Кораб на руските ВМС се доближил до база на САЩ

Разузнавателният кораб на Военноморския флот на Русия "Виктор Леонов" се намира недалеч от база на подводници на американските ВМС в щата Кънектикът.

Обратно в новината

Коментари - Кораб на руските ВМС се доближил до база на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Американските БОЙНИ кораби кораби могат да се движат до западната граница на Русия в черно море, при това на стотици хиляди мили от американския бряг,а руски не боен кораб да не може да се движи в международни води почти до своята собствена граница.

Много просто задник, Черно море е от всякъде НАТО-вско, 80 % ор бреговата ивица и екватория принадлежи на страни членки на НАТО и две страни съюзници на НАТО. Аман от идиоти в този форум.

КЕМАЛ АТАТЮРК Какъв съвет ще даде за поколенията? Отговор:"Никога никога не се закачайте с РУСИЯ.От всичко което правят могат да воюват най добре." Справка - историята!

Петрола е над 50 за барел СА заплашва да фалира САЩ . САЩ пак пробиват тавана на 18 трилионния си дълг 20 000 000 000 000 ...ДЕФФФФФФ пари нема. Руснаците непрекъснато изкупуват големи количества злато с техните рубли . Има от какво да се страхуват новите братя на Роско и Боко -краварите ! СПРАВКА >>> usdebtclock . org

1. РУСИЯ Е ДЖУДЖЕ И ЩЕ Я ПОСТАВЯ НА КОЛЕНЕ КАРЛ ХІІ, крал на Швеция , 17-ти век резултат : ШВЕЦИЯ ЗАВИНАГИ Е ЛИШЕНА ОТ СТАТУТ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА 2. ЩЕ ПОКОРЯ ИЗОСТАНАЛАТА РУСИЯ ФРИДРИХ, Император на Германия , 18 -ти век резултат: ПРЕЗ 1759г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В БЕРЛИН 3. РУСИЯ Е КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА НАПОЛЕОН ,Император на Франция , 19-ти век резултат: ПРЕЗ 1814г. РУСКАТА АРМИЯ ВЛИЗА В ПАРИЖ 4. ЩЕ ЗАВОЮВАМ СССР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ХИТЛЕР, РАЙХСКАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ , 1941 г. резултат: ПРЕЗ МАЙ 1945г. СЪВЕТСКИТЕ ВОЙСКИ ПРЕВЗЕМАТ БЕРЛИН 5. РУСИЯ Е САМО ЕДНА РЕГИОНАЛНА ДЪРЖАВА БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА, ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, 2014 г. резултат: ОЧАКВА СЕ

Алоо, научи се да пишеш с малки букви бе идиот. Никой не е длъжен да чете и да приема простотиите ти. Ние от село не ядем сено!

КРАСУХА 4 -система за Радио Електрона Борба ПОСЛЕДНО поколение обхат в радиуснадействие300 КИЛОМЕТРА този радиус всяка изстреляна крилата всеки супер скьп последен американски и натовски самолет струващ милиони всяка електроника по вьздух и море бива превьрната купчина неизползваемо желязо

Никога не забравяйте кой победи нацистите! Учете децата си на ИСТИНСКАТА история! Дайте на децата си да четат УЧЕБНИЦИТЕ ПО КОИТО ВИЕ сте учили! Създавайте патриоти, а не бездушни сенки познаващи живота от холивуд!

Мисли преди да пишеш. Учебниците за основно училище, пък и за гимназията бяха на заем, и се връщаха в края на учебната година. Няма откъде да ги вземем, пък и нали трябва да завърши детето, не само да чете.

Руснаците превърнаха гордостта на американския флот -,,Доналд Кук", в купчина плаващ скрап. Американскте моряци резилят добрта морска практика с непрекъснатите си оплаквания. Най-добре Доналд Кук да бъде превърнат в плаващ ресторант и капитанът да свири на банджо. Американците са добри танцьори и сервитьори. Ще забавляват публиката добре ... И никакви Су-та няма да ги безпокоят ...

Екшън в морето! Су-24 уволни предсрочно 27 американски моряци

Всички платени пишете, че Русия е бедна и не става за нищо. Защо тогава всички започват да реват, ако даже се намекне, че ще им спрат транзитните такси за газ. Реват и развитите икономики, ако от Русия не им изкупуват стоките, Ако не им пращат туристите. Търсят ги за транспорт до космоса. Абе уж лоши и бедни, пък всички ги искат. Защо така? Е нашия президент е изключение, но пък му е простено

претрепи соросояд-спаси родината

Сигурен съм, че ако има как да ни покажат разузнавателната апаратура на този кораб, ще се окаже, че няма нищо руско, а всичко е купено от прогнилият и разпадащ се вече САЩ! Няма как да е иначе, защото не е възможно с електронна апаратура от 80-те години на миналия век да разузнаваш параметрите на такава от 21 век! Все едно с компютри "Правец" да оборудваш бойна техника 5-то или 6-то поколение! То затова и американците не им обръщат кой знае какво внимание...

е и?какво искаш да кажеш,с тяхните камъни по техните глави умнико

Вълчанов

Аз наистина съм умник, но ти си глупак, щом така разсъждаваш :)

Вчера се притесних, че на този "руски кораб" няма да му стигне нафтата да се върне, но днес се успокоих, защото: - може да презареди в бензиностанциите на фирма "Лук-ойл, САЩ" или от някоя блуждаеща руска подводница; - защо пък трябва да се връща?!

че стокооборота между САЩ и Русия по време на санкциите нараснал е два пъти.

Не, ти, "Ти май не го знаеш", не знаеш, че аз го знам! Защото има едно световно правило, наречено правилото на "ембаргото"! То гласи: "Ембаргото (в случая "санкциите") се налага от този, който може да го "наложи" с цел да спечели колкото може от него. След като разбере, че друг печели повече от него го "отменя" за балъците". Да му мислим ние с гайдите!

идентизно с церно море.....

това е кораба на джак спароу...споко

личи си отдалече че е руски има и ражда по него и не работи нито една система....може да се самовзриват и после амереканците им виновни

Разкажи и на нас да сме "компетентни" като теб и да "различаваме отдалече" как "не работи нито една система" на даден кораб?!

...ражда?...и какво роди!?

Иво, ти не виждаш ли че руския кораб даже стои неподвижно .... на снимката. Дрейфа корабът по океанските течения и те са го захвърлили към американската база. Не са виновни руснаците.

и ти си чел винету

Личи си отдалеч ,че си неграмотник!!! рАжда как се пише?!?

Така е, Иво. С тази рАжда в мозъка ти всичките ти мозъчни клетки, ако ги имаш, ще се самовзривАт и дори амерЕканците ще се чудят какъв експеримент си искал да извършиш.

...ражда?...и какво роди!?

страх, мамоо-о-о-о-о....

имат САЩ в света, където и да плюнеш по света, все ще уцелиш американската база.

Абе скоро тия ще се ступат, но незнам кой ще е победител! Който и да е ще има една унищожена планета! Лошото е, че и ние дето "хал хабер" си нямаме от военно дело ще "оберем пешкира"!

ако се почне туи което го пише по дебелите книги и го гледаме по холивудските филми ,няма да има победители и само ние по върховете на стара планина ще напишем за случилото се

в света води САЩ,Китай,на трето място са Франция, Великобритания, Саудитска арабия и Русия. Където и да вдига мишци, Русия е икономическо джудже с БВП за 2016г. колкото Южна Корея и съответстващо на това въоръжаване.

тъпото си е тъпо - говоря за теб. Мушмурок, не оръжието и неговото количество определя силата на една държава, а силата на характера на един народ, ясно ли ти е? Впрочем на едни робски душички, овчи наведени главици, това е неразбираемо нещо.

Ти преди да пишеш лъжи, не е зле първо да погледнеш официалните данни. Според данните за 2016г. на първо място е армията на САЩ, следвана от Русия, Китай, Индия и т.н. Ако вземем предвид ядреният капацитет Русия е номер 1. Тъй, че на ахмашките ти лъжи никой не се връзва!

по мазните дебели американски задници :))))

Или търси сближение, или спирачките са отказали. Но все пак има приказка такава - любопитството уби котката.

...от друга страна ...кадето и да плава този кораб все ще е дo американска база...факт !

Тези само са си забравили водката в тази база. Няма какво друго да обяснява присъствието им там.

...това е добра новина ....помага на краварите да се варнат в реалността !

путиновата политика в няколко изречения: заграбване на крим, предизвикване на братоубийствена гражданска война в украйна, нова студена война в света, руска военна агресия и превъоръжаване, хакерски атаки организирани от руските тайни служби, пропаганда и хибридна война, дезинформация и намеса във вътрешните дела на държавите, напрежение между ядрените сили и заплаха от ядрена война и унищожение на цивилизацията. все неща известни от времето на империята на злото ссср.

Пич отивай на касата, направо се престара.. Имаш хонорар 2 долара и 50 цента.

иран , ирак , сиря , либя , виетнам , тунис , сърбя ... а бре тъпанар , това са маи съседи на америка а ? продажно племе сме нали ...

Що бе!?Рутинни Руски учения.Да свикват краварите.Каквото повикало такова се обадило.

А когато става обратното,защо редакцията на ДИР не го отразява като "новина"?

Нормално, прилагат симетрични действия срещу самозабравилите се краварии. И пътьом подслушват малко...

ЗЛЕ ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ В САЩ,КОГАТО ГИ ШПИОНИРАТ ОТБЛИЗО???ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ БЛИЗКИ ДО РУСИЯ МОРЕТА И ЩЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА СИТУАЦИЯТА!!!ЯВНО ЗАМИСЪЛА Е НОВА ВОЙНА,КОЯТО ЗАПАДНАЛИТЕ НЯМАТ ШАНС ДА СПЕЧЕЛЯТ!!!

дори това че си русофил не може да оправдае глупостта ти!

а колко близо е това близо, щом не е навлязъл в териториалните води на сащ??

Черно море е 250км а американските кораби на колко километра са минали че имат претенции когато им отвръщат със същото.

Американците взеха да се насират и на собствена територия...

Абе да му пуснат няколко трасиращи реда на руското корито, пък ще видим кой ще напълни гащите. Храбрите руско-съветски воини и мъдрите им военначалницисе издрусат като самосвал. Петите ще си затрупат.

СССР го закриха преди близо 25 години. Ясно какви са ти познанията, щом дори това не си разбрал. А насирането е американски патент.

ама немат топуи що ли така а?

путин е бил в кгб и му личи за разлика от теб ... ще те бие и на пиене и на бои :))).

трасиори?ти добре ли си???маи всичките помияри като тебе са за раднево,пии си хапчетата и изчезни от саита троинои одиклон

направо дебаркира и стовари нещата в пионерския лагер при Камчия..

симо

Ескалацията на напрежението е специалитет на Америка достигащо до безумие и много пъти изправяло света на ръба на ядрената война.....Един страшен епизод е ,,Операция,,УМЕЛ СТРЕЛЕЦ,, ,,от времето на Рейгън....Така и не искат да разберат , че в ядрената епоха единственият ВРАГ е САМАТА ВОЙНА.....И при това непрекъснато смъкване на,,прага,, на възбудимост за АВТОМАТИЧНО/компютърно/задействане на системите и агресивни концепции перспективите за ЗЕМЯТА не са хубави.А каква надежда бе 21 век.....

чий специалитет беше карибската криза ?

Ами разкажи ти,и не забравяй да включиш и амариканските ракети базирани в Турция преди това.

Сега се сетих нещо много важно. Ако са решили да емигрират масово в САЩ, късно е, чадо, мандалото хлопна. Трябваше да бягат при Негъра-Президент. И още нещо. по време на Кубинската криза руснаците пак са се опитвали да с 4еправят на мъже. Да пробиват американската блокада, значи. Ама не им се е получило - тръгнали са си като насрани. Със се ракетите.

За тоя случай знаеш от достоверен източник нали? Чул си го в кварталната кръчма или на женския пазар. Я кажи нещо за Залива на свинете в Куба или не ти изнася :D

симо

ПАК ОТСТЪПИХА/за кой ли път/ в името и значението на човечеството и планетата........А сега кажи кога Америка е направила това???

Ще ти отговоря-предполагам знаеш,че Никита Хрушчов направо му е хлопала дъската,удрял е с обувката по масата в ООН,той е дал и Крим на Украйна и е виновник за днешните събития.Когато руските кораби са принесли и разположили ракетите в Куба,американските военни са искали да започне войната-Кенеди ги е спрял ,той е изчакал разумно,а от руска страна един генерал възпира всичко.Хрушчов по-късно е изгонен,той е бил украинец.Чисто луд е бил.

Ами какво правят американски кораби в Черно море?

Ами чакат за изборите на 26 март,на това му викат regime change, е в по-мек вариант отколкото в Югославия или Ирак.

И как е станало това?Обясни,че нещо фактите са други!!!