Автори-тийнейджъри издадоха собствени книги

Йоана Николова и Иво Христов са двама тийнейджъри, които нямат нищо общо, освен страстта към писането.

Обратно в новината

Коментари - Автори-тийнейджъри издадоха собствени книги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужава си да се пише за подобни положителни примери. Все пак, когато темата е свързана с литература, не е лошо заглавието на статията да не съдържа правописни грешки... Въпреки че, кой знае, може би точно правописната грешка ме накара да прочета статията :)

Къде има грешка?

по добре пишете за такива деца а не за пиян тираджия от българия с турски паспорт помете офис и стълб

Я не обиждай децата! Разбира се, че има много такива, които и четат, и пишат. А физикът си е физик и със, и без инвалидна количка! Откритията се публикуват, не се предават във вид на легенди.

не искам да обидя никой и последно бих обидил децата но това че човекът си остава човек също е вярно.. тинейджер задоволен от към пари какво мислиш ще предпочете да прави със свободното си време, да кара скъп хубав мотор или да чете по физика???

Аа - не е лошо да се ограмотиш малко, а после да коментираш каквото и да е. И да- обиждаш децата, талантливи и смели да напишат и публикуват. Таланта не зависи от здравословното състояние, а от моженето на даден човек.

лошото е че живите и здрави деца не четът и не пишат трябва нещо да ги ограничи за да посегнат към изкуство и креативност много ме съмнява Хокинг ако можеше да ходи дали би писал книги за черни дупки

Ново попълнение графомани. Не е лошо , че се опитват да пишат,а че нчма кой да им каже, че за да си писател, първо трябва да си читател. И то не само на Хари Потър и фентъзита. На 14 години човек няма нужния опит- житейски и литературен за да напише нещо значимо. Особено пък роман. Колкото до издаването- може да издадеш всичко, щом си платиш.

Парите не значели нищо. С 4 мозъчни операции в германия...това са доста пари. Какво правиме, ако ги нямаш? С пари имаш някакъв шанс, без пари...... иначе да са живи и здрави децата, нека да си издават книжки.

Браво. Но има едно голямо НО. Издаването на книга не е нищо особено - всеки може да издаде книга - просто му трябват няколко стотачки да си плати тиражът в печатницата. Постижение ще е, ако книгите получат висока читателска оценка.

Забравих да пожелая успех на децата. Успех.

Завиждаш ли им?

че съветът ти е, да пишат комерсиално? Повече скандал, повече еротика, повече спонтанни изплъзвания от бедността... такива работи? Да са живи и здрави! Деца са, ще се научат. По добре е, отколкото да лежат в отчаяние или да тръгнат да се доказват в трафика. Дано човечеството съумее, наистина да ограничи влиянието на парите, върху живота на хомо сапиенс. Защото това, което виждаме днес, е тотална зависимост на всеки от нас, от финикийското изобретение. Следствие е, че болни нещастници, родени в охолство, се поддържат на скъпоструващи системи, само и само да мъждукат ненужно никому (вкл. и на тях самите), а здрави, прави, красиви и перспективни деца се разболяват от недоимък или пък, се бесят или хвърлят от терасите от безизходица.