Петър Стоянов разказа за събитията на 4 февруари 1997 г.

Нашият 4 февруари беше нашата закъсняла Пражка пролет, заяви президентът Петър Стоянов (1997 - 2002) в коментар за събитията отпреди 20 години.

Обратно в новината

Коментари - Петър Стоянов разказа за събитията на 4 февруари 1997 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой да разбира повече от политика от българина ? Най вече по интернетфорумите и фейсбук ?

един ден по живо или не този и цялата шайка отговорна за разграбването, която вилнее от 27 години ще бъдат осъдени заедно с наследниците си...

прави нещо в краденето най-вече. виж в търсачката.. село смолянско, памак до памак мила моя майноле. дошли през 1933 в едно село край родопа планина, бедни ми народе са, все пак сме страх и от а до я знаем всичко оно, имаме приятели от този род, давай стари ми родопа планина, картоф планина..

Не осквернявайте паметта на Ян Палах с нелепата си асоциация!

Всички участвах ме. Ти най малко. Въпроса е след 30 години какво стана или остана от България. Официално , статистически, социално , икономически, сигурност, пенсии, здравеоопазване, наука , живот човешки. Ти си боклук!

пешо стойката само си разхождаше костюма като на подвижна закачалка. нищо не направи комунистите от кликата на идиота жан виденов да бъдат вкарани в затвора. затова после комуниста параванов му би шута.

продажник!!

СЪРБИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ НОЖА ЗАБИТ В ГЪРБЪТ ИМ ОТ МАРИОНЕТКАТА СТОЯНОВ ,ВСЕ ЕДНО АЗ ДА ПУСНА УБИЙЦИ НА КОМШИЯТА МИ ПРЕЗ МОЯ ДВОР,ЕТО ЗАТОВА НИКОЙ НЕ НИ ОБИЧА ЗАЩОТО ИЗБИРАМЕ ПРОДАЦНИЦИ КОИТО НИ ПРОДАВАТ ЗА 100 ДОЛАРА

Сръбските курви си тръгнала да защитаваш?Забравяш когато те ни забиха нож в гърба 1885 г. А?Кога си минала през Сърбия и някой да те е уважил за човек?Бг мърши.

МАДЖО И МАРГИНИТЕ ДАДОХА НА ИВАН КОСТОВ МАВЪРА ДА ПОЛЗВА ОХРАНИТЕЛЯ ИМ БОЙКО МУТРЕТО И 10 000 ЛУМПЕНИ В СОФИЯ ... ОСТАНАЛОТО Е ИСТОРИЯ :)) ....

Някой трябва да каже нещата в прав текст - това беше един преврат , осигурен от западняците чрез изкуствено закупуване на долари за да им се вдигне цената до 3500 лева .А смисълана усилията им беше да качат най-накряй СДС на власт защото само нашите десни не можаха 7 години да си спечелят избори !!! Е , соросоидите им осигуриха преврат и така тези национални предатели се накрадоха на воля ./ Честити нови цени на водата - Циганина Костов хариза Софийска вода на западните хиени преди 20 години /

Бат Пешо го срещнах преди 3 години през май в Русе. Едно БМВ /било преди това на Рашидов/ и шофьор. Бяха празници. Безлюдно. Попитах - как сте господин ЕксПрезидент. Отговори ми, като Плейбой - карам си живота. ----------- Че кво друго да ми каже. Пешо ще го запомня Само защото го имаше Богомил Бонев. Това беше НЕВЕРОЯТЕН ЦИРК.

петър стоянов е предател на българските интереси - по негово време бил клинтън се домъкна в бг и му нареди българия да даде въздушен коридор на амéриканците за да могат да бомбардират сърбия - той ни забърка с американската сволоч за да си осигури престижно и добре платено място след т.нар. му "президенцтво" - много долен и алчен е коня

голям вой на ретро глобалистите и по телевизиите срещу тръмп

Пешенце зъбатко братко кажи едно много голямо БЛАГОДАРЯ на Кольо Добрев нека го помнят умните щото той беше единственият ПОЛИТИК и не ти и Гоце да се фраскате щото ви помним и двамата сте помияри и лапачи

Кольо Добрев беше един жалък предател , подлец , който подари властта на крадците и така изхвърли левицата за 10 г от властта .

Бат Петьо беше ПРЕЗИДЕНТ! С ГЛАВНИ букви! Всички трябва да се учат от него!

Бате ти Путю да си навре цивилизационния избор на майната си.Болшинството българи не усетиха нищо по-добро от корпоративния капитализъм

българската революция и демокрация е подарена на българите от съветските тогава другари!диктаторите от бкп и дс тогава се ослушваха за помощ от съветските танкове да бранят диктаторите и да избиват хората,но бяха в изолация,наоколо,дори и румъния се вдигна срещу режима на чаушеско!когато разбраха,че няма да имат подкрепа хвърлиха партиините книжки,и се пребоядисваха във всички партиини цветове,цнижиха се по ниско в тревата като кърлежи украдоха,заметоха ,узакониха и отново рециклирани се възродиха!!както обичат да казват - да загърбим миналото! и днес българия си остава бедняшката колиба на европа(от многото експерти)!

Соросоиден преврат,това беше!

да го понасям. и разни други високопарни личности. като се сетя колко изтърпяхме, колко сме излъгани, как се уредиха на наш гръб разни самодоволни и по същество безскрупулни хора, губя дар слово. "ние, ние, ние..." - за какви ние говори? нека знаят обаче, че отлично сме ги преценили и ги презираме. не заслужават нито дума -. подмити с мълчание и толкова. великия преход... няма що.

ПС=дришлю

Глупости на търкалета! Беше си поредният (от около 7-8) дворцов преврат ...

само за това, че постави всички други интереси над България!!! (това са негови думи като президент!!!)

Хубавият живот и голямата лапачка дойде за тях- Стоянов, Костов и компания. Останалите дето ги биха по площадите- с пръст в устата. "Първите паднаха в кърви, последните станаха първи"- Радой Ралин. Ама иначе вижте самодоволната му конска физиономия. Спасител на нацията. Продажници и крадци- всички от 1989 г. с всичките им евроатлантически и не знам какви други ценности. Разпиляха хубавата държава и изядоха най-хубавите години от живота ни.

Това беше българската цветна революция на Сорос. Петър Стоянов е активен участник в тоя преврат! Личната му драма за която говори, си е чисто национално предателство!

пешо кония сие кон за връзване ане за доживотна пенся от пенсионерите в бг

Мръсника не е виновен.Той си повтаряше-НАТО,ЕС..Който го е избрал да си бере срама

Революцията оше не се е състояла Време е с брат ти да хващате са америка

Петьо,ти знаеше какво се случва тогава и се правеше на ощипана мома.Трябваше през онази тежка зима да обесим пред парламента няколко боклука хей така за респект на другите като започнат да крадът народната пара да им припари.Както разтреляха Чеушеско и сега румънските предатели им пари под г*за като видят повечко събра ли се пред парламента.

Нещата са по-сложни. Президентът драска по повърхността. Приказки от пазара. Излагаме се. Мислех го за повече. С този номер не може да се излезе пред умните и били по това време хора. На запад в лекционни зали минава. На хората им дреме за комунизъм, антикомунизъм, дИмокрация като нямат пари. Кухи фрази. Свободата да бъда беден и безпаричен, лъган, краден, медийно манипулиран, зомбиран и подхвърлян. Слез при хората не хвърчи в небесата.

12 г. да гледам конската физиономия на този пишман "президент". И всяка година с нови героични добавки за него.

ПАК АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ НА ДЕМО-КАПИ-ФАШа сега им казват - ПРОЛЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ А СИ ТЕЧЕ ГЕНОЦИДА В ИЗТОЧНАта ЕВРО А ТЪПАНИ КАТ ТОЗ /сричат / ЛЕКЦИИ ЗАА ДОЛАРИС - СИФИЛИСТАКИС

Тази личност винаги около избори медиите ни я навират в носа, като удобен агитатор-анти-комунист! Замислям се върху два елемента от това навиране: - Първо. Този Президент на България, бе неудачен Президент. Той не бе избран за втори мандат. Това говори красноречиво, за не адекватните му действия, при неговият мандат. Второ. Президента Петър Стоянов бе партиен Президент! Той непрекъснато изтъкваше публично , в свой изказвания и интервюта, че е СДС-ар. Представете си сега Президента Радев, да се изцепи - Аз съм БСП-ар! "Протестна Мрежа" и десните - такива протести ще му спретнат, че ум ще му зайде! Но, ако Цецка бе станала Президент, спокойно щеше да се хвали, че е ГЕРБ- ерка и да върши ГЕРБ-аджийски мушии, които медиите щяха да възхваляват! Медиите у нас в продължение на повече от четвърт век позиционираха методично и педантично в главите на народа, че дясната политика е единствено правилната политика! Вмениха в съзнанието на народа, че левите политици са крадци, потомци на убийци и терористи и всичко гадно за което може да се сетите. Тези фикции се налагат и до ден днешен, въпреки безсмислието им! Медийният и управленчески комфорт на т.н. десни хайдуци у нас когато са на власт, или в опозиция ни докара до този хал, на който сме и той ще продължава да се влошава! Процеса на ограбване на народа в България стана необратим! Прогнозата е ужасяваща!

Коня си остана тотално тъп и провален бракоразводен адвокат.Кой се сети затова тъпо говедо ?!

Затова ли правим разходи по тези бивши президенти-за да ни разказват глупости.

Освен скаран с истината за тези събития, Стоянов е зле и с метафората. За каква "Пражка пролет" говори? Та Пражката пролет е теоретически и практически опит за "Социализъм с човешко лице"! Теорията я разработиха професорите от Пражкия икономически институт, а Дубчек се опита да приложи практиката в Чехословакия. Ама чугуните в Кремъл не го разбраха. За разлика от Китай, където разбраха и осмислиха всичко. И ги виждаме докъде стигнаха.

Когато човек не вижда нищо напред,все разказва какво е било преди. Стоянов,Вие сте достоен човек,правете нещо сега,стига с това минало. Не виждате ли че закопахте народа и той умира в беднос,мизерия,нищета и беззаконие. Правете нещо,ако сте толкова "качествен" политик.

Докато такива като този предател са живи, да не чакаме промяна....

КТБ през 2016 г. повтори сценария от 1997 год. кражби за сметка на раята. Тогава останахме без спестявания, сега ни набутаха със заеми дето ще изплащат и правнуците ни. Имаш ли и ти вина за прогонването на 2 млн. българи от страната си ? Или всички сме виновни до един ?

Sibirski

Модерните държави осъзнават, че е в техен интерес да следват общоприетите международни норми на поведение дори с цената на отказ от националния си суверенитет! (С), Петър Стоянов в Клуба за световна политика в Сан Франциско, 01 септември 2000 г. Скрий се, плъх мазен!

Проблемът на Виденов ,е че той беше в позицията на кучето дето варди сламата: Не я яде, ама не допуска и другите да я ядат. Допусна и други самонадеяни грешки. Липсваше му комуникативност и се разминаваше с "Екипа" си. То пък един екип, нахъсан за крадене ? А и Луканов работеше срещу него. И още нещо: Бакиите в банковата система след 1990 г. така се натрупваха и в края на 1996 год. се сгромолясаха и той обра пешкира. Вината на Тодор Вълчев и сие, къде е ? Кредитни милионери. Необезпечени банки. Фалш и измама. Като с КТБ през 2016 год. Настъпи момента на смъкването му и на якото крадене, съсипване, присвояване. Не без помощта от вътре на Добрев, Първанов. Нещата са много, много дълбоки. А Петьо ми пее приспивни песнички? Той знаел ли е всичко това или ни гъбарка с адвокатски лъкардийки. За всичко това някога ще се носи отговорност. вЕрвай ми ! Народът огладнява. Не гледайте лъскавите БМВ - та по жълтите плочки и прогимназиите по Драгалевци и Симеоново. Петре с демагогия до някъде. Не си глупав.

На тоя нарцис лайнометов докога ще му давате микрофон, бе???

Драги ми Петър недей да поддържаш добре режисирания преход. Мисля че е имало и западни режисьори, които са разгледали сценариите на БКП/ДС и по правилата за обществени поръчки са избрали най-подходящия, като са внесли корекции, за да има пари и за тях!!!

20-та годишнина от събитията около НС с дата 10 януари-4 февруари 1997 са последствия от предателството извършено от Георги Първанов под натиска на СДС да се угоди на соросоидите и външните колонизатори на България . Това е сентенцията на този пагубен момент от новата история на България.

Пък аз си признавам чистосърдечно, че мисля, че тогава наистина сбъркахме! Не трябваше да слушаме пребледнелия Костов, Пешо Коня, СофияМски, Доган ага... Трябваше да размажем (дори и с кръв) цялата политическа пасмина в НС без разлика на партийната им принадлежност! Новите щяха да имат страх от народа. Сбъркахме - повярвахме им, не го направихме, сами си сложихме самара и юздите! Дадохме им държавата си!

Запомних го с 2 фрази, които го характерзираха по онова време: Фернандел и стоматологичен феномен.

СДСето се "разбягаха" умишлено! Просто си знаеха, че "новият Народен съд " ще ги помилва. Както би казал Бай Тошо: -Окопаване! Окопаване ! И пак -окопаване!

Защо господин кон, не дойдохте при нас студентите през онази студена нощ на 4 февруари? Голямо беше нашето разочарование от вас още в първите минути на вашето управление! А бяхте обещали...

Баа Вуна да не ти е била хазяйка? Щото, както потвърждаваш - чакала те е цяла нощ.

Ората протестираха тогива и съ преебаха! Некой нещо друго да ми окне сеги тука?

надъниха!

Господин кон, въпросът е защо се стигна до падане на правителството на Виденов?! Отговорът е много прост - Защото Жан Виденов открито се противопостави срещу плана Ран-Ът, вследствие на което беше внесена от вън икономическа нестабилност на цената на 1 млрд долара. Интересно как боко само за 2 години ни осигури свеж нов 22 млрд лева дълг.....

Виденов помпаше умрели предприятия и фалира държавата. При него даже и Нефтохим заработи на загуба - единствената в света губеща рафинерия!?! (Определено за ГИНЕС!) По начало соцлагерът рухна заради неефективната си икономика. Просто в годините категорично се доказа, че социалистическата икономика е ялова и произвежда само загуби и трудов разврат. Не са ви виновни Ран и Ът, а мързелът, безстопанствеността, кражбите и липсата на какъвто и да е интерес към труда като източник на блага!

Друже, това става само за пропаганда, ама не и за "наука"!!? ... Можеш да продължиш!...

Протестът на хората беше заради хлебната криза, която докара и хиперинфлация. Тоя кон, циганина и останалият натовски и турски шпионаж, откраднаха протеста на хората. Самоназначиха се за водачи и използваха протестите за трамплин, с който да се доберат до властта, след като нямаха никакъв шанс, след извращенията им в предишното управление на гея Ф. Димитров. След това - кражби, разрушения, издевателства и убуйства над българският народ. После се подочу, че хлебната криза и кризата като цяло е лееко бобутната от ЦРУ. Добре изиграно протестърско представление и цветна революция, може би първата в историята. Голям успех за американският шпионаж. После циганинът си изпълни предназначението да блокира Русия да не може да окаже помощ на бивша Югославия. САЩ си направиха малко тестове със съветската, военна техника и изхвърлиха малко остаряващи боеприпаси. Направиха си поредната войничка, в стил - слон с/у муха, както само умеят да печелят и да си оправдаят гиганският, военен бюджет. И отделиха ислямско Косово, да правят чвтки на другият, основен играч в региона и техен съюзник - турция. А бедна България, като и Украйна днес, като си изигра ролята беше прелъстена и изоставена. А тоя кон и още няколко скакалци, изведнъж станаха чорбаджии и "изобретатели". Това е истината, която рядко ще чуете в прогейтърските сайтове, като дирника. Четете, докато хомо-модераторчето не е тръгнало да трие (не да крие, че остават следи). Особено чувствителни са към определени факти от близкото минало.

В БГ НЯМА публчно известна личност КОЯТО НЕ Е СВЪРЗАНА,И ОТ ТУК НЕ Е ПОДЧИНЕНА на комунистическата върхушка от 89г.Нито една.Така и днес 27г след 89г,БГ се управлява от кръга около живков който беше тогава.А както е известно този кръг е представитела на русия в БГ. Създаването на "демократичната опозиция" в БГ е е част от проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокрация".Подготовката на този проект е от 1980-89г с разрешението на съветска русия. Ако това не беше станало в БГ щеше да има румънски вариант.Една от задачите на "опозицията" беше да признае фалшивите избори юни 1980г за да могат комунистите да си гласуват ТЯХНАТА конституция.А по въпроса на ЦИГАНИНА костоффф,да си припомним с кого беше първа дружка-венци димитров.За него се знае какъв е и кой е...А ако съдим по делата- да си припомним КОЙ ПОДАРИ нефтохима на съветска русия.Беше малко неудобно да го направат "официалните" комунисти и за това "повериха" таа задача на "антикомуниста костоффф".хахха.Но за да не каже некой нещо костоффф изчука БГ като пое ангажимента да купува ток от мариците по "хубава" цена.Така че твоите комунистически обяснения си ги заври където искаш...

И самата Истина.Само за агитката не си пояснил по-широко.Поздравление!Бях свидетел на събитието-случаен.Пътя ми минаваше от там,спрях и наблюдавах 20тина минути.Гледката бе отвратителна.Имаше хора които наистина протестираха,за това което прокламираше самия протест.Имаше и такива платени протестъри,сега си имат име но тогава бе самото начало.Най отвратителни обаче бяха Лумпените,изтърсиха се,като из чувал,и започнаха да безчинстват.Тогава разбрах че са от агитка или агитки,имаха си тартори и чакаха заповеди.Разбрах какво ще последва и се прибрах в къщи.Оказах се прав,после специално подготвени лица,направиха погромите.Сега Пешо-Коня ни разказва приказки от 1001 нощ.Истината обаче е че 1.За да качат на власт СДС 2.Да получат коридори да бомбандират Югославия 3.Да блокират Русия,в случай че решат да помагат в Югославия. 5.Има и пето и шесто и още много,но най важното бе да се съсипе България като фактор от който всеки трябваше да се съобразява. Много пишат за плана Ран-ЪТ.Сега след години изглежда,заложеното в него постига целта си подозрително точно.А батьо Пешо,макар и с китара,дето ни го навираха че свирел песни на Битълс,интересно,кой ли не ги свиреше,или поне слушаше та Бръмбар не стана защото си бе Кон и Кон си остана.Добавете САЩ-мекере,и за да има рима-Леке-продажно.

Много по -интересно е какво стана след това в България за доста години!? А то , че на 2 февруари са празнували "хубаво" Петльов ден някои хора и след това са се хванали с държавната политика - хич и не ни грее!

към Президента Стоянов, но не разбирам защо като че ли се стреми да остане в паметта на хората единствено с това си дело като президент. Все за този 4-ти февруари говори (или го питат) - друго няма ли с какво да се похвали от мандата си?