За наследството на Плевнелиев

Казват, че доброто място в историята на политиците и лидерите се осигурява не от техните славни или срамни дела, а от историците

Обратно в новината

Коментари - За наследството на Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поръчкова,платена статия.Нерде Плевнелиев,нерде Мултигруп?

И селският летчик не е моят президент, аз също ще разкажа на моите внуци един ден това как един парашутист влезе в Президентството!

Дразни ви дълбокият обективизъм, напипването на Истината. Това ви смачква и затова от вас излиза само жлъч! Злобни и завистливи българи си оставате пред глобалния свят.

Плевналиев не беше моя президент. И аз ще разказвам на децата си, живот и здраве, как той раздели нацията и се опита да предаде българщината. Как настройваше едни българи срещу други, като толерираше псевдо европейски ценности, американски интереси и слугуваше на САЩ. Не успя да намери баланс, не успя да обеди хората, не успя да бъде истинки български Президент. Всъщност понякога се съмнявам, дали той изобщо се е чуствал някога българин. По-скоро не! Тази статития, която се чудя как се измисли и написа е доказателство, че Плевналиев има нужда някой да го защитава и да се опитва да ни убид колко той беше голЕм. Е, не беше!

Ако имаше и капчица политическа перспектива,мислите че този себевлюбен човек щеше да се откаже от борбата за ниов мандат?Личният приятел на Обама и на цялата плеяда либерасти?Че той напук на Борисов щеше да се кандидатира.Общо взето дискусията даже не си струва обекта, но си струва повода!А той е , че народът се произнесе!!И за президента и за тези дето уж бяха зад него!В статията става дума само за историята ,дето някой щял да я напише за народа , НО ЗАЩО ТОЗИ УПОРИТ НАРОД НЕ ЩЕ ДА Я ПРИЗНАЕ , МАМКА МУ ! Не може авторът да отговори на риторичния си въпрос . А за наследството на Плевнелиев - какво? Няколко кофи плюнки,още толкова мазни усмивки и цяло море народно унижение и срам!

Един успял, честен и доблестен за световните организации комсомолец.

TIREX

Кога този престъпник ще бъде в затвора? Когатози предател ще бъде въдворен за 15 години поне в затвор??

Не ни занимавайте повече с това недоразумение на природата!

Всички селянчета са много упорити, но тъпи!

Най слабата перверзия за всички времена!

Не видях автора,но по лизгарска статя не съм чел.Ако не са го позлатили соросоидите направо си е пропилял таланта.Такова изопачаване на факти ,направо гениално.

Ама този си е известен соросоид! Има забрана да стъпва в Русия. Активен противник на АЕЦ Белене, Южен поток и активен подръжник на Набуко /който отдавна е в небитието/ и ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ!

Наследството - ДКМС/БКП комбрадорско - олигархично ! На обикновените майна.а им !

Абсолютно верен и правдив текст, солидарна съм с тези изводи!

Това наследство трябва да се приеме със съдействието на адвокат и по опис както би направил всеки учен човек по закон за да не отговаря за големите дългове и котките в чувал, които иначе би наследил. А това, което се приеме - да му надграждаме приоритетите!

Толкова изписани думи за нещо, което може да се каже с едно изречение - политическо недуразумение. Апропо, това се доказва и от самия текст, в който конкретно г-н Плевнелиев се споменава едва ли не мимоходом :)

Не съм нито русофил, нито русофоб, но смея да твърдя, че г-н Илиян Василев е или псевдо умствено много "развит" или псевдоним на един от 55000 (петдесет и пет хиляди) от Сорос целогодишно платените работници в нашата мила родина. Тези работници на чужда трапеза, ни учат колко е полезно да: 1. Се подлагаме дупе.о на "умните братя" и най-вече да мразим историята си, защото те не участват в нея, освен, че са ни убивали по време на Втората световна война, но това вече никъде не се споменава. 2. Да консумираме единствено и само техните захарни и енергийни дрогиращи сиропи, както и ГМО храни с които ни заливат. 3. Да сме им предани, че ни хранят с ЛИТИИ и ФЛУОР за да мрем по-борзо. 4. Да пием с водата си ПРОЗАК за да ги слушаме и да им се подчиняваме безприкословно. 5. Да мрем по-бързо от техните лекарства и да не съпротивяваме и т.н. Да ни е жива и здрава все още съществуващата РОДИНА, въпреки техните желания и намерения, въпреки техните паравани като Росен Плевнелиев!

Не видях автора,но по лизгарска статя не съм чел.Ако не са го позлатили соросоидите направо си е пропилял таланта.Такова изопачаване на факти ,направо гениално.

абе какво cамо показвате този предател идиот

Каквото и да говорят вече за него, в съзнанието на хората той си остава Гоцеделчевският ястреб..Трудно се изтриват такива неща от народната памет. Иска му се да го запомнят с нещо светло, но той ще си остане харпия...

Значи прочетох първия абзац. Веднага тана ясно, че са му платили на автора да напише ода за мухлъото и национален предател помака плевнелиев.

защо трябва да му плащат? не мислиш ли че някои хора могат да имат друго мнение различно от твоето. аз знам откъде идва твоето русофилство. идва от изкревената история която се преподава в училище, където руснаците се представят като освободители. и аз имах такова мнение преди да прочета перспективата на западните автори за русия и как русия се вижда като просветител на славяните и народите краи тях. честно казано не смятам че мога да ти променя мнението с един коментар в форума. трябва да попрочетеш и мнението на западните държави, защото нашата историографя не е мнение на българската държава, а е мнение на руската историография - представлявана от комунистическата власт в българия, и едва след като прочетеш какво мислят другите за русия можеш да помислиш и да направиш преценка. сега преценката ти е базирана на това което иска русия да мислят другите за неия - сиреч българските учебници писани през ерата на комунизма.

Sibirski

Малко за автор, за Илиян Василев: Магистър по международни отношения от ВИИ "Карл Маркс". През 19811990 г. по времето на комунистическия режим е сътрудник в Международния отдел на БЗНС. МВР и ДС има досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним Сашо 11. Нататък за какво да говорим?

Sibirski

За тази троица, цъкнали са ми минусчета, хвърлям във ваши гнусни физиономии факти за автора на тази помия: "МВР Строго секретно! Соф. градско у-ние До Рег. 12976, екз. 2 Началник-щаба на 13.8.1985 г. Управление 03 ДС 1080 София Молим да изготвите справка за лицето Илиян Драганов Василев, роден на 07.07.1956 г. в София, имащ архивни материали в РУ-ГЩ. (Архив на Комисията по досиетата, фонд 1, архивна единица 7553, лист 16)" На 9 февруари 1988 г. Илиян Василев приема вербовка и става агент Сашо на Държавна сигурност. При това казал на вербуващия го кадрови офицер: Поставяйки въпроса пряко за по-нататъшно сътрудничество, кандидатът изказа готовност, като сподели, че приема сътрудничеството с органите на ДС по идеологически, морални и политически подбуди, тъй като е възпитаван в този дух. (Архив на Комисията по досиетата, фонд 1, архивна единица 7553, лист 2). И тогава съвсем по друг начин се чете завършек на тази тн статия: "Плевнелиев няма от какво да се срамува, дори когато проронваше сълзи "в ефир". Той бе и остана нормален човек - един от нас."

Сибирски дерзай за минусите.Краставите магарета освен ,че се намират се и подкрепят. Аз те подкрепям теб.

Статия бълвоч! Още на първата четвърт от глупостите не издържах и не я дочетох. То бива подлагане и надупване, ама не мога да си представя че тая пълна глупост я е писал нормален човек, който мисли реално!

Браво за статията ! Точно така стоят нещата ! Защо Първанов никой не го насмете да дава обяснения ! Един срам за страната и тези дето гласуваха навремето за него !

Плевнелиев не беше никакъв политик. Той случайно попадна в президентството по хрумката на своя тартор. Не се съобрази с интересите на страната и вековните чувства на над 70% от българския народ. Така не се прави политика, но Комсомолът и БКП-то не мога да дадат по-креативни кадри. Четете повече за цар Борис ІІІ и ще разберете какво е политик.

Олевнелиев е една от историческите политически жертви на простотията, която той доброволно даде за Родината. При това изпълни с тиха, но много интелигентна смелост, неразпозната от простака, защото простакът е точно обратното: той е шумен, когато се бие, прави го само когато е много по-силен от опонента си. Просташки, както му подобава. Плевнелиев освен всичко друго, минавайки през политиката, беше подложен на "ренгенов" преглед за законнност на приходите му, за морал при плащане на данъците на 12-те милиона, които има като богатство (оказа се, че няма офшорки и даже се е борил срещу офшорките), направи се преглед и на начина а забогатяването му - оказа се,ч е е осигурил хиляди хора с добра работа, а резултатие от труда му осигуряват най-високо платена работа на още десетки хиляди. Съжалявам, червени орки, зомбита и убитаци, уроди шумни и храчливи! Не можа да стигне благодатта на такива хора и до вас, понеже нямате качества да я получите. Макар от платените от него данъци да сте се облажили разбира се, всеки по млако, но като цяло много. Но интелкетът ви не достига да разберете, че такива като Плевнелиев: 1. са рядкост 2. са най-ценните хора за една нация и модел за подражание на децата ни 3. са прицел за простака, когато простакът е психически увреден и няма и грам съзнание за собствените си интерси, т.е. е напълно извратен, както се случва в комунизъм. Респект към Плевнелиев и ви съжалявам. Аз нямам какво повече да кажа по темата. Освен че Плевнелиев звучно каза как Русия ни ограбва. Предупреждението изисква смелост, той я има. Истински мъж, не руска курва страхлива, да се оглежда за някоя копейка в инфлация. Символ е за мен този човек! Символ на просперитета, надеждността, здравия разум и отдаденост на градежа на Родината, за да е каквато я искаме неувредените хора - хубава.

че може би вместо мозък в пространството между ушите ти, има, по точно няма, нищо.

Евала... добре го каза...както и казаното в самата статия. За съжаление малко са хората дето могат да ги разберат тези работи, но ...надеждата умира последна!

Единственият БГ държавник в историята с над 40 големи международни награди! Но малко българи знаят затова поради горните изложени причини!

по времето на социализма, няколко крави имаха много повече международни награди, коя по млеконадой, коя по раждаемост, коя по дълголетие. В коя от категориите попада този палячо?

Хората на Мултигруп съдели плювню, да сме чакали 100г. преди да го съдим? Абе дирници, някога бяхте сериозна и обективна медия, сега сте трибуба на продажни прогейтъри и еничари на служба при dw. Какво има да се чака, като и сега имаме "видими резултати" от гроб, от плювню, от ликвидаторите? Чучелото е най слабият държавник, който сме имали в цялата си история. И Г. Димитров може да се нарече по-българин от това посмешище, което само ни излагаше по света. Излагате се, да му адвокатствате на тоя продажник.

FuckTheEU

Прочетох няколко абзаца, не можах да понеса повече глупости. Ще обобщя, според автора дефекирал тази "статия", колкото по-силно човек крещи срещу Русия, толкова по-добър човек и политик е. Още ли се чудите, драги русофоби, че ставате все по-малко, и все по-смешни, след като в редовете ви има такива личности, като този?

фук ю руска подлого, убиец на Българите!

Къде го СДС-то с рефрена "45г стигат, времето е наше" Сини-мини коалиции, лиляви ЕНП-ейци. Ей бехте си и останахте проект на мафията. Ред е на герпаджиите.

Докога ще ни занимават с този тромбофлебит за БГ? Г-н ИЗМЬЧЕН Президент,поне сега, когато само този журналист прави нещастни опити да Ви увеличае, не проявите "ЗДРАВ РАЗУМ", ИЗВИНЕТЕ СЕ НА БЬЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ НИ ИЗМЬЧВАЙТЕ ПОВЕЧЕ СЬС ЖАЛКАТА СИ НАТУРА! ПОСЛЕДНО СБОГОМ!

фук ю руска подлого, убиец на Българите!

на български език, би трябвало да значи е.и си м......а, защо не го направиш?

И той е същия... Да му напомня.Ние сме България!Тук е България.

"Наследството" на Плевню-най-краткия виц!

Момче, защо не се занимаваш със земеделие, а си седнал и мъчиш себе си и нас!?!?

Наследството на Плевнелиев-Безличност,омраза към Русия и непохватност.

плевенлиев и наследство? поредният холандски удивителен хумор! :-)))

някакви хора в нета се упражняват да пишат глупости, а Дира ги препечатва. Статийката е пълна с фактически грешки, които са фон за невернни изводи. Например Дън Сяопин е говорил за Париж 1968, а не за Революцията от 1789 г. ,тоест не са 200 години, а под 20. Но на нас не ни трябват и 2 за да оценим Плевелиев. Галъп казва, че има най-ниския \исторически\ рейтинг. Тезите му са обратни на новите политици в Европа и САЩ. Така че ... останете си частното мнение за вас, другарю "автор" - ние си имаме собствен акъл и собствено мнение

Тоест, всички засегнати го мачкаха медийно (Пеевски, Василев, Станишев, Доган и сие), а Стойчев и Райчев му мереха рейтинга! Нали, о поредни руски троле?!

Извинете, другарю МАРС, но никой не ви кара насила да четете статията! Автора също изказва собственото си мнение. На Позитано не ви ли учат на добри обноски?!

ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ВСИЧКИ ДОСЕГА! РЕСПЕКТ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ БЯХТЕ МОЙ ПРЕЗИДЕНТ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА НА СТАТИЯТА.

"Н" като "никой"..........

плевенлиев е поредния предател, който се постара българския кенеф да побира повече лайна, в случая с подкрепата на калинката на евреите сталинка, която подобри гена и на майка си, но и на баща си... само педерастията на банките да ограбват данъкоплатците не можа да ограничи... :-)))

Простотията е прекалено голяма у нас, за да бъде разбран правилно Плевнелиев, какво остава за авторът на тази изключително добра статия.

Педката

Страхотен текст. Браво на автора.

Речта на краля Реч отново ни залива, Чехълче - душичка сива! Иска кралски да звучи но излизат попържни! Кралството е раздробено, след речта разединено. Социалисти, депесари, срещу сините другари! Волен скача мигом в спора, на Атака свири сбора! Боце-Банкянски се плаши, с ес- ем- ес зове палаши! Политиката клокочи! Дали заек ще изкочи, от речта на краля тук? Или пак ще е чурук... Ясно е едно сега. Кралят тласка към война! Питам, отговор не ща: Туй ли ражда таз Глава? Pasi.06.07.2013

плевенлиев, нека ти го река право в лицето "юнашко" :-))), като за последно за тебе: ти си една подлога на юдеите, които приеха уахабитизъма! сега, колкото и да се напъват дойче велевските джурналя, пренебрегнали дълга- си да отразяват истината, а не да ни бутат в сегменти, на които не принадлежим ще подлежи на пълна провала. спомни си, кой, ако не аз те подкрепиха, за да ми серете в устата. е, не става то така и трбва да го научите, най-първо. цензуратори джурналя, затлъстели от заплащания с пари, които доведоха бедността на народите! плевенлиев - ти, съ вашите педофилски ценности си аут, за да не кажа нещо повече!!! :-)))

Илиянчо май остана без работа, за да стои пред компютъра и да пише толкова много. Париците ли му спряха от щатите и Меркел или какво?

Колкото и да се опитвате да изчистите образа на Плевнелиев това няма да стане! Да повторим въпроса: "Г-н Плевнелиев, Колко Ви платиха да бъдете проводник на чужди интереси и да влошите до крайност отношенията ни с Русия? Когато даде отговор на този въпрос, тогава може да дискутираме, няма смисъл от такива дълги статии.

Да го изчистят от какво? От плюнките ви ли? Ами те са вашите, от вашите плюнки и от вас наистина чистим. Инак Плевнелиев е най-добрият президент на България до сега. Бих предпочел да имам още мандати такъв. В проста държава не може умен президент да е уважаван, той не е на нивото на нацията. Много по-високо е, предизвиква много човешки емоции, характерни за простака.

аз съм един много търпелив читател, защото знам, че и хартията е търпелива :-)) но като стигнах до това: "Хората на Мултигруп се стараят оценките за неговото президентство да бъдат в тъмни краски, за да блокират перспективите за неговата бъдеща кариера" и някак си ми стана едно такова.. интиликтуално, едно такова... демек.. значи хем съм човек на мултигрип', хем съм беден, като циганин просяк последовател на бхк, хем съм линчуван от цензурата на онез, които господинът, или госпожата (в днешни времена човек трябва да внимава с пола на безполовите същества, особено с действията на безумството им:-))) които ТО поддържа. nice try... на сорос ауакбарската мисия на земята... :-)))

Беден си, защото си от стадото, което Мултигруп стриже и дои до кръв. Ти си от тези, които гласуват за хората на Мултигруп, т.е. и ти си от хората на Мултигруп. Свиквай. Ще ти го казват все по-често. Понеже се натрапва като най-досадната истина днес.

Не зная защо, но като чета написаното от Илиян Василев, се сещам, за думата "МЕКЕРЕ".

Имах голямо желание да прочета цялата статия, но пекалено рано ми избиха "чивиите". Какво се опитва да внушава този автор? Че президентът, назначен там от "Мултигруп", се е превърнал във враг на "Мултигруп"? Та "Мултигруп" няма врагове, бе джурналя! Или поне не живи, а Плвньо си е жив и здрав. Те вътрешните си въпроси решават с огнестрелно оръжие, та ще се замислят за една марионетка ли?

Мисля, че се слага на роско, пишейки ГОЛЕМИ простотии!!!!!!!!!!!!!!!!!

Що за човек трябва да си, за да се слагаш на хермафродит? С какво би могъл(или могло) да го удовлетвори?

Тенденциозен и поръчков коментар, насочен както към русофилите, за да ги възбуди и да не заспиват, така и към другите, които още не са си заработили парите от Сорос - стига вече писахте така! Не искаме така!

Много точен коментар! Единствената грешна позиция на Плевнелиев, която не бива да се пропуска, беше отношението му към грабежа на КТБ. Включи се в шпицкомандите на Пеевски. Той, както и протестърите, хората около Прокопиев, протриваха ръце и се наслаждаваха, как техните двама врагове се самоунищожават. Да, ама не! Ако мечката играе у съседите, тя непременно ще дойде и у нас! Демократичната общност постъпи наивно и още по-лошо, несправедливо към Цветан Василев. Сега си плаща греховете, като разпъват на кръст лидерите и по прокуратури и съдилища, при това с не по-малка степен по абсурдност обвинения, каквото беше и повдигнатото срещу Цветан Василев за опит за убийство!

Автора да прочете новината тук: Галъп: Росен Плевнелиев си тръгва с най-нисък рейтинг С цитати: "Исторически високо е нивото на недоверие към президента в края на мандата на Росен Плевнелиев, е равносметката на "Галъп интернешънъл"." ... "В последните месеци преди президентските избори доверието в президента се е колебаело в дялове около една четвърт от запитаните, а недоверието - около две трети." По-скоро народа се обедини срещу Плевнелиев и такива пишещи като автора.

Това не се отрича от автора, а напротив. По начало рейтингите на всички български политици са ниски. Плевнелиев е на 4-5 място.

Пропускаш "исторически високо е нивото на недоверие към президента". Тоест той си тръгва най-високо недоверие от всичко останали президенти на прехода, когато е имало социологически проучвания.

Да, народа състоящ се на 70% от селяндури като тебе се обяви против Плевнелиев. Ето точно и заради тези 70% селяндури държавата ни е толкова "просперираща" - защото те винаги са мнозинство и я теглят в тяхното блато.

Ами не може всички да са софиянци, бе злобар! Нали трябва да има "Селендури" които да ви хранят!

Чукундур като теб се присмял на селяндурите.

Само дето съм от град. В село тук сигурно не съм стоял за повече от няколко часа. Надолу съм написал много конкретна причина, защо народа трябва да го мрази - той е предател! Нещо доказуемо в съда. Той обслужи ЕРП-та, ВЕИ-та и супермаркети, срещу народа. Ето това е непростимо за президент. И това няма общо с политическите му възгледи. Хората могат да имат различни. Макар неговите на моменти да отиват в сферата на опасното. Изглеждаше неадекватен.

Не е лесно да си мамарутка за да защитаваш това подобие на човек.