ГЕРБ: Със СЕТА отпадат визите за Канада

България извлече възможно най-доброто от ратифицирането на СЕТА - отпадане на визите за Канада, смята ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Със СЕТА отпадат визите за Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не отпадат визите за всички българи, а само за тези, които са имали визи през последните 10 години или са имали визи за САЩ. Тиуя гербери лъжат, че става въпрос за всички. България е отново прекарана заради тъпи политици. Мисли, народе!!!

"ГЕРБ: Със СЕТА отпадат визите за Канада" и.... пристигат хранителните боклуци. Да ни е сладко!

ГРОП=национални предатели.

Борисов ЛЪЖЕ.Споразумението за визите предгождаше гласуването за СЕТА,

Лека-полека циганите ни ще стигнат и до Канада!Да се орезилим и там!

Струва си отпадането на визите, ако всички герберастчета направят добро на народа и се изнесат в Канада завинаги! Поне ще знаем защо ручаме жабетата /ГМО-то/

И какво като отпадат визите. Билет за Канада $1 000 канадски $ На летището трябва да покажеш поне $2 000 канадски $ кеш. И какво да видиш в тая Канада ? Нищо. Сега, колко човека ше могат да си пизволят този лукс. Излючая обкръжението на боко.

За това ли подписахте бре,заспалаци такива??? За да отпаднат визите ли??? Няма такива помияри като вас,подписали,за да ни изпратят в...Канада?!? Олигофрени,да бяхте подписали нещо,за да останем тук,а не да ходим на майната си!!! Всъщност,защо не хващате куфарите вече и да хващате за Канада,тъкмо ще имаме някакъв шанс за оцеляване,без крадливите ви муцуни да са някъде около нас!!! Но не само вие от ГЕРБ,ами и другите,от всички абревиатури,без изключение!!!

Ми те визите трябваше и без това да отпаднат до края на годината! Та излиза кон за фашкия!

А не можеше ли да им паднат на тях визите за БГ ако и те махнат визите за Канада малко кон за кокошка става и пак ни намъкват във договори вовеки и никой не знае как се излиза от тях - с война и национална катастрофа а тога дали ще оставим живи днешните политици или децата им , писна ни да ни лъжете мърши такива.

Не само Кунева е т.па овца. Със СЕТА отпадат визите за Канада, " Кон за кокошка.". Че колко българи, ще отидат до Канада? 0.01% а 100% ще ручаме ГМО. За утешение няма да е канадско, защото там има контрол, от САЩ, ще е.

Така ли? Още утре тръгвам за Канада и всяка седмица ще прескачам до там. А Тиквоч и шайка ще разберат като им падне тавана на кухи глави и някоя частна канадска фирма започне да съди държавата ни.

утре не може. На 2 ри декември чак!

на никои не му пука за балхар и за визи за балхар. отварят вратичка за мигрантите, директно со самулет у канада, с дукименти от балхар. плус техния биснес тука уреден. те балхар и без тфа зибегаха, които не знае език само тои не е избегал. не е за вас селенчета, за мигрантите е. те пичелът 2 пъти, вие нищо. които сега там е финансирал мигрант, ше си пребере обратно паричките и ше се отчете на когот требе. бизнес за мелярди. и вие не сте в бизнеса, само ражоди правите за мигрант.

Ако Бойко Борисов постигне това! Ще остане като най-дейният български политик с мисъл за България! Адмирации за генерала, ако го постигне! Става въпрос за свободно придвижване. Не само за договор.

Големец! Титан!Велик!Хубавец!Деец!Дупедавец!

Ти си по-голяма кратуна и от шефа си Тиквата!хайде, гепвай куфара и изчезвай при "сноубърдите" в Канада! Вземи и повечко от герберастите!

На моят шеф... се молиш за мирна и щастлива година, за здраве и благополучие. Благодаря за насоката, предполагам, че те е чул и ще отдаде на всеки му заслуженото.

егати шибаната дарзава стом за 25 г това е наи/големото постицение_....

егаци маци

Придател! Требеше да пазариш и помощи да можем да зимам в туронту! сиа за ко да ода там

Ех Тодоре, Тодоре ( за Колев става въпрос) товята мечта се сбъдна всички ша отидем в Канада!!!

Мамицата ви мръсна ГЕРБерастка! Знаете ли в каква каша пак ни натресохте бе крет..ни! Продажници такива!

В гражданската квота на БСП са внедрени здравите сили от Пета колона на Путин у нас. Следващите 4 години тези активисти ще са глашатаи на хибридните войни на Русия против България на българска територия. Елена Йончева с майка рускиня, завършила в Москва. проф. Иво Христов роден в Киев, Тома Томов - агент на Дръжавна сигурост. И лъже и маже проф. Иво Христов Много трудно приех поканата на БСП за листите. Има задача да е глашатай на Решетников. Проф. Иво Христов е бил експертен сътрудник на Комисията по правни въпроси към 38-то, 39-то, 40-то и 41-то Народно събрание към БСП.

Решетников похвали ГЕРБерастите бе малоумник! Какбо БСП какви 5 лева! Аман от малоумници като теб! Жалко че не само твоите деца (ако ги имаш) но и моите деца ще ядат храни с ГМО! Продажни ГЕРБерски идиоти!

Герджиков на Ечемишка: За 5 дни свършихме повече работа отколкото за 5 години. На 16.02.17 г. по канал 3 в предаването Имате думата показаха, че синът му Светослав Герджиков е имал договор за нещатен юридически консултант към Автомагистрали ЕАД и е получавал 6000 лв. на месец.

Българските предатели това са русофилите воглаве с лъжемаже-Нинова ще доведат у нас РУСКИ ОЛИГАРСИ! Гласуваш за БСП получаваш РУСКА ОЛИГАРХИЯ! Целта е неРеформаторът Путин да дестабилизира Европейския съюз! Путин вместо да гради и направи народа си богат, руши другите държави! Путин не е държавник, Путин е терорист! Русия е против СЕТА, а синът на лъжемаже-Нинова защо е в САЩ, а не в Сибир?

За простотиите които вършат ГЕРБерските идиоти не ви е виновна нито Нинова нито Тръмп!

Абе вие още за канадските визи ли се дрънкате- какво общо имат те с ъс СЕТА!? Ако беше жив Тодор Колев щеше да ви разскаже за Канада и как се дават визи.На мен дадоха веднага на границата на сащ при влизане в Канада и то без пръстови отпечатаци. Иначе скачате в Ниагарският водопад и водата ще ви отнесе в Канада, друг вариант - отивате в някой индиански резерват до границата,плащате си и някой сиукс ви води през гората.

Е, и какво от това?

Явно че искате българите на напускат България, за да дерибействате вие!

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Чалгарите изгубихте!

ох как ги мразиа тези ама кажете кои

В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ИМА БУКВА "Я"

Каратанчева подозрително мълчи по въпроса, а както знаем тя е "компетентна" по всички въпроси, в т.ч. и СЕТА.

И колко милиарда печели България от падането на някакви визи за държава, която едва 5-6 човека искат да посетят като туристи?

едно време имаше "С цървули по дивия запад", а сега ГЕРБ ни предлагат:"Без гащи в Канада". Благодаря ви ГЕРБ!

Безумни дебили! Георг ми обяснява за визите. Защо не ми обясни за арбитражите? Защо не каже нещо за достъпа до обществени поръчки? Кой е облагодетелстван и кой прецакан? А хермафродитът Атанасова ми обяснява, че "подписването на споразумението между ЕС и СЕТА" било постижение. Неграмотна мръхла с претенции!

Унизително е това- махат ни визите- какво благодеяние само, горките те каква жертва правят...., а ние се пробиваме икономически и ще ни вкарат технологичните си стоки на пазара ни където не можем да ги конкурираме. Кой знае шенгенските мошеници с какво ще ги удовлетвориме за да ни "пуснат" в шенген...

плати ни екскурзията до Канада па барем да се възползваме от безвизовото пътуване! Айде ти си богаташ знаем го! Не се стискай че може да не се разваш на паричките!

Гледай ги, колко са тъпи! Абе то не останаха хора в България, които да емигрират без визи ....

Щом като Деса поетеса от околовръсното ни разяснява и се хвали с отпадане на канадските визи с гласовете на всички гербери в ЕС парламент,считайте до какво ниско ниво пада Борисов и ГЕРБ в очите на българите..

За едни Канадски визи ли продадохте интересите на все още неукрепналите БГ фирми и България ,венцеславний и на бога наместник Аз Бойко Борисов.

kirchevo

"Боко Тиквунски" спокойно може да го прекръстим на "БОКО ХАРАМ", и без това искат да ни довършат.

Колкото за САЩ ще отпаднат визите, толкова и за Канада. Но когато дойде времето, всички късопаметни ще са забравили, защото ще се чудят как да плащат на Топлофикация и други обирджии, а за останалите ще се измисли някакво оправдание. Когато отпаднат визите, тогава да пишат. За момента все още има визи. И ако все пак отпаднат, тогава една голям вълна от български емигранти ще замине директно за Канада.

Гласувайте пак за тях! Гласувайте за пълния ГЕНОЦИД на българския народ и пълното унищожение на Родината ни, до българска територия без българи.....

Кмета на Елин Пелин- за Премиер! Курвите от Герб, и Русофобите предатеили да се изнасят отвъд Канада.

И путиноидите тоже...

стига простотии Герберастки колко българи ходяр до Канада за по 1000 евро билета и колко ядат ГМО за по 2-3 лв. килограма. така убиват нашето производство- селата и малките градове.

симо

Да продадеш държавата за едни визи......Бах му и пазарлъка...

Сега в големите вериги ни предлагат "дупетата" на Европа - вакумирани изрезки от салами, шунки, филета и какво ли не. Не ми се мисли какво ще ядем след СЕТА.

Публикувайте най-накрая имената на майцепродавците подписали тази далавера.

Лъжа и измама- този кой го пита за мнението му, ами нашето.Визите нямат нищо общо със това Споранедуразумение. Просто Канада влиза през задният вход в ЕС- типично на тях и англичаните им дай само "free trade$' алъш-вериш да има и то след Брекзита, повечето канадски фирми са общи с британските или американските сащ. А Канада дава визи свободно стига да успееш да събиреш точките за емигрант или имаш достоверна покана от близки и приятели там.

Предпочитам да не ям ГМО-та и боклуци, отколкото да няма визи за Канада.

Идиотизъм.Още помня :Остана едно КПП да измажем и сме готови за Шенген.Как бе искате някой да повярва,като ви помним лъжите.

надайте се краката ни миришат за канадско

Кое му е най-доброто???Това ли ,че ще се увеличат многократно отровите ,които ще поглъщаме-ГМО то.Това ли ,че мижавата ни икономика ще изчезне безвъзвратно,че трансантлантическите корпорации ще ни превърнат в свои колонии.? Националните предатели разбирасе ще извлекат огромни изгоди

Визите за Канада са предмет на реципрочност между ЕС и Канада. Ако Канада не дава визи за граждани на държава от ЕС, то ЕС може да отнеме правото на безвизово пътуване на канадците до ЕС, вкл. България . България също има право да наложи визи за канадци, докато Канада не премахне визите за българи. Проблемът на предателските правителства е, че не са поставили ребром въпроса за отпадане на визите за българи пред Канада. Това е така, защото от 1989 г. досега външните ни министри са работили само срещу България, а Борисов се прави на улав. Следователно, обвързването на отпадане на визи за българи за Канада с подписване на СЕТА (на коляно от проваления Борисов и провалените му министри) е спекулация на Борисов!!! ДО ВСИЧКИ ЗАБЛУДЕНИ ОТ "ХАРИЗМАТА" НА БОЙКО БОРИСОВ! ЗАПОМНЕТЕ! ДЕЦАТА ВИ И ВНУЦИТЕ НА ВАШИТЕ ВНУЦИ ЩЕ РОБУВАТ НА СЕТА - РОБСТВО НА КОРПОРАТИВНИТЕ МОНОПОЛИ, КОИТО ЩЕ ВИ ДЪРЖАТ ПОКОЛЕНИЯТА В МИЗЕРИЯ И ПОДЧИНЕНИЕ, ЧРЕЗ НАЛАГАНЕ НА МОНОПОЛНИ ЦЕНИ ЗА ВОДАТА, ТОКА, ИСТИНСКАТА ХРАНА. ДЕЦАТА ВИ И ВНУЦИТЕ ВИ ЩЕ СЕ ХРАНЯТ КАТО ПРАСЕТА С ГМО И ЩЕ ПИЯТ ОТРОВНА ВОДА ОТ ОТРОВИТЕ ПРИ ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ. СЕТА Е КОРПОРАТИВЕН ФАШИЗЪМ. СЕТА Е СМЪРТ ЗА ВСЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗА ВСЕКИ НАРОД И ЗА ВСЯКА ДЪРЖАВА ПОДПИСАЛА ИЗМАМНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ. ВИЕ СТЕ НЕЩАСТНИ ЛАПНИ ШАРАНИ! ДЕЦАТА ВИ И ВНУЦИТЕ НА ВАШИТЕ ВНУЦИ ЩЕ ЛАПАТЕ ГМО И ПЕНИСИТЕ НА СВЕТОВНАТА МАФИЯ - ЕВРОПЕЙСКА, ПРЕЗОКЕАНСКА И АЗИАТСКА. ВНУЧКИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ПАРЦАЛИ И ПРОСТИТУТКИ. ВНУЦИТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ДЕБЕЛИ СВИНИ И ДЕБИЛИ ОТ ГМО И ОТРОВЕНИ ЗЕМЯ И ВОДА. ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ЩЕ СА ПРЕЗРЕНИ РОБИ!!!!

За някои неща може и да си прав. Обаче аз живях доста и при социализма и винаги съм бил под диктатурата на държавата и монополите. Не знам какво ще ни донесе СЕТА, обаче и да го отхвърлим, пак ще сме роби на монополи и картели. Освен клетвите може да предложиш нещо в замяна?

Леле сега като залетя към Канада.....по два - три пъти в годината. То и билетите евтини................. Не знам вече как да ви нарека, дебелооки, безочливи, гьонсурати герберасти !