Румен Радев в Берлин - важно ли е това посещение?

В понеделник (6.02) българският президент Румен Радев пристига в Берлин. Важно ли е това посещение или можем да го отминем като протоколно?

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев в Берлин - важно ли е това посещение? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи: напълно излишно. Помощта за охраната на границите не ссамо е договорена, но и продължава да се дава и след правителстяото на ГЕРБ. Българите в Германия не лежат на Радев, а си лежат на Германия. А че се среща с германския президент, чието име и някои от германците не знаят - това го поставя на мястото му. Мисля, че Радев се обърка още в началото. Представям си занапред какво ще е с тази енергия, която показва. По-лощо от простака е само енергичният простак.

Ханъм Меркили-оглу беше на гости на Султан Ердоган и буквално на другия ден НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ ЗАМИНА НА СПЯВКА В ГЕРМАНИЯ! Ха ся да видим дали ще ни кажат какво е обсъждано?

на посещението си в берлин нашият натовски генерал ще бъде инструктиран да продължава да промива мозъците на българите за това колко мили и добри хора са мигрантите и как ние трябва едва ли не на ръце да ги носим и да ги уважаваме, докато ни изколят

TIREX

това посещение бе деситУ да си купи кожени бричове ботушчета силикон и бич..за патриотични игри с т.н президентин. няма как да уважаваш човек назначил любовницата си при крещящ конфликт на интереси, и скрил това.

ДОЛУ НЕМСКИТЕ ФАШИСТИ, РАДЕВ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ НА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО, НЯМАШ РАБОТА В ГВРМАНИЯ,,,ИЗНАСИЛЕНАТА СТРАНА...

Този тъп шапкар ми прилича на бай Тошо на младини - както на външност,така и по походката и маниерите.

Радев все още не се е изказал по въпроса за социализЪма и комунизЪма.

Не знам дали е важно, посещението, но е най-важно да не играем повевхе, по свирката на немските ВАШИСТИ, които винаги са създавали войни заедно с англосаксонците.....ДОЛНИ ФАШИСТИ СТОП...

Госпожи и господа злобни плювачи народът избра Румен Радев за президент!Не обиждайте суверена си и бъдете уважителни,а не селски духачи!

Попитай уважително изкуфелите пенсионери(предимно те гласуваха за Радев)защо техните деца и внуци бягат на Запад,а не в любимата на президента Русия.Същото правят и децата на тези,които лъжат и заблуждават избирателите.Синът на Корнелия Нинова например е студент в САЩ.Тези въпроси обаче(защо ли?)тя предпочита да не ги коментира.

Радев отдавна каза че е натовски генерал! А Курнелия много рядко говори за Русия! Стига си разпостранявал лъжи! Знаем много добре БСП че е дясна партия и проповядва лъже левичарство по точно неолиберализъм. И хайде сега Бойко да бе направил да го харесват пенсионерите, а той дори ги ограби! За тва недей да църкаш мазен гробар!

Причината да отиват на запад е ясна - високия стандарт и високо заплащане и не на последно място - просто липсата на визи. Въпросът ти е провокационен! Само да не дава Господ, един ден когато западат се напълни с диви мюсюлмани и там животът да се превърне в АД /натам отива/, тогава може и в Русия да бягаме, както са правили дедите ни преди 150 години.....

не е важно

РУМЕН ПЪПЕША вече му казват Румен Плиткия подобно на Дълбокота

Дотук, първите две седмици почти отличен, не забравяйте че Радев е и е принуден сега да играе президент и министър председател едновременно. Дано издържи поне 2-3 години докато се избистри из Европата и света кой накъде.В сравнение с него бившият Плевналиев е просто неудачник и палячо.

Е, да е важно - колко да е важно?! Един другар с новата си другарка на разходка из Немско...

Подкови...европейски!...

Аз ли не разбрах или истинка е така, че на форума за българска индустрия в германия ше се излагат дойче-предприятия? Къф е смисъла, докога ше се ширите и само ше прибирате?

ЗАЩО ПРИ ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРИТЕ НА НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ СЪС СТОТЕ НЕМСКИ ФИРМИ НЕ УЧАСТВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ , А ТОВА ХАСКОВСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ РАДЕВ?? ЗАЩО ПРИ ЛИПСВАЩ ПАРЛАМЕНЕНТ СЕ ВЗЕМАТ ТАКИВА ВАЖНИ ЗАДЪРЖАВАТА НИ РЕШЕНИЯ С КОИТО НОВОПОСТЪПИЛИТЕ ВЧЕРА МИНИСТРИ НА ИКОНОМИКАТА И ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НЕ СА ЗАПОЗНАТИ ?! Какво е тази странна ПРИЕМСТВЕНОСТ между кабинета БОРИСОВ и кабинета САКСКОБУРГГОТСКИ /пардон Герджиков/ ?? КОЙ У,ПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?? КОЙ СТОИ В ЗАДКУЛИСИЕТО?!

Явно първо и последно негово посещение в Берлин.

И ФАКТА, ЧЕ 100 НЕМСКИ ФИРМИ ЩЕ ПОДПИСВАТ В ПРИСЪСТВИЕТО НА РАДЕВ И МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА И КОЛЕГАТА МУ МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ договори с които те едва ли са се запознали и които естествено , че ще УЗАКОНЯТ НЕМСКОТО КОЛОНИАЛНО ГОСПОДСТВО на територията наречена България. СПОМНЯМЕ СИ ЗА ФРИЦА ЙОТИНГЕР, КОЙТО ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДОГОВАРЯШЕ С ГАЗПРОМ ВЪПРОСИТЕ ЗА ЮЖЕН ПОТОК. Разтрогнахме руските договори , а сега на КОЛЯНО ПОДПИСВАМЕ ЗАГРОБВАЩИ ДОГОВОРИ С НЕМСКИ ФИРМИ!! БРАВО РАДЕВ, ДОБРО НАЧАЛО!! ТИ СИ ПО ГОЛЯМ БОКЛУК И ОТ ПРЕДШЕСТВЕНИКА СИ!!!

...и изтъркано театрото -другарю хибриден,демагог!...

ОТ ПАРТИЯТА НА "ДРУГАРКАТА" НИНОВА КОЯТО ВИ ПОСОЧИ , А ВИЕ ИЗБРАХТЕ ТОЗИ ХАСКОВСКИ КАУН. ЗАКЪДЕ СТЕ СЕ РАЗБЪРЗАЛИС ТЕЗИ ДОГОВОРИ С НЕМСКИТЕ ФИРМИ!! ВЧЕРА МИНИСТРИТЕ ВИ ВЛЕЗНАХА В КАБИНЕТИТЕ, А ДНЕС ПОДПИСВАТ С ФРИЦОВЕТЕ ДОГОВОРИ КОИТО ДАЖЕ НЕ А ПРОЧЕЛИ!! ТАКА ПОСТЪПИ НАВРЕМЕТО ВАШИЯТ "ДРУГАР" СТОЙНЕВ, КОЙТО ДЕЛИГИРА ПРАВОМОЩИЯ НА СПОМЕНАТИЯ В СТАТИЯТА ЙОТИНГЕР ПРЕДСТАВЛЯВАЩ НИ В ПРЕГОВОРИТЕ С ГАЗПРОМ!! РЕЗУЛТАТА ОТ ПРЕГОВОРИТЕ НА ЙОТИНГЕР БЕ ТОЗИ, ЧЕ ОТ ИЗНОСИТЕЛ НА ГАЗ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В КРАЕН ПОТРЕБИТЕЛ!! България е в пълна КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ от ГЕРМАНИЯ!!

С товарния влак ли?

Нали,трябва Деситу,да се проветри,малко?!

Радев обеща, че ако стане Президент, едно от първите посещения ще бъде в Румъния, където да почерпи опит за антикорупционната реформа. Избрахме го, а той хукна към Брюксел и Берлин. Ама защо не - нали вече е Президент.

За да отиде в Румъния, трябва да го поканят. В Германия го канят, там отива - Германия е главният фактор в ЕС.

Другарката СлаНинова е забранила,да се споменава,какво става в северната ни съседка! Не виждаш ли,че и ДИР-ниците мълчат... услужливо?!

Избрахме го Румен, а той се оказа Червен......

Гумен...

Приоритет 1 обикновените хора.

да ме правят на идиот, но електоратът на БСП - явно кълве. Ами то де що имаше интгелигентно поне малко се изнесе. Ама много спестил летецът - няколко хиляди лева. А журналистите те на държавни разноски ли пътуват - не им ли плащат медиите - имат достатъчно пари от реклами от които също ми писна. На една "дълга", едра жена все ще \ платим харча - била първа дама - то пък една гара, т.е. една дама -ха-ха-ха.

ЧЕРВЕН РАДЕВ ВТОРИ НОМЕР ТОДОР ЖИВКОВ С ТАЗИ СЕЛЯШКО-ПРОДТАШКА ФИЗИОНОМИЯ.В БРЮКСЕЛ НЕ ГО ВИДЯХМЕ НЯКОЙ ДА РАЗГОВАРЯ С НЕГО.ОСВЕН ПРОТОКОЛНИТЕ СНИМКИ ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО МУ.НЕ БУДИ ДОВЕРИЕ.ЗАПАДА ГО Е ПРОУЧИЛ ЩО ЗА СТОКА Е.

Подкрепям Отчето! Президент Радев трябва да се подкрепя! А тук е пълно с тъпанари соросоиди и вредители на България.

орелът попитал охльова как се е изкачил на този висок връх - с летене, не отговорил охльова - с пълзене.

ОХЛЬОВА ЛЕТЕЦ ПЕСТИ ОТ САМОЛЕТИ А ГЕНЕРАЛ ДЕСИ ОПОЛЗОТВОРЯВА СПЕСТЕНОТО ЗА РЕМОНТИ НА ВИЛА КАЛИНА. ПЛЕВНАЛИЕВ СПЕСТИ ОТ ВИЛА И РАЗХОДИ ЗА ПЪРВА ДАМА ... АМА ТОЗИ ЩЕ СИ ЦОЦА НА ВОЛЯ .... А.... И ПЕНСИОНЕРИТЕ МОЖЕ ПАК ДА ОТДЕЛЯТ ПО 500 ДА МУ ДАРЯТ.

Всички посещения на политици са протоколни, няма какво да се коментира.

точно протоколът в дипломацията понякога значи много повече от договорите. И е хубаво, че ЕС е преди малкия мук.

Румен Радев каквото прави ,прави при тези германци които ни презират и ни нямат за хора. Важно е какво ще каже нашия голям брат - Русия. Там трябва да се ходи, защото с германците България винаги е катастрофирала и умирала. Германия е проклятието на България и Европа. Излизането на България от територията на четвъртия германски райх е единственото което ще спаси народа на България от изчезване. С германия ни чака поредната катастрофа.

Няма какво да видим - отсега мога да ти кажа, Радев не е канцлер

Този има капацитета да се докаже с ум езици, интелект, култура и да завоюва доверието на Европа. Но по-важно е вътре в страната, какво ще инициира за промените за които дойде. 27 год. олигархия, мутро-милиционерски режим, разсипия и кражби. Съсипия до шия.

Пред кого да се докаже - пред Овчаров и Гергов ли?

какво има да се доказва и пред кого ? летеца генерал единственото което може да доказва е че е послушко , и да се отчита пред шефа му другарката курнелия !

Ум? Този простак и ум?!!! Ти слуша ли го какво говореше в началото на кампанията си, преди да го понаучат какво да казва? Те толкова му е умът. Другото е папагалският му капацитет. Много прост човек...

Ще хвърчи с Ербъса, ама трета класа за по-евтино.

Дрън дрън- отношенията с Германия не били от драматично значение откакто сме били в ЕС... Журналистът по- добре да не прикрива ролята на Германия. Тръмп какво каза- като погледна ЕС и виждам там една Германия... Ама немците все ще се изкарат как зорлем, с отвращение станали от немай къде лидери на ЕС, инак хич не искали, ама нейсе и туй ще мине... Смешно е малко това

Радев заведе Деситу на светбено пътешествие! Това сега служебна командировка ли се води? Или екскурзия щото, хотела и тъй платен, пък и самолета няма да лети празен. А и малко шопинг да направи Деситу, досега ходеше само на Димитровградския пазар, друго си е Европата!

Авторът умишлено омаловажава посещението на Радев , за да внуши ,че то нямя никакво значение, защото този президент не е от соросоидското котило.Такива са повечето медии- лакеи у нас. Искрено желая успех на Президента!

Тъпчо, авторът внушава точно обратното. Радев е тъпак, с когото никой не иска да се среща. Орешарски 2

Летящият ботуш с какво и с кого е в Германия?

нон стоп...писна ми от мнението на българските списвачи от там.

В случая "български" в кавички. Или може направо, антибългарски.

Президентът на Германия е формален глава на държавата, ама наистина формален. Няма абсолютно никакви правомощия, избира се от народното събрание и общо взето нищо не прави. Силният човек в Германия е канцлерът, щом няма среща с него, значи хосещението е формално. Само не разбрах пак ли със Спартана ще се ходи, или тоя път госпожата е искала Фалкона?

Нищо не значещо посещение и журналята тръгнали да се обясняват, че било важно и да лъскат фатмашкия имидж. Следващото посещение ще е в Лаос за откриване на ресторант, също толкова важно.

Няма лошо,не трябва да се крие и подсмръква наоколо. няма как да е поканен от Меркел, но от Гаук като колега, а самият Гаук е само символичен глава на Германия и скоро ще си ходи, да не се сблъска с Плевналиев из Берлин който е тръгнал да доносничи.

Не е поканен от никого, срещата с Гаук е между другото.

Българите работят за малко пари в нарушение на законодателството... Ама кой е виновен тук- не е ли немските работодатели и власти най- вече, които се възползват от уязвимите хора и ги експлоатират зверски? Кой нарушава закона, моля ви се? Без тези подлости... А сега остава да кажете и, че момичетата в хилядите законни бърдаци из Германия го правят щото има създадена прекрасна законодателна база и условия за работа...

Тия българи, които работят за много малко пари, обикновено работят във фирмите на други българи-мошеници, които нагло ги лъжат и експлоатират. Или фирми на сърби, поляци, косовари и т.н. Същото е и с момичетата.

Е добре де трудовите инспектори къде са? Къде им е прилагането на закона, трудовите и социалните служби... Ние до откат борба с корупцията, а на тях им е трудно да си прилагат закона и да въведат ред... В германските месокомбинати е содом и гомор- цялата ЕС е пропищяла от мизерията и социалния дъмпинг прилаган там. Това какво е? Това не са малки фирмички.

Само на мен ли ми се повръща от лепката, наречена "първа дама"? Още едно гърло за хрантутене!

И на мен - от всички там генералки, майорки, подполковничики, полковие дамы` и вся остальная, много лепкава сволоч/извинете/. Не знам какво точно, но нещо много дразнещо има в тия ,показност, афиширане, изпъчване...или нещо като избиване на комплекси...особено при посещения при бутафорни държавни глави. Звучи ми като мизансцен на лоша драматургия.

отишли младоженците радеви на шопинг да похарчат народна пара

Айде на червеното килимче, да му обяснят кон боб яде ли!

Важно ли е това посещение или можем да го отминем като протоколно? Важно беше да се покрие докато беше конгреса на БСП. Че Йотова пак щеше да го заплашва с побои пред другарите.

В БСП е пълно с бъхтичи, Йотова напира да малтретира Радев, Нинова иска да се саморазправя с Борисов. Миков колко тупаник е отнесъл под масата- не е истина

българите в германия изобщо нямат никакво право да избират бг президент. щом не са тук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първата дама ще участва в " Мисия Берлин " !

Хубаво ама да не забравя за какво дойде на власт. Промяна у нас ! За обикновените хора. Моделът обслужващ олигархията ! Да не се главозамайва с този ЕС, очакващи го трудности. С какво пътува до там ? Със Спартан ли ?

е как за кво , за безплатни екскурзии...и други такива безплатни неща, за които ние плащаме

Ако бяхме избрали Баба Цоцолана за президент, тя нямаше да ходи никъде само до родното село за зимнина. Хайде да спрем да се плюем един друг, ама нейсе на нашият казан няма дявол пазач.

По -важно е да поканим Путин.

Джуджето което обиди българския народ , никога в България !

Това е най-важното посещение, защото Деси ще бъде на екскурзия която ние плащаме.