Михаил Горбачов: Светът като че ли се готви за война

Светът днес е претоварен от проблеми. Политиците изглеждат объркани и разстроени.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Горбачов: Светът като че ли се готви за война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето тоз е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ в историята на човечеството !

дядката си прави умозаключения с изперкалия си мозък.този е самия дявол. дано пукне по скоро преди да забърка някоя нова каша.

ех, папаша наша- защо продължаваш да даваш мнения и да правиш пропаганди след като сътвори най-големите и миризливи г....а в края на 80-те години - разсипа десетки държави, уби милиони хора по света, чума еврейска продажна

Това изкопаемо още ли се подвизава в медиите и къде живее е любопитно,страх го е да се прибере в Ставропол.И дали взема хонорари в млн.долари за едно изказване.Взе да му идва акъла в главата но е късно за него.

ГО НАПЛЮЯТ,ЩЕ ИЗНИКНЕ НОВО МОРЕ

"За война всъщност се готви побеснелият Путин,но не мога открито да го кажа,защото ще ме прати при Литвиненко и Немцов."

по-скоро ще изникне световен океан от международната любов, която светът изпитва към това продажно изчадие

След 60-70 години за него ще се говори и пише : Това е човекът, освободил Източна Европа от комунизма!

Не забравяйте,днес Тръмп е разпоредил превъоръжаване на Пентагона. Ядрена война няма да има и двамата Тръмп и Путев имат по 5 ребята. Андропов казваше мога да разцепя земята.какво стана разкапа СССР и Соца и стопи много ракети-джулязо. Хайде стига миши топурдии и плашене на раята. СВЕТКАВИЧНО навлизат нови технологии ,и който може го може ще дръпне технологично.Който не може ще си прави бомби и ще лапне дръвцето на мизерията. Не се бойте светът ще съществува и технич. прогрес ще решава.......!

СССР си беше изгнил и прогнил. С или без Горбачов империята щеше да рухне икономически.

горби, елцин, путин! трезвеник, пияница, маниак !

да,ама продаде Изтока на Запада и стана милиардер,ама и Господ го наказва....

Тоя боклучав комунист, съсипа света по волята на Партията майка в Москва. Абсолютна мърша и маша във всяко отношение.

"Все повече войски, танкове и бронетранспортьори се прехвърлят в Европа.". доколкото си спомням добре, това е дело на миротвореца и носител на нобел за мир - обама.

с много малки изключения съм напълно съгласен с мислите изразени в текста. А ето това е пълно безсмислие: "Аз приканвам членовете на Съвета за сигурност на ООН органът...". ще се съберат, ще заседават, ще подпишат нещо с голям медиен шум и накрая пак нищо. сметката и без това пак я плащаме ние. не съм съгласен и с това, че войната с идил не била чак толкова важна, защото от там могат да изскочат големи бели за човечеството.

заради такива малоумници като тоя и оня от другата страна на завесата 'важните' неща били политика, пари и тям подобни глупости. Това, че убиха планетата хич не им е приоритет, значение няма. На тях им дай да стрелят в Космоса, да разцепват държави, и въобще да серат наедро. Това, че в моретата вече има предимно отровни водорасли, че киселинноста им се е повишила и рибите и коралите не могат да живеят, това че северните земи се размразяват и излиза метан, от който парниковия ефект е отдавна необратим ... а, дреме им. Политики, ядрени бомби, противостояния, ах, величието. Ей на такива малоумници основно дължим днешното състояние.

много са му набрали комунистите - над 400 поста плюене. А как мислите, ще ви гладят с перце - вие ги нападате както си знаете, навлизате в уж техните граници с танкове и самолети и ние барабар Петко с мъжете - и нашите войски там. Като е толкова лошо в ЕС, защо не се върнат Чехия, Полша, Унгария - няколко пъти Русия ги кани да влязат в Евроазиятския съюз начело с Китай ха-ха-ха

Неслучайно, още след първата си среща с Горбачов (през 1985 г.), Маргарет Тачър е казала: " С този ще може да се работи". Разбирай, "Този ще можем да го работим". Когато дойде на власт, Горбачов си вярваше, че въплъщава едновременно качествата на митични или реално живели римски държавници като Ромул и Август. Напразно, защото от него не можеше да излезе нищо друго, освен един съвременен Ромул-Августул.

ГОРБАЧОВ ! ПЛЮЯ ГО ! НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! С КАВО ПРАВО СЕГА ДАВА АКЪЛ , ВМЕСТО ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАН !

бъди жив и здрав, нямаш представа колко милиони хора ти благодарят. Милиони само от България избягаха от комунистите. А другите бивши социалистически страни спретнаха ЕМБАРГО за комунистите и сега си живеят богато и свободно. А после защо сме били винаги на последно място - помислете!

Цената на СССР беше две къщи на Канарските острови за предателя Горби. Продажник с петно.

Забравяш факта,че в средата на 80те имаше голямо негодуване от народите на източна Европа към присъствието на съветски войски в техните страни както и към икономическото подчинение към СССР и се стигна до т.нар. перестройка,която доведе до разпада на СИВ и Варшавския договор. Сега Полша и прибалтийските страни сами пожелаха засилване на военното присъствие на войски от алианса в техните страни.

Ако Бай Тошо беше начело на СССР историята на света , щеше да е друга. Горби бе един суетен дураг. А Байо бе прагматик. След посещението му в Япония и Бавария имаше ясен план, за икономически възход, който в Москва остана или неразбран или саботиран.

Личи си колко ти е вътъка, Тато беше прост селски хитрец, пръсна стотици милиони за японски лицензи защото нали знаеш приказката за подоваването на вола и жабата...

Да беше без образование, но не и прост. Тексим, първите компютри и ЦПУ-та

Престанете таварищи. ЕТА ГОРБАЧОВ МОЙ ДРУГ И ЛЮБИМЕЦ. ЛЮБЛЮТЕ ЕВО, ОН СПАСИЛ БАЛШИЕ ТАВАРИЩИ И РОДИНУ РАСИЯ ОТ СССР ИМПЕРИЯ

"Все повече войски, танкове и бронетранспортьори се прехвърлят в Европа." Европа завършва с планината Урал. Руско оръжие се прехвърля в Европа! Натовско оръжие се прехвърля в Европа - от САЩ Канада и др, които не са европейски държави, Русия е Европейска и Азиатска държава, как е допуснала на нейна територия да се разполага на оръжие от неевропейски държави?

Горби защо не изживява старините си в Родината която самичък управляваше ?

Кой обирджия се връща в банката, която е обрал, след като е разкрит?

Да не забравяме, че по моята класация Горбачов е "Глупакът на хилядолетието".

Може да си кон, но си по тъп и от катър, ако знаеш какво е.

Този престъпник получи заслужена оценка в собствената си страна. Колкото и да го вадят от нафталина, кой вече му обръща внимание?

Явно не му обръщат внимание,щом още диша

Малко за нея, резиденциите, възгледите и прочее. Като са го извадили от нафталина, не е зле и съпругата, изиграла огромна роля в живота му да получи своите овации: "През есента на 1987 г. по време на тържествения прием в Кремъл по повод 70-та годишнина на Октомврийската революция Раиса Максимовна, отговаряйки на светски въпроси на жените на членовете на апарата на ЦК за това, как е минала почивката в Крим, разказала за случилото се безобразие. Ужас! Кошмар!, възкликвала тя. За да заглади възмущението й, апаратът уверил първата дама, че следващата година семейството на генералния секретар ще почива в нова вила, за което тя вече настоявала. Обект Заря (...) След завършването на строежа във Форос, започнало строителството на нова резиденция за г-жа Раиса в Мюсер, Абхазия. Според сметките на бившия министър на финансите и бивш премиер на СССР Валентина Павлова, стойността на вилата във Форос била не по-малко от 850 милиона рубли по цени от 1986 г., когато една рубла била равна на 1.3 долара, според Централната банка на СССР. (...)

Не светът Миша, а Русия! Както казваше белорусската нобелистка Светлана Алексиевич "Русия или воюва или се готви за война"!

Готви се за война. Толерастията работи срещу повярвалите в нея.

и твоят принос за това е най-голям-предател и безродник.Русия се пази от НАТО-вска агресия,доказали са се като агресори.....

и твоят принос за това е най-голям-предател и безродник

Същото ще пишат и за Путлер, както за всеки отишъл си руски пръв ръководител! Досега няма изключения!

Странна статия. НАТО прехвърляло танкове... Прехвърля в Полша, по нейно желание от страх да не се сличи втори Крим. Русия отвори кутията на Пандора с Крим и сега се прави на ощипана. Иначе била много миролюбива. В Черно море разполага с 4 подводници въоръжени с крилати ракети и строи още 2! Срещу кого? Колко подводници с крилати ракети има НАТО(България, Румъния и Турция) тук? Това са мощни оръжия за регионален конфликт, защото тези ракети не летят до други континенти.

когато русия изостава и губи влияние и значение,тогава руснаците провокират за да закрепят губещото си влияние и значение като икономика!днес държави не се превземат толкова със воиска,колкото със със силна икономика!моят съвет към руснаците ,а и за нас българите е да произвеждат повече и конуентни продаваеми стоки!

И аз така, препоръчах на една блондинка, да си свали гащите, за да се почувства свободна. И, представи си, хвана се. Оказа се, че обожателите й реезко се нароиха.

Абе плешив педал ти още ли си жив...колко получи за тази статия.Неизбирането на Килъри отдалечи света от 3 световна.Айде сега да не ми анализараш състоянието на световния мир...ние знаем кой стои зад арабската пролет,състоянието на Ирак,Афганистан,Сирия,Либия и т.н.Не са ни необходими изкуфелите ти старчески брътвежи.Има един закон:на всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие....така че ако САЩ се въоръжават не очаквай Китай Русия и Индия да стоят със скръстени ръце.

ЗАЩО ЖИВЕЕЛ В САН ФРАНЦИСКО,ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ГО ВИЖДАТ В РУСИЯ...

Всички лумпени сега плюят Горбачов! А някога цялата творческа интелигенция в Съветския съюз, в България, в целия свят подкрепяше Горбачов.

Просто хората искаха да се измъкнат от този посредствен азиатски капан. И за първи път се появи ръководител, който казваше, че няма да ги убие, ако минат през врата и станат нормални. Откъде да знаем, че той е планирал да разруши всичко наоколо.

Нищо не е планирал този Горбачов - абсолютно безотговорно и в условията на чиста глупост от негова страна разсипа не само СССР, но и целия соц. блок, а и България специално. Като си помисля само, каква "опозиция" съществуваше в България. Специалистът у нас обяви мораториум на плащанията типично по Горбачовски - "в условията на чиста глупост".

Съсипа Русия сега ще съсипе америка .Къв е тоя изрод ве? дет стъпи трева не никне

Засто Михаил Горбачов живеее в Сан Франциско.

Novae

Аз пък имам основания да считам, че живее в Швейцария.И че работи с астролози от класа....

ЕХ ГОРБИ ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА . ТЕБ ТЕ ПРАТИХА В ТРЕТА ГЛУХА ЛИНИЯ . БАРЕМ ДА ТИ БЯХА НЯКАКВА СЛУЖБИЦА В ООН .... ПОДОБНО НА СТОЯН ГАНЕВЪ .... АМА НЕ БИ ..... БЕЗКРАЙНО ЖАЛЪК ТИП .

ТАКААА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЛУМПЕН ГОРБАЧОВ СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА . АКО НЕ БЕШЕ ТИ И НАЧАЛНИЦИТЕ ТИ ОТ МИ-6 ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ . ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ЛИ КГБ НЕ СА ТЕ ОЧИСТИЛИ ..... МАЙ СИ ДВОЕН АГЕНТ .

Да трябваше да си направи ХАРАКИРИ.

Няма ли кой да му помгне?

за война. Ей го за 2017 е предвидено да завършат държавните изпитания на миг-35.... ми то войната може да мине и без него.

Алооооооо, Вежливий! Как дела блядь?

Ей, хОй, накъде с тоя фес!

Vladimir Borisov

На майка тиудирника!

Първата стъпка Горби, е да върнете Крим на Украйна!Да се изтеглите от източна Украйна и да спрете да бомбардирате цивилни в Сирия.Да свалите дикататора Путин и пратите цялата кагебишка, криминална шайка в затвора...

Млък, бре, жидовско го.но!

Защо Горби да връща Крим? Американците от Сан Франциско ли са го взели? Пък, даже и те да са, кой е Горби, за да се изказва? А да не говорим, че Крим е български. Що да го връщат на погромаджиите от Киев? Ние си го искаме! Със столица -Москва!

Този мухъл, работеше против СССР, сега работи срещу Русия. Едно не ми е ясно, защо още го дондуркат.

Кво беше това СССР???

СССР е империята, която отвръща на удара. Е аркадаш?

комунистическите гниди сега плюят този спасител , грешката е че не вкарахме комуноидите в построените от тях концентрационни лагери.

Благодаря за съвета, ние няма да допуснем тази грешка. Плюс рязко увеличен брой гладни прасенца в Белене.

всичко от теб тръгна некадърнико белязан

Така е. Затова сега можеш да дращиш тук.

Подари цяла империя срещу едно потупване по рамото и възможността да чете "лекции" срещу жалки хонорари в щатове с които има само орли и скали.Поне да беше изтъргувал подобаващо свалянето на гащите.

не подценявайте Горбачов, той изролзва едно от най-мощните оръжия - алчността. Това бе двигателят на "прехода", патологичната алчност на част от върхушката в СССР и Източна Европа. Така индианските вождове продадоха Америка на изселените бандити от Великобритания. Но славяните и азиатите не са индианци. Скоро ФАЩ ще изпита на гърба си яростта на унижена Еврация.

Освен, че Горби спаси източния блок от комунистическото мракобесие предотврати и световна война.

до 20:58 :браво!Eдинствен ти в този форум прозря истината.поздравления!

ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ МАЛКИЯТ ДНЕС ВЕРОЯТНОСТТА ОГ ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА Е МНОГО ПО ГОЛЯМА . АМА СИ ТЪП И ЕДВА ЛИ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ .... ГМО ОТПАДЪК .

Казвал съм го много пъти: Горби и Рейгън са личностите на две столетия! Без тях щяхме да сме при Путлер и Ким Чен бам-Мум! Поклон!