Руската опозиция гласува недоверие на Тръмп

Руските опозиционери оценяват новия американски президент Доналд Тръмп по много сходен начин с американските демократи, отбелязва днес "Независимая газета".

Обратно в новината

Коментари - Руската опозиция гласува недоверие на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нормално. опозицията нямаше да има нищо против Клинтън да стане президент..

Много разумни изказвания, което още един път потвърждава че в Русия има и много интелигентни хора. Тъжно ми е за тях.

И аз така мисля , но щом са в опозиция и Путин продължава да си разиграва коня , значи не са много , интелигентните хора в Русия .

РУСКАТА"ОПОЗИЦИЯ",Е СЪЗДАДЕНА И ПОДДЪРЖАНА ОТ САЩ!!!АКО ТРЪМП ИМ СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ МАРИОНЕТКИ,ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ ПАРТИИТЕ ИМ И ЩЕ УМРЪТ ОТ ГЛАД,КАТО ЩЕ ИМ ОСТАНЕ САМО НАРОДНОТО ПРЕЗРЕНИЕ!!!

като теб са готови да продадат България на Русия! Нямате ли свършване бе?

Няма отърване от прости комунисти . Абе , как успяха да ви промият толкова мозъците , направо е за чудене ?!

Че в Русия няма опозиция. Но,ако в една страна няма опозиция тогава управлението и е диктатура. Ето и въпрос - диктатор ли е Путин?

В края на този филм, Русия ще изгуби отново 100 години!

Интересно защо се предлага толкова обемен материал от "Независимая газета", бивша собственост на олигарха Борис Березовски, когото "самоубиха" в Англия? Напомням, че партия "ПАРНАС" получи 0.73% от гласовете на руските избиратели на парламентарните избори през септември 2016 г., а партия "Яблоко" получи 1.99%, като естествено и двете партия не влязоха в парламента. Т. нар. "руска извънпарламентарна опозиция" се ползва с много ниска подкрепа в Русия, така че мнението й едва ли интересува някого, камо ли пък Тръмп. Руските опозиционери, които години наред редовно ходеха на инструктаж в американското посолство в Москва, са ужасно изплашени, че ще им спрат грантовете от "неправителствените" организации, финансирани през фондации на Сорос и други подобни. Интересно че "патриотът" Касянов се е притеснил, че САЩ ще спрат да се месят във вътрешните работи на всички страни по света, да организират и финансират държавни преврати за сваляне на законно избрани правителства, да свалят неугодни режими чрез военни агресии, да субсидират чужди армии и да "защитават" чужди граници. Относно "най-богатата страна в света САЩ", бих искал да напомня на Касянов, че в момента най-богатата страна в света е Катар със 129 727 международни долара БВП на глава от населението за 2016 г., а САЩ са на 13-то място с 57 294 международни долара. В момента 48 милиона души в САЩ са на купони за храна, 44 милиона живеят под границата на бедността, а 64 милиона са живеещи в продължителна бедност. Но по-лесно е да се говорят гръмки фрази и лозунги, нищо че не съответстват на действителността и фактите.

Руссскиййй еврейн ,очевидно няма да се откажеш... А това наистина е забавно:"...се ползва с много ниска подкрепа в Русия...".Русссскиййй,ТОВА СЛОВОСЪЧЕТАНИЕ когато става дума за русия, е ЛИШЕНО ОТ СМИСЪЛ. Нещо подобно като думата "освобождавам" по отношение на руско-турската война от 1877-78г.Просто защото думата "освобождавам" няма такъв смисъл.За да обясна що думата "освобождавам" няма такъв смисъл 'къвто некои се опитват да ни втълпят ше кажа.Ако думата "поробвам" има обратен смисъл на "освобождавам",а "поробвам" означава ОТНЕМАМ нещо на някой,тогава "освободителя" ДАВА НЕЩО на някой ей така за нищо.Е русссскиййй, НИКОЙ НИЩО НА НЯКОГО ДАРОМ НЕ ДАВА.Както и НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА. ТЯ МОЖЕ САМО ДА ПОРОБВА Няма да се учудя ако не разбереш кво казвам...Но пък някои други могат да разберат

Драги, ти пак нещо зацикли. Жал ми е за тебе - отново си забравил да си глътнеш хапчетата.

Очевидно така СМЯТАТ руснаците в русия. Другото го прават евреите там,които я управляват вече 90г и евреите по света за които съветска русия от своето създаване е техния дом,тяхна опора и тяхна военна сила.Нали не се лъжете че израел е домът на евреите.ХАХА. Техните цели и стремежи са прекалено амбициозни за да се задоволят с нещо толкова дребно като израел.А случващото се в украйна е резултат от действията на сили които са против световното господство на еврейската общност.В украйна КОНФЛИКТА който е явен,е между същата тази еврейска общност и сили които са против неа.И този конфликт съществува. Интересно е от коя страна е сорос.Нищо че е евреин.По света има много евреи които нехаресват еврейската общност стремяща се към господство над света.Това е.

И минусите тук са неуместни.Само ше се изложите.Това не е четиво за секви.Така че моля ви...

...минусите са най-вероятно, поради това, че не си разбрал и осъзнал простият факт, че евреите, ПРЕДИ всичко, ПРИТЕЖАВАТ САЩ и НАТО, както и Федералният резерв на САЩ... А иначе, фактът, че именно ТЕ управляват Света, към днешна дата Е наспорим...

Точно там е работата момче,евреите НЕ ПРИТЕЖАВАТ нито нато,нито сащ.Те точно за това са отишли в русия 1917г.Там те имат своя държава.От 316 души най,хай,топ началниците в русия през 1918г,САМО 18 са руснаци. Използвали са тогава конюнктурата в света и бълнуванията на евреина маркс за "диктатурата на пролетариата" като параван за своите намерения.И стига с тоа ФЕД а?Момче ти очевидно не разбираш същноста на една демократична държава.За разлика от диктатурата там има много и най-различни сили всека със СВОЙ ИНТЕРЕС.Който тя може да защитава.И го прави. Надявам се че след това обяснение си вденал за ГЛУПОСТА на твърдението ти за "неоспоримия" факт.Неоспоримия факт е случилото се в украйна(погледни поста ми от 12:48).А това дето ИЗЛЪГАХА света ПРЕДИ 26-27Г С ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИТЕ, ТОЙ света ДА ПЛАТИ РЕАНИМАЦИЯТА НА РУСИЯ СИ Е ФАКТ ЗА КОЙТО НЕКОЙ ШЕ ТРЕБВА ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЕ.И измъкване нема да има.Сега разбра ли...

...когато човек пише НЕграмотно, както Е в твоя случай, думите му НЯМАТ ТЕЖЕСТ... Абе, поне се научи, кога се слага главна буква в собствените имена на държавите, например! ;-)

Нямат тежест особено гат немаш кантар...За което аз неман никва вина нъл тъй.

Направи ми впечатление един откъс от трактата на другаря Касянов: "...защото хората винаги мислят, че трябва да живеят по-добре..." Явно този човек смята, че хората всъщност не би трябвало да ИСКАТ да живеят по-добре, което автоматично ни принизява до сентенцията "колкото-толкова"...;-)

Добре е, преди да се коментират разни партии, да се види тяхното присъствие в политическия живот на страната. В Думата управлява партията на регионите. Има ТРИ опозиционни партии в Думата. Останалите, парламентарно непредставени, партии са досущ като у нас (имаме си ги цели седемдесет). Смятате ли, че тези 70 партии у нас са реална опозиция?

Запомнете, че правилното й название е антируска опозиция!

Ясно е че е антируска опозиция. Иначе тези щяха ли да се притесняват че с идването на Тръм се разбутва " световният ред "? Кой световен ? И е ясно и защо си затварят очите пред неоспоримият факт , че макар и с " извиване на ръце " на запад започнаха да се съобразяват с присъствието, мястото и ролята на световната сцена и на държава като Русия и личност като Путин.

Руска опозиция - това е смешно безидейно политическо понятие. Няколко креслювци, които управляваха Русия през 90-те години и нанесоха огромни щети на руската държава. Днес се представят за демократи-опозиционери. Захранваха ги с идеи и средства Държавният Департамент на САЩ и соросоидните НПО-та. Но се появи Путин и НПО-тата изхвърчаха от Русия, а Хилъри получи обилна диария и непрекъснат дрисък и бе уволнена.

Тук в САЩ разузнавателните агенции и медиите водят война срещу Тръмп и това не е тайна за повечето обикновенни Американци. Фактът, че опозицията в Русия не харесва най-приятелски настроеният към Русия УС президент от последнит 20 години само показва, че опозицията в Русия е субсидирана, създадена и поддържана от разузнавателните служби на УС (и това не е тайна за никого).

Уви - точно така е.

преди няколко дни Антонио Таяни е избран за председател на Европейския парламент , само да припомня че миналата година за посещение в Kрим и негови изказвания там украинската прокуратура повдигна обвинение срещу него , и е внесен в списък с чужди агенти на които им се забранява вход в украина .

ми тя украйна вече няма нищо общо с ЕС. Показаха й Крив макарон от доста страни....

Руската опозиция, която не можа да прескочи 5%-бариера на изборите, била гласувала недоверие на Тръмп, който спечели изборите в САЩ със 60 млн. гласа! Това е някакъв виц ли? хахаха.. И къде трябва да се смеем? Кай ще им дава пари на тези сега? Килъри от "Фонд Клинтън" ли?

Да, но за другия кандидат гласуваха 62,5 милиона американци. перчемлията е длъжен да се съобразява с това.

Паисий

откъде накъде? Нали демокрацията е процедура. По процедура печели Тръмп. ТОЧКА!

Ще се смееш на всяко смешно място! Кое по-конкретно те изненадва? 1.Щом Тръмп е харесван от толкова много хора, как може толкова малко да не го харесват! Или пък 2. Как си позволяват да изразят неодобрението си, след като са толкова малко! Или пък 3. След като не могат да повлияят на процесите, понеже са толкова малко, като импийчмънт примерно, защо показват неодобрението си, на кой му пука!

Група американски сенатори - и демократи, и републиканци, са разработили проектозакон, който няма да позволи на новия президент Доналд Тръмп да отмени санкциите на САЩ срещу Русия. Новината обяви по телевизия Ей Би Си Чък Шумър, лидерът на демократите в Сената. Проектът ще бъде внесен в Камарата на представителите още тази седмица.

САЩ продължават да търгуват с Русия. Дори търговските обороти са значително по-високи от преди. Санкциите са проблем за бизнеса в ЕС.

Санкциите ограничават достъпа на определени руски политици и държавници до запада! Няма ограничение за търговия.

1. Путин не иска отмяна на санкциите. 2. Америк.Конгрес може да забрани за САЩ, но не и за ЕС. А към края на годината в Европа санкциите ще паднат. това е по-важно за Русия от търговията с Америка.

Само един сенатор е от републиканците, малоумното магаре Джон Маккейн и ако не слушка шефа на републиканската партия, най-много на следващите избори да има друг републиканец на неговото място. И за да мине процедурата трябва да имат многзинство и познай кой има мнозинство в сената и в конгреса. Джокер - не са демократите.

Явно пътя на комунизма минава през социализма и дивия капитализъм.

Дир,ако продължавате да се държите така,че все едно Хилари Клинтън е спечелила изборите се обзалагам,че съвсем ще загубите финансирането си....

Как може да се тръби навсякъде че някой който и да е той............ по принцип никой не е сам а зад гърба му са некви здрави икономически кръгове.......... избран за президент на една от най-могъщите държави( защото никога не е една а върха се дели от няколко) може да легне" на който и да било!?

Рев на педали ли чуваме? Мачкай Дони!!!

Руската опозиция?! Това е смешно и жалко. Та те са умни като нашите русофили също толкова нагли. Пък и Тръмп го боли фара за тия мужици издухани по всички посоки от фронта на Путин.

Руската опозиция?! Това е смешно и жалко. Та те са умни като нашите соросоиди също толкова нагли. Пък и Тръмп го боли фара за тия соросоиди издухани по всички посоки от фронта на Путин.

Бъркаш категорично. Опозицията в Русия има много слаби позиции сред мужиците! Тя е по-популярна сред интелектуалния и културен елит в Москва и Питер и по-скоро се асоциира с дворянството.

Много и вдигнахте акциите на групичката дегенерати в Москва, наричаща себе си "интелектуалния и културен елит". Те са прости, некадърни, мързеливи мижитурки, които могат само да плямпат.

Няма никаква изненада във факта, че опозицията в Русия не е популярна. В Русия демократичните традиции са нищожни. До 1917 година руската демокрация е била условна. От 1992 година е типична олигархична демокрация. Паралели с френската или американската са несъстоятелни.

Ти остави Руската опозиция, ами нашата къде се дяна? Под тази новина допреди два дни Щерев и Бегееца щяха да са изписали по един роман колкото "под игото", пардон, "Под присъствието". А къде са сега, да не са им спрели грантовете вече? Скука, мъка и тежко бъдеще ни очаква, Сибир и миризлив Руски ботуш се мерджелеят на хоризонта. Според тях, разбира се....

Двамата са се ориентирали към друг бизнес вече.

опозицията да плюе по назначенията на Путин. Проблемът обаче и е, че няма потенциал да влезе в думата.

Дали са еврофекали, луди говеда или руски продажни и нагъзени опозиционери, всичките са един дол дренки! Всичките са лапачи и дихачи, продаващи се за няколко жълти цента на Сорсчо. И рипащи срещу всяка възможност, ограничаващи власта на масоните и еврейските лобита в Краварника и по света! Факт!

И в Русия соросоидите и левите резби ги затресе страх ,че ще им спрат доларовото кранче.Светът със сигурност би станал много по-добро място за живеене ако във всяка страна властите започнат да се занимават повече с проблемите на народите си отколкото да се явяват като износители на ,,демокрация ".

и посленият канал за скрито финансиране на т.н.неолиберали -предатели в Русия които са 0,0002% и които разгромиха държавата 90-те год вече е закрит.Само вой и рев им остана.Не е ясно защо обаче още се движат свободно и им се дава трибуна за разкази на митове и легенди.

Защото СССР рухна!

Основният спонсор на руската опозици -- Хюсеин Обама сдаде и останаха на сухо.

Това са европейски руски политици, хуманисти. Руската култура е обичана в цял свят, защото великите писатели, поети, композитори са хуманисти. В Париж се организира пиано конкурс Чайковски! Представете си, за каква любов става въпрос на французи към самия Чайковски, към руската музика! За тези хора с чиста съвест може да се каже, че са русофили! Пиша това по повод неправещите разлика между руската култура и политиката на Путин.

Не можеш да им го обясниш. Те не разбират, че не са русофили, а путинофили! Аз също обичам руската класическа поезия и проза, руската музика и голямата душевност въобще, в руското изкество. Но, забележете! Всичко това, цялото това изкуство, не е създадено от хора, които са били любимци на властимащите в Русия. Върхушката винаги се е бояла от руските интелигенти! Запомнете: Русофилът не е путинофил! Това са различни неща!

Тия руски критикари на политиката на Тръмп живели ли са в Америка? Едва ли. За разлика от тях, аз съм живял и много добре зная, че Тръмп е прав. Всичко е въпрос на политическа и личностна гледна точка. Той най добре знае хубавите страни на Америка. Всички ги знаят. Той обръща внимание на обществото към нерешените проблеми на обикновените хора. Той е един републиканец с демократични разбирания. Това звучи малко странно, но е прекрасно. Винаги съм имал високо мнение за него. Но въпреки това в това той приятно ме изненада. Един истински патриот и американец. Нека там разни помии се възмущават. Умните хора дават оценка в края на мандата. А историята прави своята оценка през следващото поколение.

Тогава на нашите президентски избори сигурно си гласувал за Митьо Пищова. Неговата визия за развитието на България, речника, манталитета, визията и отношението му към жените са еднакви.

Голям страх ги тресе тия 2%, да не им спрат грантовете, че съвсем ще го закъсат завалийките - ще трябва да започнат и да работят.

е нормално, не може да са всички от една партия, хубаво е да има един-двама и сред белите хора недоволни - за цвят ..

От последните избори за дума - 2016 година: Ябълка - 1.99% ПАРНАС - 0.73% Общо 1.4 милиона руснаци гласували за тях. Същите критикуват Тръмп, за когото са гласували 62 милиона американци. Жалка история.

Руската сороска опозиция има само 2 % избиратели. Защо ни занимавате с нея?

Бунтовниците, четниците и участниците в Априлското въстания срещу турското робство също са били около 2% от българите - добрите 2 %. За другите Славейков се е произнесъл - "Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!". Апостола също - "Народе!!!".

??? От къде извади това сравнение? В статията става върпос за руснаци в собствената си страна, а не за поробен и системно огхрабван и избиван народ, какъвто е бил нашия през 500те години "присъствие".

Руската опозиция е глътнала вода отвсякъде и бавно, но неумолимо потъва! Ако искат да изплуват да си променят стратегията и да спрат да говорят глупости, като тези за Тръмп! Да не се окаже, че руската опозиция се състои от соросодомити?!

Интересно тия от ГУЛАГ как ли са разбрали, че е имало Президентски избори ?

гледали са кино-прегледи по черно-белия телевизор в читалището

AMERIKA RU - W 6OK

Страх, голям страх! ЩЕ СЕКНАТ ДОЛАРИТЕ! НЯМА КОЙ ДА ИМ СЕ "ВЪРЖЕ" НА ПРОСТОТИИТЕ И ЛЪЖИТЕ!

е добра новина. Щом руската опозиция не го харесва, значи света има шанс...