Не е само Тръмп, всички правят така

Тръмп откри за себе си президентския декрет. С негова помощ той издава заповед след заповед - без одобрението на Конгреса. Но това далеч не е прецедент:

Обратно в новината

Коментари - Не е само Тръмп, всички правят така | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толерастчетата да се молят приятелчетата им от 'религията на мира' да не направят пак някоя изцепка на американска земя, защото тогава указът на Тръмп ще бъде записан като поправка в конституцията а толерастчетата ще бъдат избесени по дърветата

Не е важна формата, а съдържанието. Тръмп защитава страната си. Продажните български политици не вземат никакви мерки за спиране на мигрантите.

Партия в подполье,Ленин в разливе. Пишеть мандаты. Декрет о мире,декрет о земле. Все ето уже было.

ДТ трябва да отмени декрета. И да го замени с нов с който всички мюслюмански страни да не могат да влизат в САЩ. Да си стоят у тях и да се възнесат към небето за среща с когото си искат.

ЧЕ И ПО-ЛОШО МОЖЕ ДА СТАНЕ ;)

Тръмп действа! А в това време Бабуля Меркел Фередже Хабиб, пуска милиони мюслита в Християнска Европа!

Разбира се, че може би е интересно на някои от нас да научаваме за особеностите и историята на американската политическа система, но това американско всепроникване навсякъде и във всичко почва малко вече да дразни.

Щом законът позволява на президента на САЩ да управлява с декрети - какво има да се коментира? Ще пише декрети, за да отговори на очакванията на избирателите си. И дойче зеле копче не може да му каже! Дойче зеле може само да скимти и да разнася вонята си в сайтове като този.

Е управлявал с декрети,ама...

Novae

Ама я си задай въпроса, защо този Л-н е издавал също така декрети и то на датите, на които со били издадени два декрета на Веспасиян-за мира и за земята от 25 и 26 октомври 69 г. н.е.

Novae

В Древен Рим император АВгуст е имал правото да издава само два акта-декрет и едикт.Тит Веспасиан въвежда конституцията като акт на императора, с който акт отдава част от правомощияата си на народа.И това е първото определение на конституция.В САЩ го наричат Основен Закон и това е удачно определение.Но би било още по -удачно да го наричат основна юридическа ценност, и да се кълнат в Конститцията, а не в Библията.