки имала дала, не трябва да се краде бе хора не трябва къде ви е морала

ГОРЕЩО ЖЕЛАЯ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ ИЗМАМНИЦИ И ДА ИМ ДАМ ВСИЧКИТЕ СИ СПЕСРЯВАНИЯ.ТАКА ЩЕ ГИ ПОДРЕДЯ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МАМЯТ НИКОГО.ЩЕ НАПИША ОЩЕ ЧЕ НА ГЛУПАК ПАРИ НЕ МУ ОТИВАТ.

Ако полицаите в България бяха истински, нямаше да има "полицаи". Мързеливите дюмбели в униформа отдавна си искат пари, подаръчета и подкупчета, макар и по-малко. Малко, но постоянно.

Все жени се хващат на въдиците .... (Кога ще разследват полицейските началници за връзки с измамниците и хванатите да ги осъждат?)

58 годишна жена. Пълна простотия, а не защото е възрастна.

Тези изроди, телефонните измамници, са за затвора, при това с многогодишни присъди, но аз отново ще попитам: след като има 120 млн лева за подслушване и следене на телефони и интернет, какво пречи да се залавят тези изроди и веднага, по бързата процедура, да се пращат в кауша? Излиза, че има полицейски и прокурорски чадър над тях. И второ, тези, които плюят по старите и немощни хора, са също изроди, защото ако това се случи на техните родители или деди, ще пеят друга песен... Престарелите хора са беззащитни, те нямат ориентация за нищо, и когато стане дума за децата и внуците им, са готови на всичко. Точно тази емоция се ползва от измамниците. Нека пазим достойнството на родители и деди, а изродите - в затвора, без милост и без съдийска корупционна схема.

gonzales

тая вземе да каже има ли още пари. все пак това е инфо за инспекторите. :-)

Наистина има жертви на собствената си глупост.

Поредният случай, който показва, че народа ни е ужасяващо тъп и наплашен. Направо ме хваща бяс.

ако ще имам толкоз много пари, веднага ще напусна тази държава.

Щом има повторно даване на пари,това означава,че не е измама,а изнудване чрез физически заплахи към възрастни и беззащитни хора,чието финансово състояние е проучено предварително. Журналисти,бъдете по-точни !!!

"От полицията във Варна отново напомниха, че е абсолютно невъзможно служител на реда да звъни по телефона и да иска пари. При нужда от съдействие, полицаите посещават гражданите на адреса им и се легитимират със знак и карта." Е, тогава вече можете да им дадете пари :).

Няма да казвам имала дала, да не гледа турските сериали а да слуша новините и т.н. Знам, че тези ало измамници са големи артисти и могат да те стресират до такава степен, че и ти заедно с парите да скочиш от терасата, да така е. Много приказки се изприказваха за ало имамниците и МВР нееднократно са казвали по ТВ, на кметовете да предупреждават старите хора, но питам аз: защо веднъж не са дали указания на служителите на банките, като видят човек теглещ голяма сума да се обадят на 112 или МВР? ? ? Всяка банка си има охрана, ами тях да им даде указания, да ама нееее....Толкова ли са тъпи ченгетата питам аз и отговор не искам! ! ! Не са, не саааа, ама имат изгода най вероятно от тези ало измамници, няма друго обяснение.

Най-вероятно жената е намерила начин как да открадне общите пари за себе си... дет се вика, изпрала ги е пред мъжа си...

В случая от където дошли там и отишли. Няма начин това да не "мръсни пари" ако има в семейството и рода си някой висш чиновник-държавен служител.

Сигурно е била болна от Алцхаймер.

Полицията установи че жената била блондинка!?

абе само ми ги даде назаем..... ще и ги върна кога чумата върне на майките децата

Имала - хвърлила.....

Хич, не са за жалене тези хора. От всякъде информация, предупреждение, че това е измама.....Щом имат за изхвърляне, да ги хвърлят.

Както се казваше в една песен: "Страшно е, но дяволски вярно" След всичките предупреждения от всякакви организации и институции, някои хора все още вярват. Колкото и грозно да звучи, това е естествения подбор. Явно в България има хора с повече пари отколкото ум. Или както се казва "избийте балъците, тарикатите сами ще измрат". А иначе всички знаем, че в България престъпността се случва не въпреки, а с помощта на... полицията. Отдавна вече се знае, че всичкото служби не се занимава със събиране на годни за съда доказателства, а с "достоверна оперативна информация". Целта е ясна - във всеки един момент да се знае кой, къде и колко прави, за да може, ако въпросният човек или група не носят колкото и където трябва да бъдат ударени. Не арестувани и осъдени, а ударени и изхвърлени от схемата или канала, за да може мястото им да бъде заето от някой по-послушен. Като краен резултат, престъпния контингент вече се е превърнал в единствената работеща индустрия в България. Пряко подчинена и плащаща сериозни налози директно на политическия елит. Това са сериозни финансови потоци, които: 1. Помитат всичко и всички по пътя си. 2. Са безотчетни и непроследими за обществото. А въпросните телефонни измамници са само един малък "бизнес сектор" в цялата тъмна индустрия, които като всеки тъмен данъкоплатец са защитавани и пазени докато си плащат тъмните данъци.

Ако тази "паралийка" не е проиграла парите на бинго и сега лъже в къщи, че е измамена по телефона и ги е метнала през балкона, то това е сигнал незабавно да се преразгледа пенсионната политика... тази и връстниците и още са на работа... ами ако работи касиерка, ако борави с обществени пари в големи количества ... направо не ми се мисли...

Стига реклама на бездействието на службите да не ги изброявам, дори и една стъпка направете и ще спрат тарикатите-ПРЕМАХНЕТЕ ВЪЗМОЖНОСТА ЗА АНОНИМНОСТ НА ТЕЛЕФОННИТЕ СИМ КАРТИ.Всеки ден е пълно с обяви за прдажбата им, а това е инструмента с който се обират хората, или пък ПРИТЕЖАНИЕТО НА ТАКИВА ДА ВОДИ ДО ДРАСТИЧНО НАКАЗАНИЕ.

ТО ОСТАНАХА САМО ПРОКОПИ И БОКО ДЕТО НЕ СА СИ ХВЪРЛИЛИ ПАРАТА

Тъй като това се превърна в обичайно повтарящо се действие си правя следните изводи: 1. В България явно доста хора не са толкова бедни, щом си позволяват да мятат торби с пари през балконите.( От къде толкова пари е друга тема на разговор) 2. Много прост и неграмотен народ еййййй!

изкукуригали тъпаци, оставени без надзор и достъп до много пари, дотогава ще има тарикати и телефонни измамници.

Както се казва: Имала ги, дала ги. Човек, ако сам изкарал със собствен труд толкова пари поне малко ще се замисли дали това не е измама или ако изобщо малко мисли, но явно жената ги има много пари и ги раздава или от продажба на имоти или от спестяванията на нейните деца. Така че, не е за съжаление, имала ги , дала ги. Все пак не е на 80 години, че да кажем, че бабичката не знае какво прави, тя е на 58 година, все още дори не е пенсионерка, така че другия път да мисли.

некой риститутка смотана дето не се е потила да ги изкара с труд

Имала бол пари - дала ! Със сигурност НЕ СЕ е мъчила за тях ... А на печелившите - честито !

Държавна сигурност да се заеме с полицейските Началници. Много от Българските полицейски началници организиращи бандитски групи ограбват народа като Турските грабители. Най-строго наказание за провинилите се!

Началниците на Полицията ги Покровителстват! (Не ми публикуваха предишния пост.) Вдигайте се на прот.ест! Иначе грабежите и измамите ще продължават. Началника на това управление да се уволни и разследва за връзки с престъпността.

На демонстрации пред Полицията! Борисов ги закриляше тия полицейски началници бандити, новата власт да мята всички престъпници във властта. Те са кръвопийците днес на народа.

каква варненка е тая

Ами, таква, вече без спестявания : )

Абе тия бабички дето реват, че пенсиите им ниски и не могат лекарствата да си купят от къде имат тия пари да ги хвърлят бе???? От НАП защо не са ги "разкрачили" още???

Стана модерно да се изхвърлят спестяванията, събирани с кръв и пот / или далавера/, мойте пачки къде да ги метна? Не са тъпи бабите, че мятат мангизите, тъпи са читателите, които вярват на журналистите. Аз пък видях как една баба си метна ферарито от 12 тия етаж на някакви мангасаряни.

а по хората. Ако "полицаите" й бяха казали че се налага да им се надупи,сигурно пак щеше да се съгласи.

провеждайте референдуми! Те си мятат спестяванията през балкона, вие искате да се произнасят по вида на избирателната система! Е как да е валиден референдумът? /пък и всеки друг/ Законът за референдумите трябва да се промени така,че въпросите да касаят ЕДИНСТВЕНО цвета на фасадата на блока, като се разяснява,че в плика се слага само бюлетината и само половината от спестяванията....

Как така 29 000? На мен по главата ме удариха само 15 бона. Къде са останалите? Да мина ли пак утре под балкона?

Прост народ слаба държава...иначе ако някой е беше питал преди два дни същата щеше да каже че едва свързва двата края със 140 лева пенсийка!

АКО БЕШЕ НАИСТИНА ПОЛИЦАЙ, НЯМАШЕ ДА ИСКА ТЕЗИ ПАРИ

Не, изобщо не мисля, че 58 годишната жено или който й да било друг пенсионер е хвърлял пари от балкана си. Това е чиста пропаганда, за да ни се насажда, че хората имат скрити пари и нямат нужда от по-големи пенсии. Всичко е с цел да се докаже по този низък начин, че няма да има увеличение на пенсиите, защото видите ли вместо да си хвърлят парите на измамниците нека си ги харчат и не искат нищо от държавата. А най-големите измамници са точно тези,у които пускат тези факти. Факти, но не доказани, защото никой досега не е станал свидетел на подобно хвърляне на пари. За толкова години никой. Ами мислете, господа граждани, на тази Република!

Подкрепям написаното ! Поредната манипулация. Колко жалки похвати! Отвращават ме всеки ден все повече...

хората имат, мятат. Що, ти нямаш 30 000 за дарение ли?

Това стана български синдром. Няма спасение от глупостта. Подобни случки са силни сигнали и ясни знаци, че Борисов ще управлява пак.