Какво си казаха Радев и Гаук

Първото посещение на Румен Радев в чужда държава го отведе в Берлин, където проведе разговори с германския си колега Йоахим Гаук. Какво са обсъдили?

Обратно в новината

Коментари - Какво си казаха Радев и Гаук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев казвай им истината. Недей да лъжеш и мамиш. Не се ояждай бързо.

на снимката ухиления Гаук го е хванал за румения

Само не разбрах, на срещата с германския президет Гаук дали русофилите са тъпкали знамената на ЕС и НАТО, както на 12 септември 2016 по време на събора на русофилите в България край яз. Копринка, на който присъства и Генералът Радев, кото поздрави русофилите с бодрото: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима" Дали издигнатия от БСП Генерал Радев е предал думите на членът на БСП Николай Малинов, изречени на 4 юни 2014 че ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз и че съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия? Или думите на Георги Гергов от БСП 18 Март 2016, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита?

Политически най-безпристрастно ще възразя на гаук, щото "немски" иде от "немези" - нема език. Да не си прави некакви безпочвени мисли...

КАКВОТО И ДА СА СИ КАЗАЛИ БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ - ГЛУХОНЯМ Е

Радев , ние с Русия имаме общи ценности, не с Германия. Тия работи трябва да ги знаеш от малък,недей да лицемерничиш, бъди честен, защото на лъжата краката са къси.

Е как Българите ще споделят с германските фашисти общи ценности.това са глупости. Българите имат общи ценности с православните и най вече с руснаците , и най малко с гарманските гейове ,травестити,протестанти , еретици ,католици и др. Нямат българите общи ценности с Германците, и не могат да имат. Едно време фашистите и кобургите са имали общи ценности с германците и са вкарали България в две национални катастрофи, сега ако я вкарат пак в трета катастрофа, следващия народен съд трябва да бъде суров и справедлив за германската гмеж и техните кнехтове. България от германските ценности е видяла само страдания ,мъки и катастрофи. Нито един европейски народ не видял добро от германските ценности,няма и да види.

Естествено, че България и Германия споделят общи ценности. Например ценността да са разпределителен център за руския газ в Европа. Но някак си на нас не ни се получава, докато за Германия европейските регулации не са проблем?

От Германия нищо не зависи. Тя е икономически колос, но е геополитическо паленце. Не е ядрена държавица.

магаре

Германия все още има статус на окупирана държава, с 60 000 американски окупационен корпус на своя територия, без право на пълноценна армия, която да изпълнява мисии по нареждане на германското правителство. От Рамщайн излитат американските дронове, които постоянно убиват някакви хорица по сватби и погребения в радиус от 5000км. И немското правителство не контролира извършваните от територията на страната престъпления. Излизат данни, че Обора е шпионирал дори канцлера на Германия...а самите те ги потулват. Искат си златото, оставено на "сухранение" във Форт Нокс...и им показват среден пръст...ети и самостоятелна та държава, ети и мотора на ЕС :)))

Мисля, че изглежда много по-добре от предишния Плевню!

Ех, че ми е мъчно за наш Чехльо! Само , като се усмихнеше милия и всички падаха от смях. Те това беше истински президент. А тоз един сериозен, прави се на дипломат ли, к'во ли?

И какво могат да си кажат двама, от които АБСОЛЮНО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ...

Първото посещение на Румен Радев в чужда държава май беше в Белгия, а? Докога ще драскате безумия, полуграмотни и нескопосани пасквили бе?

ТЕКСТА НА ЧЕРВЕН РАДЕВ Е НАПИСАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ И СЛЕД ТОВА ПРАТЕН В МОСКВА ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ.ТОЙ НЯМА МНЕНИЕ ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЗАВИСИМ ОТ МОСКВА.

Не е вярно. Все едно Роско Чехъла сороския пдел говори с устата на радев. " БГ е остров на стабилност". "Германия е най-важния партньор на бг" и т.н. Никаква промяна тук.

Руси, човешката глупост е като въшката - изпълзява на челото. Вземи да помислиш преди да излееш смрадливата си злоба във форума.

Радев да внимава с толераст-либералите а да се вслуша какво са казвали нашите предци- Може винаги с Германия но никога срещу Русия !

лъжец

...не зависи,се срещнали... и пак медиен шум от...боси крака!...

Гаук показа ли му "вълчата бърлога" , че скоро ще се криете там.

Днес е модерно да се пускат 3 статии: 1. Радев и Гаук започнаха срещата 2. Радев и Гаук завършиха срещата 3. Прессъобщение на руското МВнР

пак сме с Германия, който съсипва Европа. Все грешни геополитически избори правим вече 1 век!

да не е зациклил лаптопа му на големи букви. Никой не чете нито главните нито латиницата.

бегеец - да те открехна от първа ръка.Живея тук от 25 години. Всички немци ни знаят - в Европа сме, еле пък от ГДР-то те горките освен лятно време у нас, никъде не им разрешваха да ходят. И Гаук го знаят, знаят кой е, нямат толкова неграмотни както ние и знаят кой им е президент.

ти не каза ли на този изветрял старчок, че ние имаме близки, дори роднински връзки само със Русия и винаги с Русия - какво се бута между шамарите. Ама-ха-а. Ще те викнат и при Путя, колкото и да го отлагаш и тогава по войнишки ще ти набият канчето.

Оставете баналностите ми кажете Деси купи ли си пердета от Берлин ?

костумче със ципче си купи,че на другото му се развали ципа:)))))

и довиждане.

Тоя е по противен и отблъскващ дори от Гоце Сега да видим ген Деси за къде ще планира следващото посещение Може би на Соломоновите острови ?

Брюксел в нечужда държава ли беше?

КАКВО СА СИ КАЗАЛИ РАДЕВ И ГАУК. ВАЖНО Е КАКВИ ДОГОВОРИ СЪС СТОТЕ НЕМСКИ ФИРМИ ПОДПИСА МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА СЕДЛАРСКИ , А ХАСКОВСКИЯ КАУН ГИ ПРЕПОДПИСА!!! ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ И НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ТОВА ЗАГРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ШВАБИТЕ?! НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КАК ЛИЦЕТО СТОЙНЕВ В КАЧЕСТВОТО МУ НА ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ДЕЛИГИРА ПРАВА НА ФРИЦА ЙОТИНГЕР ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ В ПРЕГОВОРИТЕ И С ГАЗПРОМ!! РЕЗУЛТАТА ОТ ТОВА ПРЕУПЪЛНОМОЩАВАНЕ БЕ, че България от износител на газ се превърна в краен потребител!! ШВАБИТЕ СЕ ОТНАСЯТ КЪМ НАС КАТО С КОЛОНИЯ, А ХАСКОВСКИЯ КАУН СЪС ЗАДКУЛИСНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ПОКАЗА ЕДНО НЕЛИЦЕПРИЯТНО ПОВЕДЕНИЕ, ПОРАЖДАЩО ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ИЗВЪРШЕНО ПОРЕДНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!

ми то тогава сме вече в Шенген с тази свобода на капитала и т.н.

ТЕ СЕ В КОЛОНИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ. МЕТРОПОЛИЯТА Е ГЕРМАНИЯ БЕ ТЪПАНАР! ХАСКОВСКИЯ БИК Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КОЛОНИАЛНАТА ВЛАСТ.

Първо, 60% от немците не знаят и не ги интересува кой е Гаук Второ, немците никак не се интересуват кой е Радев Трето тия двамата съм сигурен, че са бълвали само баналности, БАААВНО и със скоростта на мисълта на Радев Най-интересно беше колу се оплези така наречената наша Първа дама в Германия?

-Здравей, как си братчет? (немски)? - Добре съм, ма ша са оправя (бг)!

С това заглавие, все повече започват да си личат руските корени на този сайт.

С този пост ти личи сороския произход.

разбира се. разбира се.

Ложь или спасение: почему ученые РАН назвали гомеопатию лженаукой Сам попросился: почему не стоит удивляться отставке губернатора Басаргина Как самый дорогой истребитель США нанёс удар по Пентагону