От ФАЦ: За мъжкарите и за великите сили

Мъжете имат право да вършат с жените каквото си искат - както и великите сили с малките държави. Изказвания на руски политици внушават тъкмо това.

Обратно в новината

Коментари - От ФАЦ: За мъжкарите и за великите сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде! рупорът на Дойче веле ! я надуй дядо кавала , след теб да викна запея .... дирчовци са готови да повтарят , за стотинки и аз ще повтарям , дайте и на мене бре , мекерета

пишете ми къде се получават паричките и аз да отида ? а ? моята поща е zaden кльомба dvor точка com

https://link

Ами с кво да се похвалят, комплесирани дъртаци, единия плюещ мечок с перука и 6 фалита, другия плешив запъртък , чийто народ пие още одеклон от мизерия, след 17 години под негова власт . Вероятно не го и дигат, щото изпадат в типичните сексуални раздувки на неможещи старци, компенсиращи немощ , единия с истории и разходки с млада невеста от контингента, другия пък събира мъжество от снимки с агресивни големи зверове , оръжия, спортисти, коли и млади мъжаги. Много им се иска да не ги приемат за това , което са в момента , а от миналото нямат натрупан мисловен капацитет , който да покажат и разчитат на някви циркове и постановки , от което стават още по-жалки.

Ами западните ценности-наркотици, гейове и тн....!

По наркотици руснаците са най-голямите западняци- първи в света по брой наркомани , първи по консумация на хероин, не ги внасят от запад , а сами пряко от от афганистан. А понеже са първи по спин в света , а там винаги и при всички 40 процента са от гей връзки, то вероятно се сещаш , че са първи и по тази " западна " обратна ценност и имат най-много педали, въпреки че твъдят, че само при тях в целия свят спинът е уникален и не бил 40 процента от педерастия, както при всички други. С две думи на запад педалът се афишира, а в Русия те изненадва и после двамата мълчите гузно.

Хахаха, абе в американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за идиоти? А някакви доказателства ще ни предоставиш ли? Или си лъжеш както обикновено. Да не живееш в някоя американска пещера, без връзка с околлния свят, та си толкова неадекватен Или искаш повече парици за коментари да заработиш? Много ентусиазъм, сугурно си нов боклук. Намери си по-достоен начин да си изкарваш прехраната, не с лъжи и измами, дегенерирало човешко същество!

Няма по-мръсни, гадни, грозни, про3ти, лицемерни, алчни и нафиркани с Бояришник от руските свини!!! А относно пропагандата-кво пискате срещу DW, като в ЕС има поне 50 руски пропагандистки канала, които сеят абсолютна ненавист срещу всички несъгласни с руската простотия наречена "политика"?? Отдавна дребния несретник с плешива кратуна води пропагандна война срещу западната цивилизация, възползвайки се от свободата на словото, която в руската кочина я няма!!

Защо вие, евреите, толкова мразите руснаците? Да не би защото ви изгониха за пореден път, след като Путин дойде на власт. Изгониха ви точно, когато се опитахте да прилапате петролните залежи чрез евреина Ходорковски. Мразете си ги, в Израел и в САЩ. Кой ви е канил в България и да ни подставяте така. Ако някой чужденец чете тия твои простотии, какво ще си помисли за нас, българите. А чужденецо?

Никой няма да ви мрази , ако не натрапвате гнусната си нещастна руска кочина, която е донесла само нещастия на другите, това , че за вас е обичайно да сте нещастни и това ви харесва, не значи , че трябва да натрапвате мазохима си и да ви го търпят. И не са евреите, а всички. У нас няма и 1500 евреи вече.

ти да не си дрогиран?.Бързо пий си хапчетата и се потапяй в свободни западни фантасмагории.

Пропагандните глупости на ФАЦ и ДВ. Ето една по- интересна статия от днес в New York Times: "Mилиардерът Джордж Сорос е в тясна връзка с повече от 50 'партнорски" джижения участвали в Женския марш във Вашингтон. Каква е връзката между най- големия донор на Хилъри Клинтън и Женския марш? Оказа се голяма!" Ето, това е разследваща журналистика. А вие си препечатвате тука жълти пропагандни помии!

Дрън, дрън. Точно в русия жените са супер арогантни и направо сбъркват мъжете от простотии. Ето ви една статия по въпроса. "Защо руснакът пие всичко, дори отрова? Копирано от https://link link

Линка не може да се копира. Можете да я намерите по заглавието.

ква е тая безмислена простотия, която сте сътворили, бре, дирници? ахахаххаха

Манекенките си правят фотосрсии за пари, Путин , за да си докаже, че е мъж. Основно се снима със зверове , оръжия и по- мъжествени занимания , за да си набави мъжество от тях. Фактът, че има повече фотосесии от водещите манекенки и то на тези години , говори за огромна несигурност в мъжеството му , ситемно отритвано и имащо нужда се затвърди и космически комплекси от това. Нормално за кривокрако джудже с азиатски белези, тътрило се на дъното на службите по някви бърлоги и канцеларии и натъпкано с комплекси от това. И на стари години с опит да мине за мъж на гърба на тигри , ягуари, мечки , китове, коне, танкове , джипове, самолети и коли от ф1 , снажни хокеисти и големи риби..Жалко същество.

Върха си :))). ПОкатерила се въшката на царското чело. Иначе кой ли в света ще я забележи. Много комплексирано човечле си. Разбираемо, щом си изпаднал толкова да драскаш по форумите пропаганда и то американска, дето е лъжа до лъжа, значи си крайно деградирало същество. Да сравним Путин, дето почти 20г води една от световните сили. Вдигна я от прахта и птново й върна статуса на велика държава. Същият, който изхвърли САЩ от Близкия изток. И да не изреждам. И да го сравним с теб. Изпаднало същественце, които за да си набави парички за хляба, изпаднало до толко, че да драска по форумите черен пиар. то да беше истина, а лъжи и лъжи. Да ви сравним. Кой ли е жалкото същество?

От къв прах я вдигна - и преди него и сега Русия е суровинна държава , чийто бвп зависи само от цената на нефта. Разликата е , че тогава изоставаше с 50 години от Европа, а сега със 70. От фотосесии и кражби не можа да използва трилионите , които влезаха от скъпия нефт и да развие нещо като индустрия и хайтек и сега спасява кожата с терор, пропагнда и агресия.

Друго си е общество, което произвежда една (един) Кончита Вурст и прочее полово неопределени индивиди.

Моментната 'слава' на Кончита Вурст отдавна отлетя и вече е тотално забравена в Европа. Не обаче от руските тролове на които не дава мира. Защо ли..

Как е възможно да препечатвате подобни откровени глупости и груби манипулативни агитации от контекста?!?!?

В русия човешката личност винаги е имала нулева стойност. Жената пък въобще никой не брои. Тя е източник на двойно удоволствием-освен секс и бой, който описва Достоевски в длония ми пост. Често боят и сексът върват заедно, а Русия е пропуснала епохата, когато човешкото достойнството е изведено на първи план, напротив соца даде нови феномени към руското насилие.. Путин е израсъл бандитско спортна среда , където изнасилването се брои за мъжество . Първият му треньор, който го въвежда в спорта и живота е лежал за две изнасилвания. У нас половината мутри бяха от спортните среди и имаха присъди за изнасилване и първите групировки се формираха в килиите, където спортисчета си излежаваха изнасилванията.

Мекопишко.

5-сантиметров комплексар.

Плашипутак. Ти ако имаше нещо в главата и гащите щяха сами да те търсят, не да ги плашиш.Пък одеклоните и не го дигате, та жените ви се молят за визи , предпочитат чеченци и дагестанци , ако не намерят нещо на запад и в турция.

Дамите се прекланят пред мъже със здрава хидравлика. Мекопишковците да мълчат!

особено мъже в кожени дрехи като любимите на Путя 'нощни вълци'..

Нещо не се връзва, като се прекланят , що трябва да ги изнасилваш . Или не ти се прекланят и трябва да ги проклониш или нещо хидравликата е сгрешена и го усещат..

Думите са извадени от контекста.

Нещо за Берлускони, Сарткози, Клинтън и отношението им към жените? Нещо за американските съюзници турция, саудитска арабия, пакистан и правата на хората там (особено правата на жените)? Нещо за бомбардираните и демократизирани Сърбия и Косово, Ирак, Афганистан, Либия, платената от ЦРУ гражданска война в Украйна и Сирия?

БРЦК

Няма. Който е платил, той е поръчал музиката.

А ти нещо за написаното в статията? Нали уж нея коментираш

Мухи ли ти бръмчат в главата? Точно по статията ти го каза човека, че едностранчива, непълна и съвършено невярна. Ако това не разбра, нер се пъни да пишеш тук коментари, ориентирай се към статията за "хайлайфа" А статията е доста посредствена пропаганда. Насочена към сектор "плиткоумни"

Днеска е ден за секс-виртуален! и нас ни е.б.ват последните 140г. ту германци,ту руснаци,ту англичани и американци пък турците около 500г затова сме здрава нация и силен генофонд.

Къв мъж е путин, той е толкова неуверен в мъжествеността си, има повече фотосесии от големите манекенки. За 6 години /2008-2014 има над сто фотосесиии , което е повече от първите 5 напудрени дамички взети заедно за цялата им кариера Всъщност Путин работи основно като кривокрак манекен / 100 фотосесии по дест дни показва, че поне три години от шест се занимавал с фото пропаганда/ който си доказва , че е мъж със снимки, в които си присвоява мъжественост от бели мечки/три фотосесии, сибирски тигри/три фотосесии/, леопарди/две фотосесесии , коне / 5 фотосесии/ , риболов и големи риби/5 фотосеси/ , китове/две фотосесии/, големи кучета/3 фотосесии/ , има към 10 фотосесии със самолети, болид от формула едно , танкове , нов руски джип и самолет . Отделно каране на делтапланер с жерави, хокей, джудо, плуване в студени реки, рокерско каране. Това ако не е комплексирана застаряваща женичка. женичка

Доминират снимки с коне , което значи, че нещо там му липсва, а любимите му са гол до кръста, което си е явна хомо заявка.

ей гейчо, пази се за довечера

БРЦК

Да бе. Затова го избират всяка година за мъж на годината и политик на годината (Форбс,НЮТ и тн). Не са знаели за теб - ако знаеха теб щяха да изберат да знаеш!

Абе като путин и доналд се скарат кой от двамата ще обявите за соросоид и кой ще е либераст ? Аз предлагам путин да е либераста щото е по-мекушав а тръмпи да е соросоида ? Кво ще кажете ?

Показателно е, че всички надежди на населението на Сверхдержавата са насочени не към Путин, а към Трамп. А все си мисля, че Трамп така ще трампира Русия, че скоро ще го обявят за фашист

Той един ердоган 10 пъти се смени от фашист до приятел и обратното, че тръмп няма да се смени :D Не знам толкова ли са късопаменти русофилите и не помнят някой дето вчера са плюли като враг днес хвалят утре пак го плюваат. Комунизма им е промил мозъците точно като във 1984 на Оруел.

тази болест явно я има и по сороскиоте шерпи! нещо не могат да решат ердосган дали ни е натовски съюзник, който щеше да сваля всичките руски самолети, или е тиранин, който заедно с Путин ще раздели България на две. предлагам да питат в щаб-квартирата на нато, белким оттам им кажат що за стока е баш натовецът ердоган.

Тръмп ще гледа американския газ да измести руския. За да има бизнес за американците. Ще развива шистите, ще развива нови находища, ще намали екологичните регулации за да се увеличи добива. Изобщо лошо и се пише на путиновата корпорация :D Предишните управляващи в сащ бяха меки и либерални и унищожиха южен поток. Тръмп е коравак. Ще изхвърли руснаците нацяло от бизнеса.

БРЦК

Хахахаа. Глупости. Шистите са хем по-скъпи, хем по-далече. Европа поне близките 20 години няма избор и ще купува от Русия. Руснаците обаче имат избор и могат да врътнат кранчето за Европа и да го продават на Китай!

Как върви Силата на Сибир ? Строи ли се ? На максимален капацитет ли ще е ? Или китайците се изметнаха нещо ? Пък и аз не казвам, че тръмп ще успее в енергийния си бизнес. Казвам само, че от сектата на русофилите много го обичате ама той накрая ще ви го тури. Ще ви предаде. Какво очакваш от националист като тръмп ? Да търпи загуби за американския бизнес само за да е доволен путин ли.... Баси наивниците сте.

соросоидни полюции!

Демек аз лъжа и ти си убеден, че тръмп няма да ви забие ножа отзаде като ердоган със самолетчето ? Соросоидни полюции такива !!! :D :D : D

A ako Тръмп или Путин бяха се омъжили както премиерът на Люксембург или Елтън Джон никой нямаше да ги пипне. Но нормален ли си, значи си грешен. Германците отдавна изтрещяха...

Да си селяк който налита на всеки на бой след две ракии в селската чалготека нормално ли е ? Е това е мъжкарството на путиноидите...

Педераси и в България има ! Че някои и пишат коментари !

педераси и национални предатели са електората на бсп дпс и атака.

БРЦК

Еми така е. Да не би на САЩ да му пукаше за малките държави които нападне без да им обявява война? Да изброявам ли? Ми на Франция пукаше ли и за Либия? Ми на Турците пукаше ли им като окупираха Кипър? Пък на Китайците не им дреме за Тибет, а на Руснаците не им дреме за Крим! Не може да вършиш многократно същото за което обвиняваш "другарчетата" си от НАТО. Така ,че ако някой си мисли ,че на големите им пука за малките - много се е объркал! А дойче веле е един парцал който обвинява руснаците ,че водят 'хибридна война' ,а самите те са най-големите хибридни писачи. Еми не сме толкова прости да се връзваме на такава елементарна пропаганда - наемете си по-добри драскачи!

Налазиха статията 1-2 руски трола. Ще се възползвам да ги питам : Според вас любимият ви Тръмпи дали ще вио даде да си построите южния поток или ще гледа да си продава американския нефт и газ. Вчера е казал, че ще възражда американския енергиен бизнес...

БРЦК

Това какво общо има с лакърдиите на дойчезеле за лошите руснаци и добрите американци? Нито съм руски , нито съм трол. Просто се дразня на елементарните лъжи и демагогия с които ни заливат от тоя парцал!

Ако си трайкаме и кротуваме един ден и Ердоган може да реши, че БГ е исконна турска територия и да си влезне в София.

БРЦК

Ми може. Затова трябва да играеме хитро , да сменяме лагерите и да си следваме интересите. Нашите интересе , а не американските или руските! Ама за това трябват политици ,а не подлоги като плевню!

Налазиха статията 1-2 руски трола. Ще се възползвам да ги питам : Според вас любимият ви Тръмпи дали ще вио даде да си построите южния поток или ще гледа да си продава американския нефт и газ. Вчера е казал, че ще възражда американския енергиен бизнес... Bar_n тебе питам ?

Не съм бил трол и никога няма да бъда , но ще се опитам да ти отговоря . Какво ще прави Тръмп, какво ще прави Путин - за това те си има съветници на които им се плаща ! ОП точно няма да има ...Не защото Тръмп ще решава , а защото вече е решено от ЕС , Русия и Турция! България се отказа от тази възможност и затова както се изрази преди години един наш известен футболист -Ще духа супата! А ние ще си купуваме газ от Русия -пряко или косвено през куп европейски , турски посредници защото сме много "умни" и преданни еврочленове ! А това че Тръмп ще възражда енергийния бизнес на САЩ ...може...и има възможност да го направи !

Тръмп няма да позволи нито южен поток, нито турски поток, нито путлеров поток ако щеш. Русия ще духа супата, не България. Вие ще я духате не ние !

виж сега.Той Тръмп нека си възражда бизнеса това не е лошо за обикновените американци но е доста лошо за 1-2 % олигархо мафиоти които все още управляват държавата.Незнам дали и как ще му позволят.Обаче южен поток и среден поток или югозападен поток все едно-няма връзка с добива на газ и нефт в САЩ, щото никога Европа няма да купува газ е и нефт оттам-3-4 пъти по скъп е и досега не е прокаран тръбъпровъд през атлантика.А с кораби и и тем подобни -може обаче колкото да заредиш парното на Перник да не умрат от студ зимата.

Тръмп ще гледа американския газ да измести руския. За да има бизнес за американците. Ще развива шистите, ще развива нови находища, ще намали екологичните регулации за да се увеличи добива. Изобщо лошо и се пише на путиновата корпорация :D

Светът се превърна в един голям Перник. Трябва да проверят родословието на путин и тръмп. Дали не са мигранти от Перник дядовците им :D :D :D

Май соросоидалните тъпоъгълници тотално са превъртели!? Да обвиняват в сексизъм хетеросексуални и да обичат и възвеличават все по ярко демонстриращите своята неправилна сексуална ориентация ?! Вие май съвсем превъртяхте ?! И пак Путин ви е празните глави и бълващите простотии усти ! Пак той ви е виновен ! Истината е , че ви яде завист и злоба произтичаща от лично вашата ниска самооценка !

За мен най-големите меки китки са тези които чакат някой друг да им оправи живота. Тези дето мрънкат държавата да му намери работа, държавата да му плати тока, мама да му купи кола, жената да купи ядене.... Е това са гейтаци. Тези дето няма нищо мъжко в тях и не могат да се справят сами в живота. И не си връщат борчовете обикновено като им дадеш на заем :D ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БСП И РАДЕВ

TMontana

Квичат гейовете...ами да, истинските мъже вече на пръсти се броят.. то гей няма как да изнасили, най-много него...!

А путин като е толкова морален и като държи на православието що се разведе безбожникът му ? Не уважава институцията християнско семейство ?

TMontana

И той е човек и живее с чисто човешките си емоции в личния си живот, какво като се е развел,това на кой от народа му е навредило?!

За консервативния руснак, противно на съвременният либераст, побоят на жената е развлечение, алкохолно и сексуално изживяване, затова и мрази либераста който се опитва да отнеме това му удоволствие.Ето как Достоевски описва как благородния руски селяк бие жена си:" методично, хладнокръвно , дори сънливо, с отмерени уреди, без да чува нейните писъци и молби. Всъщност чува ги, слуша с наслада- иначе какво удоволствие е да биеш? Ударите заваляват все по бързо, все по-силни , безчет. Той започва да се възбужда и това му се нрави. Животинските викове на измъчваната жертва го опиват като водка...Накрая тя притихва : престава да пищи и само стене, задъхана. Тогава ударите зачестяват още повече , още по-яростни. Внезапно той захвърля каиша , като побъркан сграбчва пръчка или клон , каквото му е под ръка, и го счупва о гърба и с три последни ужасяващи удари...

Ноко ли си , моко ли , явно нямаш никакво понятие що е Русия и руския манталитет и пишеш тъпотии! Сигурно си чел някоя брошурка от САЩ където пишат че в Русия по улиците ходят мечки, и всички в Русия са алкохолици !

Чета руката класика както виждаш. Тя създава достатъчно представа за руснака. Само социална патология, перверзия и характеропатия. Трудно откриват дори единични вдъхновяващи примери и остро страдат , че нямат материал и опора, за да създадат бленувания положителен герой. Достоевски открива един монах и един идиот.

Колко да са алкохолиците- само 21 милиона , предимно мъже от няма и 30 милиона мъже руснаци в активна възраст. От три семейства има едно без алкохолик.

Не знам дали от сектата на русофилите забелязаха, че любимецът им Тръмп иска да възражда енергийния бизнес в щатите. В този ред на мисли... дали ще ви даде да си построите южен поток или ще си налага американския нефт и газ според вас ?

защо не оставите човека /Тръмп/ на мира? Да не е ударил някоя, да я е изнасилил или нещо такова! Когато искат пари и известност са като досадни мухи, а после се жалват!

иска да се съюзява с утрепката путин. Това си е достатъчен грях....

То па и ти си един мъж!?

Със сигурност е насилвал жени, до тук 4 жени са подали жалби срещу него за сексуален тормоз. Странно е, че заради Моника Люински, която духа на Клинтън при взаимно съгласие, едва не го отстраниха от длъност, а Тръмп въпреки, че през предизборната му кампания се знаеше за въпросните 4 жалби беше избран за президент.

Безработните мързеливци и мамини детенца които не стават за нищо и чакат все някой друг да им оправя живота, харесват такива чукундури с "твърда" ръка като путин и тръмп. Защото са негодни да вземат живота в свои ръце.

TMontana

Аха,друго си е мека китка,а...?! ;)

За мен най-големите меки китки са тези които чакат някой друг да им оправи живота. Тези дето мрънкат държавата да му намери работа, държавата да му плати тока, мама да му купи кола, жената да купи ядене.... Е това са гейтаци. Тези дето няма нищо мъжко в тях и не могат да се справят сами в живота. И не си връщат борчовете обикновено като им дадеш на заем :D

Наскоро намереният мъртъв германски журналист се казва Удо Улфкоте. Като му се напише името, излиза доста информация за него. Преди около година издаде книга, която е преведена на български и може да се намери на нашия пазар, казва се "Купените журналисти", в която много подробно е описано всичко. Тези, които са писали плюсове, им препоръчвам да я прочетат, тези, които са писали минуси, са безнадеждни глупаци и промити мозъци, с които не е нужно човек да се занимава и да си губи времето, за тях четенето и мисленето е мъчително и болезнено действие.

Не са намерили в момента друго актуално, с което да плюят по Путин. Затова са исмукали от пръстите си тази статия, която реално не съдържа нищо.

Той путин се скри като бито куче откак батко Тръмп тойде на власт :D за туй няма нищо ново покрай него.

А защо тогава пишат статия? Просто провеждат пропаганда. Точно такива трябва да се изхвърлят от България.

това е евтино плюене на тема, която е изтъркана и безинтересна. Докато има мъже и жени ще има и взаимоотношения от всякакво естество, определено от половия признак. По интересното е, че от лидерите които определиха ЕС остана само г-жа Меркел. От другите кой се отказа, кой отпадна доброволно, остана само тя - най-удобната и най-послушната. Това не е ли също проституиране - "служа си с нещо възвишено за низки, продажни цели" . Дали напоследък целият Запад не е изпаднал в тотално проституиране? Обикновено до проституция се прибягва от мързел, бедност и невежество, сексапетит или принуда. Коя ли е причината на Запада?

Странна работа: 1. Да си хомосексуалист в Щатите или Европа е нормално, да заглеждаш или коментираш части от тялото на лица от другия пол - не. 2. Да си си платил за секс е неморално, на съпругът ти да са му извъртели безплатна (или може би не) свирка в Овалния кабинет - може. 3. Да плащаш за проститутка е лошо, но ако жена плаща за жиголо порицават жиголото, а не жената. 4. Колко ли клуба за мъжки стриптийз има в Щатите и колко женски демонстрации срещу тях има. 5.Като Мадона реве за правата на жените защо не пее с нормални дрехи, а като най-изпадналата проститутка?

А пък много православния и набожен путин се разведе... Мръсник мръсен.

Подобна випиюща глупост и гадост,не бях прочитал наскоро. Къде го чукаш,къде се пука!? За съжаление,по цял Свят има извратенияци,посягащи на жени,против волята им.Какво общо тук имат "големите сили",Путин,Русия и пр.?Да не би във Велика Германия,Франция,Белгия,да липсват подобни посегателства? Този материал кърти мивки и чупи всякакви тъпомери.Дир,по-добре го махнете-отвратителен е.

E, как да го махнат, като с подобни глупости и промиване на мозъци си изкарват хляба. То по всички "наши" медии начело с БНТ, БТВ и Нова, се надпреварват да плюят всичко руско! Изглежда и на "шоутата" - Славчовото и Господарите нещо е подхвърлено от месец насам. Като за последно!?

Наш дълг е да мразим руският окупатор. Обяснил съм на децата си защо трябва да мразят россия.

По скоро си Кърти. И къртиш мивки с глупостта и тъпотията си. Мразил Русия? Мразиш ли Русия, мразиш и България. Но такива плюнки като тебе нямат род и Родина, нямат родова памет. Абе какво да ти пиша още, като си сбъркан по цялата си неугледна чутура. Кой си ти бре тъпунгер смотан?

не намесвайте "Мъжете" в този корпоративен спор. Ние нямаме нищо общо със неуредените икономически взаимоотношения между `транснационалния` и `националния` капитал.

преди няколко дни Антонио Таяни е избран за председател на Европейския парламент , да припомня само че през есента на 2016 за посещението му в Kрим и негови изказвания украина наложи санкции и повдигна обвинение срещу него , доста интересна ситуация се получава .

Поредната повърня от лайнарска медия.

Когато повърнатото е факт , коментарите не могат да го изчистят.

Защо не пишете за Католическата църква? В Западна Европа? Пък и в цял свят? За това, че си падат по малките момченца? Че има десетки хиляди техни жертви, които още не могат да се отъват от травмите си?

И какво е това животно ФАЦ , с какво се яде. Или е нещо като ФРЪЦ.

Поредната говежда пръдня. Даже и при социализма такова лъжене и мажене нямаше - критикуваха го, но социализма наистина имаше недостатъци. Сега в Русия е капитализъм - точно като на запад - олигарси, средна класа и бедни. Ама ВСЕКИ ДЕН западняците се опитват да ВНУШАВАТ, че на запад е рай - а в Русия - Ада Защо го правят?? И КОЙ ПЛАША МУЗИКАТА?

Западните медии удариха дъното! Такова пропадане и такъв резил не бях виждал до сега. Как ли не въртят и сучат, само и само да оплюят Путин и Тръмп и то с абсолютно смешни и жалки измислици и глупости!

Защо не пишете за зеления евродепутат Даниел Кон-Бендит? Който е против забраната за секс с малолетни?

Я какъв фокус са взели фокусниците. Грантаджии смотани...

Лично аз не се чувствам обидена от простотиите на Тръмп, Путин и други - те просто не се отнасят до жени, които са усвоили някаква професия и си изкарват хляба с честен труд, гледат си децата и живеят почтено. А всякаквите там миски.....ами, много съжалявам, но това са жени, които са решили да печелят от красотата си без да се трудят. Ще им се наложи да преглътнат някое и друго оскърбление - мотат се по голи задници и после искат уважение като на дами, ми нема начин. И понеже статията идва от ДВ, мен като жена и майка много повече ме притеснява налагането на идеята, че проституцията е съвсем нормална професия, и че този вид услуги трябва да се подсигуряват от държавата (т.е. данъкоплатците) на граждани в социално неравностойно положение. Та статията един вид е ''присмял се хърбел на щърбел''.

В тази статия казаха ли изобщо нещо? Просто дребно заяждане.

публикувана от ФАЦ по поръчка на службите на ФАЩ. Всеизвестно е, че германските средства за масова дезинформация са изцяло подчинени на службите на престъпната държава ФАЩ. И че тайните служби на германия са филиал на тайните служби на фащ. Това е известно отдавна и някои достойни и честни германски журналисти са разяснявали какви точно са механизмите на въздействие върху средствата за дезинформация, и върху самите журналисти. Такъв достоен германски журналист беше намерен мъртъв буквално преди няколко дни, като съмненията за неговото премахване са много големи. Но този факт не може да се види в просташките антибългарски средства за масова информация, които са същите като германските.