Трима биха и рязаха жена в София, за да я ограбят

Млада жена е била нападната, бита, рязана с нож и ограбена от трима мъже в столичния жк "Лагера", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима биха и рязаха жена в София, за да я ограбят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една ограбена и почти заклана Българка, вероятно бъдеща майка: МНОГО ВАЖНО!!! Сега се редят партийни листи, нали референдума падна... всеки глас за ДЪРЖАВНАТА престъпност е 11 лв. и е от значение. Това Убийство на възрастни за 10 лв.; Грабежи; Кражби и събаряне на къщи; Изсичане на парковете не са престъпления според шефа на 3 РПУ София? Сега се купуват гласове и се обещава СВЕТЛО бъдеще...

Герджиков, запека ли те държи затворен в клозета та не извикаш твоето министърче на вътрешните работи и да го питаш мухи ли лови или ще погледне през прозореца на кабинета си ??

Ало-тъпанар, тоя министър е от няколко дена, твойто брожение го отнеси към Бъчвата и началника ѝ. Смотаняк!

Ти какво очакваш бе, за няколко дни да се оправи това, дето е дробено два мандата? Талантлив тъпанар ли си, или ти плащат от гербавата централа?

Не бе, зает беше с майка ти

В жк Лагера повече от 20 години върлуват наркомани. Нападат по всяко време на денонощието - сутрин, обед, вечер.

МВР И ДАНС ПРОН

Кукууу?! България и светът се напълни с хора без самочувствие и ниво на примати. Подобни престъпление стават и по малките села, не само в голямото село

Това е дело на проруските паравоенни формирования у нас, които под прикритието на патриоти, ловящи мигранти, изпълняват сценарий за ескалиране на обстановката в страната преди изборите. Така, чрез страховете на хората, ще налеят вода в стомната на популистките формации, обслужващи интересите на Кремъл. Целта е формиране на антиевропейско мнозинство в парламента и стъпки към изкарване на страната ни от ЕС, с което пътят за превръщането ни отново в евразийска клоака, подчинена на перверзните интереси на Москва, е отворен.

Добре. Какво друго ти каза гласът?

ирония ?

Не знам защо ми намирисва, че мотивите не са грабителски, ами лични, откъде срещу момиче вадят ножка? В тоя квартал е толкова тихо и спокойно. От 4 години ми се налага да прекосявам квартала в късните часове, понякога и в 2-3 след полунощ. От никъде намек за нищо подобно.

Защото това са съвременните комплексари - мишоци. Не им стига да ограбят. Те искат да се почувстват велики и за това бият, нараняват, убиват, изнасилват. Актуализирай мисленето си

от филмите се учат

Бай бабо да те не среща мечк! Преди няколко месеца се чу за подобна случка, затова и питах по-долу на коя улица се е случила тази.

ИСКАЛИ ДА ХОДЯТ НА МАЧ НА ОТБОРА ОТ РАЗГРАД,АМА НЯМАЛИ ПАРИ!!!

Сега да намерим тези прекрасни Български левенти и да ги наградим за достойно поведение към Бългаският народ!!! Урааааааа.......

CHOTO NE SME ITIGRIRANI I NJMA RABOTA

МОже би са наркоманчета а? Българчета. На богаташчета.

Хора, изостанали в еволюционен аспект. Прмитивни, с елементарни желания само за пари и секс. Нищо повече. Нулева ценностна система, никакъв морал. Подивели животни, които за 5 лева са готови да убият, при условие че могат да ги вземат и без проблем. Подивели животни, които изнасилват самотни бабички по селата

NE SME NII ROMITI

знаем,знаем ,това са братята ви талибани,които вашия цар бб натресе на бг данъкоплатци !

Време беше да изпълзите ;))

Каква е тая държава. По Тошово време такива работи нямаше.

имаше, ама нямаше интернет да разбере и Милицията отчети не даваше на никой какво станало или какво прави по цял ден. А основното беше да защитава ДрОгарите, обикновенният българин би му майката, да работи на нивите и в завода, важни са тези в Кинтекс или Химимпорт и т.н.

Колко си заблуден. Ключа за вкъщи стоеше под изтривалката на входната врата.

имаше и уранови мини, например в Бухово.

щом са ти "скачали" по байТошово време 3 пъти, значи и тогава ,а и сега още повече СИ ИСТИНСКО ЛЕКЕ! Запомни го!!!

Престъпленията и убийствата зачестиха при новото правителство на Радев къде отидоха обещанията му къде е той сега изчезна не се появява по екрана не дава отговори за безобразията и безсилието на кабинета му.

Да бе, всички наркомани, убийци, пропадняци и уроди са се родили преди 1 месец, така ли. Или намекваш, че досега са си седели тихичко в латентно състояние, а сега внезапно Радев ги е катализирал!

Герджиков,до къде я докара??? Вместо да уволнява кметове,се заеми с престъпността.!!!!!!!! Инак ще си ходиш многоооооо бързо.

Той има за задача изборите, бе, смотльо хахав, и после си отива. Оня с големите лафове трябваше да е свършил другото.

Лош късмет е извадила жената, но и явно не е достатъчно предпазлива.Ходи ли се късно вечер и то зимата сама из улиците, като си знаем нивото на престъпност и че изгладнели за пет лева човек убиват?В такива случаи, няма как жена да се пребори.Най-доброто и ефикасно е да крещи преди да и запушат устата, ама колкото може и повече.Ако се сети и да вика "Пож-а-а-а-р!", половината от живущите наоколо ще изскочат да видят да не им гори колата.Колкото и да са агресивни нападателите, обикновено от вдигнатия шум панически ще избягат.

Това къде го гледа, че така подробно го описа ? Когато някой е куку не гледа дали е денем или нощем, а просто си набелязва жертва и действа! Когато не знаеш, какво е да бъдеш нападнат не съди другите и не им търси грешките! На идея си нямаш какво е да си жертва на нападение!

Мими, нападали са ме и то имаше човек до мен, говоря от опит.Точно вдигнат безобразен шум ме спаси от сериозни последствия.Целта на нападателя беше явно кражба, но панически изчезна.

моя приятелка я нападнаха в 7 вечерта,през цялото време пискала,никои не и е помогнал...нападнали я в гръб,първия удар бил в тила

Нормално, полицията вече ще пази само депутатите. Като при Орешарски.

тия - тъмнозелени ли са, или "бежанци"?

Все една пасмина-бездомници,безделници и безродници...Ами че жената със сигурност има роднини,може би детенце... Това не са българи...

Ехо, ти да ни духа на бат.Бойко!Дрънкаш едни и същи глупости като него!Я малко се озапти!

аз живея в Лагера и тук почти не се срещат представители на определени етноси.. от време на време минава по някой да прерови кофите. По-вероятно е да са накои наркомани, отколкото цигани..

На кого му е заложено "да реже и да коли ", а ? Отговорът е : На всички мангали и техните разновидности.

Типично по партизански! Така са действали дядовците на днешните управляващи преди 9-ти Септември! Стари мурафети се незабравят и се предават по генетичен път!

Знаеш ли ,комай си прав.Сега като вземем властта какво рязане ;не обрязване; на богаташи ,горене на кметства ;заради данъците; саботажи ;на квесторите на КТБ; А ЗА МАНДРИТЕ;глад майка; не ми се говори какво ги чака и така нататък......

Шило

Не мче интересува това, дали е започнато досъдебно производство чак толкова. Почнато е, повече ме интересува, хванаха ли бандитите?

ЕЙ, ТОЛЕРАСТИ - Защо не пишете каква националност или етническа група са нападателите?!!!!!!!!!!! НО МОЖЕМ ДА ОБЯВЯВАМЕ ЕлинПелинчани за Фашисти!!!!!!!!!!!! А народът продължава зимния си сън!

Според мен:Ловите ги,режете им топките на моменти после съд и т .н

Някви маймуна ше са,гледат да изкарат нещо докато им преведат помощите

всякакви срещу 1000 лева гаранция щом и ценко чоков го пуснаха

Преди беше ясно - цигани. Сега може да са цигани, талибани (уж бежанци) или наркомани. И от трите си имаме по много в София. За два мандата ГЕРБ постигнаха това, което турците за 500 години не успяха - да погубят България.

България я погуби БКП под ръководството на КПСС!

Е то каква е разликата? БКП=БСП+ГЕРБ+ДПС+малките запъртаци. Я виж биографиите на гербаджиите или виден милиционер, или виден БКП кадър. В една люлка са люляни и БСП и ГЕРБ - червена с петолъчка отгоре.

си ти драго сИГАНЧЕ.:)

В момента кой управлява, че забравих?

Добре че ти нямаш власт! С тия клишета, само дрънканици,ако те бива за нещо защо само пилиш всеки ден едно и също, а не вкараш малко култура, идеи за нещо???ААА, чешеш си зад..., т.е.езика!

Какви пистолети, какви спрейове, когато на жена и скочат трима бабаита. Моя колежка директно са я нокалтирали в гръб и са и взели чантата. Просто присъдите са мижави или условни и разбойниците нямат страх.

Да, така е и в допълнение това е ПРОСТО БЪЛГАРИЯ (1000 лв. за затворник мес. издръжка, 160 лв. за пенсионер...)

Що да са глупости? По-добре да нямаш нищичко, с което да се защитиш, понеже могат евентуално да ти скочат трима, това ли казваш? Те помощните средства са именно за изравняване на силите, ако не си схванал. А че ако разбойниците се разнасят по улиците с чувството, че са техни, и картечница не може да те спаси, факт - за това си прав. Ама явно нашата полицейско-съдебна система няма скоро да почне да си върши работата, така че ако гражданите не разчитат поне на себе си за защита, понеже, видиш ли, можело да са прекалено много бандити на куп, просто няма какво да ги спаси.

По бай Тошово време съм се прибирал посред нощ през половин София, пеша, ходил съм по тъмни улици, паркове и други места, но никой не ме е нападал. Ходехме спокойно по и по малките часове. Дори през ум не ми е минавало, че някой може да ме нападне. Извод: българинът разбира само от дебелия край!

Тогава мангалите не смееха да шукнат!

Аз през демокрацията съм се прибирал посред нощ никой не ме е нападал. При Бай Тошо три пъти са ми скачали след училище.

КЪЩИТЕ НЕЗАКЛЮЧЕНИ ПРЕЗ ДЕНЯ, А ВЕЧЕР ГИ ЗАКЛЮЧВАХМЕ АКО СЕ СЕТИМ !

Това кога е било? През Средновековието ли? Щото аз пък помня, как през 80-те всичко се заключваше с по няколко катинара!

Да не са от избирателите на Местан щом ги няма имената.

От избирателите на Коалиция за България са.

Фандъкова да си спестява още от осветление в уличките! И в центъра - да свиеш в някоя пряка край Витошка - тъмница!

Така беше и при соца. Разликата е, че сега има доста по-голяма престъпност , даже и по светло. Нормално е - демокрация.

Разликата е, че тогава пишеха за Тъкачки и Трактористки преизпълнили петилетките за 3 години, а сега пишат реални факти от ежедневието.

Имам два въпроса: 1,Какъв е реда да си закупя оръжие за защита? 2,Ако беда нападната и го използвам законът ще ме защити ли или ще ме накаже?

1. Почти невъзможно без подкуп 2. Ще лежите повече ако използвате оръжието, независимо дали има условия на неизбежна самозащита

1. Трябват ти връзки! 2. Законът дащитава престъпниците! И май ще е по-добре ти да си извършила престъплението, отколкото да си гръмнала изрод, който е решил да те ограби и изнасили, дори и у вас!

Не ти трябва оръжие ! И да го имаш вероятността да го използуваш ефикасно е малка , а може и да стане голяма беля ! Вземи си хубав и качествен спрей ! Ако те нападнат казваш " Ето вземете ми парите ! " и бързо натикваш спрея в лицето на нападателя ! Преди това изпръскай няколко спрея за тренировка !

С малката корекция - че ако са повече от 1 (което не винаги можеш да видиш, тъй като има вероятност само един да те нападне, а другите да са отстрани резерва) не е желателно да правиш глупости, вкючително да ползваш спрей. Просто дай чантата - ако е това което искат, за да не те "режат" или пребиват. Ако целта не е грабеж, а друго - то със сигурност си трябва съпротива. Ако не се съпротивляваш, според някои тълкувания може да се окаже, че си дала съгласие, заради неизразено ясно несъгласие....

1. На сайта на МВР би трябвало да е описана процедурата, както и около 15-те документа, които са Ви необходими. От особен интерес е обосновката за какво Ви е необходимо това оръжие; имайте предвид, че въз основа изцяло на нея може да Ви бъде отказано разрешително за притежаване и съхранение. Ако на сайта няма информация - консултирайте се в РПУто си по местоживеене, или направо в КОС. 2. Ще Ви накаже. Проверете как е формулирано в закона правото на самозащита. Ако действително търсите лесно за употреба и сравнително безопасно средство за самозащита, изберете лютив спрей. Обикновена свирка (тип футболна, моля без тъпи шегички от по-примитивните съфорумци) или специална джобна сирена (ловно-рибарските магазини) също е вариант, защото вдига много шум, а това има сравнително нелоша вероятност да откаже нападателя.

Гърмиш го и после викаш" Ама пистолета не е мой! Той като ме видя, приближи се, извади го от джоба си и се самоуби!"

То като няма други свидетели, значи това е истината! Кой ще я оспори?!? И моля, моля! Не правя никакви намеци за красотата на жената!

Локацията и действията подсказват , че вероятните престъпници са мигранти ! Другия вариант са " елегантни и възпитани " роми !

Ако бяха мигранти, момичето щеше да разбере това. Вероятно са от нашите вътрешни мигранти и гастрольори.

Тя най-вероятно знае точно какви са ѝ нападателите, но нали сме "толерастни" на нас не ни го съобщават! Нито когато са цигани, нито когато са нашественици!

Това е електоратът на БСП-ДПС-ГРОБ! Дето уби професора в Захарна фабрика преди години и така не откриха римлянина, който го намушка!

Да предприемат оперативно издирвателно заградителни действия.

На бас че няма да ги хванат , защото ще нарушат " човешките им права " на горките тарамбуки а те просто са били гладни и са имали нужда от пари и да излеят гневя си за това че не сме им осигурили всичко от което имат нужда!

Ще бъде заведено дело срещу "неизвестен извършител"............... Жална ни майка с тази престъпност и безпомощност на нашата полиция.

Що? Ти знаеш ли кой е? Да не хвърлят бял боб?! Като приключи разследването тогава ще се разбере кой е. Дотогава е много вероятно да се води срещу "неизвестен" ако ще и пет баби от съседния блок да са го видели.

тъмнозелени най-вероятно или наркомани

това е времето на боко тиквата и червените кхмери

вече съм аз на власт и престъпността се активизира

И на коя улица в Лагера е станало това? Аз живея в тоя квартал.

Е миналата година не пострада ли и ти !? Нали те пребиха група роми - биха те, изнасилваха те, ти само дето писа жалби до полицията - нищо не им направиха. Кварталът си е опасен.

Показа се малко слъце и тебе те хвана веднага! И най-вероятно нещо се бъркаш, баце! Не си ритай здравния картон!

Преди време един бра душа в близост до църквата. Опита се да обере една женица по подобен начин, обаче, не ни виде нас. То и ние но видяхме ситуацията, щото бехме на другата улица, просто на нас се натъкна жената бягайки. Беше я пораздърпал и ѝ беше скъсал дръжките на чантата. Едва я успокоихме, беше си глътнала езика от уплах и говореше супер несвързано. Успя да ни каже, че бил я заплашвал с пистолет и накъде е тръгнал. Е--е-е, ле-е-еле-е-е, като го настигнахме-е-е. Шибания мангал отскача като гумена топка. И верно имаше пистолет, ама пластмасов. Само дето не го изяде......

Трябвало е да му го наврете в кожения му кобур-отзад ,нищо ,че е пластмасов ,ама с дръжката на пълнителя напред ,че да не може да го вади повече ...

Защо ли си мисля, че това не са местните зелени, а натрапилите се такива. Тия на които, неясно защо, им казват мигранти.

Много удобни станаха тия мигранти. Я си погледни в кочината бе мамул, пълно е с отрепки българи и примитивни циганя.

В ШВЕЦИЯ ПОЛОВИНАТА ЖЕНИ НЕ СМЕЯТ ДА ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА!!!!!!!!!! В ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ, ИТАЛИЯ Е ПО-СТРАШНО И ОТ БЕЙРУТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА!!!!!!!!!!! СМЪРТ НА СОРОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако Сорос умре, Путин ще умре от мъка по него.

СОРОС Е БЕЗСМЪРТЕН !!!

И защо така бе, джанъм?Обясни си великата мисъл!

Абе маймун, много я разбираш европата, като бай Ганя си. Къде ли не си бил, туй Плоещ, Турни Мъгуреле, Гюргиву, Галац, Браила, Едирне, ей.

Абе у Варна всички са пришълци от селата кореняци почти няма много добре знам както и в София има уж Варненци кви ги пишете глупостти и тоеа не по темата

Егати смелчаците! Само трима и то въоръжени само с ножове! Следващият път по-добре поне петима да се съберат, като нападат някоя самотна жена. Боклуци смотани, ама всичко се връща в тоя живот, да си знаете!

Са защитени,,цигани,мигранти,престъпници,убийци,измамици и др./но е и обикновения работещ беден БЪЛГАРИН.

Благодарете му на Бойко и Плевнелиев,те допринесоха за тези крабежи и прободни рани със нож,след време ще започнат и да изнасилват добрите бежанци нашите жени.

Сериозно ли мислиш, че фатмашкото говно Радев би променил нещо към по-добро, дори и да може?

gangnam style

Човека е доста дисциплиниран,защо да не го направи,видяхме ги вече два мандата Герб,какво направиха добро за българският нарос,освен да им вдигнат данъците,винетки,ток ,вода,и т.н а увеличение на заплати и пенсии няма,а???Надеждата ни е във този Генерал да оправи нещата към по добро.

Ти да не би да си един от "смелите мъже", нападащи жени ?

Прокажен народ, прокажена държава.