Стоянка Мутафова празнува 95-и рожден ден

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова днес празнува 95-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова празнува 95-и рожден ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сте жива и здрава г-жо Мутафова и Нейчо Попова... Но не е лошо вече да се спрете. Най-великият комик в България отдавна вече го няма, от 1989-та .... За Георги Парцалев иде реч .... Спрете се. Той и от гроба да стане, срещу Вас да тича, пак не можете да го стигнете...... Моля Ви.....

Уникална жена и актриса, един от малкото оцелели "динозаври" от едно отишло си вече поколение! Да е жива и здрава, поне до 100 да докара, пък дай Боже и повече!

Да е жива и здрава тази прекрасна жена!

На Многая Лета за Стоянка Мутафова! Талантлива, интелигентна, страхотна сатирична актриса и уникално жизнена! Господ още много години здраве, сили и радости да и дава!!

Како Стоенке, вечно подвижната :-)), имам една "странна", но Присмехулна молба към тебе. ако не познаваш Джимо (преводачът, на когото поставих въпроси, като лексикон) - запознайте се и му предай, че вчера се регистрирах в бетонираните от газа "сега". исках само да напиша един отговор към "шако", относно чифтоядите и детските чорапчета. Следното: Здравей бай Джимо. Регистрирах се за да те поздравя. Отдавна не съм те чел. В същност трябваше да се кръстя "блудният син", който не се завръща:-)). Смешно, нали? Това с чорапчето ми хареса. Не съм чел книгата, но за какво ти е един чорап или една ръкавица? ако събираш дарени единични чорапчета, обаче, все можеш да скалъпиш от тях някой сносен чифт за втора употреба. Погледнато от друга страна, чехкините от посолството са чиста проба чифтоядите, които разделят мъжа от жената. не е ли чифтоядство да замениш една книга с един чорап от чифт? но нима детето не може да сподели своят чифт чорапи с друго приятелче и двамата да имат по една книжка под мишница? Благодаря ти, за разбирането! накрая: кои деца се отказват от единия си чорап, освен, осакатените от мините на "демократизаторите".

За много години како Стоенке! :-))) Бог да те пази и да я караш все така жизнено, докато можеш. И ти не си лек Присмехулник в няколко посоки (аспекти:-). Не се даваш леко, но и раздаваш лек на хората. лек за душите им. Поздрави от семейството.. Присмехулници. Бъди здрава! И кажи на Докторите ти много поздрави от мене, щото пак не ме изложиха... :-))) целувки със :-))) подпис: на тортата!

95 годишнина, а рожден ден е 96-ти...

още пет години най-малко на сцената, а после както Бог отреди.