Биограф на Тръмп: За него жените са аксесоар

Децата са династията, а жените - важен аксесоар, казва биографката на Доналд Тръмп Гуенда Блеър.

Обратно в новината

Коментари - Биограф на Тръмп: За него жените са аксесоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами браво на него. Стигнахме до там, че ако семейството е ценност за някого - това е новина.

Че само за него ли са така?! Чудо невиждано сякаш съобщават тойзи "биограф"... Въпросът е по-скоро доколко една жена е склонна да бъде аксесоар за който и да било мъж. Търсещият аксесоари и самите аксесоари - взаимно се привличат... Не берете грижа и не правете някакви сензации от това... Пример - къф беше там онзи - Ицо стоте маненекенки ли, салфетки ли... какво беше точно...

Не виждам какъв е проблемът. Има хора и хора. Мъж-касичка си намерил жена-аксесоар.

да каже биографа...

Видиш ли знака DW - плюй и отмини. Няма смисъл да си губи човек времето с поредния от серията пасквили, упорито натрапвани ни от дираджиите, въпреки категорично негативните мнения на читателите. Но ... парите не миришат за тези, които нямат ни съвест, ни морал.

"За него жените са аксесоар" - а за вас, гейовете, какво са?

Гей е на майка ти сина . И аз харесвам рускини за еднократна употреба но понякога са нечистоплътни и надъхват.

"АКСЕСОАРЧЕТО" МЕЛАНИЯ НА ПЪРВИЯ И ОФИЦИАЛЕН ТАНЦ С ПРЕЗИДЕНТА НОСЕШЕ ПРЪСТЕНЧЕ ЗА 3 МИЛИОНА ДОЛАРА :)) ... БАХТИ КУЧЕШКИЯ ЖИВОТ :))

Ами то и нашите управници и мутри същото.......

ЧУДАТ СЕ КАК ДА ГО ОМАЖАТ С ЛАЙНА ТИЯ ШИБАНИ РЕПТИЛИ!!!

В Раша жената не е аксесоар а 'бяла техника' и е длъжна да носи на бой. Законно!

А, вашите турски буркани какво са?! Инкубатори за човекоподобни?!

DW - долнопробен бардак от хомосексуалисти драскащи поръчкови излияния срещу нормалните... :)

Докога ще се пишат и говорят ''НОВИНИ'', позоваващи се на това какво ''МИСЛИ'' някой, а не на действителни факти. Ето, и този биограф ''мисли'', абе като пишете биографии, позовавайте се на факти. За всеки нормален човек семейството е на първо място?! Защо това се посочва като странност?! Проблем е, че се грижи за жена си и тя изглежда добре ли?! Какъв му е проблема на тоя ''КОФТИБИОГРАФ''?! Тръм се е грижил добре и за предишните си съпруги, не само за Мелания. Аксесоар е на тоя ''кофти-биограф'' мозъка! Както казва и самия Тръмп - писна ми от измислени новини!

Да има резон в това ,което казваш. И даже и да е така, както пише биографа - тези жени имат избор - ако това не ги устройва - може да не са с него. Мен не кефи такова повдение в един мъж и за това просто не съм с такива. Те няма да се променят, а и това е техния избор да бъдат такива.

точно така е .... за Даяна и за Кейт (наистина се усмихва, но не е искрено, а заучено. Но според мен ще си седи на задника, а няма да тръгне да протестита като Даяна). Интересното е ,че Тръм е протов мюсюлманите, а поведението му към жените е точно както пти тяха -хахахха, парадокс . . ..

Поредната рядка дришня от DW... Михаел Книге, ти си един истински мазен евро-амбриаж!

Дъртия риж маймун не може вече да е.е и върши щуротии.

ам тия жени дето са толкова унижени от мъжете си които ги смятат за аксесоар, е точно тия жени що не се разведът и да са си независими ами се натискат да стават аксесоари....???

с невероятния си интелект каква само кариера е можела да направи ..

Един носи вкъщи интелект, друг носи красота, трети е забавен, четвърти готви за семейството - всеки си има дарби и да си ги ползва по предназначение. То, ще е скучно, ако ако двамата партньори си четат научни трудове един на друг, вечер, след работа, нали?!

Затова е успял.

Успял какво? Да живее без да лъже ли? Или? Хитлер и той беше успял...

Наистина много успял човек, остана в историята, за Тръмп още не е ясно. Но подозирам, че ще остане и той в историята, като президентът, при когото САЩ се разпадна по примера на СССР.

Туй ако не беше от DW можеше и да му повярвам. Сега единствения въпрос, който имам е кой плаща на биографката на Тръмп?

За Тръмп жените били аксесоар. Какво са жените за Юнкер? Даже настоява да има и една екзотична българка.

Това, че и в Брюксел има такъв човек не означава автоматично, че Тръмп е цвете или?! Докога принципа "абе аз съм таковал сестра ти". Въпросът е, дали това е приемливо или не, а не дали председателя на ЕК, кмета на Генерал Тошево или чичо ти Тотьо и те са такива.

"Бракът му с първата му жена Ивана се провали, заради амбицията й да бъде част от компанията". ха, ха, ха - колко до болка познато.

В интервю за Дойче Веле....

Да,от Дойче веле е -четох го преди няколко дни на немски.

така си представях истински американец с много деца държи на семейството държи да работи и да печели е това е дай боже всеки му

По-правилно е да се каже, много държи да е семеен. Човек, който държи на семейството си, не се развежда толкова лесно.

И аз държа на семейството си - имам 120 жени и 156 деца и много ги уважавам!

БЪЛГАРСКИЯ ТРЪПМ ФАТМАКА СЪЩО СЕ ОБГРАДИ С ХАРЕМ ОТ РАЗГОНЕНИ ЧЕРВЕНИ МЕСАЛИНИ- КУРНЕЛА,ЙОТОВА,ДЕСИТУ,ЙОНЧЕВА,ДЪРЕВА И БУРРУДЖИЕВА! СКОРО ИДВА Б-3 НЕГО ГО ЧАКА КИЛИЯТА НА СИДЕРАСТА ,А ДРОГАРКИТЕ - ОКОЛОВРЪСТНОТО НА ПЕТОЛЪЧКАТА!

Типично за мъж, успял с много ум и предприемчивост да постигне такива върхове. Правилно е употребено понятието династия. За династиите жените са средството, чрез което продължава семейната традиция. Даяна не искаше да приеме този факт и плати прескъпо. Кейт се усмихва, но усмивката и е тъжна. Същото се вижда и по лицето на красивата Мелания - щастие, което не те прави щастлив.

Наистина много съжалявам Мелания - каква красива жена, а обречена винаги да е сама.

А тя самата дали така се чувства? А ако не й харесва защо не се разведе?

Не я мисли Мелания...Има хора, който знаят как да ценят самотата, защото не са от стадото.

Не я съжалявай толкова. Мелания знае какво иска: Дъмпи е стар, а след смъртта му тя ще си получи своето, защото му е родила син, ще е свободна и весела вдовица. Тя това чака и има достатъчно ум да го дочака.

чао.

Ти прочете ли статията? Всъщност тя е положителна за Тръмп.

на това му се вика манджа с грозде... :)

Интересно дали дъмпи ще позволи на зетьовете си да гледат на дъщерите му като на аксесоари? Или ще каже: Моето си е мое, а чуждото... и в семейството ми да влезе, пак си е чуждо. Хаха, колкото по-скоро се провали, толкова по бързо ще празнувам.

Внуците са от династията, зетьовете са аксесоар.

Демократите определено градят имидж на Тръмп на мъж, който ползва жените като предмети. И в гояма част от живота си Тръмп наистина е "ползвал" жените. Но две от тях стоят накакси не "намясто" в тази история - Ивана и дъщеря й Иванка. Когато се срещат Ивана изобщо не е била покорна красавица, имала е амбиции и доколкото знам даже е търгувала с недвижими имоти. За Иванка няма какво да говорим - тя е Тръмп в пола. Не случайно именно детето от този съюз е най-успешното. Наследила е много и от двамата. Тръмп е пословично привързан към дъщеря си, а с Ивана продължават да поддържат приятелски отношения. Бракът му с Мелания може да е добра сделка, но и там не се е сбъркал на кого да се довери. Мелания му пази гърба и тихо понася цялата помия върху нея. Не всяка красавица с ботокс може това. Това ме кара да мисля, че Тръмп преценя хората много добре. С леките жени е брутален, с интелигентните - предпазлив. Но по днешните стандарти си е прасе наистина. Няма значение колко е лека една жена, това не означава, че един мъж трабва да пада на това ниво.

Стига ни занимавайте с глупости! Най-важното е да озапти войнолюбците. Другото е бял кахър. Не сме забравили Клинтън, който гледаше много сериозно на жена си, как елементарно се прецака със стажантката и го принудиха да започне войната в Югославия.

пример на гражданите - укривайте и не плащайте данъци, бъдете тарикати, женете се и се развеждайте, колкото се може повече, лъжете контрагентите си,...? Това ли са класическите палеоконсервативни ценности, на които тръмп е носител ?

ТОЗИ КАКТО Я ПОДКАРА, В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН

Ако не го разкарат съпартийците му може и 3гр. олово да му пратят,няма да е новост в тяхната история

И тоя има да ходи много гладен.

"Беше достатъчно хитър да разбере как един фирмен фалит може да му помогне да не плаща данък общ доход в продължение на 20 години. И сега ще бъде достатъчно хитър да намери задните вратички в.." Това не е хитрост. Това е възможност да плащаш по $500/час на адвокати със заръката "Намерете ми начин и дупка в закона".

на косата си. Отвреме на време я загрозява с по едно шумно оригване.

"За Тръмп жените са аксесоар" А за европолитиците от "брюкселски" тип аксесоари са други неща - бикини, обици, сутиени, червило и т.н., щото те си падат по мъже, а не по жени.

За Юнкер аксесоарите са еврокомисарки. Иска си ги южнячки.

Не само за Тръмп, а за всеки мъж над 50 години децата ''са династията, а жените аксесоар"! КАКВО ЛИ ДА КАЖАЕМ ЗА МЪЖ НАД 70 ГОДИНИ:))) Няма нужда да си купувате книги, за да го разберете:)))

КУПУВАТЕ ЛЮБОВТА НА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА СИ ?! ИЛИ СИ ТЪРСИТЕ ОПРАВДАНИЕ ЗАЩО Я НЯМАТЕ ?!

sonibvc@gmail.com

"Само простолюдието вярва в любов, за това са и бедни и живеят в мизерия. Изисканите дами знаят че има по висши цели от любовта и шанс да промениш съдбата на милиони" китайски императрица към дъщеря си.

Той не може без тях, има и Харем, със минетсестри на "Дудуков" Две! За него жените, са като слънцето и въздуха на стадиона,там където се рита, в обора на село Бистрица

ОБЯСНИ ЗАЩО ВСИЧКИТЕ МУ ДЕЦА И ЖЕНИ ГО ОБОЖАВАТ И ПОДКРЕПЯТ!!! АЗ ЛИЧНО СИ КУПИХ НЕГОВА КНИГА И ВЪЗНАМЕРЯВАМ ЛИЧНО ДА СЕ УБЕДЯ ЩО ЗА ЧОВЕК Е,А НЕ ОТ ПОРЪЧКОВИТЕ ДРАСКАНИЦИ!!!

обичат те всички

СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ТРЪМП Е ПО-ЛОШ ОТ ТЕЗИ С ПО ЕДИН БРАК ?! ТОЙ ПОНЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ВСЯКА С КОЯТО СПИ ! Я ПИТАЙТЕ СЕДЕФЧОФФ,БОРИСОФФ, И ПР. ЩО ЖУРНАЛИСТКИ И ПЕВАЧКИ ОНОДИХА, ПЪК УЖ БЯХА ЖЕНЕНИ !!!

На избирателя трябва да му стане ясно че правилната политика е на Меркел.. Тръмп без иска...бие по лъскавия медиен образ на Меркал.

Династия!? След няколко години никой няма да си спомня за този прошляк и отрочетата му!

Когато всички американци очакват промяна и по добър живот, а ти да им натрапваш блясъка на славата си , е меко казано глуповато! Лъскавия имидж да семейство Тръмп , едва ли поражда еднозначни съждения?!Все пак САЩ не е монархия!