Коментари - Ето какво може да срине отношенията между Тръмп и Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо да думайте за нашето оранжево человече.Докато нам нравится все хорошо.Ако се издъни ще платим по някоя копейка да го сринем!

откачени самовлюбени дъртаци с повишен тестостерон и демонтирали мозъци...рижавия води с поне две обиколки заради простотиите в туитър

се харесват да се вземат бе! Стига платоническа любов. То за кремъклийката се знаеше, ама надцакващия даваше някакви надежди с ония гаджета от Балканите.

ТЕ И БЕЗ ТОВА ОТНОШЕНИЯТА СА СРИНАТИ ОТ Ооооо Драмата!!!АКО НЕ СТАНЕ ВОЙНА,ЗА КОЕТО нато НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС,ОТНОШЕНИЯТА МОГАТ ДА ВЪРВЯТ САМО КЪМ ПОДОБРЯВАНЕ!!!

Тръмп знае, че Русия не е на пияницата Елцин. Малко беше останало да смажат Русия и да стане колония на САЩ и ЕС, но в Русия има политици който знаят, че са велика сила и го показват. Русия доказа, че е фактор в света. На този етап САЩ го осъзнаха, че изтърваха нещата безвъзвратно и че трябва да се примирят. Тръмп е началото, Обама е краят.

Кое му е лошото, ако рашистан станат колония на Щатите ?

му е лошото Хамерика да стане тихоокеанска губерния на Русия?

Общото между путин и Тръмп е манията им за величие. Разликите са ,че путин е продукт на КГБ, а Тръмп на свободната пазарна икономика. Извод: Демокрацията ще победи....

и у нас си е чиста победа

нито е свободна нито е пазарна справка - имотната криза в ФАЩ и лъжите на всички банкери

И ПО- ТОЧНО ЗА ТЕХНИТЕ ПРОВАЛИ ?

Джош Коен е "участвал" в развитието на САЩ на международната сцена и е "участвал" в сриването на бившия СССР...Така че неговото мнение е ясно, дори и въобще да не го изказва или пише!

....водещият от "Фокс нюз" нарече руския президент - "убиец". Абе, този ли изкопахте да ни цитирате, от тази соросоидна клоака "Фокс Нюз",нещо като филиала им ВТV? Те се скъсват да плюят новият американски Президент като слуги на Сорос. Само наблюдавайте обаче как скоро (според конюнктурата) ще си завъртят дупенцата.

Не само ще си завъртят дупенцата, но и ще им цъфнат като майски розички...

точно фокс не напада новия американски президент.

А някой се чуди ,как да срине отношенията на Тръмп с Путин и прави,какви ли не подмолни неща,само и само да скара Америка и Русия за пореден път,като така запази студената война по между им!!! Всичко е с цел продажба на оръжия и трупане на трилиони долари в сметките.. А това,че може и до война да се стигнре и унищожението на човечеството този някой явно не го интересува,важи са парите и лакомията...

Американската публична сцена е тотално задръстена с хора със съмнителни имена като "Коен" например. От тях мирише на Синедрион и богоизбран народ, което само по себе си е опасно за света.

Ами те повечето от тия които са обградили новия президент Доналд Тръмп са такива. С еврейски имена. Каквото и да означава това.

затова питам при днешните добри отношения между Тръмп и Путин кога ще настане преселение на народите от Запад на Изток.Защо засега никой не иска да ходи в силната, световно икономчически просперираща държава Русия? Верно митгрантите са прости и тъпи, ами ние не сме ли по-сложни. Особено българските гении като синът на Корни - той що ще в САЩ?

И това време ще дойде!!

не си анализатор, ами поне чети факти: 1. САЩ - 42 млн. мигранти.... 2. Русия - 11 милиона... 3. Германия - 9 млн.

В Русия има много мигранти от средноазиатските бивши съветски републики.

Може ли господина евреин, преди да пише каквито и да било неща да обясни КАК СПОРЕД НЕГО(след крим) ЗА 10 ДНИ ЦЕНАТА НА НЕФТА ПАДНА 2 ПЪТИ БЕЗ някой да обели и дума.И ЩО ЗА ЦЕНА Е БИЛА ТАЗИ КОЯТО ПАДА ЗА 10 ДНИ ДВА ПЪТИ А СЛЕД ОЩЕ 20 ИЛИ 30 ДНИ,ПАДА ОЩЕ ЗА ДА СТАНЕ 3 ТРИ ПЪТИ ПО-НИСКА ОТ ПРЕДИ КРИМ,И ВСИЧКО ТОВА ДА СТАНЕ БЕЗ СРИВ КАТАКЛИЗЪМ ИЛИ КАКВОТО ИСКАТЕ НА НЕФТЕНИЯ ПАЗАР.кАКВА Е БИЛА ТАЗИ ЦЕНА ОТ ПРЕДИ КРИМ."ПАЗАРНА" ЛИ Е БИЛА ИЛИ КАКВА...да не би некой да е уредил света да субсидира русия по този начин-с цената на енергоносителите.

събужда се сутрин арабухата петролен магнат, почесва се по корема и си казва, значи време е да сменя златните кранове на яхтата...я цената днес от 65 долара да стане 70 долара...И борсата подема песента по-нататък!

Ех медии! Ама много ви се ще Путин и Тръмп да не се разбират. Зьащо така бе, медии? Май единствено за вас и за шепата евреи - лихвари, които безуспено се опитаха да яхна света, войната е по- добра от мира!

О`Райли КАПУТ. 2023 г.

авторът на статията Коен... Тоя да не е някакъв братовчед на Шорош

Путин е готов и с дявола да се съюзи за да спаси разпадащата си империя,ама няма да може.

Ех, колко е разочарован Ройтерс, че отношенията с Русия може да се оправят?! Този малостойностен пасквил изобилства от неистини и откровени лъжи, и явно е предназначен да намаже с мехлем душите на разтревожените козяци...сакън, центовете секват :)

....абе така е то когато няма нищо какво да се срива???

..."тиатро "нещастното журналистче" е с фамилия Коен и изпълнява поръчките на Господарите, така че комплексите, като например нисък мъж ги избива друг....

Ройтерс,стига сте мечтали напразно. Ще се сринат отношенията на Путин и Тръмп,колокто се сринаха на Ердоган и Путин.

Каквото кажат господарите от Израиля, това ще стане и еврейчето много добре го знае....другото са празни приказки!!!

Прав си! Да не забравяме колко руски евреи живеят в Израел и колко много са те живеещи в Русия!!!

Отношенията ги сриват господарите им ? А такива нещастни журналистчета от Фокс изпълняват поръчки и избиват комплекси.

СНН до последно не казваха победата на Дончо Трамп кои е спонсора

Ей как виете на умряло! Свърши се вашата! Лидери като Тръм и Путин са бъдещето, само стойте и гледайте! И онзи от Филипините кадето им разказва играта на наркотрафикантите и него изкарахте Дявола! Ама вече отслабвате, никой не ви вярва и знаете ли защо, защото света е глобален и информацията ни залива такава каквато е! И вече няма как да ни заблуждавате с лъжливите си статийки от телевизията! Приемете бъдещето си!

Точно там е била Велика Волжска България-7 век до 1240г..Нека им припомним на руснаци и украинци защо съществуват! 1223г.Българите нанасят съкрушителна победа над монголската паплач на Чингиз хан-приживе!Никога непобеждавани повече,като ги избиват до крак над 45000 монголи! 4000 взети в плен и върнати за посмешище на Чингиз за 4000 овце!Овчата битка спасява Киевска Рус от унищожение!Единствено Ние разбиваме златната орда само веднъж и никой друг!Но 1240г. озверелите монголци над 1000 000 ни прегазват!Благодарете ни братушки,че ви има!

Кажи сега и за 1878-ма, когато се създава държавата България. Благодарение на кого, на кое сражение и кой разбива Османските орди. И на кого трябва да благодарим, че изобщо има държава България? Защото преди това 500 години такава държава НЯМА!

На Берлинския конгрес трябва да сме благодарни, понеже изгони руските окупатори. Да не мислиш, че са искали да освободят, без да завземат?

"бесните кучета на войната" - така навремето наричаха едни други хора, ама днес това е най-подходящо за западните медии.

Да бе да. Да не са малоумни да се разправят заради некакъв ДЪРТ РЕПТИЛ, който ще кара до 2023 г.

Като му прочетеш името ще да си обясниш действията му:(((Освен това хем бил нещо в развитието на сащ хем пък и руски проекти консултирал само дето мангизите не му казвате за да стане по ясно за какво ''се бори тоя''

тъпите западняци по цял ден се занимават с Путин. Пълна идиотия!

ААааааааа, лойтерс!! пак говежди пръдни!!