България след шест години Борисов

Равносметката от 6-те години управление на Борисов е отрезвяваща: българите вярват повече на Брюксел, отколкото на собствените си политици.

Обратно в новината

Коментари - България след шест години Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарят Франк Щир явно е изживял живота си от източната част на Берлинската стена. По-явна комунистическа поръчка може да изпълни само другарката Нинова-Решетникова. Комунистите започнаха 'облъчването" , само това си могат,защото това са учили в Москва.

б/р/ойко цветелинов борис/лав/ов-думите са излишни.Напълно излишен е и той.Дано да го проумеят много хора. този и всички около него дойдоха от нищото и сега ще ги пратим на бунището.НАРОДЕ???- мисли и не забравяй какво сториха и не само тези,но и всички управлявали ни досега!!!Господи помилуй нас излъганите.

изберете го пак и отиваме на 266 - то място!

Я стига глупости!!!Сривът при БСП беше тотален, те направиха чудеса за да спъват развитието в тази страна!!!!Няма какво да се спори тук.....Единствените който могат да ги бият в момента са ГЕРБ и за това е това нейстово квичене против тях...

След такъв демографски срив и голямата мизерия в която живеем какво да коментирам,то е очевидно.Но и никакви мерки не се вземаха от неадекватното управление на ГЕРБ!

Бате си е десен и това си беше дясна политика. Сега искал да вдига заплати- ми не е нужно да се прави и на ляв и на център и на всичко. Просто да си почине малко на скамейката и след 4 години пак

Ще си почине той! При мен! Постоянен дневен режим! Полезна храна! Закаляване! Ежедневни обиколки на двора!

По-добре ще е да почине, та не ни се мярка повече пред очите.

Расте Дългът Расте Мизерията, ей това е Бобко и герберастите.

С БСП сривът ще бъда тотален

ВЕЛИК ФАКИР МНОГО ПАРИ ВКАРА В ХАЗНАТА МНОГО КРЕДИТ ВЗЕ И НИЩО НЯМА НА ЛИЦЕ ВЕЛИК ВЕЛИК ФАКИР

Шест години управлява и докара страната до злоба, омраза и разруха! През двете години които саботира Орешарски, докара страната до невиждана катастрофа! Сега лъже и обещава на учители, пенсионери и заплати за всички. А ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИ ДО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА?!?

Той човекът го е казал: ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ! Къде в тази поредица се вписва Мутрагеньо?

един вицепремиер възкликна в ефир: "Ех тая държава, щом аз съм и вицепремиер". А беше на поста само няколко месеца. Ами тогава Боко трябва направо тихомълком да се обеси.

Тоя СИК-аджия вместо да е в затвора пак напира за властта. Няма ли българина малко акъл, та да разбере, че бивша мутра няма? Както няма бивш негър. Ако не проумее тази проста истина - ще пати, докато я разбере.

И да го плюят и да не го плюят неговата партия пак ще е първа политическа сила!

ми то с мат'риял като твоя, как да е

Или казано с други думи, "Ерата Баце" в бг политиката най-добре се описва със знаменитата фраза на Линкълн: Можеш да излъжеш малко хора за много време, можеш да излъжеш много хора за малко време, но не можеш да излъжеш всички завинаги.

Никога не можеш да се погледнеш през чуждите очи. Германеца ни е видял и описва това с една дума СРИВАНЕ.

Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани. В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.

И защо триете,бе, господа, защото ви на писах в прав текст, че 6 години обгрижвахте по всякакъв начин най-некадърният и престъпен управник на България, затова ли, защото сте на гербаджийската ясла, а трийте, то и Хитлер гореше книги....Нещастни подгъзурници, не журналисти!!!

Погром. Успешно реализиране на 27 год. престъпен модел. сипваше на всички червени, сини, зелени , чалми а за народа дръжки.

е как бе а магистралите? :)

Никога вече.Защо се убиваме с тези неграмотни и ненаситни ....

Боко, такова слънце си, а всички те очерниха. Ето, подаде си оставката и виж какво студена зима дойде. Не грееш, не топлиш сърцата ни вече и скърцаме със зъби от студ. Жалко че не остана още малко да закръглиш заделеното на 10 милиарда. Нищо, и така може да се оттеглиш, станал поредния, облажил се от народа. Многото пари винаги са се печели на гърба на другите - що народ затри със здраве да си ги харчиш, от швейцарски болници да не излизаш. Там е лукс, от едната в другата да ходиш, но да живееш още дълги години...

Ние, българите имаме къса памет... е, може и да ги закръгли на 10 милиарда...

Стига сте го плюли юнак Бойко от СИК.Той има историческата задача страха си да го награди в надежда .Надеждата го крепи за Бойко 3,затова по села и градове лъже и маже разколебаните си активисти и ги стяга за 26.03.017г.Забравя едно ,че днес му ръкопляскат ,а утре на изборите срещу него.Като циганите .Те взимат 50 лв. от ГЕРБ ,а гласуват за ДПС срещу 55лева.

че творят и ще продължават да творят още и още по - големи тъпотии. Бат ви Бойко трева пасе пред онези там!

гласуваш срещу ГЕРБерасти избираш БСП-дерасти гласуваш срещу БСП-дерасти избираш ГЕРБерасти все деривати на БКП, ЦК, ДС, КГБ

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Онзи мухльо ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ - свален като напикан от Председател на НС (когато го махнаха от председател на НС, щеше да се разреве), от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. A, Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си. ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Прав си ама станалото - станало. Сега накъде?

има какво да се коментира. След БСП-нищо, защото винаги, когато БСП вземе властта управлява ДПС.

КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ...Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов.

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни! Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата... Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Не се напрягайте много. Има 8-9 стотин хиляди българи, които не са заправили какво представляваше България след управлениятя ня БСП.

Значи истина се оказа, че ДИР-а е купен от синчето на един от съветниците на правешкия "гении", който тази година произвеждаше полупроводници, а следващата -цели. С паричките на червената мафия от Виена предвождана от Оги Доги се изнесоха през ВТО-тата 26 милиарда лева от пенсионните фондове на българите. Обаче факта, че и най харесвания коментар има 43 плюса е показателен. Те толкова сте тези, дето не можете да изкарате по 50 лева на ден.

По последни данни за тези избори трябва да се платят 56милиона. Логично е да бъдат платени от Борисов!!! Той е виновен за днешната мътилка наречена избори!!!

нали му искахте оставката? Ще ги платите вие. Какво са 56 милиона за Корнелия, Петър Кънев, Георги Гергов, Кирил Добрев. Да продължавам ли?

до тука бесе бат боико нама кои да ти слуса глупостите и обестанията които намат никакво бадесте глад и мизерия нисто добро

Как сериозно се е изтъпанил ПСИХОМАСАЖИСТА на деградиралите българи! Само тежката артилерия му липсва...

Не сте прави господа. Ако вземете и съберете лентичките на Бойко сигорно ще вземете поне 1000 лв от вторични суровини, а това значи че е резано ленти до замайване, МАЛКО ЛИ Е

27.Лоши условия за живот по стандартите на ЕС. 28.Едни от най-висиките нива на стрес в ЕС. 29.Най-ниска средна заплата. 30.Най-стари коли. 31.Изключително високи нива на психичните разстройства. 32.Тромави или неработещи институции и пр. и пр. Турете дипломатическите гафове, мракобесните действия на службите ни, разпада на МВР, зависимостите на политици и бандити и драмата става пълна. И как трябва да бъдат наричани управниците, които докараха страната и хората до това пропадане? Безалтернативни? Единствени? Патриоти? Кадърни? УСПЕШНИ? Искали трети мандат...айде у лево..!!! Вземете ги да управляват домашния ви бюджет и този на фирмата ви

След двете управления на ГЕРБ да погледнем статистиката. 1.София е най-замърсената столица в Европа (данни на Европейската агенция по околна среда). 18 000 българи умират годишно от мръсен въздух. 2. Четири от петте най-мръсни градове в Европа са български. 3. София е сред най-рисковите градове в света Световната здравна организация от 2015 г. 4. България е най-бедната страна в ЕС Евростат. 5. България е най-бедна и с най-лоши условия за живот в Европа Евростат. 6. От 1 януари 2016 г. минималните работни заплати в ЕС варират от 210 евро в България /420 лева/ до 1923 евро в Люксембург /над 3800 лева/ Евростат. 7. Последно място сме по покупвателна способност. 8. Около 1,5 млн. са неосигурените и никой от тях не ходи на лекар, Разчитат само на Бърза помощ. 9. Българските граждани са най-бедните в Европейския съюз. 10 България е на трето място в света по смъртност. Пред нас са Лесото и Украйна Доклад на ЦРУ за 2015 г. 12. България е с най-много болници на глава от населението в ЕС и с най-висока смъртност в ЕС. 13. Средната продължителност на живота в България е най-ниска в ЕС 74 години. Детската смъртност на деца е най-висока в ЕС два пъти по-висока от средната за Европа. 14. Един на всеки петима българи живее под долната граница на бедността с 323 лева месечен доход. 15. Пациентите в България плащат много повече за здравеопазване, отколкото могат да си позволят. 16. Ширещата се корупция надува и без друго високите разходи за здравеопазване. 17. България е най-корумпираната държава в ЕС по данни на Transparency International. 18. Последни сме в Европа по икономическа свобода. Най-сериозните слабости: проблемите с независимостта и безпристрастността на съда, корупцията в средите на магистратите, както и недоверието в полицията, бюрокрацията и високото ниво на преразпределение и вмешателство от страната на държавата. 19. Последно място в Европа по върховенство на закона. Основна пречка е корупцията. прокуратура, спецпрокуратура

Тоя шопар е пълен демагог и ще гори в ада, 6 години голи обещания и накрая един голям! Какво стана с Шенген? Визите за Америка? Хъбчето? Нещо нямаше да плащаме на Руснаците за Белене?? Нямаше да взимаме заеми?? Къде са реформите бе бунак??? В затвора и оттам на гилотината и това ще му е малко!!

Моята равносметка е 240 говеда моментално в затвора. Това е!

е,друго си е когато на премиера не казват Бай Х.й, а г-н професор, на президента не казват "Плевня" а Генерал...., пък за моралните и професионалните стойности не мисля,че се нуждаем от коментар, факт е че Бай Х не можа да изкара един мандат докрай, а програмите му бяха за 4-годишен период и сега пак пее същия рефрен, но вече не минава номера със заплати, учители, пенсии и подобни празни приказки, вече герб нямат никакъв шанс със същите стари муцуни...сбогом и не се появявайте повече

Това е най-големия БОКЛУК управлявал БЪЛГАРИЯ.

По данни от екс президент и екс председател на Парламента само Лустрация , която е проблем ще постави страната в нормалните страни на ЕС. Никой и Господ не може , а Борисов също да излезе от хватката на БКП.КГБ.ДС.ДПС... Лустрация само в страната не е проведена и резултата е ...

Борисов не е съдебната власт, която се критикува Провокаторе!

Това отвратително същество освен да облагодетествува себе си и бандата около него чрез нискокачествени магистрали и "златно" саниране , нищо добро не направи за хората.

"Равносметката от 6-те години управление на Борисов" е, че на картинката Боко изглежда като Тато му на 10-ти ноември 1989 година...

Творението на немската НПО се срина с гръм и трясък.След себе си остави милиони разбити съдби и опустошена държава,а за себе си - милиони евро .

и 6 милиона балъка

Не се плювате .а вземете пример от румънците и гърците и излезте на светло ............

на г-н Щир би трябвало да подейства изтрезняващо за управлението Борисов но за Българите фактите не са нещо ново. Благодарим г-н Щир.Аз се питам обаче дали Герб разбират какво става? НЕ НЕРАЗБИРАТ!

ЗА ЩАСТИЕ,ВЕЧЕ БИВШИЯ ФЕОДАЛ СЕ ОКАЗА НАЙ-ДЕСНИЯ УПРАВЛЯВАЛ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!!!ОСВЕН ХИЩНИТЕ КОРПОРАЦИИ И МОНОПОЛИ,НИЩО ДРУГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАШЕ!!!НАРОДА Е НАВРЯН В МИЗЕРИЯТА И ПРИНУДЕН ДА СЕ ИЗСЕЛВА ЗАД ГРАНИЦА!!!ТОЗИ КАКЪВ ГРЯХ Е НАТРУПАЛ,ИЗОБЩО НЕ МУ ЗАВИЖДАМ!!!НО НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТТА НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАВА!!!

след 6 години управление 16 млр. лв. дълг, които не знаем къде са

Този германец е манипулатор, който избира половината истина като средство за манипулация. Все едно не знае, че правителството не може по никакъв начин да се бърка в работата на съда, от където всъщност произтича все по-силна корупция в България?! Ами той е невежа. Праивтелството отговаря за ред сфери от обществения живот, включително: икономика, образование, здраеопазване, социални дейности, сигурност, отбрана... Всъщност за да осъществи другите дейности, трябва да постигне икономически ръст. ГЕРБ това и прави. Имаме ръст, имаме и ръст на доходите. Следва да се укрепи този ръст и да се поеме образованието като приоритет, което ГЕБР декларира в програмата си. Съвсем логично. След това ще дойдат и останалите приоритети, но... този човек не знае ли, че всичко се прави подред и с време? Авно не. Всякакви глупаци изказват мение с половината истина, което е цяла лъжа! Защо ли не споменава, че между двата мандата година и половина лутане загуби за Бългаиря спечелена преднина?! Дори само това показва, че човекът е склонен да казва половината от истината и да постига по този начин лъжа.

Манипулаторът си ти, гробарче, защото се стараеш да не се сетиш, кой ходеше на спявки с Тиквата всяка седмица в Министерския съвет. Ще ти го кажа: Цацата, който беше назначен след лична среща насаме с Тиквата и чак след това лично оудобрен на поста си от Тиквата.

Текстът ще е без изменение! Такъв матрял ще е останал, само от хашлашки език ще вдява.