Любовта и френските избори

Французите се гордеят с това, че не са фанатични моралисти. Личният живот на политиците не трябва да се развиват по сценарий и никой не го очаква от тях.

Обратно в новината

Коментари - Любовта и френските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за публичните личности, за водачите на християнския народ, са написани в Библията. Всичко друго е Богохулство, лъжа и измама. Другите религии си имат сходни закони, които трябва да се спазват.

Извратена история с привкус на педофилия. Какво ли е да се ожениш за майка си?! Отврат

В СТАТИЯТА ПИШЕ...ТОЙ НА 15 ТЯ НА 40. 25 ГОДИНИ ПО -ГОЛЯМА ОТ НЕГО. В МО МЕНТА ТЯ Е 66. КАТО УВЕЛИЧИТЕ СНИМКАТА ВИЖДАТЕ, ЧЕ Е СБР.КАТО КОСТЕНУРК

А ПЕДЕРАСА НА 30 СА ГО ВЗЕЛИ В БАНКАТА НА РОТШИЛД И ВЗЕЛ, ЧЕ СТАНАЛ ПОДХОДЯЩ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФРАНЦИЯ!?!?!?

Във Франция всички знаят, че този е гей. Само учителката по френски е яко хлътнала по младежа за да го забележи

А у нас в България ако има такъв случай всички ще ги освиркат.

Да, ще ги освиркат, много ще се занимава някой с тези откачалки педераса и баба му.

Малко късно сте се сетили да преведете статията. Макрон изгуби на първичните избори на Френската социалистическа партия. Дори и до втори кръг не стигна /Класираха се Валс и Хамон/. Кандидатът на Социалистите е Хамон. Ако е само да гледате сеир, сте закъснели с няколко години. Това не е тема във Франция, където сегашният президент живее с гаджето си в различни къщи, а бившата му жена е министър, назначена от него. Тема бе, че Макрон се опита да експлотира брака си, за да привлече женския вот....

Нещо си зле информиран. Макрон никога не е участвал в първичните избори на социалистите. Това, всъщност, е най-голямата им болка - че Макрон, а и Меланшон не сметнаха за нужно да ги удостоят с вниманието си. И по тоя случай спечели оня перко Беноа Амон.

Какво толкова, човекът обича френския Език и затова не се разделя с учителката си по френски........

Богато първеню с перверзна сексуалност разбило семейството на учителката си и разделило децата и от баща им е на път да покаже на Франция какво е перверзия и да я напълни с негри. Калигула ще има да цъка с език.

Нищо, че "децата" отдавна вече са женени всичките и имат свои деца, които на него му се падат внуци ... Що не си гледате своя постен животец, ами се чудите за какво да гризете имената на хората?! Това да са му всичките недостатъци! Човекът цитира наизуст френски класик, има диплома от най-престижното френско училище по администрация и управление, политик е и има идеи, програма и постоянна партньорка - съпруга и съмишленик - какво ви бърка възрастовата разлика?! Ако беше някой чалгар по-добре ли щеше да бъде - като нашите крадльовци с фаворитки-проститутки (бившия крадец на партия и на много пари от военните имам предвид)?! Той да не би да е по-достоен? Или някой като опуления доктор, или някоя скандална любимка, направила кариера с червена рокля и руси пирги по тв-каналите?! На малкия му пръст на този политик не могат да стъпят разните ни доморасли кресльовци, за които българският данъкоплатец продължава да пуска бюлетини ...

В случая тя е по-богатата, Троньо са известни и богати производители ма шоколад във Франция. Той е от скромно демейство на чиновници в медицинския сектор.

Прочели сте все едно мислите ми :) ... И сте ги изразили по-точно, ясно и лаконично, отколкото бих могла да го направя аз.

Не бива да се избира човек който няма нормално семейство и деца. Виждаме Меркел, която се интересува само от властта и не и пука какво ще стане след нея. Този фетешист ще е вреден за Франция и французите. Особено за тези, които на 15 години имат нормално психическо и емоционално развитие и ходят с връстничките си и не с 40 годишни и с учителите. Ако французите искат да имат бъдеще трябва да изберат нормален човек със семейство. Льо Пен или Фийон.

щом личния му живот е пълна катастрофа как очаквате да оправи държавата -този е едно самоповярвало си петли джинга-тоест мломерна порода петле -въобразил си е че е много умен а всащнос е без всякакъв опит в политиката и в семейството -нито деца има нито опит а иска цялата власт във франция -един недоразвит недорасляк с претенции е това

Глупак! Личният му живот е с пъти по-добър от твоя! Манго с 10 деца е идиелният политик за теб. То реално нашите политици са нещо като пребоядисани мангали. Разликата е само в цвета!!!

е аз не съм кандидат за президент за да парадирам но мнението ми е такова и така смятам

Геронтофил ще спасявал Франция от "лапите на ксенофобския популизъм". Да намерят по добре някой педофил, или зоофил, пак ще се впише в хомо ценностите. Медиите на Сорос бълват помия по всички направления. Усещат, че контролът им се изплъзва и това, което са го намислили на свободните, европейски нации, може и да не стане. Европа им нужда да се отърве от лапите на саоунищожителната хомофилска либерастия. Така, че приветствайте бъдещият президент на Франция - Марин Льопен. С извратеняци, гейове и комунисти, не виждам кой и е конкуренция. И машинките за гласуване на Сорос няма да помогнат, нито пощата.

изглежда много млад, а тя - на колкото е. Не ми изглеждат естествена двойка. Нито Митеран с Ан. Тяхна си работа, но не мисля да съзерцавам снимките им.

миналата есен бе "Писма до Ан" - книга с 1276 страници романтични писма, които бившият президент Франсоа Митеран е пращал на дългогодишната си любовница Ан Пенжо. Запознават се, когато тя е на 19, а той на 45. ("Чувствам, че не съм спирал да правя любов с теб от 15 август 1963 г.!", заявява Митеран в писмо, написано седем години по-късно)." Дали е писал на любимата от София, където се е отбил на държавно посещение и да покани на дисидентите преди промените на т.н. Закуска с Митеран? Не, те двамата сигурно са си направили тука срещичка, далеч от съпругата, така че едва ли.

Този "ляв либерал" ще бъде поредния пирон в ковчега на ЕС. След провала на Оланд, още 5 години "еврогейско управление" със сигурност ще доведе Льо Пен на власт!

Едва ли, срещу нея ще се обединят и социалистите и консерваторите!! И който и да е ще я бие на вторият тур.

Като чуя за сондажи и агенции,се сещам на секундата за прогнозите на иЗборите в САЩ!

По правилно заглавието би изглеждало така - френската любов и изборите.

Вземайте си за жени дърти "бамбини" и да не ви пука. Какво по-хубаво търсите от такива еврогейски ценности? Белата си ли?

Тая кака да провери колко от президентите през последните 30 години са имали любовници и колко са зарязали жените си заради тях?

Каката изглежда добре, но за съжаление не защото е запазена за възрастта си, а благодарение на последните проблясъци на отиващата си красота. На младини очевидно е била зашеметяваща. А лекето тепърва навлиза в дебрите на властта - най-мощния афродизиак за жените. Кака Бриджит е обречена - тоя ще я зареже много много бързо. Досега хем е била красива, хем необикновенната им връзка му е била от полза. Вече няма да бъде така. Ако дамата беше имала досега мъж до себе си, щеше да изглежда по-млада. Глупакът я е състарил. Ако има чувство за самосъхранение, тя трябва да започне да се оглежда за изход. Но това е малко вероятно - младостта и властта на тоя боклук ще попречат на здравия ѝ разум. Кофти перспективи...

Не се коси. Каката прекрасно знае какво може да прави на тия годинки оттук нататък и какво не. Подсигурила си е старините перфектно пука и че и дреме за младока. Когато й е трябвал е бил до нея.

Тия защо лъжат. По последни проучвания 24% за Фион 13 % за Маркон.Кога го е задминал?

Немците казват, дори немците: "Където падне любовта,не никне трева."

Добро утро, мило Сслънце! Приятен,прекрасен,вълшебен ден!

политиците значи си извоюват нови права и свободи, браво! Мерси за съдържателната статия. Особено ме просветли това: "Но не бъркайте липсата на афинитет към нравоучението с незаинтересованост. Един от признаците, че с политическата кариера на Оланд е свършено, е, че никой вече не се интересува с кого спи. Вместо него социалистите издигнаха бившия му министър на образованието за президент. В момента той е на далечната четвърта позиция в сондажите. Едно от изискванията е любовният живот на политика да е искрен, особено ако е част от публичния му имидж. Макрон отрече през ноември по телевизията неспирните слухове, че тайно е гей и живее "двойствен живот". Въпросът не е в неговата сексуалност, а в това какво е истината. Скритият смисъл тук е, че ако любовната му история не е истинска, то и плановете му за управление на страната са несъдържателни. Нека се надяваме, че са заради бъдещето на Франция." Какво ли не се прави за бъдещето и на ЕС... Очаквам нови подобни статии, 10х.

не е бил политик.

бил е ученик и е попаднал на либерална учителка: "тази необичайна двойка Макрон-Троньо може да помогне на Франция да не стане следващата страна, паднала в лапите на ксенофобския популизъм."

Е на тва му се вика реформа в образованието! Що не обединим направо заглавието във "Френска любов"? Дощя ни се да гласуваме там, залогът е примамлив. Виж ти Сорбоната какви кадри готвела...

А българските избори са по-скоро "Дълбоко анлно проникване"