Разшириха списъка с проверявани за принадлежност към ДС

Парламентът разшири окончателно обхвата на проверяваните лица за принадлежност към структурите на бившата Държавна сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Разшириха списъка с проверявани за принадлежност към ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега вече безработицата ще скочи до небето!

А ще разсекретят ли масоните?

Приемаме нови членове на ДС! Който желае, моля да се запише. При Цецо, старшинката от 7-мо Главно управление на ДС!

Чудесно решение! Ето , така се "обединява" нация!?

И КАКВА Е ПОЛЗАТА ??? Агентите са вече стотици и какво от това- заемат всякакви отговорни длъжности на всички нива в държавата, а някои от тях се и гордеят, че са били агенти. А пенсионерите агенти вземат максималните си пенсии и допълнителни пари-бонуси от разни партийни каси, А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГИ РАЗКРИВАТЕ. И какво от това ...

..това е!

Ще ви изчакаме още малко,след това ще излезем на площада ,ще кажем 45 години стигат/щото наближава този ден/ и пак ще си дадем властта на нас.

Впрочем този закона за досиетата го пребута Станишев. И излезе, че баща му Димитър Станишев, който беше от "кремът на крема"на БКП, е чист като сълза, а военните разузнавачи са едни долни доносници, някаква мафия, които само дето деца не са яли.

Толкова пъти го преправяха този закон, а не извадиха от обсега му военното разузнаване, което няма нищо, ама нищо общо с ДС. Опетнени бяха поколения офицери от войската, които са служили в Разузнавателно управление на Генералния щаб и на видовете въоръжени сили. Какви доносници, какви пет лева. Тяхната дейност е била насочена към чужди граждани. Български граждани са били търсени за помощ, само ако имат някакви близки и роднини в съседните страни. Доколкото съм разбрал, това са били предимно български турци. А ВКР, военното контраразузнаване, тези, които са следели войниците /не само/, то е било управление на МВР. Уж офицери от войската, но само за прикритие, а в действителност от МВР. Срамота е след толкова години да продължават да наричат военните разузнавачи доносници. Или пък компрометирането е съвсем нарочно, понятно защо.

ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ!

ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ НА ШИБАНАТА РОБОВЛАДЕЛСКА ДЕМОКРАЦИЯ

Благодарение на интелекти като Митоди Андриеив ние разкрихме тайните на държавата си. Оттук нататък имунната система е ликвидирана и българският народ си заслужава съдбата, да бъде роб на чужди народи, които са го разпърчосали още на Берлинския договор

по рождение и в главата и между краката та за това квичиш като прегладнял шопар!

При демокрацията първо гласуваш, а после получаваш заповеди. При диктатурата фалшиф институт като гласуването няма. Защо е фалшив, защото аз не мога да гласувам за когото аз си поискам, а само за тези които са ми предложени от пирамидалните структури, наречени партии и/или Мафия. В този смисъл демокрацията е кастрирана по рождение.

Тъпотиите продължават! Това ,че са разкрили доносниците за политически вицове,не е проблем. Щом са вършили мръсотии нека всички знаят кои са. Макар че присъдата над такива хора е само морална. Няма правно основание да го осъдиш за доносничество. ТЪПОТИЯТА Е В ДРУГО. РАЗКРИХМЕ СИ КАДРИТЕ ОТ ВЪНШНОТО РАЗУЗНАВАНЕ И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО,КОЕТО СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА! Един ден може и за това да се потърси сметка. Тръмп казва,че идват нови времена. Наистина идват! Нищо,че ГЕРБ и Реформаторския блок никак не го харесват този Тръмп и неговите решения.Те си искат Обама,Хилари и това което беше до сега. Да, ама не! Да си държат Плевнелиев с неговите безценни съвети!

да им драсне клечката на тия книжа и да се свърши веднъж за винаги с тази тъпотия?! Били такива, били онакива, били явни, били скрити, били ..на майка си....! А сегашните какви са?! Нима румънците, гърците и другите държави от бившия ни блок са по-тъпи и малоумни та решиха и приключиха веднъж за винаги този въпрос?! Както сте я подкарали току виж и фрау Меркел ще я разпънете на кръст за миналото й, защо всеизвестне факт бе че в ГДР не можеш да си на някаква обществена позиция без да си част от определени държавни структури, а тя е от ръководния състав на младежката организация, тогава!?!

ЗАЩО УКРИВАТ ОЩЕ РЕКТОРИ, ЗАМ.РЕКТОРИ, ДЕКАНИ И ЗАМ.-ДЕКАНИ! В ПОСЛЕДНОТО РЕКТОРСКО РЪКОВОДСТВО ИМАШЕ ХОРА БЕЗ ПРОВЕРКА, ИМАШЕ ДОРИ АГЕНТ НА ЩАЗИ! БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР И ПУБЛИКУВАН ПРОФЕСОР С ДОСИЕ, ПОЛУЧИ НАРОДНА ПЕНСИЯ ОТ НАР.СЪБРАНИЕ... МЪРСОТИЯ ОЩЕ ЛИЧИ ПО МНОГО УПРАВЛЯВАЩИ... И ДЕЦА НА БАШ КОМУНИСТИ, КОИТО СИ ИГРАЕХА НА ЗАТВОРЕНИТЕ ПЛАЖОВЕТЕ НА ЦК, ОЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ И "УЧАТ"! ПОЗИТАНО 20, С ТАКТИКА ОТ 1925 ГОДИНА И С "ЖИВИ КУРИЕРИ", ВСЕ ТАКА КАДРУВА ПО УНИВЕРСИТЕТИ И ДЪРЖАВНИ АДМИНИСТРАЦИИ КАТО ОСНОВЕН ПОСТУЛАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ...

Голям праз ! Като разконспирираха толкова хора , какво ? Бяха избирани насам -натам и си съществуваха кротко и преживно . Между другото , в комисията са все хора от бившите служби , които наистина играят джобен тенис .

де да беше само Каракачанов-младши! А то, агент до агента, мила моя майно льо! И у парламента, и у управниците, че и техните наследничета и партийни секретарчета и секретарки!

гледам тоя сеир и досега не мога да разбера, защо в общият кюп слагат и военните разузнавачи, чиято насоченост е към държави във военно време, които нападат страната ни? Сега нямаме ли такива вече? И защо не решат тоя въпрос най-после, както в другите държави от бившия соцлагер, ами все дъвчат едно и също? И защо разни такива недоклатени, пребоядисани "демократи" продължават да се правят на интересни, винаги когато се появи възможност да им припари под опашките? И всъщност отговор не искам! Жалко квичене!

Крадат ли ви ? Рекетират ли ви ?Мигрантите нападат ли ви ? Границата не се охранява ,а ? Цигани и турци мачкат ли ви ?Обедняхте ли до просешка тояга ? ТОВА ИСКАХТЕ, ТОВА ПОЛУЧИХТЕ

Ейииии, кофти работа ! Мислех си, че ще мина метър да не бъда осветлен и разобличен.

Класовата борба се усилва!!

То не останаха вече такива хора на работа или въобще живи! 27 години след прехода!!! На 25 да са били, тъкмо да са застъпвали в тези служби, без дори да са имали време за каквото и да било, сега да са на по 52-53 години! Да не говорим за маститите полковници, които вътяха нещата и които тогава бяха на по 40-45 години и повече!!! Просто сега се опитват едни търтеи да си удължават платеното неправене на нещо в измислени комисии, както и да елиминират с изфабрикувани компромати евентуални съперници за сладките и топли местенца! Толкова слагачи минаха през тези служби за досиета и то от всички партии, че който е имало да гори е изгорял, а ако не е, добре е заметъл следите. Пито -платено! Писна ни от глупотевините на една немалка група идиоти, особено като се зададат избори!

Аз или друг мой колега можем да направим едно лустро на съпругата ти. Иди и я ощипи вместо мен.

Комисията по досиетата харчи около 6-7 млн. лв. за една година. Вече над 14 години стотина некъдърници ( в.т.ч. 6-7 членове на управата с персонални автомобили за наша сметка). Нека да вметка , че има още много такива структури които харчат пари , а работа за два лева не вършат, като БОР-КОР, например. Иначе трябва да призная, че благодарение на Комисията по досиетата България е на първо място по доходи, с най малко кредити, с най високи пенсии, тук няма корупция, отлична вътрешна сигурност, както и външна. Шегувам, се. Има решение. Всички досиета да бъдат предадени на Централния държавен архив. Може да бъдат раздадени по областни архиви, по общинските архиви, но да не се плащат 7 млн. на бездарници и шматки.

веднага да ги обивяват тия атенчета на хората

Да се оправдае съществуването на някои структури и да им се намери някакво занимание... !!! Много шум за нищо ... ?

В тях има кадри, да ни съкратят ли, все пак сме дали нещо за тази демокрация!

Колко много хора са болни от глупостта си и слугинаж. Не разбраха ли , че никога няма да постигнат това за което им плащат.

Още трябва. И списъци на богаташите, и списъци на "добре облечените бизнесмени, списъци на дипломати и висши партийни функционери. И като излязат всички тези неща, ще стане ясно как ДС е програмирало т.н. преход. И че 99% от преуспеклите бизнесмени всъщност са били свързани с ДС. И стига тия доносници са се правили на велики разузнавачи. Че нещо много станахме разузнавачите и ще почнем да си пречим.

Когато Графа беше Влади пеехме 9 000 000 мишлета изкарват се взаимно ченгета а котараците подхвърлят им досиета и си пият кафето' Повече от 20 години един и същи номет преди избори. Като знаехме за агент "Гоце",какво се промени.

Само че мишлетата драстично намаляха за тоя период до 7 милиона! Е, може и някой и друг котарак да е дал фира, заедно с тях. Останалото си е същото!

Чакам да излязат списьците на проверяваните кьм структорите на т. н. демокрация, които ограбиха БГ, Те и Техните наследници, и на техните наследници -времвто лети, а милионерите се развьждат...как? кой? от кьде?.... Ало, Г-н Господ, нали си БГ производство? Кьде си? А....да...остави ни в рьцете на корумпираните си наместници, срамота!!! Затова, ще ни еб..ват мюслюманите!

На това народа му вика "След дъжд качулка".

Всичко що е във властта е родено от БКП - крадлив и лъжлив Ген носи! То че сме прости, прости сме, но все пак живеем до тях, срещу тях. И до ден днешен са с голямо самочувствие. Парата прави борбата байо. Превърнаха си парите в долари и след това в левове и забогатяха. Не само Цветанов, а и много други, родени през 1971, имат вече четири-пет жилища, в различни градове, в различни квартали. И се започва били богати. Били защото са работили към ДС, сега децата им в ДАНС, всичко знаят ... спокойни са, не са изнервени, обикалят света по на 80 г, а други се чудят как да свържат двата края. А нито са много умни. Имаме Х на седмица той чете по две дебели книги, непрекъснато се карат с У жена му. ПИСНА НИ ОТ ЛЪЖИ , от всички партии, 26 години. Децата ни бяха пеленачета, по на 2-3-4-5 годинки, а сега са хххх ПОДИГРАВАТ СЕ С НАРОДА. ИМАТ ПАРИ И ОТ ТАМ ИМ ИДВА САМОЧУВСТВИЕТО. А ТЕ ТЪПИ, ПРОСТИ, СЕЛЯНДУРИ... ВИЖДАМЕ ГИ, ЗНАЕМ ГИ, АМА НЕЙСЕ, КВО МОЖЕШ ДА ИМ СТОРИШ... Наш близък идвайки от Германия да си видят родителите и в столицата го удря някоя си госпожа от Герб и като се развикала, аз съм от Герб и започнала да го заплашва. А тя знае ли с кой си е имала работа. Бедна й е фантазията. Архитект-Строи училища в един от големите градове на Германия. Купили са си жилище в Германия, с два гаража, страхотно възпитано семейство, децата ни ходят на гости, на сватба,,... от Варна... Страх ги е, родителите на момчето работят още, а майката на момичето и сестра й са завинаги в Германия... Кво да правят в бг. Нито обноски, всичко е нищо.

Намерили са работа на ония търтеи от комисията по досиетата.Даполучават заплатки и да си клатят краката!Просто толкова са жалки и гнусни !

Да попитам всички тия 240 капута дали са проверявани за това ама не само в предишните служби а и в сегашните какви ги вършат..защото нещо май саде те са си читави само дето незнаят в коя ''дупка'' вече

До последния си крадлив миг тия ще се чудят какви глупости да сътворяват.. Сега няма ли такива служби господа???Кой и как ги проверява какво точно правят и кога е ответено това пред хората??? Само се чудите как да осигурявате работа на някакви гниди защото на база служебните си четения те и книги прописаха защото малко им се види парата дето гушкат..Спрете се защото идва видов ден и всички ''демократи'' ще се юрнете да се оплаквате след това на какъв ''тормо сте били подложени сега'':))))

че то не останаха читави хора в България, бе!

Сега остава тия да изкарат една карта с черепи като лека му пръст Петър Дертлиев и също като неговата партия ще видят парламента през крив макарон!

Е няма такива глупаци по света като нашите депутати. Чуждите служби само това чакат. Докога ще си сваляме гащите и оголваме д....а.

Аз бях агент, ама с цел, да ги заблудя!

като коритаров ли? Вси видни антикомунисти!!!!

До кога ще ги вадят тези досиета преди избори? Така или иначе тези, които направиха най-големите поразии в държавата и продължават да правят се си изчистили всичко по миналото... това нещо трябваше да се направи наведнъж- както в Чехия и всичките мизерници да лъснат за един ден, но уви у нас всичко се използува, за да се маскари, който трябва преди избори..... отвратително нещо е бивши комунисти да те управляват/ т.е. няма бивш комунист/!!!

Благодарение на интелекти като Митоди Андриеив ние разкрихме тайните на държавата си. Оттук нататък имунната система е ликвидирана и българският народ си заслужава съдбата, да бъде роб на чужди народи, които са го разпърчосали още на Берлинския договор

27 г.разтурихте дарзава и народа закопахте от алцнот и тоя герб е за пандиза до един

Не 27, а 72 години ни клати ДС и комунистите в частност.

И Борисов и Цачева са били членове на партията, която е утрепала дедовците им!

Последното много ми допадна - във висшите училища бившите ченгета се подвизават и до ден днешен на ръководни постове....необезпокоявани!Там е истинско блато...

Не си в час,в университетите отдавна мина проверката. Тук вече се оливат с председателите на общите събрания.Голямо важно!

Продължава сриването на държавността! НЯМА страна в света, която да е толкова садистична и дива към онези, които (добре или зле), но са работили за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на държавата! Толкова мазохизъм и простотия, толкова митология и нови биографии се създаваха и създават покрай тези досиета!! Е, Комисията по досиетата ще поживее още някой и друг мандат, може би!

Каква работа за националната сигурност, какви пет лева. Доносници бяха на всички нива, донасяха за да изпъкнат като свинско мъдо в кал. Доносничеха дори един за друг в самата партия. Подобно нещо е било и в Германия след 1933 г.

Само дето сега доносниците /красиви, соросоиди, еврогейци/получават пари от вън за тази си високо ''морална'' дейност а тогава поне ако е ставало е било поради лично разбиране за ценности..

Радев им каза, че имат 1 седмица. Кво направи парламента в последните дни? - Бързи поправки в Закона за концесиите. (Ужасно спешен и важен!) - Ново решение за агентите на ДС .....

Дан'та публикуват в списъците? Понамирисваш на ченге.

Паисий

Не позна. Не съм бил. Докато ББ и ЦЦ са били ченгета, работили в системата при Т.Ж. За тях кажи на какво ти намирисват!?

Една добра новина! На своето последно заседание преди да бъде сменено от служебен кабинет правителството на Борисов-2 прие решение, с което на практика се дава зелена светлина за изграждането на мемориал в памет на жертвите на комунизма на мястото на бившия концлагер Белене

крадат 1-2 милиарда с решение за санирането и ти подхвърлят 1 паметник да се радваш! Аман от идиоти в тази държава!

Агентите на ДС само са изпълнявали престъпната идеология на БКП. Как така подчинените лоши, а баш партийните кадри хубави? Лустрация на всичко ще е било член на БКП, за да се почне на чисто и да има справедливост.

Четвърт век демокрация вече мина, а някакви идиоти още ровят за Държавна сигурност... Ами ей ги бе, доносниците Иво Инджев и Коритаров са пръви антикомунисти... Е, и? Ако утре дойде нов 9.9., същите ще бъдат пък първи комунисти...

До тук добре, но трябва да се оповестяват и всички получавали средства от чуждестранни източници, като Америка за България, фонация"фулбрайт и КГБ.

Още по-добре да се проверява участието им в Балканската война! Чрез лустрация към онанация!

смешник си ти Андрешко..

Ти само това ли умееш, бе чекиджийо ?

Ало, Радев! Още ли не си уволнил тези търтутнници?

Мръсниците от ДС и техните наследници са навсякъде!!!

Къде бре къде.....

че до сега 27 години какво чакаха?

Да измрат агентите и да оглупее народа, което и стана.