Отбелязват 65 г. от възкачването на кралица Елизабет II

Великобритания отбелязва днес 65 години от възкачването на кралица Елизабет Втора на престола - исторически рекорд, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Отбелязват 65 г. от възкачването на кралица Елизабет II | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЪЛГОЛЕТНАТА МАЙКА-КРАЛИЦА-МАСОН.КА!!! ПРИ ТОВА-33 СТЕПЕН,НАЙ-ВИСОКАТА!!! НЕ Я МИСЛЕТЕ ВИЕ НЕЯ!!!

Да е жива и здрава дълги години!

Монарсите предизвикват това, което са предизвикали някога римските цезари - централизирана власт, огромна военна мощ и натрупване на огромни богатства, чрез разграбване на останалата част от света. И крайния ефект е презадоволяване на местното население, което в крайния си етап се изражда до това, което виждаме като тенденции сред съвремените младежи. И накрая една империя рухва от собствената си тежест и от трупа на умрелия динозавър се изхранват за кратко всички тези, които преди това са били ограбвани. И после колелото на историята се завърта с новите играчи и същата игра. Нищо не се е променило във вековете.

Умна, лицемерна и тарикатка, нямала личен паспорт и шофьорска книжка, а карала МПС. Великобритания нямала конституция? Вярно ли е моля помогнете с информация. Израел и саудитците също !

Чувал съм, че във Великобритания са премахнали личните карти лични и вече няма такива.

Хитра и комбинативна. Глава на империята Британска общност 1/4 от света. Държи бабето и не пуска престола на Уилям. В интерес на истината го готви. Тя е против ЕС и е за БРЕКСИТ. Имала козметични функции ? Да бе ?????? Без нейния подпис нищо не става. Бъкингам дърпа конците на всичко. Хитруша.

Не ми говорете за нация, чийто национален празник е РД на кралицата. Не стават тия надути серсеми ингилизите.

те не ставали а ти много ставаш...ама ти ставаш само за нагъзакис, а те за всичко друго. Дребна ,но съществена разлика!

Ми не е като да се озорва или работата и да е свързана с късане на нерви. Великобритания се управлява от парламент с премиер. Не от Бъкингам. Елизабет и останалите от фамилията имат предимно церемониални роли, въпреки УЖ некви там задължения по конституция - предимно да четат некви глупости пред парламента. На тия работата им е да обикалят из Комънуелта и да се снимат с местните губернатори.

Значи 65 години е лежала на гърба на английски данъкоплатец1

паразитиращото общество

Браво! Но все пак важното е не колко си престоял, а какво си направил, а в това отношение аз си нямам равна! Все пак, да ти е честито, моето момиче, и умната следващите 65!