Външната политика на Тръмп - ”Америка преди всичко”

"От днес нататък ще действаме само по принципа "Америка преди всичко", обяви Доналд Тръмп, представяйки основния принцип на своята администрация.

Обратно в новината

Коментари - Външната политика на Тръмп - ”Америка преди всичко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В лексикона на крайнодесните американски расисти много от неоконсерваторите биват представяни като евреи..." Еми... не са чероки, заклеемсе... Въпреки легендите, че чероките били загубеното племе... Е... "евреин", разбира се, не е същото като "чифут", както и "циганин" не е същото като "мангал".

...само малки мустачки под носа му липсват...

Щото досега гладните сумалийчета ви бяха основен приоритет нали.

дойчланд юбер алес

Амерака ПРЕДИ всичко ... и Германия НАД всичко ... има малка разлика. Дано я схващаш!

Ама не трябваше ли да таковаме заедно таковата...

Хаха тъпия мурзилаж се възмущава-защо Щатите инвестират в Израел,моля ви се? Ако не е Израел, да ги държи на мушка с ракетите арапите ще стигнат до виена,ама не с кашони ,а с танкове за 10 години!

America first == Deutschland über alles

на такова прилича - ку-клукс клан и онзи с малките мустачки - австриецът с немско поданство - ще го ядем и от двете страни

Щом соросоидните медии реват - значи Тръмп е на прав път ! Стига са тази либерастия и толерастия - всяка държава трябва да постави на първо място гражданите си и едва тогава да се отваря за чуждите ! Уважавам чуждите обичаи и нрави, но няма да си зарежа нашите, за да приема чуждите ! Нещо което дразни "отровено общество" !

"встъпителната му реч, лишена от държавнически подход, но пълна със заплахи и хули." "Журналистът" или не е в час, или наистина мрази, ама много мрази г-н Тръмп.

""От днес нататък ще действаме само по принципа "Америка преди всичко", обяви Доналд Тръмп," Не беше ли този принцип и при всеки предишен президент на САЩ? Някой да е чул и видял в какъвто и да е случай САЩ да са действали в чужд интерес, а несамо в своя собствен?

всяко действие има обратно по сила и посока противодействие. има такъв закон във физиката... като казваш амерка над всичко и преди всички, все едно караш всички да се обедимят против америка, просто друг шанс не им оставяш!!!

Само мръсник като Хилъри, или неин човек би могъл да напише подобна статия. Защо липсвало държавнически подход ? Няма аргумент. Тръмп бил изолационист? Защо ? Няма аргумент и т.н. Това е като руските кибератаки. Няма нито едно доказателство а обвиниха РТ и Спутник. Обикновени станции и то при 1 000 пъти повече западни медии от руските. Дир, който сигурно също е бил на ясла при Хилъри с кеф публикува подобни бози....

Авторът на статията е странен корейско( малкото му име е Ким)-индийски мелез( фамилията Сенгупта го показва ясно). Но не това е важното. На въпросния Сенгупта пяна му капе от устата от злоба. Явно бай Дончо Тръмп яко им е бръкнал в бойната готовност на подпалвачите на войни от Вашингтон за да разлаят така кучетата :)))

Американците сгрешиха като изнесоха промишленоста си в чужбина и най вече в Китай. Грешка. Остана им славата. САЩ не могат да произведат един компютър с части приозведени в САЩ? За какво говорим? Китай няма настигане. Милиард срещу 300 милиона, явно американците не осъзнаха ефекта на мултиплищиращия ефект. Сега се вайкат, но много късно. Дано се оправят. Русия и тя стъпи на крака. Индия напира. Светът се променя., америка изостана.

Докато САЩ продължават да купуват мозъци от цял свят и да ум дават най-добри условия за развитие, САЩ никога няма да изостане. Те уважават науката си до степен, която ги прави постоянни лидери в света. Това е наследено от англичаните. И трябва да е много поучително за Русия, България и всеки, който иска да бъде световен фактор.

Дираджиите не се уморяват да препечатват статии от ОПРЕДЕЛЕНИ МЕДИИ, плюещи срещу Тръмп. Умират да го изкарат расист, нацист и пр., пък и не бил държавник. То е много близко до ума, че с тази откровено тъпа кампания се постига обратен ефект, а плювачите и поддръжниците им стават за РЕЗИЛ. Обаче сороските пари не миришат, нали?...

Ха, ми сега г-жо Меркел кво прайм за сигурността трябва да се ПЛАЩА!...ами 6,5% от БВП как ви се струва, айдее парите за поканените от вас орки ще отидат за въоръжаване и това означава около 700 000 немска армия, верно това навява неприятни спомени в Европа, ноо така КАЗА чичко Тръмп нашият любим Президент!!!

Казал е America first тоест първа тоест над всичко и всички, а не преди....да му мислят мексиканците и Мадуро. Дилма я отсвириха с тяхна протекция, но ако има честни и прозрачни избори догодина пак ще я изберат, ако не се "разболее". Защо Америка а не САЩ!?

Доста съм древен но нямам спомен този лозунг да не бил на Първо място в Америка.

Т.е. америка пак ще е "неутрална". Значи ни водят нова световна война.

Това е виц,вестник Indipendent?!А авторчето,като дава за сравнение самолетоносачи,защо не ни осветли,за какво служат?!Защо не ни осветли за сатаните и заместниците и ,искандери,армати итн?!Защо не ни осветли за"градиозните успехи на ф-22,ф-35 и онова корито за осем милиарда бройката?!:-)

Германия над всичко! Америка преди всичко!

Каквато е разликата между здравословният егоизъм и расизма.

Превод БТА - превод от къде? Кабинета на Сорос? "Този принцип беше заложен във встъпителната му реч, лишена от държавнически подход, но пълна със заплахи и хули." Продължавате да ни мислите за слепи и глухи. Точно сороските медии сипят заплахи и хули, човека си действа по програма и в полза на избирателите. Иначе е красота за сетивата да гледаш как злобеят и беснеят педали, лесбо, ционисти и сатанисти. Когато видиш как такива сипят плюнки и газ и разбираш, че светът се движи в правилна посока. Нормалните хора им казаха СТИГА, но скоро няма да си намерят място. До сега разболяваха нормалните хора с интригите и гнусотиите си. Сега те се пръскат от злоба и жлъч. Време им беше, иначе повличаха целият нормален свят. А с лъжливите и пропагандни статии като тази, само си показват истинското лице и отблъскват още повече нормалните хора.

"Америка преди всичко", означава протекционалистична държавна политика и защита, преди всичко на американските интереси, което разбира се не е безплатно.

Сега почват фалитите на държавите.Също така ще намалят заплатите на умните и красивите.С две думи лоша работа.

"Fu.k you" Tръмп. Подписано от Мадона, Де Ниро, Брус Спрингстийн, Джулиан Мур, Шер и др.

боли го фара Тръмпи от некви смотаняци от дръгливата чемширена горичка...хи хи

Какво сравнение. Грамада старо желязо. Върви срещу Ирак, Либия. Глупости.

първи укази на Тръмп: - частична отмяна на ОбамаКеър - излизане от Тихоокеанското споразумение - прекратявана на финансирането на НПО-та, защитаващи абортите... ЧОВЕКЪТ СИ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА НА 100 ПРОЦЕНТА!

- стена с Мексико - спиране на мигрантите-мюсюлмани от Бл.Изток...

Това все едно Дойче зеле са го писали,а е от Индипентънт. Същия почерк.

Ами то и за Плевнелиев Америка е преди всичко. Този пък Тръмп, да не чуе и той нещо :)

престанете с тази груба пропаганда. надминахте гиобелс.

май че Big Brother ще става още по-Big Brother

Честно, искам да видим колко време ще остане в Овалния кабинет от момента на спирането на помощта за Израел? 30 минути или по-малко?

отсега нататък Израел ще помага на Сащ

Тръм пее частушки

Deutschland ueber alles,т.е Германия над всичко.

Германия, Германия превыше всего, Превыше всего в мире, Если она для защиты и отпора Всегда братски держится вместе! От Мааса до Мемеля, От Эча до Бельта. Германия, Германия превыше всего, Превыше всего в мире!

Точно това щях да напиша. Deutschland über alles Изписват "ue" за буквата "ü" в интернет. Реално и онази фирма трябваше да се изписва "Über".

Нямам такава буква на клавитурата.